Sofalivet!

Jeg overvurderte formen min så til de grader i dag. Jeg er virkelig ikke frisk, så langt langt i fra! *snufs*. Dagens aktivitet ble tidenes feel-better shoppingrunde. Jeg har hamstret all slags godsaker til denne fredagskvelden. Hvis jeg først skal bli her på sofaen, så skal jeg hvertfall ha det godt. jeg var også innom Supernature butikken hvor jeg fikk en rå ingefærshot. Fy søren den svei godt i halsen, men jeg krysser fingrene for at den gjorde susen. Jeg fikk også hamstret noen smarte saker for forkjøelsen. Amrikans ginseng, Alma-C og ekstreme antioksidant er en uslåelig trio for imunforsvaret. Jeg har virkelig troa på at det vil hjelpe. 

Dette er noen av godsakene som ble med meg hjem i dag:

 • Et lass av proteinbarer. Toffee, karamell, pepperkake og sjokoladesmak. Mmmmm
 • Åtte bokser kålchips (fremdeles 70% salg, men svært få igjen) + crunchy snack cereal
 • Masse frukt, bær, yogurtnøtter og dream-is (helt lov når man har vondt i halsen)
 • ShapeUp magasinet, bodylotion og deilig dusjsåpe fra Bodyshop.

 

Jeg har også blitt totalt hekta på serien Drop Dead Diva. Tidenes jenteserie, and I love it!! Neste serie må bli Prison Break, hvordan kan jeg la være, når så og si alle mine fine lesere nevnte den som sin favorittserie. Jeg gleder meg. Små lysglimt i en sofasliters hverdag. Hehe.

Nyt helgen vakre venner, kom dere ut i solen og ha det litt gøy for meg også. 

 

Smiiiil Maren

 

 

Fredag, sol og proteinkaffe

Nå er jeg ferdig med å være syk! Jada hosten er der fremdeles og jeg er pottetett i både nese og hode, men jeg erklærer meg selv frisk fordi jeg ikke har tålmodighet til mer. Så i dag har jeg startet dagen på helt vanlig måte, med en diger proteinkaffe, nydelig frokost og God morgen Norge på tv. Det er fredag, det er sol og det er ikke tiden for å ligge inne å være syk. Så i dag er det slutt på elendigheten. *ler*

Proteinkaffen har jeg delt med dere mange ganger før, men jeg mistenker at det vil komme spørsmål igjen nå. Min proteinkaffe er utrolig enkel, og lages på en, to, tre. Jeg har en nespresso-kaffemaskin, og det gjør det hele veldig enkelt. Jeg lager en espresso i bunnen av et stort glass, så lager jeg en proteinshake ( 25g proteinpulver + ca 2 dl varmt vann. riste godt) som jeg heller over i glasset. Tilsett et par dråper stevia (eller annen søtning) Rør godt om og Voala – ferdig!!

Det er likevel et par tips som kan være smart å få med seg. 

 • Hvis du ikke har kaffekapsler, så fyller du ca halve glasset med vanlige kaffe
 • Pass på at vannet i shaken er ordentlig varm, hvis ikke vil proteinkaffen din bli lunken, og ikke varm.
 • Du kan evt fylle med på med litt kokende vann til slutt for å få den varm og god.
 • Støning – jeg bruker flytende stevia vanilla, men du kan også bruke natreen, suketter eller annen søtning
 • Jeg liker best sjokolade/mocca smak på proteinpulveret til proteinkaffe, men her kan du prøve deg frem og finne din favoritt.

 

I dag tenker jeg å prøve meg på en liten treningsøkt i dag. Planen er en rolig styrkeøkt hvor kroppens signaler får regulere intensiteten. Mange spør meg om dette med trening når man er litt små sjuk, og det er vanskelig  å gi et felles råd. Jeg tenker at  hver og en må kjenne etter, og være flink til å lytte til kroppen. Kroppen er smart, og den sier i fra hvis intensiteten og belastningen blir for intens. 

Nyt fredagen, og del gjerne helgeplanene dine med meg i kommentarfeltet. jeg har en rimelig planløs helg, og lar meg gjerne inspirere av deres planer. 

 

Smiiiiiil Maren

A little reminder:

 

Take pride in

how far you

have come and

have faith in

how far you

can go……

 

Jeg vil starte denne torsdagen med å minne dere (og meg selv) på at vi skal være stolte av hvor langt vi har kommet, og samtidig ha sterk tro på at vi kan nå akkurat så langt vi selv ønsker. Hvis vi tenker godt etter så tror jeg vi alle kan finne noen ting vi har oppnådd som vi kan være stolte av. Kanskje har du fullført en utfordrende eksamen, nådd et treningsmål, gjort en god gjerning – det kan være hva som helst! Uansett hva det er, så vær stolt av det. Vær stolt av deg selv og hvor langt du har kommet. Vær stolt av at du er på rett vei, vær stolt av hvert eneste steg du tar i retningen mot ditt mål. Gi deg selv et klapp på skulderen og se mot fremtiden med entusiasme. Ha tro på at det ikke finnes grenser for hva du kan klare. Jeg tror vi alle kan ha godt av å bli minnet på vårt eget potensiale, og at det kun er oss selv som har muigheten til å utnytte dette. Mitt favoritt qoute, og grunnmuren til min blogg er FREE YOUR POTENTIAL, og det er akkuratt det jeg synes vi skal gjøre!

Med det ønsker jeg dere en fin dag kjære lesere.

 

Smiiiiil Maren

 

Let´s sweat it out

En dag på sofaen og jeg holder på å gå på veggen! Så da forsøker jeg en annen bli-frisk-metode, nemlig å svette ut forkjølelsen. Jeg tok på pulsklokken slik at jeg var bevisst på å holde helt lav intensitet uten store pulsøkninger. Jeg lå mellom 115-130 i puls, og det kjentes faktisk utrolig godt. 25 små minutter på elipsen var alt som skulle til for at jeg følte meg hakket bedre både i forkjølelsen og rastløsheten. Dagens lille trim ble gjennomført på Stamina, og i dag hadde jeg hele kondisjonsavdelingen for meg selv. Luksus! Det nederste bildet er tatt for noen dager siden, jeg så nemlig ikke så blid og energisk ut i dag. *ler*

Nå er jeg tilbake på sofaen og klar for noen timer på sofaen med netflix, halspastiller, og te med honning. Jeg kan ikke ta helt av på trening selv, men det betyr jo ikke at jeg ikke kan forsøke å inspirere dere til å kjøre på med en heftig treningsøkt. Jeg tenkte derfor å dele litt av min treningsmusikk med dere. Jeg bruker kun musikk på kondisjonstrening. Når jeg trener styrke er jeg så bevisst og fokusert i forhold til teknikk og kontakt med muskulatur at jeg faktisk føler at musikken distraherer meg mer enn den motiverer. Sånn er vi bare ulike. Her kommer hvertfall mine favoritter på cardioøktene:

 • Guilt – Nero
 • Work – Kelly Rowland
 • Uncover – Zara Larsson
 • Dynamite – Taio Cruz
 • Hit the floor – Big Ali
 • Sweat – Snoop dogg
 • Uprising – Muse
 • The beautiful people – Marilyn Manson
 • Blow – Ke$ha
 • Gotta get me some – Nickelback
 • This means War – Nickelback
 • Beautiful monster – Ne-Yo
 • You bring me joy – Amelia Lily
 • Euphoria – Loreen
 • Get lucky – Daft Punk
 • #thatPOWER – will.i.am

 

Her er det som dere ser, enormt stor variasjon i artister, sjanger, nytt og gammelt. Disse sangene vekker en gnist i meg som gjør at jeg klarer å pushe meg og gi det lille ekstra. Hvilke sanger får deg til å gi det lille ekstra på trening ?

Håper dere får en strålende og energisk dag. Vær litt aktive for meg også da!

 

Smiiiiil Maren

Make the best of it

Jeg dro på jobb, og det var kanskje ikke det smarteste jeg har gjort. Nå er jeg uansett trygt hjemme igjen og tro meg – her blir jeg! Jeg har tatt på meg verdens mykeste pysjamasshorts fra Victoria Secret, og en myk løs genser. Laget i stand masse deilige skåler med godsaker, bunket opp med halspastiller og andre forkjølelsesdrepende saker.  Jeg lånt et lass av filmer av en kompis og handlet inn masse godt på butikken. NÅ skal det koses. Hihi. Is er det desidert beste å spise akkurat nå. Det bare sklir forbi og den kalde isen føles så fantastisk godt. Så i dag står det is på menyen både til lunsj, middag og kveld. Hihi. Sjokoladeis med friske jordbær er en vinner! Selvfølgelig skal jeg ha vanlig mat også. Jeg tenkte å lage en laksegryte med fullkorn pasta og dampede grønnsaker, dekket med fløte og ost til middag. Høres ikke det godt ut? Det er viktig å kose seg litt ekstra når man ikke er i form.


Jeg er virkelig imponert over alle forslagene dere har kommet med når det gjelder serier. Noen av den har jeg allerede sett, men veldig mange av dem var også helt nye for meg. Super gøy! Nå har jeg hvertfall nok å fylle tiden med takket være dere. Prison Break, Vampire diaries og heart of dixie står høyt på listen min nå. 

For dere som føler meg på instagram, så la jeg ut enda et par bilder fra photoshooten i dag. Brukernavnet mitt på instagram er: Merdvik. dersom dere har lyst å ta en titt. Legger selvfølgelig ut flere på bloggen også så snart jeg får dem tilsendt fra fotografen. 

 

Smiiiiil Maren

 

Så var det min tur…

Jeg føler det florerer av syke mennesker rundt meg, og den berømte vår-forkjølelsen har rammet mange. Nå kan det se ut som den har kommet hit også. Jeg har sovet i underkant av 3 timer i natt, og vært oppe flere ganger grunnet en fryktelig sår hals og dundrende hopepine. Kroppstemperatur som skifter fra time til time og en vondt og verkende kropp. Dette passer fryktelig dårlig akkurat nå. *sukk* 


Jeg har jo ikke ro i kroppen, og fryktelig dårlig til å være syk. Planen er å gjøre det beste ut av det, å komme meg avgårde på jobb. Jeg har opplevd at man ofte kan bli så mye bedre av å ta seg en god dusj og en solid frokost med litt ekstra energi. Så det er planen. Hvis min plan failer så blir det senga på denne jenta, og da treger jeg deres hjelp kjære venner. Jeg har sett ferdig både Gossip Girl, One three Hill, Greys anatomy, Pretty little liars og the followning. Jeg trenger med andre ord en ny serie å følge med på. Har dere noen forslag? Kom gjerne med forslag til filmer også. Det er absolutt en fordel hvis serien/filmen er tilgjengelig på Netflix.

Nå skal jeg nyte en stor porsjon med havregrøt, toppet med bringebær, blåbær, mandler, kanel, sukrin og en liten smørklatt. Jeg har også laget meg en stor proteinkaffe med sjokolade/kokos smak. Mmmm. 

Håper dere er friske og raske kjære dere. Ha en fantastisk tirsdag:)

 

Smiiil Maren

Rask og sunn lunsj i farta

Tusen takk for tilbakemeldingene deres på dagens photoshoot. Som sagt så måtte jeg gå et par runder med meg selv for å tørre dette, så det gjør ekstra godt å få slike fantastiske kommentarer fra dere. Tusen tusen takk! 

I dag har jeg vært mye på farten og maten måtte derfor gå kjapt. Jeg velger så alt for ofte meieriprodukter og frukt når jeg er på farten. Jeg forsøker nå å variere kosten min litt mer, og valgte derfor en annen løsning i dag. Jeg kjøpte en ferdig salatmiks på butikken, en avokado, to egg og to pakker kyllingpålegg. Det tok under 2 minutter å smelle sammen denne retten på tallerkenen, og med en liten stabel knekkebrød til ble dette en super lunsj. Det blir jo faktisk ikke enklere. Dressingen er Honey dijon fra Walden farms. 

Hva spiser du når det skal gå fort på hektiske dager?

 

Smiiiil Maren

Sunkissed

I dag lengter jeg hjem. Jeg lengter hjem til bølgesus og skjærgård, holmeturer og båtliv. Sjømat og duggfrisk hvitvin på brygga, med gode venner, latter, lyse netter. Sommerliv i sakte film. I dag lengter jeg hjem til sørlandet. Misforstå meg rett, jeg elsker Oslo, og jeg har hatt en deilig dag på min nydelige veranda i solsteiken, men ingenting er som Kristiansand om sommeren. I dag har jeg har kost meg med vannmelon, nøtter, jordbær og isvann. Jeg har spist is med friske bær, hørt på herlig musikk og solt meg i flere timer. Det er så godt, men likevel så langt i fra det fantastiske livet i skjærgården på sørlandet. 

I dag er det kun sol og hvile som gjelder. Skuldrene er lave, og hvilepulsen et faktum. Søndag er hviledag, restitusjon og kosedag.  Jeg har ingen annen plan enn akkurat det – hvile og kose! 

 

Hva fyller dere denne deilige solrike søndagen med ?

 

Smiiiil Maren

Puppepump og tacolykke

Haha, jeg må le av overskriften, men jeg klarte bare ikke dy meg! Som noen av dere kanskje forstod var det altså bryst som stod på treningsplanen i dag. Bryst og armer. Økten ble gjennomført sammen med min gode venn og naprapat Mats. Sjekk ut siden hans HER. Vi trente på Optimal Trening på Bislett, et kompetansesenter uten like. Her finner du landets dyktigste personlige trener – ingen tvil!! Med høy musikk, herlig stemning og intenst fokus ble det en utrolig god økt. Jeg økte på flere øvelser, og det er latterlig lenge siden sist. Endelig begynner det å skje ting på trening igjen. Jeg blir sterkere, og det er så godt å kjenne at fremgangen fortsetter etter en lang periode uten noen forbedring. progresjon og fremgang er utrolig viktig for motivasjonen og det var magisk å føle at ting løsnet i dag. YES! 

I dag kjørte jeg:

 • Brystpress
 • Flies
 • Dips
 • Brystpress i kabel
 • Pushups i ulike varianter
 • Triceps pushdown med tau
 • Bicepscurl med hantler 

 

Svett, blid og småskjelven i kroppen tuslet jeg hjemover i sommervarme Oslo. Jeg elsker denne årstiden vi får inn i nå. Lyst, varm og herlig! Vel hjemme lagde jeg meg en diger tacotallerken med en bunke speltlomper til. Jada jeg spiser taco litt vel ofte, men det er virkelig det beste jeg vet, så hvorfor ikke? Denne tacoen ble uten ost, da jeg var tom og glemte å kjøpe! Helt krise – taco er virkelig ikke det samme uten ost!!

Dagens dessert blie en stor fruktsalat, vanilje kesam og nøtter. Vi har også både smågodt og popcorn på lur. Det blir en rolig kveld med venninnebesøk og film. I morgen tidlig skal jeg nemlig (hvis alt går etter planen) gjøre en litt morsom greie. Oppdaterer dere så snart ting er i boks. 

Hvordan har helgen deres vært så langt hjerter?

 

Smiiiil Maren

Pakkelykke og ryggtrening!

I dag tikket det inn en gledesmelding på telefonen min – fra posten. Med den fine beskjeden om at det lå en stor pakke å ventet på meg fra verdens beste sponsor. *lykkehyl* Jeg løp til postkontoret og der ventet det som lovet en stor pakke fra Proteinfabrikken. Pakken innehold tre nye proteinpulver, påfyll av stevia sukker, stevia dråper, to brett med crystal og bcaa. Ååå så gøy! Jeg har smakt på to av proteinpulverene allerede. Let me tell you guys – there´s a mew favorite in town!!! Begge er helt NYDELIGE på smak, og jeg trenger et par dager til på å bestemme hvilken jeg liker best. Whey Gold Standard med smaken Vanilla icecream er en drøm, men cocoa mocha fra Ultimate Nutrition er virkelig fantastisk den også. Myk deilig sjokolade og kokossmak. Det blir faktisk ikke bedre.


Jeg skal teste ut begge to et par dager til før jeg gir dere en endelig dom på hvilken jeg liker best. Crystal sugarfree energidrikk og stevia søtning er kun påfyll, de er must-haves i min hverdag, og jeg sørger alltid for at jeg aldri går tom! 

Dagens trening ble en solid stykeøkt på rygg. Jeg kjørte flere av mine favoritter:

 • Negative chins
 • Nedtrekk
 • Stående roing med stang
 • Facepull
 • Latsdrag

 

Planen var markløft også, men tiden strakk desverre ikke til. Det var også fryktelig vanskelig å få tak i et ledig stativ, da hele Oslo plutselig har forstått at sommeren er like om hjørnet og sommerformen må på plass NÅ! Hehe. Har dere trent i dag?

Etter trening ble det et par raske ærend før jeg møtte to skjønne jenter på lunsj ute i sola. Salatmix fra ICA, en ekstra skinkepakke og en frisk iste var alt som skulle til for en perfekt lunsj i solsteiken. Nå er fredagskvelden endelig her, og jeg har krypt opp i sofaen for en hot date med Get-boksen. Jeg håper dere har en deilig fredagskveld, og en enda deiligere helg! 

 

Smiiiil Maren

sponset