Jeg står overfor en utfordring

I morgen skal jeg gjennomføre en greie jeg har jobbet med lenge, og som krever mye av min tid og kapasitet. Så i dag strakk tiden ikke til, og bloggen ble nedprioritert. Jeg hater når det skjer, men livet skjer og da er det rett og slett bare sånn noen ganger. Jeg er spent på morgendagen, sånn er det alltid når jeg skal gjøre store jobber eller gjennomføre en eller annen utfordring.

Jeg har jobbet lenge med dette, og er godt forberedt. Morgendagsns jobb er en fotoshoot for en stor og viktig kunde, hvor jeg står som orginisator på hele greia. Ikke bare smile foran et kamera, men absolutt alt fra booke fotograf, makeupartist, og frisør. Finne locations, søke om tillatelser for å shoote ulike steder, fikse styling på alle modeller, låne eventuelle klær/sko/utstyr, lage plan for shooten, fullstendig oversikt og sette absolutt alt i system, slik at kunden får alt i henhold til sine ønsker, krav og forventinger. Dette er spennende, og utrolig gøy! Det eneste jeg ikke har kontroll på i morgen er været, og det ser ut til å jobbe mot oss. Akkurat det får jeg ikke gjort noe med, så da er det bare å justere litt på planene, og gjøre det beste ut av det. 

   Fotograf: Tom Høgstøl

Jeg håper dere har en fin onsdag, og gjør noe hyggelig i kveld. Jeg sitter begravet i forberedelser, men skal snart ta meg en pause og lage noe god middag. Jeg tenker enten hjemmelaget lasagne, pizza eller en stor og innholdsrik kyllingsalat. Vi får se hva jeg kan trylle frem fra kjøleskapet. Jeg kjenner at jeg er litt lite kreativ på middagen min om dagen, og har flere ganger i det siste endt opp med ostesmørbrød til middag, eller bare brød med pålegg. Det er ikke noe galt med det, men det er jo litt kjedelig. Så del gjerne med meg hvis du har lyst: 

Hva stod på din middagsmeny i dag? 

 

Smiiil, Maren 

 

I dag trenger jeg litt hjelp

🧡 Hjemmekontor 🧡

Hei og god morgen. Jeg føler meg litt alene om å synes dette snøværet er en hyggelig greie, men jeg storkoser meg jeg altså. Hjemmekontor med kaffe, klementiner, nøtter og rosiner. Mmmm. Ullteppe i stolen, og tøfler på føttene. Jeg tenker at det handler litt om hvordan man velger å forholde seg til at vinteren plutselig banket på døren, jeg velger å tenke at det er koselig. Vinter betyr at det nærmer seg jul, og det gir meg lykkefølelse i hele kroppen. 

Leo koser seg så enormt med dette været. Han spurter rundt i snøen, ruller rundt og hopper av glede. Snø er uten tvil noe av det aller gøyest han vet, og fremdeles litt nytt. Han har jo kun opplevd én vinter før i sitt liv. Han sliter seg helt ut på turene ute, og koser seg glugg på på ullteppe inne etterpå. 

I dag trenger jeg litt hjelp fra dere folkens. Om kun én uke reiser jeg avgårde til Los Angeles, og jeg trenger absolutt alle tips jeg kan få. Jeg er helt sikker på at det er noen av mine lesere som sitter på masse spennende LA-tips🧡 Ting man burde se, steder å besøke, treningsrelaterte ting ( hører rykter om en vill Barrys bootcamp og noe som heter soul-cycling?) sunne, inspirerende spisesteder, kule restauranter, shopping, turområder, altså bare ALT du kan tenke det er verd å oppleve mens man er i Los Angeles. 

Jeg har én uke til rådighet, og har lyst å oppleve mest mulig. Jeg har allerede laget meg en liten liste, og lover å lage en stor LA-guide til dere når jeg kommer hjem. Jeg håper det komme mye spennende tips her også nå, slik at den listen blir ordentlig lang og spennende. Skriv i kommentarfeltet her, og tagg meg gjerne i ting på Instagram også. Gøygøygøy🧡

Jeg gleder meg til å se om det finnes noen LA-tips der ute. Enn så lenge koser vi oss videre her med kaffe, ullteppe og hjemmekontor. 

Ha en nydelig tirsdag mine venner🧡

 

Smiiil, Maren

 

XXLchallenge – vi er i gang!

Reklame | XXL & Abilica

Endelig er mandagen her, og vi er klare for oppstart! Jeg er så imponert over hvor mange av dere som har tatt denne utfordringen på strak arm, og kastet dere med. Planen nå er at vi starter i dag, og hver uke fremover skal jeg gi dere nye utfordringer som jeg vil at dere gjennomfører. Målet er at disse motovasjonsnoostene, og utfordringene fra meg, skal være med på å gjøre dere så godt forberedt som mulig på det store målet vårt, som er å gjennomføre 10km sammenhengende på tredemølle mandag, om 5 uker. 

Ikke fått dette med deg? Det er ikke for sent – meld deg på HER, og bli med oss å jobbe mot å klare å gjennomføre 10 km på mølle, og få muligheten til å vinne et reisegavekort til to personer på 12.000 kr (!!) (blogginnlegget med all informasjon om dette finner du her)

I dag starter vi, og jeg har valgt å dele den første ukens utfordring i to. ´En til deg som har trent litt fra før (da velger du intervall 2 med løping), og har en grunnform fra før, og én til deg som er helt fersk, eller av andre grunner ikke ønsker / har mulighet til å løpe ( da velger du intervall 1 med gå i motbakke). Denne ukens motivasjonsboost er en intervalløkt, som jeg vil at du skal gjennomføre to ganger i løpet av denne uken, For eksempel én intervall i dag, og en intervall litt senere i uken. Du velger altså mellom intervall 1 og intervall 2, som vist på filmen. 

Intervall 1: 

 • Varm opp i 5-10 minutter 
 • Bratt motbakke i 2 minutter 
 • Flatt og rolige tempo i 1 minutt
 • Gjenta 8 ganger 
 • Ro ned, og kjør nedkjøring med 5-10 minutter rolig gange. 

Intervall 2: 

 • Varm opp i 5-10 minutter med rask gange, eller rolig jogg
 • 1 minutt løp, med 1% helling på mølla 
 • 30 sek pause hvor du står på sidene av møllen. 
 • Gjenta 10 ganger 
 • Ro ned, og kjør nedkjøring i 5-10 minutter rolig gange 

Jeg skal ikke angi hastigheten for deg, for det er vanskelig for meg å si noe om når vi alle er så forskjellige. jeg vil ikke at noen skal føle at det er et umulig tempo å klare, mens andre ikke får utfordret seg nok. Så jeg tenker at vi seier at du skal kjøre et tempo på intervallene som er så høyt at du ikke kunne klart noe lenger enn de to minuttene i motbakke på intervall 1, og ikke et sekund lenger enn det minuttet på intervall 2, dette gjelder de siste dragene. For du må huske på at du skal gjennomføre alle dragene, og det er altså når du er på de siste at du kan presse litt ekstra. Det tar litt tid å bli kjent med intervall-formen din, så prøv deg litt frem, og kjenn etter hvor du er pr dags dato. Start på en fart som du kjenner at du kan klare alle intervallene, også øker du underveis hvis du kjenner at det går  greit. 

Du velger altså enten intervall 1 eller intervall 2, og gjennomfører den to ganger i løpet av uken, helst med et par dagers mellomrom. 

Er ukens utfordring mottatt, og forstått? 

Jeg stoler på at alle som har lyst å være med på denne utfordringen gjennomfører dette, og dere MÅ ikke rapportere inn til meg. Når det er sagt, så synes jo jeg det er sinnsykt gøy å høre fra dere, så tagg meg veldig gjerne på Instagram etter gjennomført intervall, eller bruk #XXLchallenge og #marenerdvik. Der følger jeg slavisk med! Det er så gøy hvis jeg kan se at dere trener og kjører på – da vil disse ukene frem mot vårt store felles mål bli så mye mer motiverende for både meg og dere❤️ 

   Fotograf: Tom Høgstøl. Video: Brandon Mc dade

Jeg gjennomfører intervallene mine på mølla hjemme i leiligheten, men du gjennomfører selvfølgelig der du har mulighet. Jeg har en Abilica Premium AC treadmill, og hvis du ønsker deg en mølle hjemme, anbefale jeg å sjekke ut XXL sitt utvalg på deres nettsider

Åååå nå kjenner jeg at jeg blir skikkelig gira! Heia oss og heia hver og en av dere som har slengt dere på denne utfordringen. Fy søren så kule dere er! LET´S GO!!! Jeg gleder meg til å følge med på dere❤️ 

Lykke til, jeg gleder meg ti å høre hvordan intervallene gikk!!

 

Smiiil, Maren 

 

Oppskrift: Proteinrike egg-muffins

Denne oppskriften er helt nydelig, og en storfavoritt her i huset. Før vi snakker om oppskriften så må jeg bare få lov å si et par ord om rødbete knekkebrødene som ligge ved siden av. Dette er overhode ingen annonse, jeg husker faktisk ikke merket på dem en gang, men de er altså kjøpt på Rema1000 og smaker helt legendarisk. Jeg elsker at de har den freste rødfargen, og de har herved blitt en fast gjest i mitt kjøkkenskap. Ukes tips der altså. La oss snakke om disse proteinrike eggemuffinsene. Proppet av næring, smakfulle, og så enkle å lage. 

Oppskrift eggmuffins: 

 • 4 hele egg
 • 80g skinke
 • Ønsket mengde ost 
 • Krydder
 • Brokkoli
 • Løk (kan sløyfes) 

Slik gjør du: 

Visp sammen eggene, hakk skinken i biter og kutt brokkoli og løk i biter. Rør alt sammen, tilsett litt vann om nødvendig, og krydre godt. Spray muffinsformer og fordel røren i formene. Strø raspet ost på toppen. Jeg har faktisk også litt ost i selve røren også. Stek på 180-200 grader i 10-12 minutter. Husk at alle ovner er ulike, så følg litt med underveis. Avkjøl på rist, og nyt💛

Jeg har laget matmuffins før, og da har jeg havregryn i røren, de metter da mer, og skule jeg valgt mellom de to, så tror jeg nok matmuffins er det jeg ville gått for, hvis jeg kun skulle hatt én type. Eggmuffins, er lavkarbo, og for noen så passer det bedre. Jeg liker å få i meg en god dose karbohydrater også, fordi jeg har en aktiv livsstil og trives best mest påfyll av karbohydrater i kosten min. Der er vi alle ulike, så man kan jo velger den typen som passer best.

Oppskriften på matmuffins finner dere HER. 

Nå skal jeg ut på tur her, også avgårde på familiemiddag. I dag kal det bakes boller og bare kose oss. Søndager akkurat slik jeg liker det. 

 

Smiiiil, Maren 

Lørdagsprat og interiørdrømmer

God morgen, og god lørdag🍁🍂 Jeg la meg alt for sent i går, men stod likevel opp tidlig. Grunnen til det er rett og slett fordi jeg elsker lørdager, og har lyst å få mest mulig ut av dagen. I dag blir det noen timer jobb, før jeg skal hente mine nye spisestuestoler og lunsje med fine folk. Jeg har ventet så lenge på de stolene, og er så spent på hvordan de blir her hjemme. Jeg gleder meg til å vise dere.

I dag er det helt nydelig høstvært i Kristiansand og jeg kjenner hvor mye det gjør med kropp og sjel at solen skinner. Det er fremdeles knall oransje ute, og så utrolig vakkert! Nå går vi snart over i vinteren, så i dag skal siste rest at høst nytes for fullt. 

    Fotograf: Tom Høgstøl

I kveld blir det hjemmekveld med serier og kos. Jeg har blitt så hekta på den serien jeg tipset dere om i går, og det er nesten sånn at jeg gleder meg til å komme hjem i kveld, så jeg kan fortsette på serien. Hehe. Endelig en serie som virkelig engasjerer. For dere som ikke fikk det med dere, så heter serien Bodyguard, og ligger på Netflix. 

Jeg fikk utrolig mye meldinger i går, etter jeg snappet litt fra der jeg var på besøk. Ja det er et helt ubeskrivelig vakkert hjem, og til alle som har spurt hvor alt mulig i det hjemmet var fra, så har jeg ikke sjans til å svare på det, men de største møblene og pyntetingene er fra Slettvoll. Så koselig at dere likte det, og ble så engasjert. Interiør er så gøy, og jeg kjenner jeg ble ordentlig inspirert til å ta litt tak i min egen leilighet også❤️

Hva gjør du i dag da? Har du noen spennende planer denne helgen? 

 

Smiiil, Maren 

Min høstfrokost

God fredagsmorgen fra en litt pjusk Maren. Jeg er overhode ikke syk, bare litt tett i systemet og bittelitt sår i halsen. Nok til at jeg følte jeg fortjente en ekstra god frokost denne fredagen. På dette deilige fredagsfatet finner du rundstykker, vanilje Kesam med granola og friske bær, egg, syltetøy og te. Egentlig ganske så enkelt, men når det danderes fint blir det med ett så mye mer innbydende og fristende. Er dere ikke enige? 

De dagene jeg har tid, så liker jeg lage frokosten litt ekstra hyggelig, og dandere det på denne måten. Det skal ikke mer til enn å samle ting på et fat, eller legge det opp litt fint, og vips føler man det er et måltid med noe ekstra. 

I dag skal jeg bruke så og si hele dagen hos regnskapsføreren, og hadde det ikke vært for at han er en fantastisk fyr, så hadde jeg sett veldig mørkt på dette. Hehe. Jeg har utsatt å ta tak i bilag og kvitteringer så alt for lenge, og da hoper det seg opp. Note to self, skap system og ikke utsett slike ting. 

Ellers skal jeg bruke deler av helgen til å forberede oppstart for gjengen min som skal i gang med Tredemølle-challenge på mandag. Det blir så spennende, og jeg fryder meg over at så mange er med. Det er meldt så fint vær i helgen, så det blir uten tvil mye tid utendørs også. Eller, vi får faktisk se på det – jeg har nemlig funnet en ny serie, og blitt så hekta at det lett kunne droppet absolutt alt av sosialt liv og frisk luft for å komme meg gjennom første sesong. haha. Neida, det skal nok bli tid til begge deler i løpet av helgen tenker jeg. Serien er forresten BODYGUARD på Netflix. Jeg har sett snart 3 episoder, og digger den!!! 

Hva er din plan denne helgen? 

 

Smiiil, Maren 

 

Sunne pannekaker med kun 2 ingredienser

❤️Pannekaker på menyen❤️

God morgen. Her startet dagen tidlig med en liten hundegutt som ønsket tur klokken 06. Vanligvis klare jeg å få han til å sovne igjen, men i dag var det helt nødvendig å opp og ut tidlig. Dagens frokost måtte bli noe litt ekstra godt, men som samtidig gikk fort. Resultatet ble pannekaker, laget på kun to små ingredienser. Du kan selvfølgelig putte mer spennende ting i røren, men det er altså ikke nødvendig med mer enn dette for nydelige pannekaker. 

Du trenger: 

 • Egg
 • Banan

Du kan også ha litt kanel i røren hvis du vil for å sette smak på den.

Slik gjør du :

Mos bananen og visp sammen med eggene. Varm opp stekepanna, og ha gjerne litt kokosolje i, det setter så god smak. Stek pannekakene, og topp dem med hva enn du ønsker. Jeg hadde en sukkerfri sirup stående jeg ikke hadde smakt, så den ble min topping i dag. Enkelt, sunt og godt. 

Nå skal jeg komme i gang med dagen her. Jeg håper du får en herlig torsdag<3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Min plan for kvelden

Helt seriøst, har noen av dere smakt kombinasjonen over? Full fest i munnen, og komplett lykke❤️ Peanøttsmør og eplebiter er så magisk, og det samme gjelder bananskiver med nøttesmør. Mmmmm. Det ser kanskje ikke så digg ut, men tro meg , dette er himmelen. Har du smakt det før? 

I kveld er jeg en skikkelig slappfisk, og kjenner at det ikke kommer til å skje noe særlig mer spenstig her før natta. Planen er snacksen dere ser på bildene, og lese ferdig den nye boken til Sophie Elise. Jeg har lest 1/3, og liker den veldig godt så langt. Noen flere som har lest den? 

Håper du nyter kvelden din hvor enn du er, og hva enn du gjør. Husk at du bestemmer hvordan kvelden din skal bli. Les en bok, ta en varm dusj, se en koselig film eller gå deg en tur med podcast på øret. Ring noen du ikke har snakket med på lenge, eller send en koselig sms til noen du tror vil sette pris på litt ekstra oppmerksomhet. 

 

Smiiil, Maren

 

25 podcast-tips til deg

Jeg nevnte i forrige innlegg at jeg skulle tipse dere om podcaster jeg liker, og det ble det så godt respons på at jeg tenkte jeg skulle få det ut litt kjapt. Jeg hører på mye ulikt, og begge ender av skalaen. Alt fra graviditets-podcast, humor og krim, til trening, ernæring og psykisk helse. 

Her kommer en hel drøss av ulike podcaster, listet opp i tilfeldig rekkefølge: 

 • Harm & Hegseth
 • Ida med hjertet i hånden
 • Andersen & Jacobsen 
 • Alice & Bianca 
 • Bra damer
 • Janka & Marte 
 • Lørdagsrådet 
 • Treningspodden – Shapeup sin podcast 
 • Sterkere podcast 
 • Smelt på tjukka 
 • Pro Bono – Reebok sin podcast 
 • Ingefær podcast 
 • Sånn er du 
 • Sølve og Lorentzen
 • Konspirasjonspodden
 • To hvite menn
 • Tusvik og Tønne
 • Synnøve og Vanessa 
 • Anniken & Cornelia 
 • Pia og psyken 
 • Life Happens – Bikbok sin podcast 
 • Hverdagspodden 
 • Erlend Elias & Erik Anders
 • Skjønnhetsjungelen – Jan Thomas studio sin podcast 
 • Vita og Valeberg 

  Fotograf: Tom Høgstøl 

Det er virkelig så utrolig ulike podcaster at mange vil nok trekke på smilebåndet av hvor ulike ting jeg hører på – men det er jo det som er så herlig. Noen dager vil jeg blir inspirert på trening og sunn mat, andre ganger vi jeg høre på morsom og overfladisk jenteprat, andre ganger vil jeg lære noe. Så, da ble resultatet 25 helt ulike podcaster.

Nå er jeg spent på å høre fra deg. Hører du på noen podcaster som ikke er nevnt her? Eller kanskje dine favoritter allerede er på listen? La oss dele litt podcast tips folkens❤️ Jeg gleder meg til å lese hva dere hører på!! 

 

Smiiil, Maren 

 

 

 

Et enkelt og sunt middagstips

Ææææ nå bobler det over her folkens! Tusen takk for at dere er så kule, og har lyst å bli med på Challenge. Vi er mange hundre som skal gjøre dette, og jeg gleder meg til å dele første motivasjonsboost med dere neste mandag. Velkommen i gjengen alle sammen, jeg er så glad for å ha med hver og en av dere! Har du ikke hørt om dette enda? Les HER, og blir med!!

I dag tenkte jeg å dele et superenkelt og digg middagstips med dere. Denne lille godsaken lager jeg meg ofte på dager hvor jeg er sulten, og vil ha mat raskt, men samtidig har lyst på noe godt, smakfullt og sunt. Tortilla-pizza eller lefse-pizza er en stor favoritt hos meg.

Du trenger: 

 • Ønsket antall tortilla-lefser 
 • Kylling (skinke, eller karbonadedeig eller annet kan også brukes) 
 • Ost 
 • Tomatsaus eller ketchup 

Du kan gjøre denne pizzaen veldig mye mer spennende enn jeg har gjort her, og toppe med sopp, løk, pølsebiter og hva enn du måte ha lyst på. Noen ganger er det enkle ofte det beste, og på denne varianten ble det marinert kyllingfilet, strimlet mozzarella ost og tomatsaus. Toppet med oregano. Jeg brukte vanlige lyse lefser her, men du kan gjerne velge fullkorn varianten. Jeg bruke vanligvis den, men de var utsolgt på den butikken jeg var. 

Slik gjør du:

Smør lefsen med tomatsaus eller ketchup, legg på ønsket proteinkilde (stek kylling/karbonadedeign i forkant) og topp med ost og ønsket krydder. Inn i ovnen ti osten har smeltet. Jeg bruker ofte ferdigstekt kylling fra butikken, på dager hvor det virkelig skal gå fort i svingene. 

Dette spiser jeg så ofte at det nesten er flaut å innrømme, men fy søren så godt det er. Jeg lager ofte lompepuizza også, men da er lompen så liten at jeg må ha en hel haug for å bli mett. Hehe. Jeg skal prøve å bli flinkere til å variere toppingen min på denne og komme med flere, og kanskje litt mer spennende varianter til dere etterhvert. 

Som dere ser har jeg toppet den med ruccola, og det var helt nydelig. Et tips er å bytte ut kylling med spekeskinke, slenge på litt pesto i stede for ketchup og nyte en italiensk inspirert, nydelig tortilla-pizza. 

Nå venter en frisørtime på denne frøkna! Håper dere har det supert, og at tirsdagen behandler dere bra så langt! Vi snakkes snart❤️

 

Smiiil, Maren