6 måneder siden sist….

Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget, for nå er det faktisk et halv år siden sist vi snakket sammen her inne.

Jeg har gått over helt til Instagram som plattform, og det er fint fordi det føles bra å samle alt på én plattform, samtidig så savner jeg å skrive til dere, i lengre mer utfyllende setninger, med flere avsnitt og ordentlig historiefortelling. Det er og blir annerledes med blogg. Er dere ikke enige?

Bilde fra helgens store treningsevent, ShapeUp Convention, i Oslo

 

Blogger forsvinner, de aller aller fleste har sluttet helt, og det er ene og alene fordi det er tidkrevende å holde i gang en blogg, med mye tekst og innhold, når man får “minimalt igjen for det”. Det er svært få som leser blogg, ingen har tid lenger. Publikum ønsker TikTok, reels, fort, kjapt, effektivt og rask informasjon og underholdning. Det er ytterst få som tar seg tid til å lese blogg i 2022.

Så nå tenker jeg veldig på hva jeg skal gjøre her, er det et siste farvel, og historien fortsetter på Instagram. Eller er det et Hei, takk for sist og velkommen tilbake?

Leser du blogg fremdeles, eller er du borte herfra nå?

 

Spent på om jeg hører noe fra dere ❤️

 

Maren