Casall pressefrokost

Denne fredagen har vært så innholdsrik og spennende, jeg sitter igjen med en herlig følelse i magen og et smil om munnen. Dagen startet tidlig med en liten runde på tredemøllen på hotellet, før det var tid for hotellfrokost. Jeg elsker hotellfrokost! Jeg hadde avtalt å være på plass på Polhem PR hvor dagens Casallevent skulle være allerede kl 08.45, der fikk vi utdelt en pose med masse freshe klær og en liten innføring i hva som skulle foregå. Deilig mat ble satt frem, og ikke lenge etterpå ankom gjestene. Dagens event var et pressevent for å promotere den nye Casall sculpture tightsen. Alle vi Casall-ambasadørene hadde på oss tightsen, og viste dem frem. For en ufattelig hyggelig jobb i grunn, gå rundt og snakke med hyggelige mennesker, smile på noen bilder og kose oss med deilig snacks.Jeg skal fortelle dere mer om tightsen senere, samt trekke en vinner av konkurransen om å vinne en tights. Nå ville jeg bare titte kjapt innom for å fortelle dere litt om dagens event, og oppdatere dere med et par bilder.

Nå er det på tide å komme seg til gate, og fly hjem til Kristiansand. Det ble et kort opphold i Oslo denne gangen, men jeg er plutselig tilbake!

PS: Vinneren av Bokkilden konkurransen er trukket, og vinneren er Maria Seljeseth. Gratulerer så mye!

 

Smiiiil Maren

Oslo

Beklager sen oppdatering, som dere vet skulle jeg reise inn til Oslo i dag for å være med på en pressefrokost med CASALL ARMY i morgentidlig. Vel, jeg kom meg til oslo – men det tok tid! Denne snøen begynner å gå meg litt på nervene, alt stopper jo opp og ingenting fungerer som normalt. Jeg ankom hotellet for en time siden, og har brukt den siste halvtimen på å spise. *ler* Jeg var så sulten når jeg ankom hotellet at jeg følte jeg så dobbelt. En sulten Maren er ikke spesielt morsom, det skal jeg love dere. Jeg hadde med meg matboks hjemmefra med grillet kylling og deilig wok, jeg var i tilegg innom butikken og handlet skyr, frukt. bær, nøtter og vanilje kesam. Nå er begge matboksene, samt skyren, halvpraten av frukten og hele boksen med vanilje kesam borte. Jeg vet ikke hvordan det er plass i denne kroppen, men det var overhode ikke noe problem å få ned all den maten. Haha. Så godt det er å føle meg mett og full i magen igjen.  Jeg puttet både bærene og nøttene oppi vanilje kesamen – en magisk kombinasjon. Mmmm. Nå er lagrene fyllt opp, og etter en god natt søvn nå så er jeg super klar for å være en spruddlende, blid og energisk utgave av meg selv sammen med Casall i morgen. 

Nå skal jeg krype opp i hotellsenga og kose meg med en film før natta. I morgen tidlig er det hotellfrokost, og det gleder meg meg så til. Det er jo virkelig bare det beste med å bo på hotell. Nyt kvelden skjønne dere, jeg lover å være flinkere på oppdateringer i morgen. 

 

Smiiiiil Maren

Middagsinspirasjon

Stikker innom for å dele litt middagsinspirasjon med dere. På denne middagstallerkenen ser dere en enkel kyllinsalat bestående av ferdig grillet kylling (kjøpt i varmdisken på matbutikken) salat, avokado, ananas, cherrytomater, fetaost, mais og agurk. Som tilbehør er det en liten hvitløksbaguett, mager kesam og waldorfsalat. Salat trenger overhode ikke være kjedelig, man må bare ta de små ekstra minuttene det tar å rense litt kylling, kutte opp litt ekstra godsaker, blande sammen noen ingredienser og putte en baguette i ovnen. Voala – sunn, smakfull og herlig middag som alle kan like, både sunnhetsfreaken og de mer normale personer som setter pris på litt mer enn bare grøntfor. *ler*

Synes du dette så fristende ut? Jeg håper denne retten kan være til inspirasjon til en sunn og spennende middag.

 

 

Smiiiil Maren

Kosetur i sentrum

God formiddag hjerter

I dag begynte første forelesning allerede kl 08.15. Jeg liker best å legge treningsøktene mine til morgenen, men på dager hvor jeg beynner tidlig så prioriterer jeg heller en liten time med frokost, kaffe og God morgen Norge fremfor grytidlig trening. Det er snøkaos og speilglatte veier i Kristiansand, noe som gjør at man må beregne latterlig mye ekstra tid når man skal fra A til B. I går trosset jeg snøværet og tok meg en liten runde i sentrum. Jeg går så sjeldent rundt å titter i butikker utennom når jeg har noe konkret jeg må fikse, så i går koste jeg meg skikkelig. Jeg kledde godt på meg, puttet musikk i ørene og trasket rundt i snøværet. Jeg fikk handlet litt småting også, blandt annet en ny jeans og to basic topper fra Høyer, buksen er i merket organic denim og toppene er fra By Malene Birger. Jeg kjøpte også en super søt kaffekopp med bokstaven M på, samt nye friske blomster. Min fine pappa fyllte år i går, og da er det klart han måtte gå bursdagsgave. 

Dagen i dag går i ett med skole, telefonmøter, mailbesvarelser, trening og visning. Dette med visning er fryktelig morro, og det skal jeg fortelle dere mer om senere. Jeg var på en visning i går, og skal på enda en i dag. Det er med andre ord spennende tider!

I morgen reiser jeg til Oslo for å delta på et Presseevent med Casall. Jeg er som dere vet ambassadør for merket, og med i Casall sculpture Army. Jeg er så stolt over å fronte et så kvalitetsbevisst og solid merke som Casall. Vårens kolleksjon er helt ubeskrivelig lekker, og jeg gleder meg så til å dele masse fristelser med dere utover våren. Den nye sculpture tightsen som jeg nå har en konkurranse på for dere, er helt spesiell og jeg skulle ønske jeg kunne gi en til hver og en av dere. Det er enne tightsen vi skal fronte nå i hegen , og jeg gleder meg så til å reise inn til Oslo og være sammen med de andre flotte Casallfolkene. Casall er kvalitet i alle ledd, og jeg føler meg heldig som får være en del av dem.  Det blir en kort oslotur for min del, da jeg har et par avtaler hjemme på sørlandet som gjør at jeg må reise tilbake allerede fredag kveld. Helgen etter derimot kan det se ut som det blir ny Oslotur, hvis alt klaffer i forhold til avtaler, møter osv. Da er det treningsmesse og et spennende foredrag jeg virkelig ønsker å få med meg. Vi får se hva det blir til! Jeg liker så godt å delta på kurs, foredrag, messer og lignende. Det er på slike steder jeg henter inspirasjon og ikke minst motivasjon. Jeg håper jeg får dratt inn neste helg, slik at jeg kan ta en haug av bilder og samle masse inspirasjon jeg kan dele med dere her på bloggen. 

 

Smiiiiil Maren

Konkurranse – Time to WOW

Hurra!! Det er tid for en ny konkurranse her på bloggen. Som dere vet er jeg stolt ambassadør for CASALL, jeg er også med i Casall SculptureArmy. På lørdag lanseres den råeste tightsen jeg noensinne har sett. Modellen heter Casall Sculpture, og passformen er helt unik! Det er ikke uten grunn at slagordet for denne nykommeren er: TIME TO WOW!

Jeg er så heldig at jeg får gi bort en tights til en av dere lesere. Alt du trenger å gjøre for å delta:

  • Laste opp et sporty bilde av seg selv på instagram medhasttag #casallsculpturearmy og #timetowow
  • Legg igjen en kommentar her om hvorfor du har lyst å vinne

 

Alle vi jentene i casall sculpture Army får gi bort en tights til en av våre egne lesere, så jeg skal velge ut en av dere jeg ønsker å gi en tights til. Jeg elsker slike konkurranser, og det er så gøy når jeg kan få lov å gi noe tilbake til alle dere skjønne jenter som titter innom her daglig. Så kjør på jenter, last opp spreke bilder, tag #casallsculpturearmy og #timetowow, og legg igjen en kommentar her hos meg om hvorfor du vil vinne tights. Jeg gleder meg til å trekke en vinner. Konkurransen går frem til søndag! 

Lykke til <3

 

Smiiiiil Maren

Pakke i posten

Jeg er i ekstase. I løpet av de to siste dagene har det kommet hele 4 hentelapper i min postkasse. Pakke i posten er noe av det gøyeste jeg vet! Nå skal jeg få spist frokost i en fei her, og komme meg bort på posten. Oppdaterer dere med innhold i pakkene senere. Forrige uke dumpet det en Iherb pakke ned i min postkasse, den inneholdt to eksker med CELSIUS. De kunne ikke ankommet på et bedre tidspunkt. Jeg føler tiden løper i fra meg for tiden, og jeg har alt for mye å gjøre. Da hjelper det med et ekstra energiboost. Celsius smaker utorlig godt, og inneholder ikke noe sukker, aspartam eller kunstig farge og smak. Hele boksen inneholder kun 10 kalorier. den inneholder 200mg koffein pr boks, og det gir deg virkelig en liten oppvekker. Bruker du energidrikk, kaffe eller lignende på dager hvor du trenger litt ekstra energi?

I skrivende stund sitter jeg å nipper til Celsius Sparkling Orange. Jeg satser på at den gir meg litt energi før dagens treningsøkt. Jeg har overkropp på planen i dag, og gleder meg virkelig til den økten. Etter gårsdagens benøkt skal det bli så deilig å la bena hvile og sette fokus på overkropp. I dag er det skuldre og armer som skal få kjørt seg. 

Hva skal dere trene i dag?

 

Smiiiiil Maren

Personlig trener i MIAMI?

I dag er det snøstorm på sørlandet og etter å ha trasket gjennom snø. vind og total kaos kom jeg omsider hjem , fikk av meg de klissvåte klærne og krypt opp i sofakroken med et pledd rundt meg.  Jeg har sittet her i over to timer å drømt meg bort i deilige bilder fra varmere strøk. Jeg har så lyst å reise, og jeg har så lyst å ta flere kurs innen mitt fagfelt. Noen gang skulle jeg faktisk ønske at jeg kunne ta personlig trener utdannelsen en gang til, lære alt på nytt, få hele opplevelsen en gang til. Jeg husker tilbake på den tiden og får sommerfugler i magen – det må være slik det føles når man lander helt på rett hylle, og treffer 100% på utdannelsen. Jeg tok min PT-utdannelse hos Akdemiet for personlig trening i Oslo, og det var helt topp det, men mye har skjedd siden den gang. Det siste fra AFPT er at de nå tilbyr personlig trener utdannelse i både Florida og Marbella. Tillat deg selv å tenke den tanken helt ut – personlig trener utdannelse i eksotiske MIAMI? Solfylte og deilige Marbella? Kjære vene, sommerfuglene tar overhånd hos meg her nå. Jeg har sittet på AFPT sine hjemmesider i en liten evighet nå og drømt meg bort. Det finnes ikke noe i hele verden jeg kunne tenke meg mer akkurat nå enn PTkurs i sol og varme, lære fra de mest engasjerende, kunnskapsrike og dedikerte foreleserene jeg noensinne har møtt. Jeg blir grønn av misunnelse ved tanken på at noen av dere har mulighet til å faktisk gjøre dette. 

Kunne du tenkt deg  å utdanne deg til personlig trener her? 


Jeg anbefaler dere å ta en tur innom AFPT sine hjemmesider for å se hva de har å tilby, men jeg advarer, hvis du har litt av den samme gnisten for helse, ernøing og trening som jeg har så er det stor fare for at du vil bli ekstremt fristet! Jeg har fortalt dere før at jeg har en rabattkode til dere hvis noen skulle ønske å ta en PTutdannelse hos AFPT. Rabatten gjelder uansett om du ønsker å ta kurset i Norge eller utlandet. Merk dere hvor utorlig mange ulike steder utdannelsen tilbys, her er det virkelig muligheter for alle.

Rabattkoden er: ME13. Denne koden gir deg 5% rabatt på utdannelsen. 

Nå skal jeg pakke meg enda litt bedre inn i ullpleddet mitt, og drømme videre om Miami.

 

Smiiiiiil Maren

 

Morgencardio

Jeg hadde bestemt meg for å starte denne uken med en kondisjonsøkt, men jeg skal innrømme at det fristet fint lite når jeg våknet opp til sterk vind og snø. “Hvis du skal vente på de perfekte forhold, vil du aldri få noe gjort”  Jeg inngikk derfor et lite kompromi med meg selv, jeg jogget både til og fra treningssenteret, på den måten fikk jeg en cardioøkt både innendørs på tredemølla og ute i det friske vinterværet.

vel hjemme rakk jeg en kjapp stretching før jeg måtte hoppe i dusjen og komme meg avgårde på forelesning. Jeg har som mål å bli mer fleksibel og øke bevegeligheten, da er det helt nødvemdig å priroritere en liten uttøyning – selv om man har dårlig tid. 

Nå er jeg på plass på universitetet, og godt inn i andre undervisningstime. Jeg blir her noen timer til, før det er tid for en real benøkt i ettermiddag. Jeg gruer meg mer enn jeg gleder meg til den økten akkurat nå. Den inneholder flere av mine hatøvelser, og jeg vet at det kommer til å bli tøft. Jeg gruer meg alltid litt til benøktene, men samtidig så gleder jeg meg til følelsen etterpå. Ingenting er som følelsen etter en god benøkt. Jeg vet at de øktene jeg misliker mest, ofte er de jeg har mest effekt av å gjennomføre, akkurat fordi de styrker mine svakheter. 

Jeg ønsker dere en fin mandag, og en sprek ukestart!

 

Smiiiiil Maren

Lompefest

Nå to treningsjenter er sammen på en lørdagskveld blir dette raskt resultatet. *ler* På menyen i går stod først Taco og speltlomper, etterfulgt av enda fler speltomper. Disse fylte vi med sjokoladekrem, og banan. Sjokoladekremen lages enkelt av 60g sjokoladeproteinpulver, litt vann, 3 ts sukrin og 2 store ss peanøttpulver. (Bestilles super billig på Iherb)Rør sammen til en kremaktig konsistens, og smør utover lompene, kutt banan i skiver og legg på. Dette er en magisk sammensetning både på smak og næringstoffer. Gode karbohydrater som fyller opp glykogenlagre og gir kroppen et godt overskuddslager til den kommende treningsuken, og samtidig en god dose proteiner. Smaken er helt fantastisk, det må virkelig bare prøves! Jeg tar dette over smågodt, chips og grandiosa anyday! 

Det forsvant tre hele pakker med lomper i går, det er nemlig litt vanskelig å stoppe når man først er i gang på disse her. Smak det, og dere vil forstå hva jeg snakker om. Vi koste oss også med proteinbarer – mange proteinbarer. Ingrid, som jeg er på besøk hos, har nelig ikke bare en, men tre (!) skuffer fulle av diverse barer i alle mulige smaker. Jeg kan ikke fatte hvordan det er mulig å ha så mye godt liggende. Jeg hadde ikke gjort noe annet enn å spise proteinbarer hadde jeg hatt et slik lager. 

Noen som kan kjenne seg igjen på den eller? 

I dag er det tid for hjemreise og det er så trist. Jeg har virkelig kost meg denne helgen, og jeg kjenner at det blir ikke lenge til neste Tr.heimstur. Jeg liker denne byen, jeg liker menneskene her og jeg liker så uendelig godt å være sammen med min skjønne Ingrid. Jeg har ikke så mange venner som er så lik meg når det kommer til treningslyst og treningglede, har helt samme syn på kosthold og liker akkurat de samme tingene, men som samtidig kun lar trening og sunt kosthold være en del av livet – og ikke hele livet. Det er så godt å være sammen med personer man bare klikker med, og denne helgen har vært helt perfekt.

Nå skal vi ut å gå en liten søndagtur i frisk trondheimluft før det er tid for å fly hjem til fine sørlandet. Jeg skal ut å fly igjen allerede til torsdag, da er det Oslo som står for tur. Hva jeg skal der skal jeg fortelle dere mer om det senere 🙂

 

Smiiiiil Maren

Heavenly delicious

I dag har keg lyst å dele en helt fantastisk oppskrift dere. I mine øyne er dette den perfekte lørdagskosen. Den er så enkel å lage, og tar ingen tid. Retten smaker helt magisk og krever ikke mange ingredienser. Jeg vet ikke helt hva man skal kalle denne retten. Ostegratinerte brokkoli lefser? *haha* Jeg er sikker på at noen kan klare å komme på et mer spenstig navn en det. Retten består av: Vanlige tortillalefser, fyllt med spicy kylling, dampet brokkoli, løk og ost.

Du gjør følgende: 

  • Kutt kylling i små terninger og stek dem. Krydre med ønsket krydder. Natvigs og grillkrydder er en stor favoritt her.
  • Damp brokkoli – hell av vannet, og sett dem til siden. 
  • Finn frem lefsene, fyll dem med kyllingbiter, hakket løk, brokkoli og masse ost. 
  • Pass på at de ikke bli overfyllt, slik at du enkelt kan lukke lefsen. 
  • Inn i ovnen på 180 grader i ca 5 minutter – kun til osten har smeltet. 
  • Tiden i oven vil variere ift type ovn osv, men poenget er bare at osten skal smelte. 
  • Ta dem ut, la dem avkjøle litt før du kutter dem over på midten.
  • Ha gjerne lett rømme eller kesam og salsa til. 

 

En enkel, og deilig rett som jeg anbefaler alle å teste ut. Denne retten kan jo varieres i det uendelige, for dere vet hva jeg sier – “alt kan puttes i en lefse”. Jeg liker denne kylling,brokkoli,oste-varianten veldig veldig godt, og anbefaler dere å teste den ut. Dette var altså mitt lille løragstips til dere, nå skal jeg legge bort mac´en og nyte vakre Trondheim. Jeg koser meg så her, og har overhode ikke lyst å reise hjem i morgen. Nå skal vi straks dra avgårde for en litemn treningsøkt, før det blir sushi og kosekveld med masse digg i kveld. Jeg håper dere har en fin helg, og koser dere litt ekstra. Tusen tusen takk for alle fine Trondheimstips, jeg har lest dem alle sammen, og allerede sjekket ut flere av stedene dere anbefaler. Tusen takk for at dere lar dere engasjere, jeg blir så glad! 

 

Smiiiiiil Maren