Oppskrift: Taco-omelett

I dag lagde jeg en utrolig god lunsj, og alle gode måltider må deles med dere. Det har vært noen helt vilt hektiske dager siden jeg kom hjem fra Kypros, og dagen i dag var intet unntak. Filming utendørs i mildt sagt kalde og sure omgivelser, flere telefonmøter, forberedelse av PTX-gruppetime og gjennomføring av time. Det går i ett, og det er så gøy, men det gjør jo at det går litt utover både bloggoppdatering og måltider. I dag prioriterte jeg å lagde litt ekstra god lunsj, også fikk heller bloggen komme litt sent. Nå får dere en super god oppskrift, så jeg håper jeg er tilgitt for sen oppdatering. 

Taco-omelett: 

 • 3 egg 
 • Brokkoli 
 • 150g karbonadedeig
 • Tacokrydder
 • Rødløk 
 • Ost 

Slik gjør du:

Bland egg og vann i en bolle, kutt opp brokkoli og løk, og stek karbonadedeig med tacokrydder. Ha brokkoli og løk i bollen sammen med de utblandede eggene, rør godt rundt og hell det over kjøttdeigen i stekepanna. La omeletten steke på svak varme til den er gjennomstekt, topp med ost og la den smelte. 

Server omeletten med grovt brød eller knekkebrød, og det du har av salat og grønnsaker. En sunn, smakfull og enkel lunsj. Dette er garantert ikke siste gang taco og omelett skal mikses. Mmmmm. 

Nå må jeg se å komme meg i seng. Jeg kjenner at både kropp og hode trenger noen gode timer på puta. Håper dere har hatt en finfin dag, så blogges vi i morgen<3 

 

Smiiil, Maren 

 

En hektisk og fin søndag

Heii dere<3 I dag ble det en sen oppdatering, jeg har nemlig vært på farten fra tidlig morgen til kveld. Jeg ramlet akkurat inn døren, og jeg kjenner at hele kroppen gleder seg til å innta sofaen med serier, sushi og snacks. Jeg har vært på to fotoshoots i dag, til to helt ulike ting.

Den ene var en kul shoot på en skikkelig industriell og kul location. Det andre var en jobb for en samarbeidspartner i et kontorlandskap. Herlige kontraster, begge gøye på hver sin måte. I dette innlegget er det litt uredigerte behind the scenens bilder. Dagens fotograf på første shoot var Frode Vestgarden, og på den andre var det Victoria Nevland. Rita Røisland fikset hår og sminke på begge. Jeg er så takknemlig for å få lov å jobbe med så flinke folk.

I morgen skal jeg foran kamera igjen, denne gangen skal det filmes til et artig prosjekt. Jeg føler at jeg enda ikke helt har landet etter treningsreisen, og durer på videre i turbofart. Tirsdag har jeg satt av som en slappe-av dag, og da skal vi gjøre noe litt ekstra hyggelig sammen her hjemme. 

Apropos det å ha det hyggelig sammen hjemme – nå må magen bort og sofaen inntas med mine to fine. Håper dere får en nydelig søndagskveld, så blogges vi i morgen. Ny uke, med nye muligheter! 

 

Smiiil, Maren 

14 styrkeøvelser med strikk

​God lørdagsmorgen <3 Jeg er hjemme i Kristiansand, og våknet nettopp etter 9 timer dyp søvn. Det trengtes etter en mildt sagt styrete hjemreise. Forsinkelser, flybytte og mye venting resulterte i at hele fredagskvelden gikk med til reise. Nå er det glemt, jeg er uthvilt og klar for å nyte helgen i helt nydelig vær her på sørlandet. Jeg skal jobbe et par timer, før jeg skal til sentrum å hente et par pakker på posten, og ha tidenes storhandel på mat. Mitt kjøleskap var et sorgens kapittel når jeg kom hjem i går, så i dag skal det fylles opp med mase deilig sunn mat, og litt helgekos. 

Jeg lovte å dele strikkøkten jeg kjørte på jentene en av de siste dagene på campen, og her kommer den. Jeg lærte bort noen av bedøvelsene med strikk på rumpe-økten, og derfor er de ikke med i dette innlegget. Jeg skriver opp de øvelsene som var på rumpeøktenb og derfor ikke er med her, slik alt dere eventuelt kan google dem selv. 

Jeg la opp økten slik at jentene gikk sammen to og to, hvor den ene startet å gjøre øvelsen mens den andre så på teknikk og kom med tilbakemeldinger. Så byttet de. Til sammen skulle jentene ha 50 repetisjoner pr øvelse. De byttet på, jobbet annethvert og tilsammen fikk de 50 repetisjoner. 

ØVELSENE: 

 • Liggende brystpress
 • Pushups 
 • Stående roing
 • Sittende roing 
 • Opptrekk
 • Skulderpress
 • Biceps curl
 • Triceps over head

Øvelser vi gikk gjennom på rumpe-treningen, og som derfor ikke var med på denne økten: 

 • Knebøy med strikk
 • Strak markløft 
 • Kick back
 • Hofteløft med lite strikk rundt knær
 • Sidewalk med lite strikk rundt knær
 • Kamskjell (åpne/lukke øvelsen) med strikk rundt knær 

1. BRYSTPRESS 

2. PUSH-UPS 

3. STÅENDE ROING 

4. SITTENDE ROING 

5. OPPTREKK

6. SKULDERPRESS 

7. BICEPS CURL

8. TRICEPS OVER HEAD 

Hele kroppen kan fint trenes med strikk. Strikken tar minimalt med plass og veier nesten ingenting – helt genialt for den sesongen vi nå straks går inn i. Håper dette gav motivasjon til hvordan du kan bruke strikken på trening på reise, i sommerferien, hjemme eller på trening. 

Ha en nydelig lørdag <3 

 

Smiiiiil, Maren 

 

Uvirkelig at dette er jobben min

I skrivende stund sitter jeg på flyplassen, og om en drøy time starter reisen på vei hjemover mot Norge. Vi dro fra hotellet klokken 11, men rakk sannelig å få ganske så mye ut av dagen likevel. 

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg startet med en liten joggetur alene kl 06.30, og kl 07.30 var det tid or fellesøkt med gjengen. Vi kjørte en solid svettefest for at alle skulle få en god økt i kroppen før en lang flytur. Første bilde i innlegget her beskriver følelsen vi hadde når siste økt var gjennomført. Pia og meg joinet denne økten selv også, og hadde tidenes svettefest sammen med jentene. 

Slik så økten ut:

 • 7 øvelser
 • 6 runder på hver øvelse
 • 30 sekunder jobb, 10 sek jobb.

Øvelsene var som følger:

 • Høye kneløft
 • Ab-kicks
 • Hoppende knebøy, brede og smale
 • Sykling – mageøvelse
 • Froggy squats
 • Planke med shoulder-tap
 • Burpees med pushups

Her ser dere opplegget:

Økten blir da at du kjører 30 sek høye knebøy, 10 sek pause, og det er da én runde, og du skal ga 6 pr øvelse. Slik kjører du gjennom alle øvelsene. Denne økten er hentet fra en australsk treningsprofil, og dere finner henne på sarahsday.com. Sjekk henne ut – der er det mye bra inspirasjon til gode økter! 

Etter denne svettefesten var det tid som siste frokostbuffet, og gjett om vi fikk utnyttet den buffeten. Jeg hadde vel 4 runder, og nærmest rullet ut av frokostsalen. Hehe. Nå er kroppen glad, stiv og støl, og magen er mett. Helt perfekt!

I tillegg er det ikke så fint vær på Kypros i dag, og det er alltid litt godt med overskyet på hjemreisedag. Vi har vært maks heldige med været, og hatt strålende sol så og si hele turen.

I går hadde jeg forresten en super strikk-økt med jentene som jeg har nevnt for dere. Bilder av de øvelsene er tatt, så i løpet av helgen skal dere få den.

Det er faktisk ordentlig trist at treningsreisen er over, man lever liksom i en liten boble i en hel uke. Hvor vi bare trener, spiser, soler og koser. Dagene går så fort, og man er hele tiden (hvis man selv ønsker) omringet av masse herlige, skjønne, positive og energiske jenter. Jeg har fått så mye energi og godhet  av jentene denne uken, og føler meg fylt til randen av overskudd når jeg nå er på vei hjem.

Jeg kjenner selvfølgelig at jeg er sliten, men på en positiv måte. Fytti rakkern så heldig jeg er som har dette som jobb, og at det er så mange fine jenter som har lyst å være med oss på tur. Jeg blir helt varm i hjerte av å tenke på hvor fin denne uka har vært, og jeg tror nesten man må være med på en camp for å virkelig forstå den energien som skapes, de båndene som knyttes og hvor utorlig gøy det er.

Nå må jeg komme meg til gaten her, vi blogges fra Norge <3

 

Smiiiiiil, Maren 

 

Jenter – la os snakke om sports-BHer

Det er nemlig slik at en sports-BH som er super til løping, kanskje ikke er den du ville valgt til yoga – slik er det i hvert fall for meg. Jeg har to sports-BHer som jeg varierer mellom til ulikt bruk. Jeg har vist dem til dere tidligere, men jeg har lyst å fortelle dere litt mer. Hva jeg bruker de til og hvorfor? 

Dette er mine to favoritter nå: 

 • Magic Motion 
 • Extreme Lite 

Hos Triumph så skiller man mellom CARDIO og STUDIO. Hvor Cardio-serien er for jenter som trener hardt og trenger mye støtte, da er Magic Motion en sikker vinner. Denne bruker jeg på løpeturer, og typiske høypuls-treninger med mye hopp og sprett. Den har hele 83% bounce control eller sprettkontroll, som det så morsomt men forklarende, heter på norsk. Denne BH-en gir ekstremt god støtte og jeg er takknemlig for å ha fått den i treningsarderoben min. 

Extreme Lite er en veldig lett BH uten vattering og bøyle, men som holder brystene på plass på en naturlig og komfortabel måte. Den er så behagelig og jeg bruker den gjerne til hverdags under en t-skjorte. I tillegg til å være myk, god og uten bøyler, har den også en imponerende sprettkontroll på 77 prosent. Jeg hadde en helt super joggetur med denne sports-BHen for et par dager siden. Likevel så er det nok Magic Motion jeg foretrekker når jeg trener solid styrke, og Lite-serien passer perfekt til roligere økter.

Jeg liker å bruke Magic Motion under økten, for så å ta av meg den svette toppen og skifte til en mykere sports-BH uten bøyler, som for eksempel Extreme Lite. Det finnes så mange fine og ikke minst komfortable sports-BHer i Studio-serien også. Du kan se hele utvalget HER. 

Hvilken sports-BH skal man bruke til ulik aktivitet? 

Triaction Triple, er som jeg har delt med dere tidligere, en kombinasjon av tre økter på 20 minutter: 20 minutter stretching eller rolig aktivitet, 20 minutter hard trening og full fart, og til slutt 20 minutter sosiale aktiviteter og hygge. 

Dette er min min perfekte Triaction Triple:

 • 20 minutter med en god sekvens dynamisk uttøyning og strekk for hele kroppen. 
 • 20 minutter rå sirkeløkt med burpees, hoppende knebøy og pushups eller intervaller på tredemølle eller utendørs. 
 • 20 minutter kos og hygge: Som er skikkelig deilig avslutning ville jeg tatt med meg treningspartneren min så vi kunne kost oss med en smoothie. En perfekt avslutning på en god treningsøkt. 

Det er nemlig noe med det vet dere – at trening er så mye mer enn bare svette, svulmende muskler og syre. Trening skal gi deg noe, det skal føles bra og du skal ha det bra både underveis og etterpå. 

Jeg heier på trening som gjør deg glad og som kan gjøres sammen med andre. Together we triumph vet dere <3 

Sjekk gjerne ut hele Triaction-kolleksjonen HER. Jeg har selv den sorte lange tightsen, lilla capri tights med nydelig mønster, to singletter og en helt rå sølvjakke. Alt finner dere på Triumph sine nettsider. Er du en fast leser av bloggen har du garantert sett flere av plaggene før.

 

Smiiil, Maren 

 

10 effektive rumpeøvelser

Her kommer som lovet og etterspurt, rumpeøkten jeg kjørte for våre herlige jenter på treningskamp. Treningsøkten bestod av 10 ulike øvelser med enten egen kroppsvekt, strikk eller vekter, hvor absolutt alle øvelsenes hensikt er å trene stumpen. 

Jeg la opp økten som en sirkel av stasjoner, hvor vi jobbet 1 minutt på hver stasjon. Grunnen til dette er fordi det er en super måte å legge opp treningen når man er mange, og man har mye man ønsker at alle skal gjennom. 1 minutt er ganske lenge, men da får de også banet inn bevegelsen godt og virkelig kjent hvordan rumpen får jobbet. 

Her kommer de 10 øvelsene: 

1. STRAKMARK MED KETTLEBELLS 

2. KNEBØY MED STRIKK RUNDT KNÆR

3. GOBLET SQUAT MED KETTLEBELLS

4. KAMSKJELL MED STRIKK 

5. HOFTELØFT (med strikk rundt knær, vektstang eller annen vekt)

6. KICK UP

7. Utfall / bulgarsk utfall / neie-utfall 

 

8. STEP UPS 

9. SIDEGANGE MED STRIKK 

10. DEKKVELT 

Håper dette var til både inspirasjon, og kanskje litt motivasjon til å bytte ut litt øvelser og prøve noe nytt. Husk at der jeg har brukt kettlebells kan man bruke andre vekter, stenger eller handler. Der jeg kjører uten vekt, kan man kjøre med, og der jeg kjører med vekter,kan man selvfølgelig kjøre uten. Prøv deg frem, tilpass og juster slik at det passer det perfekt. 

Nå har jeg akkurat hatt en fullkropp styrkeøkt med strikk for alle jentene. Den økten skal dere selvfølgelig også få, men først må jeg bare få spist litt middag og landet litt her. Ha en nydelig kveld dere <3 

 

Smiiil, Maren 

 

Slik trener du raskt og effektivt på ferie

Jentene på treningskampen har fullt opplegg, men jeg som trener får jo ikke trent øktene de gjør. Derfor må jeg fikset litt små qick-fix treningsøkter innimellom opplegget deres. Jeg har delt programmene mine på Snapchat. På snap forsvinner jo bildene etter et døgn, så da tenkte jeg det kunne passe fint poste dem her også slik at de kanskje kan være til inspirasjon til ferietrening for flere av dere <3 

Mine 3 siste ferieøkter: 

Lagre gjerne disse, og ta dem frem når du trenger litt sporty inspirasjon på din neste reise, eller kanskje bare tips til en økt hjemme. To av disse øktene er helt uten utstyr, og én av dem er med litt utstyr. Så da håper jeg alle kan finne noe som passer. 

I dag fikk jeg tatt bildene av alle rumpeøvelsene jeg hadde på timen min i går, så den skal deles i morgen. Jeg må bare få tid til å laste opp bildene, og skrive teksten til. Dagene går i ett her på Kypros, og i morgen tidlig venter en spennende dag for gjengen, med WODpå stranda, etterfulgt av to aktiviteter på ettermiddagen. En innholdsrik dag, både for trenere og deltagere. Nå skal vi ta en tidlig kveld her, og lade batteriene til morgendagen. 

Følg gjerne med på Instagram og Snapchat, der oppdateres det hyppig gjennom hele treningskampen. Dere finner meg på marenerdvik 

 

Smiiiil, Maren 

 

Rumpetrening, sol og sommer

Dagene på treningreise er på magiske, og ikke minst hektiske. Eller, hvis man kan kalle det å ligge på en solseng i 4 timer, lese bok, klatre rundt på vakre rev, hvile øynene på asurblått hav og bade for hektisk da… Vi trener, spiser, soler og koser. Livet på treningreise er bra, og i dag har vi hatt en innholdsrik dag med følgende på planen: 

 • Intervaller kl 07 
 • Rolig gå/joggetur kl 16
 • Rumpetrening kl 17
 • Foredrag om Mental trening kl 18 

Innimellom her har vi sol oss, badet, hatt et par turer innom buffeten og bare kost oss sammen. Det er liksom treningreise det, masse trening, masse kos og masse sol. 

Rumpetrening slo godt an i dag, og derfor skal jeg selvfølgelig dele den med dere også. 10 ulike øvelser for å trene stumpen er litt artig, så i morgen skal jeg ta bilder av hver øvelse og dele med dere så fort som mulig. Enn så lenge får dere nyte litt sommerbilder fra dagens sole-bonanza. For et liv!

Nå er det natta her, i morgen venter gå/joggetur etterfulgt av core, og på ettermiddagen blir det workshop i styrketrening for jentene. Jeg gleder meg! God natta mine venner, sov nydelig godt <3 

 

Smiiiill, Maren 

Intervall-tips, mat og bildedryss fra treningsreise

Åååå jeg har så mye jeg har lyst å dele med dere. Dagene her på treningsreise i Kypros går så alt for fort, det skjer så mye gøy, og været er så fint at det er faktisk litt vanskelig å sette seg inn å ta seg tid til å oppdatere bloggen. Vi har en stor camp denne gangen, og med 42 jenter så er det alltid noen å henge med og alltid noe som skjer. Samtidig er det jo veldig viktig å ta vare på alle dere hjemme også, og sørge for at det kommer oppdateringer jevnt og trutt til min trofaste fine gjeng<3 

Vi har siden sist hatt en intro-økt med en liten smakebit på alle timene som kommer i løpet av uken, en intervall-time som jeg har lovet å dele, og en morgentur med jentene. Jeg har også hatt en løpetur på egenhånd hvor jeg stoppet å kjørte en liten sirkel, og i dag på gymmet hadde jeg en kjepp liten 30 minutters økt som dere finner på Snapchat (marenerdvik). 

INTERVALLER:

Disse bildene er fra min lille intro med sirkeltrening og strikk. Jeg skal ha en hel time med strikktrening litt senere i uken, og deler mer om det da. La oss snakke litt om intervallene som jeg lovte å dele med dere: Intervallene var en pyramide. Arbeidsperioder var på  3-2-1-1-2-3 minutter, hvor pausene var halvparten av intervalldraget. Har du testet denne typen intervaller? Hvis ikke synes jeg du skal teste det ut, enten på mølle eller utendørs. 

Mange spør om maten på slike turer, og det går i buffet fylt til randen med alt du kan tenke deg av deilig mat. Det er så mye sunn, fersk, og god mat at vi føler oss skikkelig heldige hvert eneste måltid. Her er et glimt av gårsdagens lunsj: 

I dag startet vi med en joggetur langs vannet, og resten av dagen har vi latt jentene få en liten timeout og bare NYTE det fantastiske været. 24 grader og strålende sol er ikke feil for en gjeng med solsulte nordmenn. Det er så vakkert her og jeg koser meg helt enormt. 

I morgen tidlig venter en litt heftig start med intervaller klokken 07, etterfulgt av en god frokost og noen timer i sola, før vi skal ha en hel time med rumpetrening,  gå oss en deilig tur og avslutte med foredrag om mental trening. En finfin mandag på planen. 

 

Smiiil, Maren 

 

Den første treningsøkten

Heii dere <3 Så gøy at dere vil oppdateres med hva som skjer på treningscamp, det blir jeg så glad for å høre. Hva passer vel da bedre enn å starte med å dele campens første treningsøkt. Dette var en sirkeløkt for å få flyturen ut av kroppen og kicke uken litt i gang. Økten var lagt opp slik at jentene jobbet 1 minutt pr stasjon, med 30 sekunder pause mellom hver. Det var 10 ulike stasjoner, med følgende øvelser:

 • Pushups 
 • Hoppende knebøy 
 • Amerikanske situps 
 • Jumping jacks
 • Burpees
 • Mountain climbers
 • Utfall varianter
 • Kettlebell swing
 • GTOH (ground to over head med vektskive)

Vi er 42 deltagere på campen, og med så mange deltagere er det supert å legge opp treningen på den måten. Jeg trener mye på denne måten selv hjemme, og liker det utrolig godt. Økten ble godt tatt i mot av jentene, og de var helt RÅ på gjennomføringen. Jeg kjenner at denne uken skal bli så fin, med en så fin gjeng blir det bra uansett. Nå har vi akkurat hatt et lite informajsonsmøte med jentene, og neste på planen er intervaller. Jeg deler gjerne intervallene med dere senere. Jeg vet mange av mien lesere er rå på intervaller, men det er jo alltid gøy med litt ny inspirasjon på det også <3 

 

Smiiil, Maren