La oss være helt ærlige nå

Heiii venner❤️

La oss være HELT ærlig med hverandre nå, hvor viktig er det med blogg lenger? Leses det fremdeles blogg? Jeg personlig leser ikke en eneste blogg og det har ikke falt meg inn å sjekke ut noen blogger det siste året. så nå vil jeg gjerne høre fra dere, leser du blogg? Er det viktig for deg at blogger fremdeles eksisterer? Alle undersøkelses som gjøres av ulike mediefirma viser at blogg har dødd som plattform, men jeg blåser i hva undersøkelsene sier, jeg vil høre fra dere😊

Jeg har en ny liten vlogg til dere, og det er så lenge siden at det nesten føles litt rart å legge ut en video igjen. hehe.

 

 

Spent på hva dere synes❤️😊

 

 

Smiiil, Maren

 

 

 

På vei ut av kaoset

Heii dere❤️

I dag har jeg endelig en dag i huset for meg selv, den første siden vi flyttet inn faktisk. Det går i hundre på jobb, og jeg har ikke hatt mulighet til å jobbe hjemmefra før i dag. Jeg tok dose 2 av vaksinen i går, og formen i dag bærer litt preg av det, så da tok jeg hjemmekontor, men jeg har en gruppetime senere i dag, som jeg tenker at jeg skal klare å gjennomføre. Jeg liker veldig veldig dårlig å ha vikar, og har det svært sjeldent!

Hjelpes så tid det tar å komme i stand i et nytt hus, og spesielt i disse tider hvor leveranser er forsinket og absolutt alt påvirkes av corona. Sofaen her kommer ikke før slutten av oktober, ingen lamper er heng opp, fordi vi venter på spisebord som lampene må plasseres i forhold til. Dusjdører er ikke montert da vi venter på én del som mangler, og selv om stort teppe til stua og bord er kjøpt inn så kan det ikke settes inn her fordi vi venter på at gulvet skal gjøres noen justeringer på😅 I tillegg er én liten del trekket til sofaen i øverste etasje utsolgt med ubestemt dato for når det kommer inn igjen, og ingen garderobeskap er på plass, da det også der manglet deler.

Så mine venner, det er ikke av vond vilje jeg ikke tar dere med på “house tour” og deler masse gøy interiør med dere. Det er rett og slett bare fordi det fremdeles er ganske kaotisk og veldig uferdig her😊

Jeg tror og håper at vi er på vei ut av kaoset, og at ting leveres litt etter litt her nå. Jeg GLEDER meg til å dele masse spennende med dere fremover, vi må rett og slett bare smøre oss med litt tålmodighet.

I dag fikk det opp for meg at vi skal ha jul i dette huset, og jeg blir helt varm i hjertet av å tenke på det❤️ Julestjerne i de store vinduene, høyt juletre og fyr i perioden. Bake på den lange store kjøkkenbenken😍 Så koselig!! Nå skal ikke jeg begynne å snakke jul helt enda, jeg bare koser meg veldig med tanken på jula her!

Gleder meg til å oppdatere dere mer etterhvert😊

 

Smiiil, Maren