Min frokost

Jeg tenkte å vise dere min faste frokost. Hver morgen spiser jeg havregrøt, som jeg tilsetter proteinpulver med sjokoladesmak, litt kakao, kanel, sukrin og et dryss salt. Den smaker helt himmelsk, og det er en liten fest i munnen hver morgen.

Eksakte mål på frokosten er:

 • 60g store havregryn
 • 40g proteinpulver
 • 1 ts salt, rå kakao, og kanel
 • 1 ss sukin
 • 4 dråper stevia karamell

 

Jeg stater med å legge grynene i en kjele, og fyller på med vann, så koker jeg grøten i ca 5-10 minutter, men jeg hele tiden tilsetter litt og litt vann. På den måten blir det stort volum, selv om grøten nå ser ut som en suppe (det vil endre seg når du tilsetter de andre ingrediensene). Jeg tar så kjelen av plata, og lar grøten avkjøles litt. Så heller jeg den over i en bakebolle, og tilsetter kanel, sukrin, og kakao. Rører godt rundt slik at det ikke er noen klumper. Så tilsetter jeg proteinpulveret og rører godt rundt. Tiletter litt mer vann hvis det er nødvedig. Tilslutt tilsetter jeg litt salt. Kombinasjonen av søt sjokolade/karamell og salt er virkelig helt magisk. 

Du må prøve deg litt frem med mengden vann slik at du får opp volumet på grøten, men unngår at grøten blir for vannete. Jeg har grøten min i en stor bakebolle når jeg spiser den, men likevel er det kun 60g havregryn oppi der. Hemmeligheten er å spe på med litt og litt vann underveis, og røre godt under oppkokingen. Haha, nå følte jeg at jeg fikk koking av havregryn til å bli rene vitenskapen her. Det er virkelig ikke avansert, men denne grøten her smaker så godt, at det er verd å gjøre en liten innnsats for å få mest mulig mengde. 

 

Smiiiil Maren


Blue, baby Blue

På fredag fikk jeg en pakke i posten med masse deilige blå treningsklær. Jeg bestillte klærne fra Zalando, og ble så positivt overrakset når jeg så fargen i virkeligheten. Blåfargen var så sterk og så fresh. Jeg har denne tightsen i både grå og svart fra før, og jeg digger den! Jeg var litt skeptisk til å bestille den i knall blå, men jeg tok en sjanse, og det er jeg virkelig glad for nå. Den er bare så kul!! Dette er ikke sponsede produkter, eller reklame, kun noen nye favoritter i treningsgarderoben jeg hadde lyst å dele med dere. Tightsen finner dere HER, singletten HER, og sportsbh HER. Alle plaggene er fra Nike. 

Jeg har kun lekt meg på trening hele uken og helgen var intet unntak. Jeg har virkelig blitt glad i ringene og tauet vi har på Solsiden treningssenter. Jeg kan ikke så mye enda, men ved prøving, lek og litt feiling så finner jeg stadig nye stunts og moves i både ringene og tauset. En ting er hvertfall helt sikkert. Det er helt sykt morsomt!

Hva synes dere om klærne? Kule eller litt for crazy i fargen og mønsteret? 

 

Smiiiil Maren


 

NIMUE HUD

Behandlinger og produkter er sponset

Helt siden jeg flyttet tilbake til Kristiansand har jeg gått til jentene på Nimue Hud, Anita & Hanne. Hanne er Nimue sin vippedame, hun er amazing på vippeextentions, og har lagt vipper på meg helt siden august i fjor. Anita, som driver salongen går jeg til for å vikse brynene, og hudbehandlinger. Jeg har ikke testet noe særlig behandlinger enda, men vi har en plan om å gjøre litt mer av det etterhvert. Jeg har også tatt permanent liner hos Anita, som er en mester på dette. Den er faktisk ikke helt ferdig enda, men jeg er så pinglete og synes faktisk det er litt vondt, så jeg driver å utsetter å fullføre den hele tiden. Hehe. En annen ting er at vippene må av hvis jeg skal kjøre en ny runde med liner over øyet, og det har jeg ikke lyst til. Jeg er så fornøyd med å ha de vippene, og blitt så veldig komfortabel med å slippe alt av maskare og sminkestyr, så vippene blir på enn så lenge.  

Jeg bruker også kun Nimue produkter på huden min. Jeg har den rosa serien, for sensitv hud. Jeg har en rens, clensing gel lite, som også fjerner makeup, Condition lite som er en spray, formulert som et mildt behndlende produkt for å optimalisere hudens helse, og tilslutt en god krem. Enkelt og greit. En ting at produktene er fatastisk gode, og holder huden min fri for urenheter og unngår at den blir verken for tørr eller fet, en annen ting er at de er så utrolig delikate og lekre. De står fremme på badet mitt, og passer perfekt inn.

Jeg er innom jentene ca annen hver uke, og det er klart vi har blitt utrolig god kjent etterhvert. Jeg koser meg veldig når jeg er der, og det er ikke sjeldent jeg enten kommer litt før, eller sitter igjen etterpå for å skravle litt hvis jentene har tid. Spør gjerne hvis det er noe dere lurer på i forhold til vipper, voksing eller noen av produktene, så skal jeg svare så godt jeg kan. Er det noe jeg ikke kan svare på så skal jeg ta det videre til Nimuejentene og få gode, korrekte svar til dere. 

 

Smiiiiil Maren


Friday-fun

I dag har jeg lekt apekatt på Solsiden. Vi har nemlig et helt fantastisk rom nede i kjelleren hvor vi har tau, ringer, masse gulvplass til turnøvelser, kettlebells og masse annet gøy utstyr. Jeg elsker å leke meg der nede, men får alt for sjeldent tid til å gjøre det. I dag hadde jeg tidenes fredagsfølelse og null verken lyst eller overskudd til seriøs trening, så da ble det lek og morro i kjelleren istede. 

Det ble lite seriøs trening i dag, jeg prøvde meg på en liten økt, men kroppen ville ikke i dag. Sånn er det noen ganger. Så nå ligger jeg på sofaen og prøver å samle sammen litt krefter til å dra avgårde for Idol og fredagskos. Helt ærlig så frister det aller mest å bare bli her under pleddet på sofaen. Hjelpes for en kjedelig slappfisk jeg har blitt. Hehe. 

Hva er deres fredagsplaner? 

 

Smiiiiil Maren


Sunn snacks

Litt tidligere i uken hadde jeg besøk, og hadde lyst å servere noe godt, men samtidig sunt siden vi var midt i uken og jeg visste at besøket mitt setter stor pris på sunn god mat. Dette ble resultatet. Jeg gjorde det helt enkelt, jeg kuttet opp epler, pærer og melon og danderte det på et fat. Så kuttet jeg opp diverse grønnsaker, og lagde en enkel dipp av mager kesam og holidaydipp. 

Så det fristende ut ? Hadde du blitt fornøyd dersom du hadde fått servert dette når du kom på besøk til noen ? 

Nå er helgen her, og det blir garantert litt anderledes snacks enn denne typen i løpet av de neste dagene. Jeg synes det er akkurat det skillet der som er så fint, jeg liker å holde det sunt i uken, også kose meg litt ekstra i helgene. Det er faktisk slik, hvertfall i mine øyne, at godsakene smaker enda bedre når man ikke spiser dem hver dag. Nå skal jeg komme meg ut på en liten cardiorunde, før et par timer jobb venter, så tar jeg helg med god samvittighet.

Har dere noen spennende helgeplaner?

 

Smiiiil Maren

 

Epledessert & dagens økt

Den følelsen av å dumpe ned i sofaen etter 12 timer på farten var virkelig helt magisk. Jeg har akkurat kost meg med en diger porsjon middag, og fruktdessert. Dagens middag ble enkelt og greit stekt kylling med dampede grønnsaker og fullkornsnudler. Jeg toppet det hele med kikoman soyasaus. Jeg angrer på at jeg ikke tok bildet av tallerkenen, for det så nesten komisk med en så overlesset tallerkenen. Jeg elsker grønnsaker, og kan spise store mengder av det. Til dessert ble det eple kuttet i biter, med kanel og sukrin, varmet i mikroen i ca 1 minutt før jeg toppet det hele med litt flytende honning Mmmmm. Hverdagskos! 

Dagen i dag har vært spennende. Fire timer forelesning etterfulgt av et par timer telefon, skype og mail med diverse samarbeidspartnere rundt bloggen. Så møtte jeg fine Nathalie for en styrkeøkt, før jeg avsluttet dagen med Pt-kunder. Det føles så fantastisk å jobbe som PT igjen. Det gir meg virkelig helt enormt mye glede. Min egen treningsøkt så slik ut i dag: 

 • Skulderpress i supersett med sidehev
 • Nedtrekk
 • Stående roing
 • Flies i kabel i supersett med pushups
 • Sittende facepull ( øvelsen vist på bildene )

Nå er joggebuksen på, og jeg har krypt under pleddet i sofakroken. Det er fremdeles lyst ute, men jeg har likevell tent flere stearinlys i leiligheten. Det er så koselig med levende lys når skumringen kommer snikende. Jeg har en haug av ting som er tatt opp på Getboksen i løpet av uken, som jeg ikke har rukket å se. Nå skal jeg kose meg med Annicka Bengtzon, Ungkarskvinnen, og One three Hill. 

Hvordan har dagen deres vært? 

 

Smiiiiil Maren


God morgen

God morgen dere. Jeg sitter her med morgenkaffen, og prøver å våkne litt. Jeg skimter en herlig soloppgang fra vinduet mitt, men jeg har bestemt meg for at at i dag må jeg ignorere det. I dag har jeg alle dagens gjøremål, pluss gårsdagens fordi jeg tok meg totalt fri for å nyte sola. Kun lek og morro i går = mer jobb i dag.

Så i dag kan sola skinne så mye den vil, og jeg skal likevel delta på forelesning, trene, ha et par timer med mail og diverse, ha første time med en ny PTkunde, og gjennomføre spennende telefonmøte. En finfin dag! 

Jeg har fått enormt med henvendelser på både tightsen og skoene på dette bildet, skoene er desverre flere sessonger gamle og kjøpt i New York, tightsen er fra tre sessonger tilbake, begge fra Nike. Jeg skal ta meg en runde på diverse nettbutikker i ettermiddag for å se om jeg ikke kan lete frem tightsen og legge ut en link til den. Takk for alle fine ord dere legger igjen, jeg blir virkelig så utrolig glad. 

 Hva er deres planer for dagen?

 

Smiiiiil Maren


Odderøya

I dag tok sommeren en liten snarvisitt tilbake til sørlandet, og med hele 20 varmegrader og knall sol har dette vært en fantastisk deilig dag. Jeg endret litt på dagsplanen min, og lesing innendørs ble byttet ut med apekattleking utendørs. Turen gikk til vakre Odderøya. Det finnes ikke noe bedre sted å gå tur enn Odderøya, og jeg koser meg så der ute. I dag ble det en litt over normalen leken tur. Jeg fant det perfekte pullups-tre, og jeg måtte selvfølgelig hoppe opp å leke meg litt. 

Jeg har treningsfri i dag, og holder meg unna treningsenteret. Jeg har alltid en eller to dager i uka hvor jeg har helt treningsfri, og i dag passet det perfekt med dette deilige været. Resten av dagen har jeg bare kost meg, ja jeg burde lest, men det er bare så viktig å nyte litt også. Jeg mener, hvor mange slike dager får vi før høstkulden virkelig setter inn? Jeg følte det var helt rett å bruke denne dagen ute i sola, og ikke inne på lesesalen. 

Hva har dere gjort i dag?

 

Smiiiil Maren


Tiredface

Dette er min morgen, en kaffekopp og dobbel redbull. Jeg er så trøtt i dag! Jeg får så mye kommentarer fra dere om at det virker som jeg har super-energi og alltid er opplagt, vel det stemmer virkelig ikke! I dag er jeg trøtt som en strømpe, og skulle aller helst ha krøpet under dyna igjen. Det er ikke et alternativ med både forelesninger og diverse annet på dagsplanen er det bare å komme seg opp. Vi har alle litt trøtte dager innimellom, da er det godt det finnes kaffe!

 

I dag har jeg vært litt smart, jeg tok på meg treningsklær når jeg stod opp, i håp om at det skal gjøre at jeg drar rett på trening etter forelesning, istede for hjem til senga. Tror dere det funker? Vel vi får se!

Ha en deilig onsdag dere, håper dere er opplagte og i strålende humør. Jeg lar meg hvertfall oppmuntre av at solen skinner her i Kr.sand, og det kun er to små dager igjen til helg. Det er jo faktisk god grunn til å smile. 

 

Smiiiil Maren


Dagens styrkeøkt

I dag ble en slik dag hvor ingenting gikk som planlagt, men det ble likevel en både effektiv og fin dag. Jeg startet med å se feil på timeplanen, og dermed gå glipp av dagens forelesning. Heldigvis klarte jeg å være såpass strukturert at jeg fikk et par gode lesetimer likevel. Jeg er virkelig ikke så strukturert når det kommer til studiene, jeg har jo så mye mer lyst å ut i sola, være sosial eller trene. Trene fikk jeg gjort litt ut på ettermiddagen, og dagens økt bestod av litt ulike øvelser. Jeg leker meg mest å trening om dagen, og koser meg veldig med det. Jeg kjører rett og slett de øvelsene jeg har lyst og følger ingen spesiell plan. Jeg vet at for min egen motivasjon så må jeg tilbake på et treningsopplegg snart, men akkurat nå er det faktisk litt godt å være litt ustrukturert.

Dagens økt så slik ut:

 • Markløft
 • Roing på benk i supersett med facepulls
 • Knebøy 
 • Kickback
 • Nedtrekk i supersett med sittende roing

 

Etter trening ble jeg sittende på solsiden en god stund å jobbe med litt diverse, mens jeg koste meg med en liten post-workout treat. Jeg passer alltid på å få i meg noe rett etter trening, og jeg varierer mellom proteinshake + riskaker, shake + banan, eller shake + rosiner. I dag ble det proteinshake og riskaker. Jeg tok kun bitte litt vann i shakeren og lagde shaken om til en slags sjokoladegrøt som jeg smurte på riskakene. Mmmmmm. Alt smaker godt like etter en tung trenigøkt, men dette her var virkelig godt. Trikset er å tilsette et dryss salt i sjokoladegrøten, kombinasjonen av søtt og salt er helt magisk. 

Hva pleier du å spise rett etter trening? 

Nå er jeg godt i gang med middagen her hjemme, som i dag består av ovnsbakt kylling, stekt løk, og wokgrønnsaker i soyasaus med ris. Jeg hadde både kyllingen, løken og risen ferdig, så det var kun å woke grønnsakene og vips var maten klar. Denne nye trenden min med planlegging funker veldig bra, så får vi se hvor lenge det holder. hehe. 

 

Smiiiil Maren