3 nye serietips

Dette var min lørdagskveld. Serier, smågodt, chips og Pepsi max. Joggebukse, lave skuldre og kos. Jeg har sett ferdig en hel sesong av en ny serie, og må selvfølgelig tipse dere om den. I tillegg har jeg to serier til dere må se.

3 serier du må se: 

⭐️ YOU på netflix

⭐️ For the people på Sumo

⭐️ POWER på Sumo

Finn frem noe digg snacks som du har lyst på, fem med dyna i sofaen og KOS deg! Husk at du må ikke spise smågodt og chips, kanskje du har mer lyst på frukt og grønnsaker med dipp nå etter all julekosen, og det er helt okei det også. Finn frem det du liker og det du har lyst å kose deg med!

Snurr film, og nyt søndagen❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

Du fortjener å sove godt – alltid

Reklame | Libresse

🌸SWEET DREAMS🌸

Jeg vil tro at det er mange av dere jenter som kjenner dere igjen når jeg snakker om hvor viktig det er med god søvn når en viss uke melder sin ankomst. Mange sliter med smerter, eller ubehag, og mange kan kjenne på stress relatert til frykt for lekkasjer gjennom natten.  Jeg er helt avhengig av å sove godt for å fungere optimalt, og for at jeg skal sove godt, så må jeg føle meg trygg på at jeg kan sove gjennom hele natten, uten å våkne på grunn av lekkasje.

Avhengig av behovet du har, så finnes det to ulike typer bind:

Libresse Goodnight – den blå pakken, et nattbind som holder deg trygg for lekkasje gjennom natten.

Libresse Goodnight Extra – den lilla pakken, for deg som føler du trenger litt ekstra beskyttelse. Kan være fint å bruke i starten av perioden din, hvor du kanskje føler et større behov.

Libresse Goodnight har en form og lengde som gjør at du kan føle deg trygg hele natten – uansett hvordan du sover. Jeg sover alltid på magen, så for min del vil det være viktig at bindet er bredt og godt foran, og ikke kun bak, som kanskje er det mest naturlige å tenke på. Jeg er derfor stor fan av Libresse Goodnight Extra som har nettopp god bredde både foran og bak. Så alle magesovere der ute – her har du bindet for deg.

Som nevnt innledningsvis så er det så mye relatert til mensen som gjør det vanskelig å sove. Det varierer fra kvinne til kvinne, men alt fra oppblåsthet, kramper, smerter, hodepine, og generelt ubehag er mer enn nok å skulle takle. Jeg tenker at det skulle virkelig bare mangle at vi ikke trenger å stresse over at det kan blø gjennom i løpet av natten også.

Forskjellen på dagbind og nattbind er designet. De er laget for ulike tider på døgnet, og designet for å dekke hvert sitt behov. Nattbindene er designet for at det skal beskytte deg mens du ligger å sover, beveger deg, ruller rundt og endrer stilling. Det følger din kropp og dine bevegelser. Det er bredt både bak, og foran, for å gi deg sikkerhet – uansett hvordan du liker å sove.

Føl deg trygg og sov godt – du fortjener det🌸

 

Smiiil, Maren

 

Hei Hovden

Det tok ikke lang tid før den helt spesielle roen, som jeg kun opplever på hytta, kom over meg. Det er så deilig her oppe, alt går i litt roligere tempo, joggebukse eller stilongs  er fast “uniform” og alle måltid smaker litt bedre. God tid, lave skuldre, kvalitetstid med familie, og masse søvn er stikkord for romjulsdager på hytta på fjellet.

I dag har vi vært en liten tur på ski, og ellers bare kost oss på hytta. Løypene var mildt sagt utfordrende, med minimalt med snø og masse is. Vi fikk til en liten tur, og var i grunn bare veldig fornøyd med å komme oss ut.

 

Leo storkoser seg på Hovden. Masse tur, frisk luft, mange som har tid og lyst til å både leke og kose. Han løper rundt i langline i stede for bånd, og har det så fritt og godt. Han var ikke med på skituren i dag, det tør jeg ikke helt. Han er så utrolig liten, og med alle de andre hundene som flyr rundt i løypa så føles det best å la han stå over skituren, og heller få sin egen lange tur etterpå.

Vi skal kun være her i 3 dager, og jeg kjenner at det er alt for lite. Denne roen på fjellet gjør så godt, og jeg skulle gjerne hatt noen ekstra dager. Heldigvis er det helt på starten av sesongen, og det venter mange deilige dager på hytta utover vinteren.

Nå skal vi straks ha middag her, og etterpå fortsetter hyttekosen med snacks i skålene, en god film på tv, og kvalitetstid med mine❤️ Jeg håper dere nyter romjulsdagene. Jeg sender hver og en av dere en stor klem.

 

Smiiiil, Maren

 

Late dager i stilongsen

God morgen fra sofakroken💙 Jeg håper du har hatt en deilig jul, og nyter romjulen fullt ut. Jeg holder på å pakke, og om et par timer kjører vi opp på hytta på fjellet. Jeg gleder meg så til late dager i stilongsen, lange frokoster, skiturer, fjelluft og hyttekos.

Det er litt under 3 timer kjøretur opp, og Leo er ikke så veldig fan av bilkjøring. Planen er å gå en lang tur før vi drar, slik at han forhåpentligvis blir helt utslitt, og sover hele veien opp. Jeg gleder meg så til å ha han med på hytta. Han ELSKER snø, og kommer til å storkose seg der oppe.

Hva gjør du denne romjulen? Del gjerne med meg i kommentarfeltet. Det er så koselig å høre litt hva dere driver med💙

Hvis du har lyst på en treningsøkt i romjulen, så har jeg lagt ut en ny video på Instagram ( @marenerdvik ) med et nytt, og utfordrende treningsprogram til dere!

 

Smiiil, Maren 

 

La matfesten fortsette

Reklame | Annonselenker

God første juledag ❤️ Hadde du en koselig dag og kveld i går?

Jeg hadde en så koselig julaften, og våknet opp, etter 9 timer søvn, fremdeles stappmett. hehe. Nå er det straks klart for nytt juleselskap. Jeg skal ta bena fatt, og gå til selskapet, rett og slett bare for å bevege kroppen litt, og lage plass til mer mat. Første juledag frokost/lunsjen er legendarisk, og det er alltid så utrolig mye god mat. Jeg gleder meg!

Genser HER (50% salg ) // Bukse Levis

Nå er det på tide å komme seg avgårde her. I morgen skal jeg dele litt treningsinspirsjon med dere i form av et nytt program. Jeg tenkte på å legge det ut i dag, men la oss ta enda en kosedag før vi begynner å snakke om trening. hehe. Hvis noen av dere har veldig lyst på det allerede i dag, så legg igjen en kommentar, så skal jeg se hva jeg får til i kveld.

Nyt denne juledagen. Det er et helt år til neste gang folkes. Nå er det bare å kose seg❤️

 

Smiiil, Maren

 

God jul, fineste dere

Goood jul❤️ Jeg håper du har skuldrene senket, et smil om munnen og er sammen med noen du liker å være sammen med. Jeg hadde bare lyst å titte raskt innom å ønske hver og en av dere nydelige lesere, en riktig god jul. Tusen takk for at dere er her, takk for alt dere gir, og tusen takk for at jeg får lov å dele med dere.

Jeg ønsker av hele mitt hjerte at du får den aller fineste julen. Så gleder jeg meg til å skravle med dere i romjulen. Jeg har en del gøye ting jeg har lyst å dele med dere❤️

Nå logger jeg av, og skal nyte julaften sammen med familien min. Jeg sender en stor og god juleklem til hver og en av dere. Måtte det bli en magisk jul for dere alle sammen❤️

 

Julesmil fra Maren

 

Julebyen❤️

Denne dagen her har gått i ett fra tidlig morgen, og frem til jeg ramlet inn døren nå nettopp. De siste timene før jeg kom hjem nå var jeg sammen med mamma, og sammen ruslet vi rundt og bare kjente på julestemningen. Kristiansand har vært så nydelig i desember. Julepyntede butikker, julemarked på torvet, lysshow på kirken, magisk akustisk spill fra kirketårnet, varm kakao, tente lys og smilende mennesker. Det var så koselig å rusle rundt å kjenne på stemningen i kveld. En fantastisk fin lille julaften❤️

Jeg har knipset noen bilder til dere den siste uken, og selv om kvaliteten er ganske så dårlig, så håper jeg de kanskje kan gi deg litt julestemning:

Nå er jeg hjemme et par timer, bare for å ta en god dusj, finne frem julepysjamasen og tøfler, før jeg pakker kofferten og flytter hjem til familien for julen. Jeg gleder meg så til å våkne opp hjemme hos mamma og pappa i morgen tidlig, se juleprogrammene på tv, få julestrømper min, spise lang god frokost, og bare kose meg med mine nærmeste.

Håper du har en koselig lillejulaften❤️ Jeg ønsker hver og av dere alt godt❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Jul hjemme hos meg

Nå har jeg så julestemning at det bobler over❤️ Leiligheten er julepyntet, alle gavene er handlet inn, masse lys er tent, og skuldrene er senket. Jeg har ikke så mye julepynt her hjemme, men det er ikke så mye som skal til for å gjøre det koselig. Juleblomster, lys, stjerner og pakker.

Akkurat denne dagen har jeg gledet meg så til. I dag skjer det SÅ mye hyggelig på en og samme dag. Jeg startet dagen med min bestevenninne som er hjemme fra København. Kaffe, kanelboller, julekos og litt shopping.

Nå er jeg hjemme en liten tur, og skal straks løpe ut døren igjen. Julens største happening, sett bort fra selve julaften, skjer hjemme hos foreldrene mine i kveld. Hele slekta samlet, masse masse mat, bytting av gave og bare masse kos. Mine foreldre har laget mat til den store gullmedalje, og jeg gleder meg så til tidenes juleselskap.

Etterpå skal jeg videre på julebord med jentegjengen❤️ FOR en lørdag!

Jeg kommer ikke til å ta en digital detox og logge av blogg og Instagram, rett og slett fordi jeg synes det er koselig å sjekke innom her. For meg er bloggen en hyggelig greie, og det stresser meg ikke å skulle oppdatere den.

Så da vet dere at det vil være nye innlegg her gjennom romjulen, og jeg håper dere vil titte innom❤️

 

Smiiil, Maren

 

All time favorite

Kransekake er så magisk godt, og for meg har disse alltid vært endel av julekosen. Min nydelige venninne Mariann lager verdens beste kransekake, og jeg har fått lov å dele oppskriften med dere. Disse er så gode! Jeg har servert dem både til mine foreldre og flere venninner, og de har vært en hit hver gang:

Du trenger:

❤️ 250g skåldede mandler

❤️ 250g vanlige mandler

❤️ 500g melis

❤️ 2dl eggehvite

Slik gjør du:

Pass på at de skyldende mandlene er godt tørket før du kverner dem, hvis ikke vil deigen få feil konsistens. Mal mandlene en eller to ganger, avhengig av hvor grovt eller fint du vil ha sluttresultatet ditt.

Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet gryte med god plass. Varm så opp massen under stadig omrøring til den når 50-55grader. Sett så til avkjøling, ta gladpack helt ned i massen, og etterpå lokk. Slik at det ikke kommer luft til.

Dersom noe har skorpet seg etter avkjøling, kan det løses ved at du deler massen opp, jobber med delene, og legger dem i en lufttett pose igjen en liten stund.

Rull så massen til pølser i tommelfinger tykkelse, og stek dem midt i ovnen på ca 180-200grader i 12-15 minutter. Avkjøl og pynt med melisglasur eller sjokolade.

 

I dag er det fredag, helg og snart jul. Jeg har hele ettermiddagen og kvelden fri, og skal nyte den sammen med venninner som er hjemme på juleferie. For en lykke det er å bo i Kristiansand når alle kommer hjem til jul❤️ Jeg håper du har en spesielt fin dag, og klarer å kose deg i førjulstiden. jeg lurer på en ting.

HVA FÅR DEG I JULESTEMNING? Hva må du gjøre/se/spise for at du skal kjenne på julestemning? Del i kommentarfeltet, så kan vi komme i julestemning sammen❤️

 

Smiiil, Maren

 

Et litt annerledes julebord

God morgen❤️ Jeg tror det hjelper å skrive ting her altså, for etter jeg skrev at jeg slet med å sove, så har jeg i natt sovet helt fantastisk godt. Leo fikk sove i senga i natt, og vi sluknet begge to klokken 22, og våknet 10 timer senere. Etter en periode med veldig lite søvn så føles dette helt magisk. Jeg føler meg nesten som et nytt menneske.

Bukse HER // Topp HER

I dag har jeg så koselige planer at jeg smiler her jeg sitter. Jeg skal ha min siste Bootcamp før jul, og etter timen skal jeg ut å spise med den faste gjengen som har vært med på så og si alle timene mine siden jeg startet. 12 nydelige personer, som jeg har trent to ganger i uka, i snart et år❤️ Vi skal ha vårt eget lille julebord, og jeg gleder meg bare så enormt.

Ellers nytes førjulsdagene fullt ut, vi baker og koser oss. Familieselskaper og venninnekvelder. Jeg er også ganske mye alene hjemme, med bare Leo, og det er litt godt det også. Jobber litt, lager god mat, og ligger veldig mye på sofaen, under pleddet, ser på film eller serier og koser med verdens fineste lille valpegutt. Jeg føler endelig jeg har klart å skape en lun, varm og helt utrolig koselig leilighet. Det måtte bare litt nye gulvtepper, ullpledd, lysestaker og masse fine blomster/planter til. Jeg skal få tatt litt bilder her hjemme, og delt et nytt interiør-innlegg med dere snart.

 Foto: Tom Høgstøl. Min gode venninne Rita Røisland har sminket meg.

I dag er det som sagt den siste Bootcampen, og jeg skal forberede en skikkelig økt til gjengen min. Etter denne timen tar jeg fri frem til 3 januar, og da håper jeg så mange som mulig har lyst å kickstarte året med meg.  Jeg skal komme tilbake til dere med informasjon om timene, hvordan man melder seg på, hvor det er og alt annet du trenger å vite.

Jeg håper du får en nydelig torsdag, og klarer å senke skuldrene litt. Denne tiden akkurat nå er det aller aller beste, og det går for fort. Så NYT førjulstiden, og kjenn på hvor godt det er å ha noe så koselig som julaften å se frem til. Kjenner du at du ikke er så positiv rundt dette med jul, så husk at det er ikke lenge til et helt nytt g ubrukt år, som du kan fylle med akkurat det DU vil.

 

Smiiiil, Maren