Jeg gir bort en reise til Sri Lanka

Reklame | Lapoint

I dag er hele meg bare ett stort smil. Alle flybilletter er i boks, og turen vår til Sri Lanka er 100% i boks. Vi reiser allerede neste måned, og jeg gleder meg så mye at jeg har ikke ord🧡 14 dager med sol, surf, nye mennesker, ny kultur, strand, natur, spennende mat og et hel fantastisk dyreliv. Det kribler i hele kroppen!

Jeg reiser med Lapoint og skal delta på surf camp sammen med dem. Akkurat dét er jeg litt spent på. Jeg har reist med Lapoint en gang før, til Portugal, og da var jeg en skikkelig pingle i vannet. Det endte faktisk med at jeg stilte som frivillig fotograf fordi jeg overhode ikke fikk det til. Denne gangen SKAL det bli annerledes! Jeg skal opp på det brettet – uansett hva🌊🌴☀️

Jeg har en helt vill nyhet å dele med dere, og det er at jeg får lov å gi bort en gratis reise til Sri Lanka, for deg og en venn!! Dere får hele oppholdet, og surfekurs dekket – helt gratis!!! Det er SÅ enkelt å være med i denne konkurransen, så her er det bare å slenge seg med.

Slik gjør du: 

☀️ Gå inn på Lapoint sin hjemmeside, HER , og finn to ord som beskriver Sri Lanka for deg. Sjekk også ut de ulike nivåene av surfekurs.

☀️ Skriv disse to ordene i kommentarfeltet, samt hvilket nivå/level av surfekursene du og din venn ønsker å delta på.

☀️ That’s it 

 

Vinneren trekkes om 2 uker, den 14 mars! Du må være 18 år for å delta🧡 Her er det bare å slenge seg på mine fine venner. Tenk så deilig å stikke avgårde fra Norge, og nyte sol, sommer, palmer, surf, fantastisk natur og en utrolig spennende kultur! Alt dette får du på Sri Lanka, og nå gir jeg bort 2 turer – helt gratis!!

  

Jeg er i full gang med å skrive pakkelister, søke på bildeinspirasjon og planlegge tidenes eventyr. Jeg reiser sammen med en god venninne, og vi er begge så spent. Vi har begge en drøm om å bli tidenes surfebabes, så vi får se hvordan det går, hehe. Denne reisen med Lapoint blir så spennende, og jeg gleder meg så til å ta dere med via bloggen.

LYKKE TIL i konkurransen mine venner. Tenk at jeg skal få lov å gi to av dere tidenes reise☀️🌊🌴 Så sykt stas!!

 

Smiiil, Maren 

 

Vår i luften – ta treningen utendørs!

Jeg vet ikke hvordan det er rundt om i landet, men her i sør så er det helt vårstemning. Det er 6-10 grader i luften, og sol dag etter dag. Så herlig! Dette gir meg motivasjon til å flytte treningen ut, og tenkte derfor det kunne passe å dele noen av mine utetrening-favoritter.

Alle disse øvelsene er kun med egen kroppsvekt, og det gjør det enkelt å gjennomføre hvor som helst. Jeg valgte å bruke en slags steintrapp, men hvilken som helst benk, eller trapp vil funke helt utmerket.

Øvelsene:

❤️ Bulgarsk utfall

❤️ Pushups

❤️ Dips

❤️ Hofteløft ( begge ben,e eller ett-bens hofteløft)

❤️ Step-up

❤️ Hopp

❤️ Trappeløp

 

1. Bulgarsk utfall

 

2. Pushups

 

3. Dips

 

4. Hofteløft med ett ben, eller begge 

 

5. Step-ups med kneløft 

 

6. Hopp

 

7. Trappeløp 

 Fotograf: Tom Høgstøl

Jeg kjører vanligvis 10 repetisjoner pr øvelse ( 10 på hvert ben i utfall og hofteløft ) og antall runder kommer Ann på dagsform, og tid. Vanligvis 2-4 runder.

Dette er et enkelt program å gjennomføre fordi det ikke krever noe mer enn en trapp. Når jeg sier enkelt, så mener jeg overhode ikke at det ikke er tung – for det skal jeg love deg at det er! Dette er en super-effektiv og god treningsøkt, hvor du får kjørt hele kroppen. I tillegg får du frisk luft, og det er en utrolig deilig bonus❤️

 

Smiiil, Maren

 

 

Sweet blue Monday

God mandag🧡 Har du hatt en fin start på dagen så langt? Håper det! Jeg måtte avlyse mandags-intervallene som jeg alltid gjør mandagsmorgen sammen med Julie. Formen er ikke helt god enda, og skal jeg klare gruppetimene mine i kveld, så måtte de utgå. Kjipt, men fornuftig!

Jeg får lage godt opp med hjemmekontor, sunn mat og varm drikke, så håper jeg at formen tillater at jeg klarer å levere to knallgode gruppetimer i kveld.

 

Jeg har lyst å starte denne mandagen med å vise dere en salat jeg spiste i helgen. Den inspirerte meg til å være litt mer spenstig med min egen salat. Se så mye godt det er her da. Spekeskinke, granateple, valnøtter, reddiker og masse annet digg.

Det er så mye spennende man kan putte i en salat, så prøv deg gjerne litt frem neste gang du lager en salat. Bland søtt og salt, en nydelig kombinasjon er cashewnøtter og mango, for eksempel. Litt honning over en salat med mange salte komponenter er HELT magisk!

Ikke bli skremt av at det er blåmuggost i denne salaten. Jeg trodde ikke jeg likte det, men jeg gav det en sjanse, og det var helt vilt godt! Blåmugg, granateple og spekeskinke er en kombinasjon som MÅ testes! Stedet heter Panda Panda forresten, for dere som bor i Kristiansand, og vil sjekke ut ut denne godsaken.

Hva er dine salat-favoritter? har du noen litt spesielle ingredienser du liker å ha i salaten din? Del gjerne i kommentarfeltet, så kan vi inspirere hverandre til nye, sunne favoritter🧡

 

Smiiil, Maren 

 

Mine søndagsplaner

Reklame | Kari Traa rabattkode til lesere

Hei fine dere🧡 Lørdagen løp fra meg, med en stor fotojobb som tok store deler av dagen, direkte etterfulgt av besøk her i leiligheten. Plutselig var det midnatt, og jeg hadde ikke rukket innom dere. Beklager – det skjer så sjeldent at jeg håper dere synes det var ok.

Det positive er at jeg har brukt de siste dagene SÅ godt, og tatt en hel haug av nye bilder til dere. Masse spennende oppskrifter og treningsmotivasjon på vei!

Bloggen min tuller litt med meg om dagen, og innstillingene “bak bloggen” endres hele tiden. Vi har jo byttet over til WordPress alle vi som var på blogg.no, så det er en liten omstilling å lære seg alt dette tekniske. Så om bloggen ser litt kjip ut av og til, så vit at jeg jobber med å fikse det så fort jeg bare kan. I tillegg har jeg ikke fått beskjed om nye kommentarer, og når jeg nå logget inn så lå det en hel haug av kommentarer – som ikke hadde fått noe svar. Det er ikke ok!! Så nå skal jeg ta meg god tid til å svare hver om en av dere🧡 Dere skal nemlig vite det at kommentarene deres betyr så ekstremt mye, jeg blir så glad når jeg ser at noen har skrevet noe til meg. Så vær så snill å fortsett å være så aktive som dere har vært i det siste – det varmer mitt hjerte hver eneste dag!


Jakke – Kari Traa // Tights – Lululemon // Sko – Kari Traa ( som dere får 30% rabatt på ved å bruke koden 30%shoes1 på Kari Traa sin hjemmeside HER )

I dag blir det en helt rolig søndag for min del. Jeg våknet med sår hals og tett nese, så for at dette ikke skal slå ut i en heftig forkjølelse tar jeg en skikkelig kose-søndag. I dag blir det joggebukse, jobb med bloggen, bilderedigering, serier, god mat og lave skuldre, hele dagen. Perfekt søndag i mine øyne🧡

Gjør du noe koselig i dag?

 

Smiiil, Maren

God tid, helg og mys

FREDAGSFROKOST

Jeg har sett så mye på svenske serier nå at det føles helt naturlig å skrive mys i stede for kos i overskriften. Haha!!! Her i leiligheten er det så kos og mys nå, og fredagsfølelsen er komplett. God tid, lave skuldre, digg frokost og helg,. Kan det bli bedre?

Frokosten er ikke SÅ fancy, for rundstykkene er ferdigkjøpt og kun stekt i ovnen, juicen er også kjøpt ferdig. Hehe. men det er koselig uansett, alt må ikke alltid være hjemmebakt og laget fra bunnen.

Jeg skal snart avgårde på trening med en god venninne. Etterpå skal vi på vaksinekontoret for å få vaksinene våre til Sri Lanka turen☀️🌴🌊 Etter vaksinene skal vi feire med en ekstra god lunsj. For en fin måte å starte helgen på!

Du har fått med deg at jeg får gi bort reiser, sant? Det er SÅ gøy!! 27 februar er det bare å følge med altså, jeg gleder meg så!! Dette er det gøyeste med blogg, at man får dele ut så fantastiske ting til sine følgere🧡

 

Håper du får en nydelig starte på helgen din, hva enn som står på din plan. Hvis du har lyst på en positiv liten overraskelse, så kan du sjekke min Instagram. Der er det en fin liten rabattkode til deg (Reklame for Kari Traa)

Vi snakkes mer senere dere🧡

 

Smiiil, Maren 

 

Friske nyheter i treningsgarderoben

Reklame | Ellos

IM IN LOVE 

Se på disse herlige treningsklærne. Nå er det evigheter siden jeg har unnet meg noe nytt i treningsgarderoben, og når jeg så alle nyhetene på Ellos, følte jeg at det var på tide med litt nytt.

Jeg elsker denne rosafargen, og den blir jo bare finere og finere jo brunere man blir. Perfekt når det går mot vår, og sommer. Jeg synes dusrosa, koksgrått og sort er utrolig lekkert sammen. Da er det en glede at disse fargene dominerte på treningsklærne på Ellos. 

OH, so pretty <3

Dette var bare noen av mine favoritter, men det finnes så mer her fine ting inne på Ellos. Du kan sjekke ut alle de sporty godsakene HER. 

 

Smiiil, Maren 

 

Et frisørbesøk jeg aldri glemmer

Reklame | DUO-frisør & Joico

I går hadde jeg en tur til fristen jeg aldri kommer til å glemme. Jeg har virkelig den morsomste, mest sjarmerende og utadvendte frisøren som finnes.  Carmen på DUO her i Kristiansand – jeg er så takknemlig for at vi har truffet hverandre. I går satt jeg i frisørstolen, og lo så høyt at jeg nesten trillet ned på gulvet. Det er lenge siden jeg har ledd sånn ordentlig, med hele meg, så man kjenner det langt ned i magen.

Nei det var gøy, og da blir de jo bare en bonus at håret nå er nyvasket, nyfarget, kuret, og klippet. Så deilig!!

   

Jeg bruker Joico sine produkter, og jeg har valgt den røde serien for å beholde fargen min best mulig, og tilføre masse fukt. Spesielt nå som Sri Lanka står for tur er det viktig med masse fukt til håret. Shampo, balsam, kur og en spray som også er med på å bevare fargen, beskytte håret og gi det glans. Produktene er supergode, gode på pris og de lukter så himmelsk🧡

Jeg var faktisk innom Joico når jeg var i Oslo, og hadde et møte med dem. Da fikk høre enda mer om disse produktene, og det gjorde meg bare enda tryggere, og glad for valget mitt om å bruke disse produktene for mitt hår.

Nå skal jeg komme meg avgårde her. Trening står for tur, etterfulgt av en hel dag i workshop med det prosjektet jeg jobber med, som jeg har vist såvidt til dere på Instagram. Det handler om å få delt mest mulig treningsøkter, sunne, herlige oppskrifter og smarte/sunne livsstils-råd og tips til dere alle sammen. Dette blir så bra❤️ Jeg gleder meg til å dele mer med dere!

 

Smiiiil, Maren 

 

Kremet havregrøt med peanøttsmør

God morgen hjerter<3 Her sitter jeg med en liten skål havregrøt, kokt på havremelk og søtet med litt honning. Så utrolig godt! Jeg topper den med banan, kanel og en skje penaøttsmør. For en magisk liten skål altså. I tillegg har jeg kaffe og melk. Nam nam nam!

I dag er den en ganske så liten, men det er fordi jeg skal en tur til legen, og deretter rett på trening. I dag står en rolig løpetur på planen, og hvis jeg er alt for mett så får jeg bare sting/hold. Så da blir det en liten skål nå, også spiser jeg heller et større måltid etter trening igjen.

Jeg håper uken din har startet bra! Min gårsdag var ekstremt hektisk, med dobbel gruppetime, flere store pakker på posten, ukeshandel av mat, og flere deadlines på artikler som skulle sendes inn, godkjenning av ulike samarbeid og en overfylt mailboks. Nå har jeg litt mer kontroll, men dagen i dag er ganske så fylt opp den også.

Jeg liker at det er litt å gjøre selv om mange her på sørlandet har tatt vinterferie. Jeg hadde så lyst å dra på fjellet, men nå ser det rett og slett ut som jeg ikke får til det. Jaja, det kommer flere sjanser🧡

Hva er dine planer for dagen? Har du vinterferie, eller er det vanlig jobb/skole? 

 

Smiiil, Maren 

Jeg har noe sykt å fortelle

I dag ble det en litt sen oppdatering. Dagen har gått i ett, og når jeg kom hjem klokken 20, etter dobbel gruppetime, var jeg helt skjelven i kroppen. En stor porsjon taco og en god dusj måtte til før jeg var klar for å sette meg ned for å si hei til dere. Først må jeg bare si at det var så fint å se all responsen på innlegget i går. Eller fint er kanskje feil, for det er jo mange her som har ting de styrer litt med, men jeg synes det er fint at dere deler – og at vi kan snakke om ting. Jeg lar innlegget stå litt før jeg skriver noe mer om tema – men mer om tema kommer, det lover jeg🧡

Ok, jeg har noe helt sykt å dele med dere. Det er faktisk helt uvirkelig. For et par uker siden begynte vi å leke med tanken om en eksotisk reise , og nå er turen søren meg booket. VI SKAL TIL SRI LANKA!!!!

  Bilder lånt fra Google

14 dager med sol, sommer, surfing, palmer, yoga, strandliv, lave skuldre, venninnetid og bare ferie. Jeg kan nesten ikke tro det. Det beste av alt – vi reiser allerede neste måned! 25 mars rømmer vi landet, og bytter ut småkalde Norge med 30 varmegrader og full sommer. Jeg gleder meg så mye at det går helt rundt for meg. Nå er turen booket, og det er faktisk bare å telle ned☀️🌴

Har noen av dere vært på Sri Lanka? Alle tips mottas med STOR takk🧡

PS: Jeg fikk akkurat vite at jeg skal få lov å gi bort en reise på bloggen!!! Så følg med i slutten av februar mine venner, for nå skal søren meg noen av dere også få reise på tur☀️🌴🌊😍 (Den give-awayen blir en reklame, følte bare jeg måtte si det, selv om det ikke er lagt ut hva det er enda. best å være på den sikre siden, hehe)

 

Smiiil, Maren

 

Dette er litt flaut å innrømme

I dag har jeg vært et vrak, et totalt ubrukelig vrak. Dette er enten en reaksjon på en stressende uke, og en veldig hektisk helg. Eller så er det starten på den mest brutale influensaen jeg har hatt. Hele kroppen min verker. Jeg har hatt så vondt i kroppen i dag, at jeg endte opp med å måtte ta smertestillende – og det har faktisk aldri skjedd før. Så nå er jeg straks på vei i seng, denne kroppen trenger minimum 7-8 gode timer på øyet i natt.

Dert første jeg gjorde når jeg kom hjem fra Oslo var å skifte på senga, så nå skal jeg straks krype under dyna, i helt rent og deilig sengetøy. Finnes det noe bedre?

 

Disse bildene er virkelig ikke fra i dag. I dag er laks til middag det eneste sunne jeg har spist. Ellers har det gått i hjemmebakte skoleboller med gul krem, melis og kokos. Sørlandschips og sjokoladeis. En skikkelig kosesøndag.

Jeg har en liten tanke om at jeg har lyst å prøve å være litt sunnere i ukene som kommer, og det handler på ingen måte om at jeg skal slanke meg eller noe slikt. Det handler bare om at kroppen min skriker til meg at den ikke liker at jeg velger å ta 3-5 kosedager pr uke, og dytte i den ganske mye mat jeg egentlig vet at den ikke responderer spesielt bra på. Jeg synes faktisk det er litt flaut at jeg som har masse utdannelse innenfor trening, helse og enæring tillater meg å dytte så mye usunn mat inn i kroppen. Samtidig så er jeg helt for at man skal kose seg, og det gjør jeg så absolutt. Men det er forskjell på 1-2 dagers helgekos, og 4-5 dagers full kos, gjennom både helg og hverdager. hehe. Så i dag prøver jeg å inspirere meg selv med disse deilige shottene med super-næringsrike juicer, og frisk frukt.

Hvordan har du det med deg selv, vaner og kosthold? Kan vi snakke litt om det? Føler du at du spiser greit og trives? Eller er du kanskje litt ute å kjøre du også? Del med meg i kommentarfeltet. Kanskje er vi flere som har latt helgekosen bli en gigantisk matfest som strekker seg langt ut i uka, eller starter lenge før helgen er i gang. Hva er vel da bedre enn å ta litt grep sammen, rett og slett bare fordi vi fortjener å føle oss bra, ha energi og en kropp som fungerer optimalt.

Jeg er spent på å høre fra dere. Kanskje noen av dere har et kosthold som fungerer skikkelig bra, og de gode vanene er helt på plass. Det hadde vært super-inspirerende å høre om det også. Så la oss dele litt med hverandre🧡

 

Smiiil, Maren