Treningsklær må ikke være dyrt

Jeg får mye spørsmål om treningsklærne mine, og hvilke merker jeg bruker. Jeg bruker en del kjente merker, men jeg bruker også masse fra H&M, Cubus og andre rimeligere kjeder. Vet dere hva – det funker super bra❤️ 

Jeg tok et kjapt søk på nettet nå i kveld, og fant så mange fine, Basic treningsklær. Jeg fant også et par litt annerledes kule ting. Visste dere forresten at Puma har gått i samarbeid med Gina tricot? Det er jo så kult! Et overraskende, og kult samarbeid synes jeg. Her kommer noen av mine favoritter, fra de litt rimeligere kjedene: 

Melert langermet // Dusrosa sportsbh // Hvit marmor tights // Sort marmor tights // Sort sports bh // Rosa sportsbh // lysgrå sportsbh 

Puma sportsbh //  tights // kort genser // Puma sko 

Puma genser // sportsbh // tights // Sneakers // vest // loose-fit Tskjorte 

Grå T-skjorte // sport sportsbh // Oransje løpejakke // oransje tights // Lang Tskjorte hoodie // sort sportsbh // sort og hvit tights 

 

Er du enig i at mye av de litt rimeligere treningsklærne kan være vel så fine, eller sverger du helst til mer eksklusive merker? Jeg er som nevnt over, litt ja takk begge deler. Før synes jeg det var veldig forskjell på kvaliteten på dyrt og rimeligere, men nå synes jeg faktisk at det begynner å jevne seg ut. Jeg har sportstopper til drøye hundrelappen som har holdt i åresvis. 

Hva er dine erfaringer?

 

Smiiil, Maren 

 

 

 

 

Med et åpent sinn, og varmt hjerte

Processed with VSCO with a5 preset

Dette innlegget hadde jeg gledet meg til å dele med dere i går, med masse deilige bilder, fra en annerledes, morsom og fin helg. Så ble plutselig alt med blogg, bilder og jobb totalt uviktig. Da jeg leste om vakre Vibeke Skofterud ble jeg helt satt ut, og det føltes så uvirkelig og vondt. Man vet virkelig ikke hva morgendagen bringer, og ingen av oss vet hvor lang tid vi har her. For meg føltes det viktigere å klemme på de jeg er glad i , ringe en god vennene, sende en koselig sms til noen jeg savner, enn å sitte med bloggen i går kveld. La oss alle ta dette med oss, og la det være en påminnelse på at livet er her og nå. Vær tilstede, bruk tid på ting som gjør deg glad, omring deg med mennesker som løfter deg opp og fokuser på ting som gjør deg godt❤️ 

I helgen var jeg på yoga festival. Det var både annerledes og litt nytt, samtidig som det var utrolig spennende, inspirerende og fint. Det å være omringet av å mange varme fine mennesker, med et så åpent syn på livet, føltes befriende og herlig. Jeg fikk teste mye nytt, og lærte så masse. Jeg gikk inn med et åpent sinn, og følte jeg fikk så mye fint tilbake. Denne helgen har vært fylt med gode opplevelser, yoga, musikk, fantastisk mat og fine folk. 

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

❤️ Disse to ❤️

Det var spesielt et øyeblikk i går, hvor jeg kjente på en enorm takknemlighet. Vi satt en hel gjeng i en nydelig bakgård, live musikk ble spilt, sola skinte og det var masse god mat. Folk pratet lo og smilte, barn løp rundt, en hund svinset fornøyd rundt uten bånd. Midt oppi alt dette kjente jeg på hvor heldig jeg var som fikk være en del av det.

Nå skal jeg passe på at det ikke blir helt halleluja-stemning her, men jeg tror bare det er så viktig å stoppe opp, og kjenne etter på hva man er takknemlig for i en hektisk hverdag. Kjenn etter på hva som gjør deg glad, og hva som tilfører gode ting i livet ditt – mer av det!!! Kjenn også litt etter på hva som tar, mer enn det gir, og som stjeler energien din – mindre av det!!! 

Tusen takk for en herlig helg, og tusen takk til alle som var en del av den. Nå er jeg klar for en ny uke, med litt lavere skuldre, og litt mer bevisst på å gjøre ting som gjør meg glad❤️

 

Smiiil, og en ekstra god klem til hver og en av dere, fra Maren

 

Denne kaffen må du prøve

✖️ Kokos-sjokolade kaffe ✖️

La meg introdusere deg til den beste kaffekoppen jeg vet om. Jeg lager denne så og si hver eneste morgen (når jeg har tid), opp den er helt nydelig. Denne deilige koppen består av kaffe, kokosmelk og litt proteinpulver. Dert høres ikke så digg ut, men når du tenker på smakene kaffe, kokos og sjokolade, så begynner du kanskje å skjønne at dette er en magisk kombinasjon? 

Slik gjør du: 

Lag din vanlige kaffekopp. Jeg bruker kapsler. Varm opp melk i en kjele, og bland den i en shaker med proteinpulver. Pass på at melken kun skal varmes, ikke kokes. Deretter heller du den over kaffen, ta en god spiseskje kokosmelk (den tykke delen) og rør den inn i kaffen. Hvis du ønsker kan du ta et lite drypp stevia eller kaffesirup. Rør godt rundt, og N Y T ❤️

Kokos og sjokolade sammen med kaffesmaken gir en magiske smaksopplevelse, og jeg koser meg så med denne på morgenkvisten. Jeg sitter faktisk å drikker en i skrivende stund. Mmmm 

Nå skal jeg gå en liten tur i skogen med Leo, før det er tilbake på Yoga-festival med fine folk. I dag skal vi på enda en yogatime, før det står vegansk taco, burger og nachos på planen. Etterfulgt av raw food kake og Kombutcha. Kosesøndag it is! 

Hva er dine planer for denne søndagen? 

 

Smiiil, Maren 

 

Frokosttips og Yoga-helg

God morgen hjerter. I dag er jeg tidlig oppe, og straks klar for en spennende, og litt annerledes lørdag. I dag er det Recharge festival på Spiregården her i Kristiansand. Jeg gleder meg til yogaklasser, sunn, deilig vegansk mat, raw food, herlig musikk og fine folk. Dette blir annerledes og spennende, og jeg gleder meg til å ta dere med på det. Kanskje har jeg noen yogier blant leserne mine? 

Hele poenget med denne helgen er egentlig å vise at yoga er for absolutt alle. Jeg er jo overhode ingen yogi, men gleder meg til å delta og lære mer. Jeg skal dit med to venninner, og en av mine aller beste venninner, Marion Woodseth, skal spille kl 20.30. Jeg blir så stolt at tårene presser på hver gang jeg ser henne på scenen, så det er uten tvil dagens høydepunkt for min del. 

Dagens frokost ble denne skålen, med laktosefri vanilje yoghurt, og vanilje protein, toppet med havregryn, Chiapulver, kokos og økologiske solsikkekjerner. Jeg blander alt godt sammen før jeg spiser det, og det smaker helt nydelig. 

Håper dere får en fin lørdag. Har du noen koselige planer?💗 

 

Smiiil, Maren 

 

Too busy living

Ryktene sier at i dag var den siste store soldagen på en stund her i sør, og at det nå skal komme både skyer og litt regn. Derfor ble det en hel dag på sjøen i dag, og det var så nydelig☀️ I dag har kost meg så enormt – at jeg helt glemte å både blogge og ta skikkelige bilder . Too Busy living rett og slett. Jeg håper det er innafor, for nå som det blir litt mindre syden her, skal jeg ta litt mer tak i bloggen. Takk for at dere holder ut med min sommerblogging, og trofast titter innom. 

Her kommer noen snapshots fra i dag. Med iskaffe, kos i båten, omgivelser, og deilig lunsj på hytten hos min tante. For en dag dere☀️

Vi stoppet hos min tante et par timer, og her fikk vi servert denne nydelige retten. Det er rotgrønnsaker, krepsehaler, og blåskjell, gratinert i ost, og med en nydelig saus. Mmm, så godt! Hjemmebakt brød og urtesmør ble også servert, i tillegg til hjemmelaget iste. For en luksus! 

Nå skal jeg gå siste kveldsturen med Leo, før senga venter. Jeg har akkurat tatt en lang og avkjølende dusj, og det er rent sengetøy på sengen. Det er virkelig verdens beste følelse. Jeg er så klar for å legge meg! hehe. 

Ha en god natt mine fine! Vi snakkes i morgen❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Oppskrift: Sunn & nydelig pastarett

I går hadde jeg den koseligste kvelden her hjemme. Klokken 21 på kvelden vist gradestokken godt over 20 grader, og dermed ble middagen utendørs. Middag ble til filmkveld, og jeg satt ute på verandaen til langt på kveld. Så utrolig koselig. Leo var selvfølgelig med❤️

Gårsdagen middag var super enkel, men utrolig god. Jeg la ut et bilde på Instagram, og når flere spurte etter oppskriften tenkte jeg at den kunne være fin å dele her. Oppskrift og oppskrift, dette er jo bare noen få enkle ingredienser slengt sammen, men for all del, jeg deler mer enn gjerne. 

Du trenger: 

 • Karbonadedeig 
 • Spinat 
 • Hakkede tomater 
 • Pasta penne
 • Salat 
 • Ost 

Stek karbonadedeig, krydre med ønsket krydder. Stek spinat, og tilsett hakkete tomater i stekepannen. Bland godt sammen, og krydre mer om nødvendig. Jeg brukte salt, pepper, og litt hvitløk. Kok pasta, og tilsett den fordi kokte pastaen i stekepannen. Lag en bolle med salat, og topp skolen med kjøttsausen fra stekepannen. Strø ost på toppen. Voalá! 

Det ble også serier på verandaen, og den nyeste serien jeg ser på nå er Lucifer på Netflix. Noen av dere som har sett den? Jeg har bare sett et har episoder, men jeg tror jeg liker den. Jeg må gi den et par episoder til, før jeg er helt sikker. 

Nå tår kaffe og frokost på planen her. Ha en finfin dag mine venner☀️

 

Smiiil, Maren

 

Det er synd å si det, men…

God morgen solstråler. Hvordan har du det i dag? Jeg våknet opp, og merket at noe var annerledes. Ikke noe solskinn inn vinduet klokken 05 om morgenen, ingen grunn til å sprette opp og komme seg ut, før den “dårlige samvittigheten” for å ikke utnytte det fine været, fikk ta meg. Det var overskyet, og det er synd å det, men fy søren så deilig! Hehe. 

Vi er så enormt bortskjemt med dette finværet, og jeg hadde aldri i verden trodd at jeg skulle ønske overskyet vær velkommen. Nå ser det jo faktisk ikke ut som det ble noe skyer i dag likevel da, men det var hyggelig så lenge det varte. Hehe. 

Jeg utnytter den lille timen med overskyet vær til å dele litt høst-inspo med dere på treningsfronten. Denne jakken har jeg bare lånt, men jeg kjenner jeg jeg tror den må bli min. Har dere sett noe så fresht? Jeg elsker fargekombinasjonen, og den er helt super i overgangen mellom sommer og høst, og som løpejakke utover høsten. Dette er en must-have for min del tror jeg! Jeg liker så godt kombinasjonen av olivengrønn, beige, sort og hvitt. Enkelt og delikat. 

Hva synes dere? 

  Foto: Victoria Nevland

I dag var planen å ta litt tak i leiligheten, få vasket og ryddet litt. Nå som solen tittet frem, så kan det være at alt det utsettes til det faktisk kommer en overskyet dag, også blir det ut i finværet med Leo og en god venninne i stede. Hehe, skjønner dere hvor håpløs jeg er? Jeg føler meg MÅ ut når det er finvær, så med den tropevarmen som har vært gjør, gjør at jeg ikke får gjort noe som helst fornuftig her hjemme. 

Heldigvis hadde jeg en god arbeidsdag i går. Jeg fikk tatt bilder til en veldig fin greie som deles 6 august, og filmet en skikkelig artig treningsøkt som nå er til redigering og straks deles. Jeg fikk også sendt inn to saker som jeg har slitt litt med å få ferdig. Så det var ordentlig godt! 

Hvordan er det med dere om dagen? Er det fullt feriemodus, eller tilbake til hverdagen? 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Svar på spørsmålene deres

Det tok litt tid med denne spørsmålsrunden her, beklager det. Nå er svarene altså klare. Takk for alle spørsmål, det er så gøy når dere lurer på ting, og spesielt når spørsmålene er varierte og gode. Jeg kjører snart på med ny spørsmålsrunde, målet er jo å få til dette hver uke. 

Hva er din/dine favorittfilmer? 

Jason Bourne er det gøyeste jeg vet! Og snikskytteren på en god andre plass. Jeg ELSKER en god action film. Ellers liker jeg jo godt søte filmer som The Holiday, In her shoes og Love actually. Men skulle jeg valgt – helt klart action! 

Kan du gi meg en effektiv økt å gjøre hjemme / utendørs ?

Om jeg kan – det er så gøy at du spør! I dette blogginnlegget som jeg nylig la ut, har jeg lagt 7 supere økter du kan teste. 

Hvordan ser en perfekt dag ut for deg? 

Sove til jeg våkner, kaffe og tur med Leo. Sol og sommer. Frokost og en god løpetur i skogen. Ut i båten med de jeg er aller meste glad i. En hel dag på sjøen, med lunsj i båten, bading og kos. Hjem, lang god dusj, bodylotion på en solkysset hud. Lang tur med Leo også en ekstra god middag i godt selskap. Gjerne en god film eller serie i sofakroken, med snacks på bordet og lave skuldre. 

Får du dårlig samvittighet for mat?

Nei det gjør jeg ikke. Eller, jeg kan selvfølgelig tenke at det her var unødvendig, eller at nå føler jeg meg ikke bra fordi jeg er overmett eller kvalm. Men jeg bruker ikke energi på å være lei meg over mat. 

Tips til ting å gjøre i ferien? 

Så gøy spørsmål, skal vi se: 

 • Utforske egen by, spise på nye restauranter, leke turist i egen by.
 • Gå turer i skogen, finn en topp du ikke har vært på, og gjør det til en dagstur.
 • Dra på kino.
 • Piknik i en park eller på et svaberg.
 • Invitert jentene til en skikkelig jentekveld, enten inne med joggebukse, smågodt og film, eller girls night out.
 • Ta en opprydning i klesskapet, gi bort, rens ut og rydd opp. Det føles MAGISK!
 • Dra til en by/sted like ved der du bor, og lat som du er på ferie. ( for eksempel kunne jeg som bor i Kristiansand dratt til Arendal, Mandal eller Lillesand)
 • Dra på en bokhandel og be om hjelp til å finne den perfekte boken for deg, dra så på stranda og nyt litt egen tid med bok og noe godt å spise.
 • Undersøk hva som finnes av sporty aktiviteter i ditt nærområde, kanskje en klatrepark? Eller rafting? Bowling eller go cart?

Tenk litt utenfor boksen på hva dere vanligvis gjør, og prøv noe nytt😊

Skal du arrangere bootcamp I andre byer enn Kristiansand? 

Nei dessverre, men jeg skal være med ShapeUp på noen av stedene under deres Norges turné. Jeg skal oppdatere på hvor og når veldig snart! 

Skal du ha flere treningsreiser til neste år? Eventuelt når?

Ja! En på våren og en på høsten. Vi kommer med datoene veldig snart, men ca april og ca september 2019. 

Hva er den beste treningstightsen din?

Lululemon, Reebok LUX og Nike Legend er topp 3. De ligner faktisk litt på hverandre alle de. Sitter godt, høye på livet og god kvalitet. 

Kan du spise hva du vil på restaurant? Er det noe du aldri spiser?

Ja det kan jeg absolutt, men jeg har jo, som alle andre, visse ting jeg liker og ikke liker. Hmm, nei jeg kan ikke komme på noe. Men jeg velger sjeldent sjømat ute på restaurant faktisk, men jeg elsker reker hjemme / på brygga om sommeren. 

Favoritt reisemål? 

Av steder jeg har vært så tror jeg at jeg må si Franske rivieraen eller Phuket. Av steder jeg har lyst å reise til: Santorini, Bali, Hawaii, Miami og LA. 

3 ting du ikke kunne klart deg uten? 

Familien min❤️ Venner❤️  Leo ❤️

Du er en så herlig og glad person, men de få gangene du er litt nedfor så deler du det med oss. Jeg er så takknemlig for det. Det føles på en måte litt godt å få lov å være med på både opp og nedturene. Dette var vel egentlig ikke et spørsmål, ville bare si at jeg liker så godt når du deler flere sider ved deg selv. Flinke, sterke, skjønne Maren. 

Åå kjære deg, denne var så fin❤️ Tusen tusen takk. 

Hvis du ikke skulle bodd i Kristiansand, hvor ville du bodd? Og hvis du skulle bodd i et annet lang enn Norge? 

Hmm, godt spørsmål. Jeg har jo bodd nesten 4 år i Oslo, og likte det veldig godt. Så skulle jeg bodd i en annen norsk by, måtte det vært Oslo. Utlandet så kun jeg faktisk tenkt meg København, eller Stockholm. Skal man tenke litt lenger, så kanskje London, eller New York. Jeg liker årstider, og måtte nok bodd et sted hvor årstidene skifter litt, og ikke kun sommer hele året. 

Hvordan har du det om dagen?

Jeg har det fint nå. Det har vært en litt røff uke, men det går bedre. Takk som spør <3 

Tips til hvordan man kan spise sunt på ferie? 

Noe grønt til hvert måltid, og sørg for å alltid ha en proteinkilde ( kylling, kjøtt, fisk skinke, linser, egg, bønner, meieriprodukter) Planlegg slik at du alltid har mat tilgjengelig. Har dere minibar på hotellrommet så ha litt frukt, pålegg og yoghurt der. Kjøp inn havregryn eller knekkebrød for eksempel. På den måten har du alltid noe næringsrikt og sunt tilgjengelig. Drikk godt med vann.

Husk også at ferie er ferie, har du lyst å kose deg så er det da for all del lov☀️ 

Topp 5 serier? 

Jeg har sett enormt med serier, det er det beste jeg vet. De siste jeg har sett, som jeg liker godt er Dynastiet, GreyZone, og The Bold type. Utenom det likte jeg godt Suits, Gossip Girl, Broen, The good wife. Det ble visst mer enn 5. 

Ønsker du deg barn? 

Ja absolutt <3 

Hvorfor deler du så lite privat? 

Det har vært et bevisst valg helt fra starten. Jeg vil gjerne være personlig og nær, men sjeldent eller aldri privat. Det er en forskjell der, og jeg er veldig bevisst på det. 

Hva skal du resten av sommeren?

Bare nyte sørlandssommeren, og i slutten av august er det ny treningsreise. Vi skal på tur med 50 spreke jenter til Kroatia. Fy søren som jeg gleder meg!! 

Hva er din guilty pleasures? 

Is med sjokoladepulver på, og skikkelige jentefilmer. 

Kan du hjelpe meg med et tips til noe godt og sunt å spise før og etter trening? 

Absolutt! Før trening, noe lett og næringsrikt. For eksempel en skyr og en banan eller annen frukt. Etter trening raske karbohydrater og proteiner, dette kan faktisk også gjerne være skyr eller noe annet proteinrikt og frukt. Eller hvis du skal rett hjem etter trening ville jeg laget en god middag, med både protein ( kylling, kjøtt, fisk, egg, skinke, linser, bønner osv) karbohydrater ( ris, potet, grovt brød, pasta, lomper osv) og sunt fett ( avokado, usaltede nøtter, oljer, fet fisk osv) 

Jeg liker godt å alltid ha en banan klar til før/etter trening, eller skyr. Jeg har også  ofte med meg litt usaltet nøtter i en pose. En proteinbar funker selvfølgelig også, men jeg er mest fan av ordentlig mat. 

Tips mot søtsug?

Frukt og grønt, grønnsaker med dipp og smoothie. Jeg elsker å lage meg delikate fat med sunne godsaker. Det hjelper på, synes jeg 🙂 

Hvor mange måltider har du i løpet av dagen?

Frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Så 4 måltider, også putter jeg inn litt frukt og små snacks der det føles nødvendig. 

 

Håper dere fikk svar på det dere lurer på. Det er veldig mange spørsmål som går igjen, men det betyr jo bare at flere lurer på det samme. Ny spørsmålsrunde er rett rundt hjørnet❤️ Ha en nydelig dag i solen mine venner. 

 

Smiiil, Maren 

 

De fineste sommerklærne

Jeg har fått så mye spørsmål fra dere i det siste, om mine vanlige klær. Herligfred så gøy! Jeg er jo hun sporty jenta, som alltid går i treningsklær. Så det at noen spør om mine hverdagsklær er litt stas. I sommer har jeg sikret meg litt nye sommerplagg denne sesongen, og det er gøy at noen har lagt merke til dem. La meg dele mine siste favoritter:

Denne gule toppen er så nydelig på farge, og dere finner den HER. Jeg har brukt den sammen med jeans, skjørt og shorts. Her brukt sammen med et dongeriskjørt fra A.P.C. 

Denne hvite, søte toppen har allerede blitt en stor favoritt. Jeg har den i str 38, og synes den var litt liten på størrelsen. Dere finner den HER. Denne er det ikke mange igjen av, så det gjelder å være rask. Super pris er det også på den. Buksen er fra merket FRAME. 

En maxikjole burde alle ha, og min favoritt her denne røde herligheten. Den er en drøm å ha på seg, og jeg har brukt den så mye til nå i sommer. En soleklar favoritt. Jeg har den i M/38. Dere finner den HER. Vesken er fra Cult Gaia, og den finner dere HER. 

Rød topp fra Gina Tricot, med søte blonder. Jeg har min i str M, og den finner dere HER. Den finnes i flere farger, men jeg har altså forelsket meg helt i denne røde. Jeg lurer litt på å bestille den i sort også. 

En fargerik blomsterdrøm, med off-shoulders og det letteste herligste stoffet. Den finner dere HER. Beste plagget på disse varme sommerdagene, også liker jeg at den er litt annerledes i fargekombinasjonen enn mange av de andre jeg har, og vanligvis kjøper. 

Denne romantiske drømmen av en kjole er på salg, og den er det bare å sikre seg. Så deilig på, og fargene er enda finere i virkeligheten. Dere finner den HER. Vesken fra Cult Gaia HER.  

Gul off-shoulder topp, i en sterkere gulfarge enn jeg kanskje vanligvis vill valgt, men jeg er så fornøyd med den. Den er litt “tung” i stoffet, som gjør at den faller så fint. Dere finner den HER.  Beste av alt – den koster 179kr. 

Rosa blomsntertopp, og denim shorts. To favoritter som jeg har brukt mye. Shortsen er dessverre utsolgt nå, men lignende finner dere HER. Toppen er det enda noen igjen av, og den finner dere HER. 

Jeg synes det er så gøy med sommerklær, lette kjoler og herlige blomstermønstre. Samtidig så kjenner jeg at jeg begynner å glede meg litt til høsten også, med deilige store skjerf og myke strikkegensere. Høstklær er nok uten tvil det aller gøyeste synes jeg! Enn så lenge nyter jeg sommer, sol og varme, i lette deilige klær. Jeg føler meg overhode ikke ferdig med sommer, så la oss bare utsette den høstpraten litt. 

Håper du fant noe du likte🌸

 

Smiiil, Maren 

 

 

7 serietips til søndagskvelden

Summer movie night

Åå så godt det var å komme inn nå. Jeg har vært ute i solen i hele dag, og det var så herlig, men den følelsen av å komme inn, ta en lang dusj og smøre seg med bodylotion er  virkelig helt ubeskrivelig. Så nå sitter jeg her, nydusjet, innsmurt i krem fra topp til tå og med den mest avslappende og beste følelsen. 

Søndag betyr kosekveld og serier her i huset, og nå har jeg samlet opp litt serietips til dere. Jeg har funnet noen på Netflix, noen på NRK.no og noen på Tv2 sumo. På den måten håper jeg alle finner en serie som passer.  Here we go: 

❤️ Dynastiet – Netflix

❤️ Tyrant – Netflix 

❤️ Greenhouse Academy – Netflix

❤️ The Bold type – Nrk.no

❤️ Blank – Nrk. no

❤️ Mr. Robot – Tv2 Sumo

❤️ Riviera – Tv2 Sumo

 

Jeg slukte Dynastiet og The Bold Type fort som fy, så har du ikke sett de to ville jeg startet der. De er så gøye! Det kommer ut ny episode av The Bold Type hver fredag på nrk.no, men sesong 1 og halve sesong 2 ligger allerede klar å venter på deg. Det er kun én sesong av Dynastiet på Netflix så langt, men heldigvis er det hele 22 episoder i første sesong. 

Da gjenstår det bare å si god søndag, og god filmkveld🍿

 

Smiiil, Maren