Mine topp 8 treningsmetoder

Reklame | Annonselenker Nelly

Jeg spurte dere her om dagen, hva dere ville se mer av, og det var uten tvil mer trening, og mat-inspirasjon dere ønsket. Så da tenkte jeg å starte med å dele litt treningsinspirasjon med dere. Jeg har en del ulike maler eller “metoder” som jeg liker å trene, og nå tenkte jeg at jeg skulle dele dem med dere.

Jeg har delt mye av det tidligere, men av erfaring så kan denne typen. treningsinpirasjon ikke deles for mye. 

Mine 8 favoritt treningsoppsett: 

✖️ 100 til 10 rep : Velg 10 ulike øvelser og sett dem opp under hverandre. Første øvelse 100 rep, neste 90 rep, neste 80 log slik jobber du helt ned til 10 rep. Denne er en favoritt hos meg og jeg har gjort den mange gager. Både alene, og i team. Se team gjennomføring HER. Velg dine egne øvelser, eller kjør de samme som meg i denne økten. 

✖️ 50 rep med cardio mellom. Denne kjørte jeg på Bootcamp gjengen min for ikke lenge siden. Den gjennomføres slik at du gjør 50 repetisjoner av en øvelse, så løper du en runde ( vi løp ca 2-300 meter pr runde) deretter 50 rep av en ny øvelse, og ny løpetur. Styrkeøvelse og kondisjonstrening annen hvert. Du bestemmer selv øvelsene, de jeg valgte kan du se HER. 

✖️ 10 – 20 – 10 – 20 -10  20 – 10 – 20 – 10 – 20 av to ulike øvelser som du selv bestemmer. For eksempel: 10 Box jump (hopp opp på en benk, i en trapp eller hva enn du har tilgjengelig) og 20 pushups. Ta pauser når det trengs, gjennomfør så fort du klarer, og skriv ned tiden din. Test den gjerne igjen om noen uker, og se om du har klart å forbereder deg. 

✖️ Så mange runder som mulig innen en gitt tid. For eksempel: 10 burpees og 20 air squat = 1 runde. Så mange runder som mulig innen 20 minutter. Se et eksempel på en slik økt HER.  og HER.

✖️ Team-økt – gjennomfør repetisjonene sammenen. Den ene jobber, den andre heier, sjekker teknikk og hviler. Eksempel på økt: 100 knebøy, 100 situps, 100 mountainclimbers, 100 pushups , 100 gående planke, 100 rygghev, 100 utfall, 100 hofteløf, 100 shuttleruns, 100 shoulder taps og 100 spensthopp. 

✖️ Stasjonstrening / sirkeltrening. Sett opp 8 til 10 ulike stasjoner. På hver stasjon gjøres en øvelse. Jeg liker godt å sette på klokken, og kjøre 1 minutt jobb pr stasjon, med 30 sekunder pause mellom. Når alle stasjonene er gjennomført er det én runde, jeg kjører som oftest 3 runder. Denne har jeg mange eksempler på, og jeg varierer etter om jeg har tilgang på utstyr eller ikke. Se eksempler på stasjonstrening HERHER, og HER. 

✖️ Egenvekt trening / strikk. Jeg kjører også mye standard styrketrening med egenvekt slik som HER, eller med strikk, se treningsprogrammer HER. 

✖️ Tradisjonell styrketrening. Jeg liker også godt å kjøre tradisjonelle styrkeøkter, og da deler jeg helst i overkropp / underkropp, eller fullkropp-styrkeøkter. Jeg tenker alltid at jeg har et par øvelser pr muskelgruppe, en kombinasjon av trekk-øvelser og press-øvelser, og hovedfokus på store baseøvelser, med litt krydder av mer isolerte øvelser. Dette skal jeg komme med et eget innlegg på.

Leopardjakke HER // Shorts HER  // Sko HER

Håper dette var til inspirasjon, og jeg håper du har lyst å prøve noen av øktene. Hvis du gjør det, så tagg meg veldig gjerne hvis du legger noe ut ( @marenerdvik på Instagram), eller send meg en melding eller en kommentar på bloggen. Det er så utrolig gøy å se at bloggen når ut til noen, og kanskje er med på å gi et lite dytt i retning av økt treningsglede❤️

Da gjenstår det bare å si god trening mine venner, og en riktig god helg.

 

Smiiiil, Maren 

 

Bjørn Borg x 2 minutter

Reklame | Bjørn Borg

💗 All pink everything 💗 

Disse bildene har jeg gledet meg til å dele med dere. De er så utrolig annerledes, og morsomme. Har dere sett en villere lokasjon enn dette her? Absolutt alt, og da mener jeg ALT, i denne leiligheten var rosa. Hver eneste lille ting, var i en eller annen nyanse av rosa. Det var så gøy å leke seg på shoot med freshe rosa (selvfølgelig ) treningsklær fra Bjørn Borg, og min gode venninne og 2-minutter fotograf Mariann Vik Johansen. 

Dette er uten tvil en helt ny måte for meg å vise frem treningsklær på, men jeg synes det var skikkelig artig og må smile når jeg ser disse bildene. Jeg har selvfølgelig testet treningsklærne på trening også, og de kan så absolutt anbefales til bruk i sitt rette element også. 

Tights finner du HER, sigletten HER og genseren HER 

Genseren er foret og super nå til vinteren, og fargen er så fin. Tightsen har jeg vist dere før, og vet at mange liker. Den er høy på livet, og sitter så godt på, uansett hvilken treningsform du gjør. Den er knebøy-testet, og du kan helt fint sette deg ned i en dyp knebøy uten at den blir gjennomsiktig. Singletten finnes i mange ulike farger. Du kan finne hele utvalget av Bjørn Borg treningsklær HER.  Jeg har et par favoritter til som jeg gleder meg til å vise dere💗

Nå er jeg spent på høre hva dere synes om denne overdosen av rosa?

Jeg håper dere også synes det var litt artig med noe litt annet enn kun vanlige treningsbilder. Jeg hadde det hvertfall utrolig morsomt, og jeg kjenner at jeg fremdeles er helt overveldet over at noen faktisk kan bo og leve i så enormt mye rosa. hehe. 

 

Smiiiil, Maren

 

VINNEREN ER TRUKKET

Reklame | XXL & Abilica

Da er vinneren av XXL-challenge konkurransen trukket, og fy søren så mange som har vært med, og som har gjort en helt fantastisk innsats❤️ Gratulerer til alle som har deltatt, dere har vært så vanvittig dedikerte og gode!! Dette var den første av mange slike Challenger, så vant du ikke nå, så har du sjans igjen veldig veldig snart! Bonusen er at du har sannsynligvis kommet i bedre form, og til og med kanskje funnet litt løpeglede? 

Det er en stor glede å si gratulerer til: KJETIL UELAND 

Apollo har fått din kontaktinformasjon, og vil kontakte deg snarest. God tur , det blir spennende å høre hvor du ønsker å reise for dine 12.000 kr. 

 

Jeg gleder meg til å lansere neste Challenge veldig snart folkens, stay tuned❤️❤️

 

Smiiil, Maren

 

Når du kjenner at noe ikke stemmer

I dag våknet jeg grytidlig, og du vet når du bare kjenner at noe er galt. Kroppen verket, og jeg klarte ikke helt kjenne om jeg frøs eller svettet, sannsynligvis fordi jeg gjorde begge deler. Hodet kjentes ut som en murstein, og det føltes som et par piggtråder hadde snikt seg ned i halsen i løpet av natten. Nesen var potte tett, og det var i grunn ingen tvil om at formen var ganske kjip. Et glimt på klokken kunne vise at den var 05.15, så da stod jeg opp, tok to Paracet og snek meg under dyna igjen. Jeg føler meg litt bedre nå, men formen er overhode ikke på topp. Jeg er så dårlig til å været dårlig form, og synes det er så kjipt!!!! Samtidig så er en forkjølelse ingenting å synes synd på seg selv for – det går over! Så det er bare å smøre seg med tålmodighet og ta vare på kroppen. 

Så da får jeg ta det litt med ro i dag, og jobbe hjemmefra. Jeg sluttfører et spennende prosjekt sammen med Skyr i dag, og resultatet ble så bra. Et helt rått treningsprogram og en sunn, herlig oppskrift deles rett på nyåret. Jeg kjenner så på takknemlighet om dagen. Selvfølgelig for familien min og venner, men også for det sterke, trofaste og gode teamet jeg har rundt meg på jobb. Det kan være utfordrende å jobbe selvstendig, men jeg har over tid fått samlet et team som stiller opp, overpresterer og imponerer meg hver eneste gang vi gjør noe sammen. Flinke folk er så inspirerende, og de jeg får lov å skape ting sammen med nå er virkelig noen av de aller mest inspirerende menneskene jeg vet om. 

I dag skal jeg ta i bruk min egen serietips-liste og ha på det i bakgrunnen mens jeg sitter å jobber. Jeg hadde store planer om en skikkelig styrkeøkt i dag, etter to dager med bare kondisjonstrening (eller bare kondisjonstrening blir feil å si, for den mila på mølla på mandag satte virkelige spor i kroppen, og krevde en rolig dag i går) I dag var altså planen å få inn ukens første styrkeøkt, men formen skal bli ganske mye bedre før det er aktuelt. Vi får se utover dagen. 

HVA ØNSKER DU DEG?

Jeg tenker at hvis jeg først er stuck her i dag, så er det en gylden mulighet til å komme med ønsker for hva dere vil lese mer om på bloggen fremover. Ikke hold noe tilbake, kom med absolutt alle ting du vil ha mer av her inne. Liker du hverdagsprat? eller vil du ha mer oppskrifter? Mer trening med strikk, egenvekt eller inne på treningssenter? eller ønsker du deg noe helt annet? Flere challenger? Kom med alt du ønsker deg ❤️❤️ 

PS: Vi trekker vinneren av XXL-challenge i dag. Vi jobber på spreng med å registrere alle sammen. Over 900 deltager som sendte inn bidragene sine på Instagram, Facebook, Snapchat, og mail, så det er litt å strukturere kan du si. Det kommer, og jeg lover at vinneren skal deles svært synlig for alle 🙂

 

Smiiiil, Maren 

 

Vi trenger mer hverdagskos

Heii dere❤️ Har du en fin start på tirsdagen? Jeg jobber med et prosjekt som viste seg å være så mye mer tidkrevende enn jeg først trodde, og nå er det lang på dag, og jeg har så alt for mye igjen. Jeg skal straks møte en venninne for å ha litt cafe-kontor sammen, jeg håper hennes kreative nærvær kan speede opp prosessen litt her. 

Jeg blir så glad av å se alle oppdateringene deres fra #xxlchallenge, dere er jo helt rå! I dag er siste frist for å gjennomføre mila, og mange er allerede i mål. Jeg følte jeg måtte slenge meg på, og i går gjennomførte jeg en mil sammen med mamma og en god venninne. I dag er jeg stiv som en stokk, og vralter avgårde som ei ku. MEN jeg gjennomførte, og er helt vilt stolt av det❤️  Jeg kan ikke huske sist jeg løp så langt, og det har som dere skjønner satt noen spor på denne kroppen. 

Xxl-challange med tredemølle er over, men det kommer en ny Challenge veldig veldig snart. Så her er det bare å følge med, så håper jeg like mange, eller kanskje enda flere blir med på neste utfordring. Det er så vilt gøy å få lov komme med forslag til treningsuken for så enormt mange, og enda gøyere å se dere mestre, overvinne og knuse øktene deres.

Nei fy søren så gøy altså! Jeg skal ute tvil gjøre mer på tredemølle, men det vil bli mye mer spennende ting også. kanskje sykkel, romaskin, egenvekt, ute-trening, strikk osv osv. Det blir så gøy❤️

   Foto: Tom Høgstøl

Nå må jeg synke ned i prosjektet mitt her, jeg må nemlig bli ferdig før kvelden, for da er det taco-tirsdagen med en finfin gjeng. det er så koselig å spise middag sammen sånn i ukedagene, jeg synes det burde være mye mer kos på hverdager – det er jo de det er flest av!

Har du noen koselige planer for kvelden?  

 

Smiiil, Maren

 

XXLchallenge: TIDEN ER INNE, TESTDAGEN ER HER!

Reklame | XXL & Abilica

Hei dere spreke, dedikerte, flinke og herlige folk. GRATULERER, du har kommet deg til den siste uken i #XXLchallenge. I dag er det mandag, og det betyr at vi skal teste oss på 10km på tredemøllen. Jeg skal hoppe på min Abilica Premium AC treadmill her hjemme, og jeg er faktisk litt spent selv.  Jeg kan ikke få presisert nok hvor viktig det er at du forstår at dette er DIN 10km, og det skal gjennomføres helt i ditt eget tempo, og på din egen måte.

Husk å les hele dette innlegget før du starter, så du får med deg all informasjon❤️

Alt jeg ønsker meg, er at du skal kjenne på mestring over å få dette til, du skal stå der, etter endt 10km, og se på det tallet på mølla og vite med deg selv at du klarte det!!!!!! 

Nå vil jeg at du skal ta med deg alle tipsene du har fått, og kjenne etter hva du likte best i løpet av disse ukene vi har hatt sammen. Kanskje du skal jogge litt rolig, løpe litt og gå litt i motbakke om hverandre? Kanskje du skal ta frem favorittserien din og få tiden til å gå mens du ser på den? Eller kanskje du skal ta frem en helt rå spilleliste, og digge i vei til fengende musikk mens du knuser den mila på mølla. 

Nå er det jo slik at alle som gjennomfører 10km på mølla er med i trekningen av et reisegavekort for 2 personer fra Apollo på hele 12.000 kroner (!!). Jeg må jo da se at du faktisk har gjennomført dette, og derfor må du gjøre følgende: 

 • Ta et bilde av skjermen på tredemøllen når du er ferdig, hvor det kommer tydelig frem at du har gjennomført 10km 
 • Skriv et par ord om hvordan dette føltes for deg (og gjerne litt om hvordan ukene frem mot dette har vært)
 • Send det til meg enten på Facebook, Snapchat, Instagram eller mail. 

Det er helt lov å skrive til meg underveis også, hvis du trenger litt ekstra pepp!! Snap i vei alt dere vil jeg er her for dere hele veien!! (Snap: marenerdvik  Instagram: @marenerdvik  FB: Maren Erdvik )

Alle innleggende fra denne challengen vil ligge på bloggen, så du kan når som helst bare google Maren Erdvik + XXLchallenge, og vips popper de innleggene frem. Det kan jo være artig å ta frem tredemølle-tipsene, styrkeprogrammet eller noen av intervallene ved en senere anledning. 

Jeg er så spent på i dag folkens, og heier så mye på dere at det nesten bobler over!!!! Jeg VET at akkurat DU har det i dag til få til dette her! Jeg håper hver og en av dere kjenner motivasjonen og energien fra meg komme gjennom skjermen din og gi deg et solid boost til å tro på at dette klarer du:) 

Om du går rolig i 10km, jogger eller løper har ingenting å si, du skal bare gjennomføre, helt på din egen måte. Når du sender meg bilde, så ser jeg ikke på tiden du brukte, jeg ser bare på distansen du har lagt bak deg. Testet skal i teorien gjennomføres i dag, mandag, men jeg vet at livet skjer og ting kan skje, og derfor sier jeg at du har innen tirsdag kl 20, til å gjennomføre testen, og sende meg bilde. Vinneren trekkes tirsdag kveld klokken 21.00.  

Hvis du sender snap, så HUSK å skriv navnet ditt på selve bildet!!! Når jeg tar en printscreen så kommer nemlig navnet ditt ikke med! Så husk å få navnet ditt frem tydelig. Ønsker du å si et par ord om hvordan dette har vært ( noe jeg håper du vil) så må du gjerne bruke mail, [email protected], eller Instagram @marenerdvik , der er det så mye lettere for meg å kommunisere med dere❤️ 

LYKKE TIL, dette blir så braaaa <3 HEIA HEIA HEIA DEG!!!!!! 

 

Smiiiil, Maren

 

PS: Tagg gjerne @xxl.no og @marenerdvik når det legges noe ut, vi blir så gira og glade når det popper opp noe relatert til #XXLchallenge 

45 serietips på en søndag

❤️ Kosesøndag ❤️  

Hei og god søndagsmorgen. Jeg sitter her med kaffekoppen, og koser meg. Akkurat dette er uten tvil noe av det koseligste jeg kan tenke meg. Sitte å skrible på macen på et innlegg til dere, drikke kaffe og nyte en rolig morgen. Jeg spurte Instagram og litt serietips her om dagen, jeg føler nemlig at jeg har sett ALT, og trengte litt ny serie-inpirasjon. Så i dag deler jeg tipsene jeg fikk + et par favoritter som jeg har funnet selv også. Søndag er den perfekte serie-dag, så jeg tenkte det kunne passe ekstra godt i dag.

Frem med joggebuksa, popcorn skåla og senk skuldrene, nå skal det koses: 

 • Papirhuset (Netflix )
 • Bodyguard (Netflix)
 • Unge Lovende (NRK) Ny sesong ute akkurat nå!! 
 • The client list (Netflix)
 • Please like me (Netflix) 
 • Outlander 
 • Power (HBO)
 • Insecure (HBO) 
 • Good girls (Netflix)
 • Kidding (HBO)
 • Maria Wern (Viaplay)
 • Chesapeake shores (Netflix) 
 • Good Witch (Netflix)
 • Chicago fire (viaplay) 
 • Le Bureau ( NRK )
 • When calls the heart 
 • Blacklist ( Netflix )
 • Lykkeland (NRK)
 • The Bold type ( NRK)
 • Kielergata ( Tv2 sumo) 
 • Mindhunter (Netflix)
 • The haunting of hill house ( Netflix)
 • Brooklyn99
 • New Amsterdam ( Viaplay)
 • Ring min Agent ( Netflix) 
 • The crown (Netflix )
 • Dynasti ( Netflix) 
 • Call the midwife

La oss kjøre på med enda litt flere: 

 • PD ( Viaplay)
 • Mr Mercedes (Tv2 sumo)
 • Nobel (tror dette og er NRK)
 • Grenseland (NRK)
 • Good behavior 
 • Sydens dronning (Netflix) 
 • Ozark (Netflix )
 • Station 19
 • Condor (Tv2 Sumo)
 • The Americans (Netflix)
 • The fall (Netflix) 
 • Aber Bergen (Viaplay)
 • Manifest (HBO)
 • This is us (via free)
 • Orphan black (Netflix) 
 • Orderud saken (NRK)
 • Helene sjekker inn (NRK) 

Håper dere likte tipsene, og nyter en herlig søndag❤️ Jeg planlegger tidens julefilm-maraton så snart kalenderen viser desember. Så har du en finfin julefilm på lur, så del den gjerne i kommentarfeltet.

 

Smiiil, Maren 

 

 

Vinterglede og 2 nye treningsprogram

God lørdag fra sofakroken❤️ Jeg har akkurat kommet inn fra en deilig tur ute i skogen, i frisk luft og minusgrader. Jeg var langt inne i skogen, når det plutselig begynte å snø, for en lykke. Jeg elsker snø, og gleder meg så til vinter, enda mer julestemning, skitur, hytteturer, spillkvelder, og innekos med bok, film, peis og god mat. Åååå for en tid vi går i mot. Kos på alle mulige måter. 

I dag har jeg altså vært på tur, og etterpå krøp jeg rett opp i sofakroken med ullpledd, podcast, en stor porsjon frokost, og siste rest av pepperkakene mine til dessert. Nå skal jeg sitte her å nyte litt til, også skal jeg dra avgårde for å tilbringe lørdagen sammen med familien. Helg med mine to små tantebarn er det beste jeg vet om, og jeg gleder meg så til å se dem i dag. 

Jeg hadde lyst å dele litt treningsinspirasjon med dere i dag, og tenkte at hva passer vel bedre enn å dele mine to Bootcamps denne uken. Jeg kjører timer hver mandag og hver torsdag, og nå skal dere få de to treningsøktene så dere kan prøve dem selv. Google de øvelsene du ikke kjenner igjen på navn. 

MANDAG BOOTCAMP: Utendørs, uten utstyr 

 • 100 jumping jacks 
 • 100 knebøy 
 • 100 gående utfall
 • 100 høye kneløft 
 • 100 sidesteg med “spark i rumpa” Typisk aerobic stil. 
 • 50 lengder løping (hver lengde ca 100 m) 
 • 50 pushups 
 • 50 knebøy med hopp
 • 50 mountain climber
 • 50 burpees 

Slik gjør du: Denne økten ble kjørt i team. To og to sammen, én person jobber, den andre heier. Sammen skal alle repetisjonene gjennomføres. Den ene tar feks 10 jumping jacks, så tar han/hun pause, mens den andre tar 10, så bytter de igjen. Jobber seg slik gjennom alle 100 repetisjonene. Når alle 100 er gjennomført, går dere videre til neste øvelse. Del opp slik dere ønsker, 5 og 5, 10 og 10, eller hva enn dere ønsker. Kun én jobber av gangen, den andre har pause og heier. 

TORSDAG BOOTCAMP: Innendørs, med utstyr 

 • Frontbøy med vektskive 
 • Skuldrepress + bicepscurl 
 • Push-ups
 • Dumbell snatch
 • Hofteløft med vekt 
 • Hoppende utfall 
 • Planken ( gå opp på strake armer, og ned igjen x 4 i løpet av 60 sekunder) 
 • Trappeløp ( 4 etg )

Slik gjør du: Sett på en timer ( jeg bruker appen Seconds ) og still inn på 60 sekunder jobb, 30 sekunder pause. Slik gjør du alle øvelsene. Dette er én runde, og du skal ha 3 runder.   Fotograf: Bjørn Thorkildsen 

Da er det på tide å komme seg avgårde, og starte dagen her. Håper dere får en finfin lørdag❤️ 

 

Smiiil, Maren 

 

En helg med hyggelige planer

Hei og god fredag🧡 Jeg titter bare innom for å ønske dere en fin dag, og en deilig helg. Jeg går inn i en helg hvor mine eneste planer er å kose meg sammen med familie og tante barn. Vi skal bake, leke og kose oss. Jeg koser meg aller mest når jeg får vært sammen med dem, og kan ikke tenke meg noe bedre.

Før helgen kan starte, så må jeg bruke et par timer på å ferdigstille litt ting, men siden det er fredag flyttes kontoret ut på cafe. Det er jo ikke noe i veien for å gjøre kontoret litt hyggeligere når man har mulighet. Jeg har mine cafe-favoritter som jeg ofte setter meg på, og her har dere noen av dem: 

 • Kjøkkenskapet 
 • Bønder i byen 
 • Spiregården 
 • Will I juice

Bildene i dette innlegget er fra Bønder i byen, og retten på bildet er en grov brødskive med kylling, salat og masse godt. Dette er en av mine favoritter, kanskje fordi den er toppet med Sørlandschips? hehe. 

Jeg håper dere får en herlig dag, og at helgen din blir fylt opp med hyggelige ting. Del veldig gjerne dine helgeplaner ( haha, autokorrekt rettet det til helseplager) med meg i kommentarfeltet❤️ Det er så koselig å høre litt hva dere driver med,  og hva en hyggelig helg er for dere.

 

Smiiiil, Maren 

 

Black Friday & en stor gladnyhet

Reklame | Daniel Wellington

I dag har jeg en finfin ting å dele med dere. Som mange vet så nærmere det seg Black Friday, og det betyr super-tilbud mange steder. Det gjelder også hos Daniel Wellington. På nettsidene deres finner du hele 50% avslag på utvalgte klokker, og en ekstra gratis reim inkludert. I tillegg så har jeg fått lov å gi deg en ekstra rabatt på 15% hvis du bruker koden: MARENERDVIK. Det kan faktisk ikke bli billigere❤️

En stor gladnyhet: 

Det er en stor glede å fortelle at Daniel Wellington nå har tatt bort toll på absolutt alle sine varer. Det betyr at du ikke lenger å tenke på å ta den utgiften med i beregningen, og dermed er denne rabatten du får her helt fantastisk. 

Jeg elsker min nye sorte, delikate klokke. Den er så feminin og fin, men samtidig litt maskulin og stilig. Uten tvil en av de fineste klokkene jeg har hatt fra Daniel Wellington. Hvis du kjøper en klokke, så får du som nevnt over, med en ekstra gratis reim. På den måten kan klokken bli helt forvandlet, og det føles som du har to klokker, selv om du kun har betalt for én. Hvor herlig er ikke det? 

Jeg valgte en ekstra skinnreim til min klokke, og er veldig fornøyd med den. 

Klikk deg inn på Daniel Wellington HER, og go crazy på Black Friday salg med 50% rabatt + 15% ekstra rabatt med MARENERDVIK som kodeord🖤🖤

 

Smiiil, Maren