Casall pressefrokost

Denne fredagen har vært så innholdsrik og spennende, jeg sitter igjen med en herlig følelse i magen og et smil om munnen. Dagen startet tidlig med en liten runde på tredemøllen på hotellet, før det var tid for hotellfrokost. Jeg elsker hotellfrokost! Jeg hadde avtalt å være på plass på Polhem PR hvor dagens Casallevent skulle være allerede kl 08.45, der fikk vi utdelt en pose med masse freshe klær og en liten innføring i hva som skulle foregå. Deilig mat ble satt frem, og ikke lenge etterpå ankom gjestene. Dagens event var et pressevent for å promotere den nye Casall sculpture tightsen. Alle vi Casall-ambasadørene hadde på oss tightsen, og viste dem frem. For en ufattelig hyggelig jobb i grunn, gå rundt og snakke med hyggelige mennesker, smile på noen bilder og kose oss med deilig snacks.Jeg skal fortelle dere mer om tightsen senere, samt trekke en vinner av konkurransen om å vinne en tights. Nå ville jeg bare titte kjapt innom for å fortelle dere litt om dagens event, og oppdatere dere med et par bilder.

Nå er det på tide å komme seg til gate, og fly hjem til Kristiansand. Det ble et kort opphold i Oslo denne gangen, men jeg er plutselig tilbake!

PS: Vinneren av Bokkilden konkurransen er trukket, og vinneren er Maria Seljeseth. Gratulerer så mye!

 

Smiiiil Maren

7 kommentarer
  1. Hei fine deg 🙂 Svarer du på mail? Jeg har noen spørsmål angående AFPT, og slik jeg har forstått det så har du fått PT utdannelsen din derfra? 🙂

  2. Så fine! Hadde lyst på en da G-sport kjørte introtilbud på den, men var bare store str igjen da jeg kom 🙁 Men, jeg har opplevd tidligere at casall er ganske smått i størrelsen, er det fortsatt sånn? Spesielt overdelene. Var så vidt jeg synes 38 var stort nok, og jeg bruker ellers 34/36.. Du stråler som alltid:)

  3. Aha, da er det fortsatt ganske smått i str, mindre enn for eksempel Nike. Det var fint å vite når jeg tenker å bestille på nett siden butikkene her har så lite utvalg av størrelser 🙂 Takk nydelige Maren!

  4. Eline: jeg vil anbefale å gå opp en ja 😉 Så flott!! Jeg kommer veldig snart med en Casall-guide, hvor jeg viser ulike modeller, farger og ja en hel haug av Casall klær med linker til hvor man kan finne dem :):)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg