Smarte lunsjtips

Jeg har fått flere tilbakemeldinger på at dere ønsker flere lunsjtips, da det er mange som synes det er vanskelig å spise sunt på farten, eller i det hele tatt klare å komme på hva man skal spise. Jeg tekte derfor å dele noen av mine lunsjbokser den siste tiden. Jeg føler at jeg som oftest slenger ut matboksene mine her til dere, men det skader jo ikke å samle dem alle i et innlegg, slik at dere forhåpentligvis kan få litt inspirasjon. Her har dere litt Marenmat:

1. Lag en ekstra stor salat til middag, og ta med deg restene på jobb/skole neste dag.

2. Speltlomper, ruccola og skinke. Perfekt mat på farten!

3. Hjemmebakte hnekkebrød med makrell i tomat (små porsjonspakker), yogurt og frukt

4. Omelett er like god varm som kald, og kan enkelt bli med i matboksen. Her med salat og lomper til.

5. En boks cottage cheese med vaniljepulver, kanel og stevia. Tilsett gjerne frukt / bær. Skyr er også supert!

6. Kylling, ris, brokkoli og kokosmelk. Stek opp store mengder kylling, kok opp ris og ha dette klart i kjøleskapet.

7. Salat, lomper, og røket laks. Smør lumpene med kesam for saftig og god smak.

8. Cottagecheese, skyr, frukt, tunfisk og egg. Typisk mat på farten når du ikke har tid til å lage noe ferdig. Tips: ha ferdig kokte egg i kjølekapet!

9. Matmuffins! Egg, brokkoli og skinke i muffinsform – supert å ta med som lunsj.

10. Tunfisk, brokkoli, gulerøtter og ris. Tips: Tunfisk med karri, satay eller sweet&sour smak!

Håper disse 10 lunsjtipsene kan gi dere litt motivasjon og inspirasjon til lunsjmaten!

Smiiiil Maren

Lunsjtips

Som jeg fortalte dere i går så er dagen i dag super hektisk. Den startet på Sats, fortsetter på Miinto og avsluttes på Sats igjen. Dagens lunsj måtte derfor tåle å bli fraktet rundt og likevel holde seg fresh. Da ble løsningen tunfisk i karri, og grønnsaker i kokosmelk med masse digg krydder. Proteinkaffe er selvfølgelig et must.

Så enkelt kan det altså gjøres. Jeg varmer det hele kjapt opp i microen på jobb og vips – en varm og god lunsj. Jeg anbefaler dere å teste ut tunfisk i karri, den er super god! Finnes også i sweet chilli, og sataysaus. Mmm:)

Litt snacks må til på lange arbeidsdager. I dag ble det Pepsi Max, Dent, tyggis og klementiner. Alt for å holde energien oppe!:)

Ha en super dag hjerter.

Smiiiil Maren

Hektiske dager

Nå går det unna i et heftig tempo her, dagene flyr og jeg henger såvidt med! Jeg sjonglerer to jobber nå og det medfører litt løping frem og tibake. I dag startet jeg dagen på Sats, og avsluttet den på Miinto. I morgen starter jeg på Sats, så hele dagen på Miinto før jeg skal tilbake på Sats igjen. Om jeg blir sliten? Klart det, men jeg har det så ufattelig gøy, og er med på så mye nytt og spennende at jeg nesten (bare nesten) ikke kjenner det. Nå har jeg satt dato for hjemreise til sørlandet for julen til 17 desember, så da er det bare å jobbe på alt jeg makter frem til da. Så skal jeg ha fri i nesten 2 uker. Tenk på det, to uker med familie, kos, julestemning, baking, venner, juleverksted, hyttekos, skigåing, masse god mat, og hygge. *smile*. Som sagt så har jeg vært på jobb på Miinto i dag, vi var to modeller på jobb og det gav oss muligheten til å knipse et par bilder i studio. Her får dere en liten smakebit av min arbeidsdag:

Det går i ett, og da må man ha smarte mellommåltid tilgjegelig. I dag hadde jeg med meg masse frisk frukt, proteinkaffe, skyr og cottagecheese. Jeg puttet litt vanilje proteinpulver, kanel og stevia i cottage cheesen og dermed ble den et perfekt mellommåltid. Spist rett fra boksen, enkelt og greit.Nå er jeg hjemme en liten tur, før jeg skal løpe bort til Sats. I dag måtte middagen gå kjapt, men jeg ville likevel at den skulle være varm, og ha masse smak. Løsningen ble en slags omelett miks med skinke, ost, sopp, løk og brokkoli. Jeg hadde en enkel salat ved siden. Det ser ut som en solid flykræsj, men det var virkelig godt! Til dessert ble det en vanilje yogurt med kiwi, druer og eplebiter. Mmmm 🙂 Nå er batteriene ladet, og energien på plass igjen.

Da er det på tide å sprette videre, ha en fortsatt super uke dere!

Smiiil Maren

 

Mandagstrening og Supernature!

Dagens trenings ble en liten kondisjonsøkt på tredemøllen samme med skjønne Lina. Jeg følte ikke for en tung styrkeøkt i dag, og tok derfor heller en liten tur på mølla. Det føltes godt å få svettet ut litt og ikke kjøre kroppen helt i kjelleren. Jeg har blitt flinkere til å gi meg på topp, og dra fra trening mens det fremdeles er overskudd igjen i kroppen. Herlig! Det er etter slike økter jeg føler at jeg får masse energi av å trene. Det er på slike økter jeg føler at kroppen fungerer og at ting stemmer.

Etter trening ble det en tur innom matbutikkem hvor vi hamstret masse deilig mat. På min handleliste stod blandt annet:

 • Kylling, karbonadeig, egg
 • Cottage cheese, skyr, yogurt, kesam
 • Epler, pærer, klementimer og bananer
 • brokkoli, paprika, salat, agurk, løk
 • Ris, speltlomper og poteter
 • Pepsi max

Jeg var også på en liten tur innom Supernature. Det begynte å bli skremmende tomt i skapene mine, og jeg trengte påfyll av det meste. Nå har jeg fylt godt opp, og det føles fantastisk. Nå kan jeg gå vinteren i møte og vite at jeg har gjort alt for at imunforsvaret mitt skal være på topp! AFA-algen, Cvitaminer, Chlorella, rødalger og kålchips (selvfølgelig) ble med meg hjem i dag.

Nå får jeg straks besøk, og ser frem til en koskveld på sofaen med film og hyggelig selskap. Håper uken deres har startet på best mulig måte:)

Smiiil Maren

Sunday bliss

Søndagsmorgen er behagelig, rett og slett utrolig behagelig. Sove ordentlig ut, uten å våkne av en alarm, lage ekstra god frokost og la alt gå i et litt roligere tempo. Jeg sitter her å koser meg med en proteinkaffe og ser siste del av en film jeg klarte å sovne fra i går. Jeg har også laget meg en stor porsjon havregrøt, som jeg kjørte en liten runde i microen slik at det ble en havregrynskake. Oppskriften finner dere HER.


Mange av dere spør hvilket proteinpulver jeg bruker, og det er vanskelig å svare på da det varierer veldig. Jeg har testet mange ulike, og det er ikke lett å finne et som er bra på kvalitet, smak og har en ok pris. Jeg har for tiden lagt min elsk på melkesjokoladeprotein fra Proteinfabrikken. Det har en nydelig mild smak av melkesjokolade. Prisen er også helt super. Dagens proteinkaffe med ekstra god, da jeg brukte en av de nye kapslene fra Nespresso med kokossmak. Den søte kokossmaken, sammen med sjokolade og sterk kaffe var rett og slett helt magisk. Nå skal jeg straks lage meg en til med hasselnøtt kapsel og vaniljeprotein. Jeg har stor tro på den kombien der. Mmmm 🙂 Vaniljeproteinet er av samme typen som melkesjokoladen, og det er den jeg bruker i havregrynkaken min også!

Nå skal jeg straks avgårde å møte en kompis, resten av søndagen er fylt med koselige cafeavtaler og kos. Ha en deilig søndag, kos dere og lad opp batteriene til en ny uke!

Smiiil Maren

Kaffe, lørdagskos og ny rekord!

Jeg skulle ønske det var lørdag hver eneste dag, og at hver eneste lørdag kunne være som dette lørdagen! Jeg startet dagen med en intervalløkt på sats Bislett. I går kveld tikket det nemlig inn en sms med en invitasjon til intervaller neste morgen. Vel, jeg sier ikke nei til en utfording og intervaller ble det! Det satt latterlig langt inne, og jeg måtte grave dypt etter krefter til å fullføre. Takketværet mitt konkurranseinstingt så kom jeg meg gjennom på en solid hastighet på mølla. Jeg kunne jo ikke være dårliger enn min treningsbuddy, spesielt ikke når de er av det motsatte kjønn. Jeg NEKTER å løpe tregere bare fordi jeg er jente – no way! Økten gav enormt overskudd, og jeg trippet ut av Sats med et stort smil om munnen. Videre har dette lørdagen bydd på shopping – kaffeshopping. Jeg fikk nemlig tips om at det var kommet tre nye smaker på Nespresso. De nye smakene er hasselnøtt, macademia og kokos. Jeg fikk kjøpt en av hver smak, og dersom de er like gode som folk sier så skal jeg definitivt tilbake å kjøpe flere. Søndagskaffen i morgentidlig blir forhåpentligvis en smaksopplevelse.


Deilig lørdagslunsj ble det også – med dessert. Noe som resulterte i enda mer overskudd. Jeg hadde en treningsøkt igjen på planen denne uken, og fant ut at jeg kunne likegjerne kunne kjøre på i dag som jeg boblet over av overskudd og energi. Jeg hoppet på bussen ut til Stas Sjølyst og der var det så mange kjentsfolk! En herlig stemning på senteret gjorde at energien steg ytteligere. Jeg har tidligere filmet og vist dere øvelsen hip-thrust. Denne gjøres med skuldrene på en benk. I dag droppet jeg benken og lå rett på bakken. Da kalles øvelsen glute-bridge. Jeg følte at kroppen var full av power i dag, og tenkte at det var en perfekt mulighet for å prøve meg på en ny rekord. 100 kg ble lesset på stangen og POW opp føk stangen, og igjen, og igjen. Jeg fullførte tre sett av 6 repetisjoner med 100kg på stangen. Det føltes fantastisk godt, mestringsfølelse er virkelig en magisk følelse!

Nå er jeg vel hjemme på sofaen sammen med en god veninne. Deilig taco, melkesjokolade, daddler (sært, men det er det aller beste jeg vet) og sørlandschips står på menyen . Mmmm 🙂 Lørdager altså, jeg sier det igjen, det skulle vært lørdag mye oftere! *smile*

Nyt lørdagskvelden min venner, og kos dere – det er en hel uke til neste gang!

Smiiiil Maren

Oppskrift: Havregrynskake

Ååå nå har jeg laget noe super deilig, og da må jeg selvfølgelig inn her å dele med dere fine lesere! Jeg hadde lyst på noe kosemat til kvelds i dag, som både var søtt, mettet godt og gjerne varmt. Det var da jeg kom på at havregrynskake ville være perfekt! Denne kaken er super enkel å lage, og tilfredstiller alle mine krav til en deilig kveldskos-måltid. For en porsjon trenger du:

 • 70gram havregryn
 • To eggehvitter
 • 20g proteinpulver vanilje (eller sjokolade)
 • 2 ts sukrin
 • 3 ts kanel
 • Noen dråper Stevia vanilla creme (eller annen ønsket søtning)
 • 1/2 ts salt
 • Vann slik at det blir en grøtete konsistens

 

Rør alt godt sammen i en bolle, og inn i microen i to minutter. Vips så har du en deilig kake. Snu bollen rundt på en flat tallerken, og der står den perfekte nydelige havregrynskaken din! Dekorer den gjerne med vanilje kesam, bær, frukt, pannekakesirup eller hva enn du måtte ønske.

Det er flere av dere som har spurt hva jeg heter på Instagram, der heter jeg altså: Merdvik. Jeg anbefaler dere å følge meg der dersom du ønsker flere oppdateringer fra denne kanten. Jeg er i ovrkant ivrig på instagram og oppdaterer svært hyppig! 

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en fantastisk god helg!

Smiiil  Maren

 

BLACK FRIDAY!!

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker treningsklær og treningsrelaterte produkter. Jeg er en hyppig nettshopper og elsker å fornye meg både på treningsklær, kosttilskudd og utstyr. Det kan fort bli dyrt i lengden når man holder på slik, jeg  har derfor blitt utrolig oppmrksom på når det kjøres ulike tilbud, og forsøker å benytte meg av dem. Gleden var derfor stor da jeg oppdaget BLACK FRIDAY hos Proteinfabrikken.


Dette tilbudet gjelder kun i dag (fredag) så her gjelder det å slå til! Det er helt latterlig mange produkter på tilbud, blandt annet min storfavoritt, CRYSTAL, som dere til stadighet ser meg ser meg sippe rundt på. Dette er en super energidrikk som gir meg det lille ekstra piffet før trening, eller øker energien min betraktelig når jeg har lange dager på jobb. Den har en frisk god smak, også liker jeg at den er rosa. *smile* Den finnes både med og uten sukker, og de er begge på tilbud. Jeg bestiller alltid Crystal sugarfree.

Det er også en haug av treningsklær på tilbud, og er det noe jeg har storforbruk av så er det treningsklær. Jeg elsker å fornye meg på den fronten! En annen storfavoritt som nå er på tilbud er peanuttpulver med sjokoaldesmak. Jeg blander dette inn i havregrøten min, og det gir en deilig smak av snickerssjokolade. Mmmm, anbefales!!

Som dere skjønner så er det mulighet for å gjøre noen virkelige kupp i dag, og nå har dere fått et par tips på hva jeg kommer til å bestille hvertfall. Nå må jeg løpe videre her, full PTdag på SATS etterfulgt av noen timer hos Miinto. Takk og pris for Crystal energidrikk sier jeg bare 😉

Smiiil Maren

Sjokoladeis på en onsdag!

Det har vært en super uke, med ny jobb, flere nye kunder, harde treningsøkter og høyt tempo – veldig høyt tempo! Etter jobb og trening i går surret jeg rundt som en zombie, og var helt utenfor meg selv. Jeg var så sliten, og hadde en merkelig tom følelse i kroppen. En hel boks is og 11 timer søvn var alt som skulle til, og nå er jeg superkreftene tilbake! Jeg lå rett ut på sofaen, spiste is rett fra boksen og så film i hele gårkveld. Det var SÅ godt! Så nå tenker dere nok at hjelpes spise is på en hel vanlig onsdag, og sa tenker jeg: hvorfor i all verden ikke? Hvis det er på en onsdag jeg har lyst på is, og har behov for å fylle på med energi og lade opp batteriene, så er det da jeg velger å gjøre det. Vi jenter må roe litt ned på alle de “reglene” og begrensningene vi setter opp for oss selv. Livet skjer som jeg liker å si, og ting er ikke svart hvitt. Av og til har vi alle behov for å trykke på AV-knappen, senke skuldrene og gi oss selv en time-out.

Min isboks gikk ned på høykant, og kroppen frydet seg. Jeg gikk rett å la meg etterpå. (hjeeelp, enda en typisk “regel” brutt, masse mat like før sengetid – ja jeg er helt vill. hehe) og sov i 11 timer uten å så mye som lette på et øyelokk. Nå sitter jeg her i sofaen med et herlig overskudd og et smil om munnen. Superkreftene mine er på plass, og jeg er klar for å bruke alle denne deilige energien på mine PTkunder og en egen treningsøkt i ettermiddag. Nå skal frokosten nytes, og God morgen Norge settes på, før jeg piler avgårde til jobb!

Nyt torsdagen hjerter, og gi dere selv en pause når dere kjenner at det trengs, du har bare en kropp – så spill på lag med den. Er du på nett med din egen kropp og spiller på lag med den så finnes det ingen grenser for hvor langt du kan nå. Visk ut reglene litt, og ikke glem å nyte!

Et eksra stort smil til alle dere superjenter

Salg hos Zalando og morgentrim!

Goood morgen! Er det en god morgen?

Her i huset startet dagen skremmende tidlig, det var helt nødvendig for å få tid til alt jeg skal i dag! Jeg startet dagen med en 25 minutters powerwalk i kraftig motbakke, det er faktisk ikke mer som skal til. Jeg ønsker å holde på muskelmassen min, og driver derfor ikke med langdistanse løping. Jeg løper enten intervaller eller går i motbakke. Mine cardioøkter overstiger aldri 30 minutter. Dette er absolutt ingen fasit, langt i fra! Det er bare det som funker for meg, enkelt og greit. Litt trøtt skal jeg innrømme at jeg var, men så snart jeg kom i gang, var det utrolig deilig!


Etter morgenturen ble det et par timer med mail, blogg, og diverse pcjobbing. Det ligger litt mer bak det å ha en blogg enn bare å knipse et par smile-bilder og rabble ned et par ord, jeg elsker å dille med bloggen, og koser meg veldig med den! Den er bare min, og jeg ønsker å holde et personlig og fint preg over den. Jeg har vært litt dårlig til å svare på kommentarene deres i det siste, dette skal jeg skjerpe meg på – lover! Jeg blir jo så glad når dere kommenterer, så da skulle det bare mangle at dere får noe tilbake *smile*

Nå må jeg straks løpe ned til Miinto, men først må jeg tipse dere om at fantastiske Zalando som jeg har tipset dere om tidligere!! Hva passer vel bedre enn salg på treningsklær nå som det nærmer seg jul? Jeg har allerede funnet meg et par favoritter som jeg tenker å klikke hjem. S får vi se da, om de blir julegaver eller om jeg rett og slett ikke klarer å gi dem fra meg. hihi! Sjekk ut SALGET, og klikk deg litt rundt i alle de fantastiske produktene med det samme du er innom. Jeg advarer dere, her er det ufattelig mye fint! Se på denne rå kule løpejakken fra Adidas, den er me dpå salget, og jeg er rett og slett forelsket i den! Den skiler seg ut, og jeg digger fargene. (trykk på jakken for å se flere bilder, og mer fra salget)


Jeg skal som sagt straks løpe ned på jobb på Miinto, og jeg gleder meg til en ny dag med nye utfordringer. Ha en strålende onsdag kjære dere!!

Smiiiil Maren

aff.link