Pakkelykke og ryggtrening!

I dag tikket det inn en gledesmelding på telefonen min – fra posten. Med den fine beskjeden om at det lå en stor pakke å ventet på meg fra verdens beste sponsor. *lykkehyl* Jeg løp til postkontoret og der ventet det som lovet en stor pakke fra Proteinfabrikken. Pakken innehold tre nye proteinpulver, påfyll av stevia sukker, stevia dråper, to brett med crystal og bcaa. Ååå så gøy! Jeg har smakt på to av proteinpulverene allerede. Let me tell you guys – there´s a mew favorite in town!!! Begge er helt NYDELIGE på smak, og jeg trenger et par dager til på å bestemme hvilken jeg liker best. Whey Gold Standard med smaken Vanilla icecream er en drøm, men cocoa mocha fra Ultimate Nutrition er virkelig fantastisk den også. Myk deilig sjokolade og kokossmak. Det blir faktisk ikke bedre.


Jeg skal teste ut begge to et par dager til før jeg gir dere en endelig dom på hvilken jeg liker best. Crystal sugarfree energidrikk og stevia søtning er kun påfyll, de er must-haves i min hverdag, og jeg sørger alltid for at jeg aldri går tom! 

Dagens trening ble en solid stykeøkt på rygg. Jeg kjørte flere av mine favoritter:

  • Negative chins
  • Nedtrekk
  • Stående roing med stang
  • Facepull
  • Latsdrag

 

Planen var markløft også, men tiden strakk desverre ikke til. Det var også fryktelig vanskelig å få tak i et ledig stativ, da hele Oslo plutselig har forstått at sommeren er like om hjørnet og sommerformen må på plass NÅ! Hehe. Har dere trent i dag?

Etter trening ble det et par raske ærend før jeg møtte to skjønne jenter på lunsj ute i sola. Salatmix fra ICA, en ekstra skinkepakke og en frisk iste var alt som skulle til for en perfekt lunsj i solsteiken. Nå er fredagskvelden endelig her, og jeg har krypt opp i sofaen for en hot date med Get-boksen. Jeg håper dere har en deilig fredagskveld, og en enda deiligere helg! 

 

Smiiiil Maren

sponset

8 kommentarer

Siste innlegg