Løp med maren #16

Heiii og god morgen venner🧡 Ny søndag, og det vet dere hva betyr. Nye intervaller til dere!!! Nå har jeg hatt denne spalten fast hver søndag i 16 (!) uker. Så hvis du en dag sliter med å finne deg en intervall-økt, så er det bare å google: “Løp med Maren” så får du 16 finfine økter ramset opp.

Så over til denne ukens økt, det blir en herlig pyramide. Det har vi testet før, men ikke i akkurat disse tids-intervallene:

 • Varm godt opp i 10-15 minutter
 • 2min – 2min – 1min – 1min – 30sek – 30 sek – 1min- 1min- 2min – 2min. med pause halvparten av løpsdraget.
 • 2 minutter pause
 • 2-2-1-1-30-30-1-1-2-2. med pause halvparten av løpsdraget.
 • Nedtrapping i 5-10 minutter

Kort fortalt ser økten altså slik ut: (2-2-1-1-30-30-1-1-2-2) Du varmer opp, så starter første drag på 2 minutter løp, etterfulgt av 1 minutter pause, deretter nye 2 min løp, 1 min pause, så 1 min løp, 30sek pause, 1 min løp, 30 sek pause, så 30 sek løp, 15 sek pause osv gjennom hele økten. Pausen er alltid halvparten av draget.

Spør hvis det er noe som helst som er uklart med økten, så skal jeg forklare enda bedre!

LYKKE TIL SPREKINGER💪🏼🧡

 

Smiiiil, Maren 

 

Hurra – en ny Vlogg!

Heii fine venner❤️ Nå har jeg klippet som en heltinne, og klart å få denne vloggen ned til en ligne halvtime. Den startet nemlig på godt over 45 minutter. Jeg skravler jo på inn og utpust på disse videoene mine, så her måtte jeg gå hardt til verks i redigeringen, hehe.

Jeg håper dere liker å bli med gjennom enda en hverdag i mitt liv. Hverdagsvlogg med spørsmålsrunde, løpetur, magisk natur og livets beste torsdagskveld ligger nå ute. Håper dere liker den🧡

 

Ha en super lørdag i sola!!! Gleder meg til vi prates igjen☀️

 

Smiiil, Maren 

 

 

Helgens planer

Heii og god fredag🧡🧡 Jeg var så godt i gang me då oppdatere dere tidlig i dag morges, men plutselig løp tiden fra meg også kom ikke blogginnlegget før nå. Jaja, bedre sent enn aldri. Jeg tenkte oppdatere dere på helgens planer, og høre hva dere skal denne pinse-helgen😊😊

 

FREDAG

I dag startet jeg dagen med en liten 30 minutter på tredemølla. 10 minutter power walk, 10 minutter motbakke og 10 minutter løping = 30 svette fine minutter. Jeg liker jo best å løpe ute, men en Quick fix inne på mølla er gull når man har litt lite tid.

Etter økten var det rett avgårde på et møte hos regnskapsfører Geir. Det føles alltid godt etterpå. Jeg er alltid litt stresset for økonomiske ting, og blir alltid så lettet og glad etter positive møter hos Geir. I dag dro vi avgårde og feiret livet med en god lunsj på brygga. Et herlig lite avbrekk i sola, før det var rett tilbake på jobb. Nå sitter jeg å jobber med kunder, og det er planen i 2-3 timer til, før leiligheten skal shines, og helgehandelen skal tas. Så blir det fredagskveld med hjemmelaget pizza og kos🧡

LØRDAG 

Tidlig lørdagsmorgen skal jeg på løpetur med en god venninne, etterfulgt av en formiddag på jobb for Abilica. Vi skal lage noe spennende trenings-greier, som dere får se etterhvert. Morten er med som fotograf, og jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig. Resten av dagen er litt uklart enda, fordi jeg ikke helt vet hvor lang tid den jobben tar. Det er i tillegg en god del etterarbeid etter en slik shoot, så jeg tør ikke legge så mye planer før den jobben er i boks.

Jeg håper det blir tid til noe sosial hygge med venner❤️

 

SØNDAG

På søndag er det familiedag, med barnebursdag og hygge. I tillegg skal det bli tid til en tur i skogen og masse jobb med fine online kunder. Søndag er alltid en viktig jobbedag, for på mandag smeller det med ukerapporter fra 80% av kundene mine. Da er det viktig at annen jobb er ferdig, slik at jeg kan ha fullt fokus på individuelle tilbakemeldinger, endring av kostholdsårogrammer og oppdatering av treningsprogrammer.

 

Nå er jeg spent på å høre, hva er dine planer i denne helgen? del med meg i kommentarfeltet❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

 

 

Svar på alt dere lurer på

Som alltid når jeg kjører spørsmålsrunde i sammenheng med Vlogg, så kommer det inn flere spørsmål enn jeg rekker å svare på i én video. Det løser jeg enkelt og greit med å svare på masse spørsmål i et blogginnlegg🧡

Hvordan har du det?

Så hyggelig at du spør😍 Jeg har det veldig fint, hektisk, men fint!!

Har du noen usikkerheter med kroppen din? 

Oh yes, sikkert flere enn du kanskje tror🙈 MEN jeg velger å fokusere på at jeg har en sterk kropp, som funker til absolutt alt jeg vil den skal funke til. Jeg er frisk og har det skikkelig bra, så da får faktisk ikke de små idiotiske tingene jeg tenker på ved egen kropp lov å få spesielt mye fokus.

Hva er din aller beste reise? 

Å det må bli Bali☀️ Det er det beste turen jeg noensinne har vært på, både på runn av landet, reisefølge, lapoint-campen vi bodde på, alle folkene der, maten, klima og bare hele Bali-viben. Det vinduderlig magisk💕

Bruker du faktisk kollagenpulver, eller bare reklamerer du for deg?

Jeg hadde ALDRI reklamert for noe jeg ikke bruker, så ja jeg tar det hver eneste dag. Fast i kaffen min hver morgen.

Hvilken rase er Leo?

Han er en Pomeranain

Hvilke cafeer elle restauranter liker du best i Kristiasand?

Dette spørsmålet kommer nesten hver spørsmålsrunde. Noe sier meg at mange planlegger Sørlands-tur i sommer❤️ Mine favoritter er Panda Panda, Kjøkkenskapet, Spiregården, Bønder i byen, Food Asylium, HT sushi, Sjøhuset og Will I juice.

Nevn 6 merker på treningsklær du liker? 

Lululemon, Nike, Reebok, Adidas, Puma og Filippa K.

Har du mange venner? Hvem omgås du mest?

Både ja og nei. Jeg har enormt mange bekjente, og mange litt perifere venner, men ganske få ordentlige nære. De jeg omgås mest i hverdagen er Henriette, Janne og Andrea. Så har jeg en jentegjeng som jeg er veldig glad i, men som jeg får sett alt for lite. Jeg har også flere treningsvenninner, og flere gode jenter jeg ikke omgås så mye, men når vi først ses er det utrolig koselig.

Er du singel? 

Nei det er jeg ikke❤️

Trener du hver dag?

Jeg trener ikke hver dag, men jeg er aktiv hver dag. Enten at jeg sykler fra A til B, tar meg en rusletur, eller at jeg faktisk trener ordentlig. Så litt aktivitet hver dag, men trening er nok ca 5 dager pr uke.

Hvilket kamera har du, og hvordan redigerer bildene dine? 

Jeg har et Canon EOS 750D, og et Eos M50. Jeg tar også mye bilder med iPhone 11. Jeg redigerer bildene mine i Lightroom, både desktop og på mobil. Da bruker jeg mine egne presets. Dere kan se dem HER. Jeg bruker også appen Tezza en god del.

Jeg misunner deg for den løpegleden du har. Jeg er en litt ny løper, og blir bare grusomt sliten og utmattet, føler ingen glede. Hva er hemmeligheten? 

Åååå kjære deg, det er så normalt i begynnelsen. Jeg hadde det på helt samme måte, og min skjønne venninne Andrea kan fortelle deg at hun hadde det også slik i starten. Hun måtte hjem å sove de første gangene hun løp med meg. Nå er hun over kneika og får faktisk energi av turene våre. Så tro meg, sånn er det for de aller fleste i begynnelsen. Det med å FÅ energi av trening tar tid, og det skjer virkelig ikke over natta. Så du må bare stole på meg når jeg sier at hemmeligheten er KONTINUITET, ikke gi deg og fortsett løpingen din. En dag vil du kjenne at det gir mer enn det tar, og at du opplever et rush av gode følelser både underveis og etter turen din. Den følelsen er endorfiner, og det er det beste boostet av god´følelser som finnes. Så vær tålmodig, hold det i gang, så vil det bli bedre😅🧡💪🏼

Hva gleder du deg mest til i juni? 

Åååå jeg gleder meg til treningssentrene åpner igjen, og jeg kan vende tilbake til mitt elskede Spicheren treningssenter. I tillegg gleder jeg meg til båtturer i skjærgården, holmeturer, årets første bad, grilling, løpe rundt i lette sommerkjoler, lese bøker i sola, hyttetur, spise masse is, kvalitetstid med mine kjære, og kanskje en aldri så liten fjelltur eller to.

     

Har du helt fullt med coaching-kunder nå?

Nesten, jeg har et par plasser igjen så er det fullt opp. Det har virkelig gått over all forventing, og jeg kunne ikke ønsket meg en bedre start. Jeg brenner så for den jobber, og selv om det tar enormt mye tid, så koser jeg meg skikkelig. Når jeg sier at jeg straks er fullbooket, så må man huske at noen kunder har coaching i 4 uker, også fortsetter de på egenhånd, så det vil åpne seg opp plasser kontinuerlig. Les mer om meg som Coach HER.

Spiser du brød?

Jepp, hver eneste dag😊😊

Er du på en strongbody matplan selv?

Nei det er jeg ikke, men jeg spiser nok likevel nesten som om jeg skulle vært på en SB-plan fordi det er den typen mat jeg liker. havregrøt, meieriprodukter, brødmat, taco, lompepizza, pannekaker, havrelapper, proteinrundstykker ++++ Det er jo basicly mitt kosthold.

Dette var det jeg rakk her nå, men husk at det kommer masse svar på spørsmålene deres i Vloggen også. Den kommer ut i løpet av helgen🧡🧡

Ha en nydelig dag i sola mine venner, jeg håper torsdagen deres er fantastisk fin🧡🧡

 

 

Smiiiil, Maren 

 

Oppskrift: Mammas Bringebærkake

Heiii, og god lillelørdag mine venner❤️ Jeg la ut et bilde av mammas fantastiske bringebærkake, og det tok helt av med spørsmål om oppskriften. Nå har jeg fått tak i den, og vil selvfølgelig dele den med dere❤️
Orginaloppskriften har hun funnet på nett, men så sunnifiserte vi den litt, og resultatet ble så bra. Denne anbefaler jeg virkelig at du tester ut, så frisk, søt og god!
Du trenger: 
 • 4 stk eggehviter
 • 150 g sukrinmelis
 • 150 g mandelmel
 • 0,5 ts bakepulver

Til den gule kremen: 

 • 6 stk eggeplommer
 • 150 g Sukrin
 • 1,5 dl kremfløte
 • 1,5 ts vaniljesukker
 • 250 g smør

Til pytingen:

 • 3 stk gelatinplater
 • 2 dl vann
 • 1 dl Sukrin
 • 1 stk sitron
 • 2 dl friske bringebær, til gele
 • 1 kurv friske bringebær
Slik gjør du:
❤️ Pisk eggehvitene stive, ha i sukrinmelis og pisk videre til du får en marengs. Ha i bakepulver og mandelmel. Pensle en rund bakeform (ca. 24cm i diameter) med smør og ha i deigen. Stek ved 175 grader i 30 minutter og avkjøl kaken helt i formen.
❤️ Løsne kaken forsiktig fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og sett på et passende fat. Vask kakeringen og sett den rundt kaken på fatet.
❤️ Bland eggeplommer, kremfløte, sukrin og vaniljesukker i en liten kjele. Kok opp under omrøring. Ta kjelen av platen og la kremen avkjøles til romtemperatur. Pisk inn mykt smør i små biter med en stålvisp. Ha kremen over kaken i formen og sett fatet i kjøleskapet til kremen har stivnet, gjerne over natten.
❤️ Fordel friske bringebær over kaken. Legg gelatinplatene i kaldt vann. Kok opp vann, sukrin og bringebær til sukrinet er løst opp. Sil blandingen. Press vannet ut av gelatinplatene og ha dem i bringebærlaken. Smak til med skall og saften av sitronen. Avkjøl på benken.
❤️Ha bringebærgeléen over terten når den begynner å tykne. Det er viktig at geléen ikke er varm når du heller over bringebærene, da kan kremen smelte.
Ha en nydelig onsdag mine venner. Her tilbringes dagen inne med jobb, men det er i grunn helt okei. Sommerværet bestemte seg for å ta en pause i dag, så da utnytter jeg det til å få gjort unna litt ekstra jobb. Har du noen spennende planer for dagen, og uken?
Smiiiil, Maren 

På tide å oppgradere sommergarderoben

Reklame | Annonselenker

I dag klarte jeg ikke dy meg, jeg måtte bare inn å se litt på Nelly sitt sommersalg, og se om jeg fant noen skatter. Gjett om jeg gjorde☀️

Det er så mange nydelige sommerplagg, og jeg har satt sammen noen collager til dere med noe av det fineste jeg fant. Er dere klare for kjoler, skjørt, shorts og nydelige sommerlige topper? Da vil dere like dagens blogginnlegg🧡☀️

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 /

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 /

Fast du noe du likte? Det beste med dette er at det mest sannsynlig er på salg☀️ Ta en titt på hele sommersalget til Nelly HER.

Ha en herlig tirsdag mine venner🧡

 

Smiiil, Maren 

 

Det er noe viktig vi må snakke om

Reklame | Avène

Nå går vi inn i en fantastisk deilig tid, og det er nok flere med meg som gleder seg stort til sommer og sol. Det er en deilig tid, men også en farlig tid. Farlig for huden din, hvis du ikke passer på. Som tidligere ekstrem-soler, og nå sykepleier og stolt samarbeidspartner med Avène, har jeg lært noen viktige ting jeg har lyst å dele med deg.

Solen er ekstremt sterk nå, og ozonlaget er syltynt. Akkurat nå er det viktigere enn noen gang at du beskytter huden din mot skader fra solen. Det er så fort å tenke at sol og fint vær er utelukkende positivt, og det er positivt med sol, hvis du bare husker på å beskytte deg.

 

Som nevnt innledningsvis har jeg vært en uvitende ekstrem-soler selv, jeg trodde at man ble brunere uten solkrem, og at olje gjorde at alt gikk enda fortere, og brunfargen ble enda finere. Jeg solte meg i timesvis, og følte jeg ikke at jeg var brun nok så slang jeg gjerne på litt solarium i tillegg. Den dag i dag vet jeg så mye bedre, og er så takknemlig for den kunnskapen om solbeskyttelse jeg nå sitter på.

Min opplevelse nå er at jeg faktisk blir brunere MED solkrem, og får en farge som sitter lenger. I tillegg er huden min beskyttet hudkreft, senskader av solen, og mot at huden eldres tidligere enn den skal.

Det er så viktig for meg å få sagt, at selv om det går fint nå som du er ung, så setter overdreven soling sine spor, og kan gi huden din skader senere i livet.  Jeg har en mamma som alltid har sagt dette til meg, og som selv har fått den tynen huden på brystet ødelagt på grunn av mye sol med dårlig solbeskyttelse tidligere i livet.

Jeg hørte ikke på henne når jeg var yngre, det var jo så viktig å være brun! Heldigvis ble jeg eldre, utdannet meg som sykepleier og i fjor inngikk jeg et lærerikt og utrolig fint samarbeid med et av de ledende merkende innen solbeskyttelse, nemlig Avène.

Jeg er så stolt og takknemlig for at jeg får lov å fronte solbeskyttelse sammen med Avène, for andre året på rad. Jeg gleder meg til å kunne dele soltips, solvett og god solpleie med dere gjennom hele den sesongen vi går inn i nå.

Jeg velger Avène produktene selvfølgelig fordi de gir effektiv solbeskyttelse, men også fordi de er lette å smøre ut, trekker raskt inn, og blir ikke hvite på huden. De er vannresistente, som betyr at solkremene fra Avène tåler svette og bading. Avène tilbyr deg optimal beskyttelse mot sola, samtidig som den reduserer påvirkningen på havmiljøet. Godt for deg – godt for miljøet!

I flere år har Avène jobbet målrettet for å redusere sitt miljømessige fotavtrykk. Det antas at omkring 25 000 tonn solfilter havner i havet hvert år. Havet er en betydningsfull ressurs som regulerer viktige elementer som opprettholder klimabalansen.

Avène har utviklet solbeskyttelsesprodukter med rene formler for å redusere påvirkningen på havmiljøet. Solkremene inneholder filtre som ikke tas opp av vannorganismer, slik som koraller, fisk, krabber og skilpadder. I tillegg er produktene helt uten silikoner og formlene er biologisk nedbrytbare.

Dette er kanskje ikke noe du har tenkt over før? Man tenker kanskje at en solkrem er en solkrem, men slik er det altså ikke. Det føles trygt og godt å vite at Avène tar miljøansvar, og at vi som forbrukere kan gjøre det samme ved å være bevisste på hvilke produkter vi velger!

Avène selges kun på apoteket, og har faktisk vært det mest solgte solpleiemerket på apotek i Europa, de siste 10 årene. Du kan lese mer om Avène og produktene HER

Dette ble mye informasjon, men jeg hadde bare så mye jeg ville få sagt. Jeg gleder meg til å snakke mer solbeskyttelsene med dere gjennom denne deilige sesongen vi nå går inn i. Så glemmer du å beskytte deg mot solen, kan du være trygg på at jeg skal minne deg på det;)

 

 

Smiiil, Maren

 

Løp med Maren #15

Ingen søndag uten en ny intervalløkt til dere💪🏼💦 Denne kommer skikkelig sent, men det viktigste er at den kommer før i morgen tidlig, for dette er intervaller for den kommende uken. Det er alltid slik at jeg deler øktene på søndagen, for uken som kommer.

Det er så gøy å se hvor mange av dere som tester øktene, det gir meg så mye motivasjon til å fortsette å dele økter hver eneste søndag! Fortsett å tagg meg hvis dere tester øktene mine, dere skulle bare visst hvor glad jeg blir🧡

Dine gangen har jeg gått for en herlig pyramide-intervall til dere. Den er lang og utfordrende, men jeg VET at dere kommer til å mestre denne økten:

 • Varm godt opp i 10-15 minutter
 • 4-2-2-1-2-2-4 med pause halvparten av løpsdraget.
 • 2 minutter pause
 • 4-2-2-1-2-2-4 med pause halvparten av løpsdraget.
 • Nedtrapping i 5-10 minutter

Kort fortalt ser økten altså slik ut: (4-2-2-1-2-2-4) X 2. Du varmer opp, så starter første drag på 4 minutter løp, etterfulgt av 2 minutter pause, deretter 2 min løp, 1 min pause, 2 min løp, 1 min pause, 1 min løp, 30 sek pause, 2 min løp 1 min pause osv gjennom hele økten. Pausen er alltid halvparten av draget.

Spør hvis det er noe som helst som er uklart med økten, så skal jeg forklare enda bedre😊

Lykke til sprekinger💦💪🏼 Jeg ønsker dere en aktiv og fin uke

 

Smiiiil, Maren 

 

Min hverdag gjennom telefonen

Heiii og god søndag venner🧡 I dag fikk jeg lyst å lage et innlegg som jeg gjorde for en stund tilbake, og som mange synes var litt gøy. Et innblikk i min hverdag, via snapshots fra min telefon.

Små hverdagsøyeblikk knipset med telefonen, noe er delt på story, og noe har ikke vært vist i det hele tatt. Her kommer en samling av små glimt fra min hverdag med masse mat, litt trening, hjemmekos, sosialt, kos, jobb ++++

Her er det endel bilder som noen kanskje har sett på story, men hvis du ser litt ekstra godt, så er det mye her som ikke er delt med andre enn kun venner også. Hehe. Fint å bjuda litt på, det var på tide❤️

Ha en deilig søndag mine venner. Her brukes dagen til tur i skogen, online kunder og oppladning til en ny og hektisk uke. Hva står på din plan denne søndagen?

 

Smiiiil, Maren 

 

Slik ser maten ut på en Strongbody-plan

Reklame | Egenreklame online coaching

Jeg har fått så mye spørsmål fra dere rundt dette med at jeg har startet som Online Coach i Strongbody. Det er SÅ gøy at dere er nysgjerrige og stiller spørsmål. Jeg har svart hver henvendelse individuelt, men jeg ser at det er mye spørsmål som går igjen rund maten hvis man følger en matplan fra meg. Jeg tenkte derfor å lage et innlegg for å vise noen av måltidene man kan finne på en plan jeg har satt opp.

Det finnes jo uendelig med retter, og så mye godt. Jeg har valgt å trekke frem noen av de jeg liker best, og spiser mest av selv. Her er det proteinlapper, sjokolademilkshake, smoothie, grove vafler, pannekaker, eggewrap, brødskiver, frappe, knekkebrød, sjokoladepudding og sunn gulrotkake / gulrotmuffins med glasur.

Jeg har ikke fått tatt bilde av så mange av middagene enda, men det kommer! Favorittene mine der er taco, lompepizza, pasta og kjøttboller, lasagne, laksewrap og wok.

  

Var det noe her som fristet? Jeg synes de proteinlappene er det aller beste jeg vet, og sjokolade-milkshaken. De lager jeg nesten daglig. Mmm❤️❤️

Jeg har ikke reklamert så mye for meg selv som coach, men det er rett og slett fordi jeg fikk ganske mange kunder med en gang jeg startet opp, og valgte å fokusere fullt og helt på dem i første omgang. Jeg tar absolutt i mot flere, og spesielt nå som jeg har kontroll på den fine gjengen min, er det plass til enda flere. Nå er det noen få igjen, så har alle fått sine ferdige oppsett og er i gang. Noen har også fullført sin første uke med coaching. Fy søren så spennende!!

Nå har første runde med ukesrapporter kommet inn fra noen av kundene mine, og jeg blir helt satt ut av alle følelsene jeg kjente på relatert til det. Ikke fordi jeg ikke forventet fremgang hos kundene mine, for det gjorde jeg virkelig!! Jeg har brukt MYE tid på disse planene, og virkelig gjort alt jeg kan for å tilrettelegge for optimale resultater for hver og en av dem.

Så det at resultatene kom allerede på første uke var fantastisk gøy, og en fin bekreftelse på at det man driver med funker. Det er også stas for meg å se at jeg har så flinke kunder som følger det de skal, og får betalt for jobben de legger ned, i form av raske resultater. Det som derimot satte i gang mye følelser hos meg var de personlige tilbakemeldingene fra kundene mine. Man blir jo ganske godt kjent på kort tid ved en slik oppfølging, jeg får vite så mange ganske personlige ting og det blir en nær relasjon. Jeg blir oppriktig stolt, og faktisk rørt av å se kundene mine mestre, opplevde så mye nytt med kosthold og trening, og ha det ordentlig bra underveis.

Det å starte opp som online coach hos Strongbody er den beste avgjørelsen jeg har tatt, og jeg gleder meg så vanvittig til tiden fremover❤️

Hvis du er litt interessert i dettee med online coaching, så kan du lese alt om det HER. Så må dere må bare spørre hvis det er noe dere lurer på. Enten i kommentarfeltet, eller send meg en mail på [email protected] hvis du vil ta det litt mer privat.

 

Ha en nydelig helg mine venner❤️😍 Gleder meg til å oppdatere dere her igjen!

 

Smiiil, Maren