Nå skjer det mye på en gang

Heii dere🧡 Jeg liker ikke når jeg ikke får oppdatert dere på morgenen, jeg vil jo at dere skal logge inn på morgenkvisten og alltid møte et nytt blogginnlegg. Akkurat nå, og i en liten periode fremover har vi satt inn støtet på treningsappen vi holder på å lage. Jeg tror og håper at dere virkelig vil like den.

Jeg gleder meg så enormt til å endelig kunne ha en platform hvor jeg kan dele ALLE treningsprogrammer med dere, og alle sunne, gode oppskrifter, samt masse gode tekster/artikler relatert til en sunn, balansert livsstil. Det skal bli så herlig å kunne sende dere rett inn i appen, hver gang noen ønsker en treningsøkt å kjøre på ferie, en hjemmetrening-økt, en god økt for ben og rumpe på gymmet, eller en deilig yoga/pilates økt for å stresse ned. Eller når noen trenger en sunn middagsoppskrift, eller en næringsrik frokost,

Jeg gleder meg så enormt til å ta dere med inn i den verdenen. Det nærmer seg md stormskritt, og derfor er jeg litt i app-modus om dagen🧡

I dag har vi tatt bilder og filmet helt enormt mange øvelser, og hele dagen har gått med til det. Etterpå var jeg helt nødt å ha meg en liten time i skogen, helt alene, bare for å fylle på med litt energi igjen. Etter den turen tok jeg en tur til byen, og fikset litt småting. På vei hjem tekstet jeg litt med en venninne, og vips var jeg i hennes leilighet, og fikk servert nydelig lakse-middag. Jeg fikk oppskriften, og den skal jeg dele med dere. Fy søren så godt🧡

Jeg håper dere nyter dagen i dag, og at solen skinner like mye på deg, som den gjør på meg her i Kristiansand☀️ Jeg kommer sterkere tilbake i morgen mine venner. Da venter en nydelig fiskesuppe til dere, i ukens oppskrift-onsdag.

 

Smiiil, Maren 

 

VINNEREN AV XXL-CHALLENGE

Reklame | Abilica, XXL, Apollo

Først og fremst så må jeg få si GRATULERER til alle som har gjennomført XXL-challenge, og rodd 1 mil på romaskin. Jeg er så imponert over dere❤️ Mange deltok, men det kan kun være én vinner. Jeg måtte få hjelp av Abilica til å trekke vinneren, da det var så mange jeg kjenner som var med. Det ville vært urettferdig om en av dem vant, og noen kunne føle det at det hadde vært juks med trekningen.

Vinneren er altså trukket, og den heldige er *trommevirvel*: CATO SVENDSEN (lilsvendsen på Instagram)

Cato vinner et reisegavekort fra Apolloreise for 2 personer, til en verdi av 8000kr! GRATULERER❤️

Tusen takk til XXL, ABILICA og APLLO REISE som har gjort denne challengen mulig. Så utrolig gøy det er!! Jeg håper vi kan gjøre dette igjen. Nå har vi hatt en runde på tredemølle og en runde på romaskin. Hva skal det neste være? og enda viktigere, hvis jeg kommer på en rå ny utfordring – blir du med igjen? 

 

Smiiiil, Maren

 

En magisk kombinasjon

Reklame | Hennig Olsen Is

I går hadde jeg tidenes kosedag her hjemme, og lagde så mye godt. Blant annet disse digge kjeksene med is inni. Mmmm❤️ Isen er dobbelSJOKO fra Hennig-Olsen is, og det er min soleklare favoritt.

Det er også ganske digg at den er i en litt sunnere variant, i og med at jeg spiser den flere ganger i uka. Livet er for kort til å ikke kose seg med is, men når man spiser så mye som jeg gjør, så er det fint at det finnes et litt sunnere alternativ også. Det beste med denne er at det overhode ikke går utover smaken selv om den er litt sunnere på næringsinnholdet. Kjeksene er cafe-cookies, og absolutt ikke noe sunnifisert. Det er jo akkurat det som er så fint – ja takk begge deler❤️

Sjokoladen jeg har hakket over er 70% mørk sjokolade, og i koppen er den en sterk og digg espresso. For en matfest der altså! I dag tenkte jeg å prøve meg på en digg milkshake med en av de andre NYT-variantene fra Hennig-Olsen is. Jeg oppdaterer dere selvfølgelig med oppskrift når jeg finner den perfekte miksen.

Har du lyst å teste den nye serien med litt sunnere is? Jeg gir bort 2 bokser av hver smak (DobbelSJOKO, CookieDOUGH og PeanøttKARAMELL) både på Instagram og på min Facebook page. Du kan delta begge steder, så hvis du har lyst å vinne masse digg is er det bare å komme seg inn og sjekke det ut.

I dag har jeg en litt kjedelig søndag foran meg. Jeg har innsett at det må skje noe i leiligheten, på alle de stedene man ikke ser ved første øyekast. Dere vet, inni skuffer og skap – der man gjemmer bort rot man tenker man skal rydde senere. I dag er dagen, nå MÅ det tas tak i alt det skjulte rotet. Så jeg skal ha en litt kjip rydde-søndag, men selv om det er kjipt når det står på, så er det jo så utrolig godt etterpå.

Hva er dine planer denne søndagen? ❤️

 

Smiiil, Maren 

 

For aller første gang

Heiii mine venner❤️ I går fikk jeg ikke oppdatert dere, jeg var rett og slett for opptatt med å lære meg å sykle på racersykkel. hehe. Det heter vel egentlig landeveisykkel – men racer høres så mye kulere ut! Jeg hadde altså min aller første tur på denne typen sykkel, med klikke-ut sko og gir/brems på en helt ny måte enn hva man er vant til.

Det var litt skummelt i starten, men med god veiledning fra storebror, fikk jeg dreisen på det etterhvert. Jeg liker godt motbakke og rett frem, utfor er jeg fremdeles en skikkelig pyse.

Nå skal det bare øves masse mer, så satser jeg på at jeg blir tryggere på sykkelen snart. Er det noen av dere som sykler aktivt? Alle tips tas i mot med stor takk!

Og har jeg noen svømmere blant leserne mine så rop ut, det er nemlig der den største utfordringen ligger. Jeg kan overhode ikke svømme crawl, og sliter ordentlig med teknikken. Timing på pustingen er det vanskeligste, og jeg har innsett at jeg har en stor jobb å gjøre! Så hvis du er enn crawle-ekspert, blir jeg lykkelig for et råd eller fem.

I skrivende stund er jeg på besøk hos mamma og pappa. Vi skal lage fiskesuppe med masse digg i, og med grovt ferskt brød til. Blir den god skal jeg selvfølgelig dele oppskriften med dere i neste oppskrift-onsdag❤️

Ha en nydelig helg videre mine venner❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Vår i garderoben❤️ Se mine favoritter

Reklame | Nelly

Det er SÅ mye fint hos Nelly om dagen, og i dag har jeg valgt ut noen favoritter som jeg har lyst å dele med dere. Det er kjoler, skjørt, bluser, shorts topper og vesker. Jeg har så mye mer jeg har lyst å vise dere, men ett sted må man starte.

Det er forresten 20% på ABSOLUTT ALT hos Nelly i 48 timer. Du finner hele salget HER. 

Hvit topp med knytting / Rosa tyllskjørt / lyseblå kjole / tunika / Levis t-skjorte / hvit skjorte 

Grønt skjørt / Denim jakke / Hvite sko / Denim shorts / Hvit kjole med rosa blomster 

Strand veske / Gul kjole / hvit bikinitopp / Gul off-shouler kjole / Oransje bikinitopp / Gul maxikjole. 

Denim shorts / hvit kjole med knapper / Blondetopp / Hvit jumpsuit / Hvit topp 

Håper du fant noe du liker, alt her er på 20% salg og det varer kun i 48 timer, så er det noe du liker er det bare å slå til. Nå skal jeg løpe avgårde, jeg har nemlig tannlegetime ( oh nooo ) etterfulgt av Boocamp med gjengen min🧡 Hverdagsliv på godt og vondt der altså. hehe.

 

Smiiil, Maren 

 

Teller ned til avreise

Reklame | Betakaroten Gold

Jeg teller ned dager, og det kribler i hele kroppen. Neste treningsreise er så nærme, og forberedelsene er i gang for fullt! Treningsøkter planlegges, foredrag forberedes og siste finish på hele opplegget spikres. Vi er så gira, og denne gangen har vi med oss den største gjengen vi noen gang har hatt med oss på tur🧡

Det blir en uke fylt med masse trening, spennende og lærerike foredrag, sol, varme og masse sosialt. Vårt mål er at hver deltager skal sitte igjen med verdens beste følelse etter reisen, og virkelig kjenne at de har lært masse, og føle seg trygge på å dra hjem og være sin egen personlige trener. Vi ønsker at de skal føle seg trygge på å lage sine egne programmer og kjenne at de sitter igjen med gode verktøy både på fysisk trening, kosthold, mental trening og en sunn, sterk livsstil.

Noe av det beste på slike turer, sånn sett bort fra trening, sol og gjengen, er maten. Det er buffet, og den er overfylt av sunne, delikate fristelser. Jeg gleder meg så til alle de herlige måltidene.

Jeg forbereder innhold til treningsreisen, men jeg forbereder også meg selv og huden min. Jeg har delt med dere flere ganger at jeg startet med Betakaroten Gold flere uker før Sri Lanka, og jeg har ikke sluttet. Betakaroten har gitt meg en dyp og fin brunfarge, som holder seg så godt. Jeg har heller ingen tegn til noe soleksem – på tross av veldig sterk sol på Sri Lanka. Betakaroten Gold er 100% vegansk, og to tabletter daglig en trygg og effektiv dose. Jeg kommer til å ta dem året rundt🧡

Forbered deg til sol og sommer, og bestill din Betakaroten Gold HER

Jeg gleder meg til å ta dere med på treningsreise til Rhodos. Vi reiser 19 mai, og skal ha en herlig uke sammen. Denne gangen er det ca 60 jenter på tur – og jeg gleder meg så til å bli kjent med dem🧡

Har du noen spennende planer denne våren og sommeren?

 

Smiiiil, Maren 

Oppskrift-onsdag: Sunne, saftige Pannekaker

God morgen❤️ Oppskrift-onsdag tok seg en pause når jeg var på Sri Lanka, og sannelig glemte jeg den litt vekk i påsken. Nå er den tilbake, og i dag står sunne, saftige pannekaker på menyen.

Jeg lagde dem på mandag, og innrømmer at da å det ikke så fint ut som på bildet. Hehe. De ble lagd som kveldsmat ( ergo for mørkt til å ta gode bilder til dere), og i en mindre versjon. Mer som små lapper. Oppskriften er super god, og jeg håper du vil teste dem ut.

Du trenger: 

🧡 50g havremel

🧡 20g speltmel (du kan bruke den meltyper du har tilgjengelig)

🧡 20g vaniljeprotein 

🧡 1 stor ss kesam

🧡 1 ts bakepulver

🧡 1 egg

🧡 1-2 dl havremelk

🧡 2 ss flytende margarin

🧡 2 ss flytende honning, gjerne økologisk. (eller annen søtning)

 

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensen sammen, og spe på med mer melk/vann (eller litt mer tørrvarer/mel) for en jevn og fin konsistens på røren. La den stå å svelle i noen minutter, og stek små lapper, eller større pannekaker i en stekepanne.

Med denne oppskriften her like jeg faktisk best å lage litt mindre, og tykkere lapper. Husk at hvis du ønsker å teste det, så må røren være litt tykk. Så pass på at du ikke har for mye væske i.

Ha en finfin dag dere🧡 Her regner det i dag, og selv om det er litt kjipt så er det godt for nåde naturen og arbeidslysten. Når det er sol hele tiden får man jo bare lyst å kose seg ute. I dag er det en skikkelig jobbedag her, og jeg blir nok sittende med macen fra morgen til sen ettermiddag. Reise, sykdom og påske har gjort meg ekstremt lite både produktiv, kreativ og effektiv, så her må det tas tak! Jeg har laget meg havre-latte og tullet meg inn i pledd, Leo ligger å sover ved siden av og jeg skal prøve å kose meg litt med jobb i dag.

Hva er din plan for denne onsdagen?

 

Smiiiil, Maren 

 

Min treningsplan

Reklame | Sponsede klær fra Fibra

God morgen mine venner🧡 Er det bare meg som føler det er mandag i dag? Jeg tenkte å starte uken med å dele mine treningsplaner for denne uken med dere. Flere av dere har etterspurt dette flere ganger, men jeg har ikke fulgt men fast plan og har tatt hver dag som det passer seg.

Nå derimot har jeg litt mer struktur på ting ( sier hun med selvtillit, etter 2 dager med trening, hehe ) og vil gjerne dele med dere. Jeg håper jeg klarer å følge planen, men livet skjer og jeg vet med meg selv at er planen for streng og hard, så blir det ikke gjort. Så denne planen her føler jeg er fin. Den er rettet mot triatlon, da det er mitt hovedfokus fra nå og frem mot august. Jeg trener sammen med min storebror på så og si alle øktene.

Min treningsuke:

Dag 1: 4×8 min løp. Pause: 2 min.

Dag 2: 4×10 min sykkel. Pause: 2 min

Dag 3: 8 min sykkel + 4 min løp x 3. Pause: 3 min

Dag 4: Svøm. Tilvenning i vann. 25m lengder med fokus på crawl teknikk. Varighet: 40-60 min.

Dette er de 4 triatlonrettede øktene våre. I tillegg har jeg to gruppetimer som jeg leder, og er litt med på selv også.

Nå er jo formen min langt fra optimal, etter noen heftige uker med matforgiftning på Sri Lanka, tett etterfulgt av en heftig virusinfeksjon som sitter godt i enda. Jeg tar det derfor veldig veldig med ro, og trener helt rolig ut denne uken også. Jeg presser ikke kroppen opp mot maks i det hele tatt, og skal ikke ha noen harde økter før tidligst neste uke. Jeg har ikke tid til å la denne shiten stjele mer verdifull treningstid, så det er bare å være smart nå.

Klærne vi har på oss er fra merket FIBRA, som er med oss hele veien mot vårt første triatlon. Jeg er så imponert over disse klærne, og spesielt tightsen har blitt en stor favoritt. Jeg ble stoppet av en jente på Odderøya i går, som ville vite hvor tightsen min var fra. Den sitter så sykt godt på, og føles utrolig bra under trening. Jakkene er også utrolig kule! Jeg har en i rosa også, som er helt nydelig i fargen. Jeg gleder meg til å vise dere masse mer fra dette merke – jeg tror flere av dere vil bli gira på hvor mye fint, og ikke minst teknisk bra, treningsklær de har. Vi har løpeklær og sykkelklær fra FIBRA. Jeg ser så proff ut i de sykkelklærne at jeg må nesten le – jeg kan jo ikke sykle enda.

Jeg gleder meg så ( og gruer meg litt) til alt som er i vente på dette sprø triatlon-prosjektet vårt. Jeg gleder meg til å ta dere med på ferden mot å lære meg denne kule sporten. Løping kan jeg litt om fra før, men sykling på racersykkel og svømming er hel nytt for meg – og jeg lærer nye ting hver eneste uke.

Jeg håper mange av dere vil bli med oss på ferden. Dere vet jo hva jeg alltid sier: BEST SAMMEN❤️

 

Smiiil, Maren 

 

 

XXL-challenge: TESTDAG!

Reklame | Abilica, XXL, Apollo

Okei folkens, hvordan går det med dere? Har påsken satt en total stopper for treningen, eller har dere holdt det litt i gang? I dag er det mandag, og det betyr oppdatering på XXL-challenge. Det er ingen vanlig mandag av to årsaker. 1. det er fremdeles påske, og mange er ikke helt i hverdagsmodus enda. 2. Vi har kommet til test-uken.

Jeg deler informasjonen rundt testen i dag, men testen kan gjennomføres i dag, i morgen eller de neste 48 timene etter i morgen. Det betyr at innen torsdag kl 00.00 så må du ha gjennomført 1 mil på romaskin, tatt et bilde av det og delt det med meg, for å være med i trekningen av reisegavekort på 8000kr for 2 personer fra Apollo reiser. Tenk så rått folkens, ta deg en god treningsøkt, og vips kan du vinne tidenes villeste feire☀️🌴🌊

Vi kommer til å sjekke at du var påmeldt challengen selvfølgelig – det gjør du HER. 

OK, 1 mil på romaskin, hvordan gjør du det? Nå har vi hatt 3 gode uker med ro-trening, du har øvd på teknikk, du har jobbet med flere ulike intervaller og du har fått testet deg på langkjøring. Hvordan du ønsker å gjennomføre dette er opp til deg, min anbefaling er å dele det litt opp. Ro for eksempel 2500meter. Ta deg en liten pust i bakken, deretter gjør du det samme 3 ganger til. 2500m x 4 = 10000 meter = 1 mil. Vips har du klart det! Eller del det i to, og kjør 2 x 5000m, eller dra på og kjøre hele mila i ett – det viktigste er at du gjennomfører, og kan vise for meg at det står 10.000m ( 1 mil ) på skjermen på romaskinen.

Sett på god musikk på ørene, ha drikkeflaske og håndkle i nærheten. DETTE KLARER DU🧡 Tenk på premien i enden, og jobb på!!!

Dette er min romaskin, en Premium Toprower fra Abilica

Når du er ferdig ta et bilde av skjermen på romaskinen med mobilen din, og legg det på instagram og tagg @marenerdvik @abilica @xxl.no eller send det til meg på Instagram, snap ( marenerdvik ) ellermail [email protected]. Det som passer deg best! Det viktigste er at du får delt med meg at du har gjennomført, slik at jeg kan slenge deg med i trekningen av et reisegavekort fra Apollo, for 2 personer, på 8000kr☀️🌴🌊 HUSK: Navnet ditt må være synlig (mange sender snap, der forsvinner navnet ditt når jeg tar en printscreen. Så husk å skriv navnet på bildet)

Er det noe du lurer på? Spør i vei!! LYKKE TIL folkens, jeg heier på deg hele veien, og vet at du kan klare dette! Sterk i hode, sterk i kroppen. Go go go!!!!!

Lurer du på noe som helst rundt romaskinen, hvilken man burde velge til hjemmebruk, hvilken romaskin jeg har og anbefaler, eller ønsker du tips om gode tilbud på romaksiner hos XXL – vel da er det bare å sjekke ut dette blogginnlegget. Der får du all informasjon du trenger. 

 

Smiiiil, Maren 

 

Opptrening mot Triatlon er offisielt i gang

Det føles så skummelt å skrive det, men nå er altså treningen mot triatlon i gang. Etter matforgiftning i Sri Lanka, og heftig virusinfeksjon på lungene etter jeg kom hjem, så har oppstarten blitt utsatt. I dag gikk startskuddet, og det føles så utrolig spennende.

Dagens økt var en rolig morgentur, hvor jeg vekslet mellom å gå i godt tempo, og jogge rolig. Turen varte i ca 40 minutter, med absolutt mest gåing. Kroppen er ikke helt på lag enda, og jeg tokt det derfor veldig veldig rolig. Flere hosteanfall underveis, og en million stopp for å puste nesa begrenset litt, men det ødela ingen ting for den enorme endorfinrusen som tok meg mot slutten, og etter turen. FY SØREN så godt det er å endelig kunne bevege seg skikkelig igjen🧡

Etterpå var det tid for den aller første svømmetreningen. Min storebror og meg møtte opp med Sondre, som er vår svømmetrener, i Aquarama. Jeg har gruet meg så til denne dagen, men det gikk bedre enn fryktet. Samtidig så må skal jeg ikke være for positiv her, for det er enormt mye jobb som må gjøres på den svømmingen. Crawl er skikkelig vanskelig synes jeg, og det må øves masse! det blir uten tvil mange timer i det bassenget for min bror og meg fremover. hehe.

Dagens svømmeøkt bestod i mye teknikk, både med og uten utstyr ( svømmebrett og svømmeføtter) og en del driller. Jeg skal lage et mer utdypende innlegg på svømmetreningen for alle som her interressert i å vite litt mer om hvordan den legges opp.

 

I morgen får jeg ny treningsplan for den kommende uken, så den kan jeg også legg ut til dere. I tillegg er det test-dag for alle på XXL-challenge – så det blir mildt sagt en sprek start på uken🧡

Håper dere nyter siste rest av påskekosen, og er klar for å kaste dere med på litt av min triatlon trening når hverdagen er i gang igjen på tirsdag.

 

Smiiil, Maren