The struggle is real

Reklame | Annonselenker

Jeg jobber med en ny vlogg til dere venner, men det tar litt tid for det er meget begrenset hvor mye som skjer her i heimen akkurat nå, hehe. Jeg samler 2-3 dager i én vlogg, og håper den kan bli grei nok hvertfall.

Dere får bli med på løpetur, se hvordan jeg legger inn litt styrke underveis på løpeturen. Dere får se handleposen, to oppskrifter på litt sunnifiserte godsaker, også får dere se ganske så mye til Lille Leo. Jeg har også et treningsprogram med strikk til dere, som legges inn som en del av vloggen. Så jeg tror og håper den skal bli grei nok. Vi får se❤️

Jeans HER / Sko HER / T-skjorte HER

Hvordan går det med dere venner? Jeg har hatt et par dager nå med litt labert humør og mindre energi. Det humøret mitt går så opp og ned at jeg blir helt skremt av meg selv. Jeg kan våkne å være som en solstråle, også dabber det skikkelig av utover dagen når jeg fyller på med nyheter, bekymringer for økonomi og fremtid, bekymring for alle jeg kjenner og er i glad i, som befinner seg  i risikogruppe for korona. Så kan jeg jobbe hardt med eget hode, går en tur, ringe familie og venner, også kommer jeg meg opp igjen. Det er som en berg og dalbane av følelser dette her. Jeg har det superfint i forhold til så mange andre, så jeg har overhode ingen rett på å klage, så det skal jeg faktisk bare slutte med!

Jeg har lyst å sende ut en hinsides gigantisk mengde med kjærlighet og positiv energi til dere alle sammen❤️ Til deg som er ensom, til deg som stresser deg ihjel med barn, hjemmeskole, brakkesyke og et evig mas, til deg som jobber for å holde samfunnet i gang, til deg som er syk, til deg som er frisk, til deg som er redd, og til deg som er lei. En giga klem til dere alle sammen❤️❤️

Nå skal jeg ut å få en tur med et av di aller fineste menneskene jeg vet om, nemlig min nydelige svigerinne. Jeg trenger å se et menneske, og selv om jeg ikke får klemme på henne, så skal det bli så uendelig godt å bare gå ved siden av henne, selvfølgelig med en god meters avstand. Så ja, rusletur på planen, etterfulgt av hjemmelaget pizza. Jeg blåser langt i at det er tirsdag, her skal det hygges!!!

Ta vare på deg selv, ta vare på hverandre, så lover jeg å dele en positiv vlogg som handler om alt annet enn Korona, veldig veldig snart❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Løp med Maren #7

Ny uke, og ny #løpmedmaren til løpe-gjengen min❤️ Denne skulle vært publisert i går, men den gitt tydeligvis ikke ut som planlagt. Det gjør ingenting, for denne løpe-økten er jo ment for denne uken vi er i nå. Jeg liker bare å dele den på søndager slik at dere kan planlegge treningsuken deres. Bedre sent enn aldri, her kommer ukens løpeøkt, dette er nummer 7 i min faste løpespalte her på bloggen.

Løp med Maren # 7:

Varm godt opp i 10 minutter

 • 4 minutter løp
 • 2 minutter pause
 • 3 min løp
 • 1,5 min pause
 • 2 min løp
 • 1 min pause
 • 1 min løp
 • 30 sek pause
 • 2 minutter pause
 • 12 x 30 sek løp / 15 sek pause

Nedtrapping i 10 minutter

Kort oppsummert ser økten slik ut: 4-3-2-1 med pause halvparten av løpetiden. Så 2 min pause, deretter 12x 30/15.

Jeg vil anbefale dere å laste ned WOD-app og bruke den på intervallene, da piper det når du skal starte, når du er halvveis, og når du er ferdig med draget. Helt genialt! Lykke til sprekinger, dette klarer du💦💪🏼😅

 

Smiiiiil, Maren 

 

Mine favoritter: Treningsklær

Reklame | Annonselenker

Er det bare meg som bruker mye tid på å titte på ting på nettet i disse dager? Jeg har funnet så mye fine treningsklær, og har lyst å dele favorittene mine med dere. Det går i basic-farger, for det vet jeg at jeg får brukt. Jeg synes det ser på frest ut på andre med knæsj farger, men jeg vet med meg selv at det blir ikke brukt like hyppig som hvitt, sort, grått, beige og jordfarger.

La oss ta en titt på mine favoritt treningsklær:

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Nelly kjører så mye ulike salg om dagen, så det er bare å ta en titt HER for ulike salg og kampanjer gjennom uken.

I dag startet dagen ordentlig rolig her, planen var å ta en løpetur på morgenkvisten, men motivasjonen sviktet helt. Så da ble det serier, lang frokost, og kaffe i sofakroken i stede. Nå skal jeg bruke tiden til å redigere et par treningsvideoer, drikke enda litt mer kaffe, også får vi se om det blir en treningsøkt i ettermiddag i stede.

Det er virkelig ikke alltid så lett å motivere seg til å trene alene hjemme. Noen som kjenner seg igjen? Jeg skal se gjennom programmene jeg har delt før (de er alle samlet i høydepunkt på Instagram) og finne en jeg synes ser litt morsom ut. Jeg delte en økt på Instagram i går, hvor man kun bruker et sett med hantler, og jobber opp og ned med repetisjoner i en pyramide. Den er skikkelig gøy, og ikke minst effektiv så sannsynligvis prøver jeg meg på den i ettermiddag. Sjekk gjerne ut økten og bli med på trening! Har du ikke vekter, så bruker du to 1,5l vannflasker. Det funker så bra💪🏼😅💦

 

Smiiiil, Maren 

 

 

12 tips for et sunnere kosthold

Dette innlegget skrev jeg for en god stund tilbake, men jeg har lyst å dele det igjen nå. Det er mange som skriver til meg at de synes det er vanskelig med karantenetid av flere grunner, men en av grunnen som går igjen er at kostholdet sklir helt ut. Det kan jeg godt forstå! Vi befinner oss i unntakstilstand og det er mye bekymring ute å går, det er naturlig at man får et behov eller ønske om å unne seg litt ekstra, og kose seg litt. Jeg kjenner meg igjen selv jeg. For en tid tilbake skrev jeg et innlegg med 12 tips til et sunnere kosthold, jeg synes det passet fint å ta frem disse tolv tipsene igjen nå. Kanskje noen kan ha bruk for dem❤️

Har du lyst å spise sunnere, kjenne på mer overskudd i hverdagen og få det litt bedre med egen kropp? Jeg har satt sammen tolv tips som jeg håper kan motivere, inspirere og hjelpe deg litt på veien dit. Jeg har forsøkt å gjøre det så konkret som mulig, men samtidig vil det alltid være individuelle forskjeller bland oss mennesker. Så ta til deg tipsene, og forsøk å implementer dem i din hverdag. Hvem vet, kanskje vil det gjøre underverker for akkurat deg.

Når det gjelder kosthold så er det en kjent sak at det som er utfordrende er at man ikke vet hva man skal velge, ingenting sunt frister, man har kanskje lite matlyst, og kjenner på mye søtsug. Først og fremst, vit at dette er vanlig for svært mange, og du er ikke alene. Det finnes metoder man kan håndtere søtsug, det finnes mange metoder for å gjøre sunn mat mer smakfull og mer fristende. Min erfaring er at økt matlyst kommer gjerne etter en god periode med jevnlige, godt sammensatte måltider over tid, hverdagsaktivitet/mosjon og søvn. Så la oss sette i gang dere, ingen tid å miste.

Her kommer 12 tips for et sunnere kosthold, og en hel haug av inspirerende sunne oppskrifter.

 

1. Spis mer grønnsaker. Ja det er en kjent sak, men det betyr ikke at det er enkelt. Hva om du ikke er spesielt glad i grønnsaker? Ja da kan de kamufleres. Du kan for eksempel mose potet og blomkål sammen med litt melk, salt og pepper. Vips har du en nydelig grønnsaksmos, som smaker himmelsk. Mos kan du også lage av søtpotet og gulrot, eller brokkoli og erter. Sunt, enkelt og den perfekte kamuflering av grønnker. Kutt gulrot, squash, agurk, og selleri opp i strimler, lag en enkel dipp av kesam og krydder, og vips har du sunn snacks og masse grønnsaker. Grønnsaker kan enkelt juices og drikkes, eller de kan inngå i en frisk smoothie.

 

2. Sørg for at du får i deg tilstrekkelig med proteiner. Nå skal ikke jeg be deg begynne å regne på gram proteiner og bli helt vitenskapelig på kostholdet ditt. La oss bare si det slik at proteiner er byggesteiner i muskler, de sørger for god metthetsfølelse og er alfa omega i et sunt kosthold. Proteiner kan du få fra kjøtt, fugl, fisk, egg, skinke, ost, meieriprodukter som Cottage cheese, og Kesam, og fra bønner, linser og kosttilskudd for å nevne noen.

Proteintilskudd kan være smart for dem som har problemer med å få i seg proteiner, men for de aller aller fleste vil det være mer enn tilstrekkelig å ha proteinrikt pålegg på grovbrødet / knekkebrødet. En omelett med ost og skinke til lunsj. Kylling, kjøtt eller frisk til middag, eller kanskje meieriprodukter til kvelds. Proteiner er ikke vanskelig, an må bare vite hvor de er, slik at man kan sørge for å få dem i seg

 

3. Noe grønt til hvert måltid. Som en enkel tommelfinger-regel kan man si at det skal være noe grønt til et hvert måltid. Spiser du kylling til middag så la det være en grønn salat til, eller grønnsaker. Har du omelett til lunsj så lag en salat, eller i det minste kutt opp litt agurk ved siden. Lur inn et salatblad mellom ost og skinke på grovbrødet ditt osv. Dere er med på hva jeg tenker? Alltid noe grønt på tallerkenen. En paprika bit på osten er også selvfølgelig helt topp. Så la oss si, en grønnsak representert ved hvert måltid.

4. Spis mer frukt. Frukt er naturens dessert, og kan nytes på så mange ulike måter. Enten som et mellommåltid, sunn snacks eller mat på farten. Frukt kan piffe opp et kjedelig måltid, og gir deg bøttevis med vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Frukt inneholder også godt med fiber, som er supert for magen og fordøyelsen. 

 

5. Rene matvarer. Et godt tips kan være å forsøke å velge så rene råvarer som mulig. I stede for kjøttdeig så velg rent kjøtt, i stede for fiskepinner så velger du ren fiskefilet, i stede for en ferdig kyllingrett så velger du ren kylling og lager tilbehøret selv. Med rene råvarer vet du akkurat hva du får i deg.

 

6. Velg så grovt som mulig, eller bak gjerne selv. Oppskriften på proteinrundstykker, og hjemmelagde grove knekkebrød får du her:

Hjemmelagde knekkebrød med havsalt – gode selv uten pålegg.

Oppskrift til to stekebrett: 2dl grovt sammalt hvete, 2 dl lettkokte havregryn, 2 dl havrekli, 2 dl sesamfrø, 1 dl linfrø, 1 dl kruskakli, 7 dl vann og 2 ts salt. Slik gjør du: La bollen være i bollen og ”sette seg” i ca 1t. Smør blandingen så jevnt som mulig på et bakepapir på en stekeplate. Inn i ovnen i ca 40 minutter på 185grader. Åpne et par ganger underveis og slipp ut damp. Halvveis i steketiden tar du dem ut og ruter knekkebrødene opp med en pizzakutter. Sett dem inn igjen ut steketiden. Avkjøl på rist.

Hjemmelagde proteinrundstykker – nydelige både med og uten pålegg.

Oppskrift: 60g havregryn, 2 ss Cottage cheese, 1 egg, 1 ts bakepulver, ½ ts salt. Bland sammen, og fordel i små stykker på bakepapir på et bakebrett. Inn i ovnen, 200g i ca 10-12 minutter. Avkjør på rist.

7. Drikk godt med rent vann. Vann er viktig for fordøyelsen, hud, hår og kroppen generelt. Mange er dårlige på å få i seg tilstrekkelig med rent vann i løpet av en dag. Et godt tips kan være å ha med seg en vannflaske i veska slik at du alltid har det tilgengelig. Legg gjerne en sitronskive eller noe annet fristende i vannet ditt, på den måten kan det virke mer tiltrekkende. Du kan også lage deg en regel på at for hver kopp kaffe, skal du drikke et stort glass vann.

 

8. Sunne fettsyrer. Kroppen vår trenger fett, og sunne fettsyrer kan du få fra for eksempel usaltede nøtter, avokado, fet fisk og fra eggeplommen. Vi er avhengig av sunt fett, og det er helt nødvendig, men er målet ditt vektreduksjon kan det være smart å tenke seg litt om på mengde. En hel pose mandler vil bli i overkant, så begrens porsjonen og tenk at en håndfull om dagen er supert.

 

9. La alle makronutrientene være representert i måltidet. Med makronutrienter mener jeg fett, karbohydrater og proteiner. Så tenk at de skal alle få en plass på din tallerken. For eksempel kan proteinene dine være fugl, fisk, kjøtt, skinke, ost, meieriprodukter eller egg. Karbohydrat kan være grovt brød, knekkebrød, ris, fullkornpasta, potet, søtpotet, havregryn, eller lomper for å nevne noen. Fettkildene dine kan for eksempel være avokado, en god olivenolje, usaltede nøtter, fet fisk eller eggeplomme.

10. Velg sunnere alternativer. Er vafler det beste du vet? Ingen fare, de kan med enkle grep gjøres mye sunnere. Oppskriften på sunne vafler får du her:

100g havremel, 50g speltmel, 4 egg, 1 ss bakepulver 1-1,5 dl lettmelk, 150g kesam, 1 ss smeltet smør, 2 ss sukrin (eller 1 ss flytende honning) og et dryss havsalt. Bland alt sammen til en jevn røre. Stek i vaffeljern.

 

11. Kjenn etter, er du egentlig sulten? Ofte når vi får lyst på noe, og kjenner oss fysne, eller kjesken, så kan årsaken være at vi rett og slett har fått i oss for lite næring, og det kroppen trenger er et måltid. Vi kjenner kanskje at vi craver sjokolade eller annet søtt, men før du stuper i godteskåla, så kjenn ordentlig etter, kan det være sult du føler. Tenk etter hvor lenge er de sisten sist måltid, og hva bestod det måltidet av. Prøv gjenre å lag deg et sunt måltid først, og se om ikke det vil hjelpe.

 

12. Spis mat du liker, og kos deg med det. Denne synes jeg er litt ekstra viktig. Vi skal jo ha det bra. Du vet det er bra for deg å spise fisk, og du har hørt at mange sier torsk er supersunt, men det er det verste du vet. Selvfølgelig skal du ikke spise torsk da. Du skal finne din egen fisk du, en du liker, tilberedt på en måte du liker den.

Så bruk litt tid og gjør en innsats på å finne sunne matvarer du faktisk liker, og lek deg litt på kjøkkenet med ulike fremgangsmåter for å tilberede sunn mat. Som nevnt over er mos et smart tips, og suppe. Kok deg en nydelig suppe, og snik inn et par ekstra grønnsaker der.

Lag mat du liker, spis mat du liker og få en sunn sterk kropp som du trives med og som fungerer optimalt. Du skal ha det bra – det er det aller viktigste.

Dette ble mye informasjon, men jeg håper det kan være til inspirasjon for akkurat deg. Det viktigste i hele denne kostholdsjungelen er at du finner ut hva du liker, og hva som funker for deg. Sett av tid, og les deg litt opp på kosthold. Prøv deg frem og finn dine livretter. Lag mat og kos deg på kjøkkenet, gjør det til din tid og nyt det. Kjenn at kroppen din takker deg og gir tilbake i form av en bedre fordøyelse, mer energi og mer overskudd. Tro på deg selv, gjør en liten innsats og vær tålmodig – så skal du se at det blir resultater!

Nå er det perfekt å kose seg på kjøkkenet, vi er jo bare hjemme uansett. Så utnytt denne tiden, og lek deg litt med ditt eget kosthold. Du skal se at det ender opp med å bli noe skikkelig positiv, på flere måter❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Ny treningsøkt: Utendørs Bootcamp

Været viser seg fra sin beste side på sørlandet i disse dager, og det utnyttes til utendørs aktivitet. Enten langt inne i skogen, eller i egen hage/veranda/uteområde. I dag har jeg lyst å vise dere en Bootcamp vi kjørte for noen dager siden.

Denne økten krever litt utstyr, men ikke verre enn at alt kan erstattes med ting man finner hjemme. Spør hvis det er noe som er uklart, eller som du synes er vanskelig å få til, så skal jeg finne et alternativ til deg ❤️

Utendørstrening på planen, kjør veranda-bootcamp:

 

Håper dere liker økten, og at den kan være til inspirasjon til dine egen trening💪🏼 God helg videre mine venner, håper dere klare å fylle helgen med masse hyggelige ting❤️

 

Smiiil, Maren

 

Helg, men hva betyr vel det nå?

Reklame | Annonselenker

Disse bildene er tatt på en solrik dag, før all denne virus-galskapen kom å tok oss. Været er like fint nå, som på disse bildene, men stemningen er en helt annen. I dag har jeg jobbet litt med eget hode, bekymringene har bitt seg litt fast, og jeg som anser meg selv som en langt over middels positiv og glad person, har i dag kjent på litt kjipe følelser. Jeg tror det er sunt å si det, og dele det. Jeg er en person som ikke blir sittende i mørket spesielt lenge, og nå som man er veldig mye alene måtte jeg ta tak i de litt mørke følelsene selv.

Så hva gjorde jeg? Jeg oppsøkte to ting jeg vet alltid hjelper på humøret, nemlig frisk luft og bevegelse. Ut på tur, ikke for å trene, ikke for høy puls, men bare for dagslys og luft, og kjenne på at kroppen funker.

Det gjorde så vanvittig godt. Så vær så snill mine fine venner, blir det skikkelig kjipt, så kom deg ut, hvis du kan! Beveg kroppen din, kjenn på frisk luft i lungene, kjenn på dagslys og sol i fjeset. Det er utrolig hva en tur kan gjøre.

I dag så jeg at de nydelige kirsebærtrærne i Kristiansand har begynt å blomstre, og det gav meg en helt nydelig påminnelse om at våren kommer, det spirer og gror, helt totalt upåvirket av virus-kaoset vi mennesker befinner oss i akkurat nå. Det er små ting som det, som gir litt hverdagsglede nå.

Jeans – HER / Jakke – HER / Solbriller HER

I dag er det fredag, men hva betyr vel det nå? Jo det betyr noe! La det bety noe. Kjenn at det er helg, kjenn at fredagskvelden er noe annet enn mandagskvelden. Lag noe ekstra god mat, kos dere litt ekstra. La lørdagsmorgen være litt ekstra fin, lang frokost. velg at helgen skal være noe annet enn uken, selv om vi stort sett bare er hjemme. Bestem deg for at helg er helg, uansett❤️

Mine helgeplaner er som følger:

Fredag:

Koskveld hjemme med Leoen min. Vi spiser pizza, ser på tv, oppdaterer bloggen, redigerer litt filmer, og koser masse masse. En fin kveld med min lille firbente favoritt.

Lørdag:

Jeg skal lage meg en ekstra god frokost, med ristet brød, egg og kaffe. Så skal jeg gå en god tur, og kose meg med å redigere ferdig en ny film til Youtube. Så skal jeg ringe mormor❤️ Jeg tenkte også å bestille noe skikkelig digg take-away mat på kvelden, og være sammen med min favoritt person.

Søndag:

På søndag håper jeg å få sett familien min, selv om det blir på avstand, så må jeg jeg se dem litt nå. Jeg er vant til å se dem så ofte, og det er uutholdelig å ikke være med dem slik som jeg er vant til. Ellers blir det søndagskos med litt baking og avslapping.

Så ja, det var mine små, men fine helgeplaner. Nå vil jeg gjerne høre dine. Har du ingen? Lag deg noen❤️ Putt noe koselig inn i helgen din, bestem deg for at det er helg – og det betyr noe😍 Så, hva skal du i helgen?

 

Smiiil, Maren 

 

 

Mine favoritter: Stay Home Goodies

Reklame | Annonselenker

I dag har jeg lekt meg litt på nettet, og samlet sammen så utrolig mye gøy til oss som uansett bare skal være hjemme i tiden fremover💗 Jeg har funnet tre artige spill, som alle er litt nostalgiske for min del. Instax kamera, som tar sånne gøye polaroid bilder. Fotoalbum du kan lime polaroid-bildene inn i, og lage en hel bok med gøye bilder. I tillegg har jeg vunnet masse deilige ansiktsmasker, deilige duftlys fra mitt favorittmerke og litt påfyll av herlige koseklær💕

La oss ta en titt på litt Stay home goodies:

Hvit kamera / Fotobok / Rosa kamera / Fotoprinter (skriver ut bildene fra din smartphone, så sykt kult. Det finnes også en app hvor du kan legge på filter osv) / fotopapir til polaroid kameraene.

Pinnespillet / Memory med kjendispar / Memory med artister og kjente sanger / Domino 

Duftlys Crisp Champagne / Duftlys Saijo Persimmon / EarPods beholder grønn / EarPods beholder sort

Foreo ansiktsmaske (forelsket meg helt i disse etter tips fra Bianca Ingrosso sin YouTube) / Lipmask / Panda-maske / Foreo Glow ansikstmaske / Petter Thomas Roth masker (alt for dyr, men sååå gode) / Tiger-maske

 

Jeg slenger på enda noen flere koseklær🧡 Jeg får virkelig aldri nok av denne typen myke, behagelige og Cozy klær. Jeg elsker den ferskenfargede fra Polo, men den er litt dyr, og derfor ender jeg nok opp med den lyse første her. Så utrolig fin. Jeg har den hvite på bilde nummer to, i sort, og den bor jeg i. Så myk og god🧡

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

 

Håper dere har det bra, og at denne torsdagen har vært så fin den bare kan❤️ Jeg føler at vi begynner å få litt dreisen på denne nye tilværelsen nå, og begynner å bli litt bedre på å holde oss hjemme.

Nå skal det snurres i gang med serie her, mens skålene fylles med litt snacks. Det har blitt litt sånn at det er helg hver dag her i huset for tiden🙈

 

Smiiil, Maren 

 

Sliter du med motivasjon til hjemmetrening?

Det kan virke som hele Norge kjører svettefest på stuegulvet, den ene mer kreativ enn den andre. Jeg har fått en god del meldinger de siste dagene, fra litt oppgitte personer som føler de mislykkes totalt på dette med å få trent hjemme. De føler det er helt umulig, når de er vant til å ha sin faste treningsavtale med venner på treningssenteret, sin faste gruppetime, følge sitt faste program med utstyret et treningssenter har å tilby eller øktene med pt´n sin.

For det første: Du er IKKE mislykket! Din verdi måles ikke i hvor rå du er på hjemmetrening, bare så det er sagt! Det er jo klart man ikke kan være supergod på dette med å trene hjemme, når man ikke er vant til det. Ingen er gode på nye ting sånn med en gang, i tillegg er ikke mennesket alltid like glad i forandring og endring av rutiner.

Nå er alt forandret og rutinene dine, slik du kjenner dem, finnes ikke lenger. Så nå må du tenke nytt, men du må gi deg selv litt tid til å omstille deg. Så ikke ta helt livet av din egen prestasjon på hjemmegymmet helt enda, du øver deg fremdeles, og det vil bli bedre!!!

For det andre: Det er ingen som synes hjemmegym er helt utenomjordisk fantastisk, og jeg er helt sikker på at det er mange som er frustrerte og ikke helt føler de får det til enda. Det er noe unaturlig med å stå å svette i egen stue, kanskje med mange andre folk i huset, og barn som maser osv. Alle hjem er heller ikke tilrettelagt for å gå all in på hjemmetrening, og derfor må vi bare gjør det beste ut av det. Så ikke la deg lure av alt du ser på sosiale medier, hjemmetrening er utfordrende for mange, det er bare få som viser det!

For det tredje: Alt blir bedre med en plan! En god plan, og forventningsvaklaring med dem rundt deg, hvis du ikke bor alene. “I morgen etter middagen så skal mamma ha en treningsøkt. Det betyr at i 45 minutter skal mamma få lov å være i fred på soverommet (eller hvilket sm helst rom du velger deg).”  Da er det avtalt og avklart med familien (jeg forstår at alle familiestrukturer er ulike, noen har små barn osv). I de 45 minuttene så ber du om hjelp fra den andre voksne i hjemmet (hvis det finnes en) eller så setter du på den gøyeste filmen barna vet, og lar dem få litt filmtid, mens du får litt egentid til å bevege kroppen. Eller så kjører du på når barna er lagt hvis det er bedre, eller kanskje til og med før de våkner, eller hvis de sover litt midt på dagen? Det kommer helt ann på hvor små barn du har. For du vet at du har jo en plan, så da er det samme hvilket tidspunkt du kjører på, du skal jo uansett følge planen din og da blir alt enklere.

Kanskje bor du i et bofelleskap med andre, da kan du gjerne si i fra til dem at du skal trene på det og det tidspunktet. Da har du både sagt det høyt (da er det større sjanse for at det skjer) og du har avklart at klokken da og da, er det treningstid for deg.

Bor du alene så lag en avtale med deg selv at i morgen tidlig, klokken 09.00 da har du en avtale med deg selv, da er det trening. Se videoen jeg legger ut i dag, skriv ned programmet, legg klar utstyret også kjører du på når du har bestemt at det er rett tid for deg.

Så, la oss oppsummere:  Øvelse gjør mester på dette med hjemmetrening, ingen synes det er lett med en gang! Ikke mist motet av over-entusiastiske folk på sosiale medier. Allier deg med de rundt deg i hjemmet, slik at du er sikret 40 minutter egentid til trening, og avklar på forhånd at på det gitte tidspunkt skal du trene. Hold deg til planen/programmet ditt. (som du får i dagens video like under her).

 

Dette skal vi klare sammen folkens, jeg skal være her med dere og fortsette å gi dere programmer jevnt og trutt. Sammen klarer vi alt, vi må bare bruke litt tid på å omjustere oss og bli litt vant til denne nye situasjonen. Heia oss❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

Middagstips: Wok med kylling

Jeg lovte dere en ny middagsoppskrift i dag, og her kommet den. Denne retten lagde jeg for noen dager siden, og den ble så god. Dette er veldig enkelt og lettvint gjort, og det kan så absolutt gjøres mer avansert ved å lage saus selv fra bunnen blant annet.

Jeg valgte en litt enkel løsning, men den ble likevel så utrolig god, næringsrik og mettende. Nydelige smaker, og gjort på 123. Denne skal uten tvil lages flere ganger.

Du trenger:

 • Wok-grønnsaker (brokkoli, purre, gulrøtter, hodekål, sukkererter)
 • Kylling
 • Sweet chilli
 • Squash og gulrøtter 
 • Soyasaus / kikoman

Slik gjør du:

Stek kyllingen, og krydre med ønsket krydder. Jeg brukte kun salt og pepper. Ha alle grønnsakene i en ildfastform, topp med kyllingbitene, og hell så over soya og sweet chilli over det hele. Inn i ovnen på 225 grader, i 10-15 minutter.

 

Jeg håper du synes dette virket fristende og har lyst å teste den ut. Det finnes selvfølgelig sauser og smaker du kan leke deg med her, så test gjerne litt forskjellig, og del gjerne med meg hvis du finner en annen favoritt😊

Ha en fin kveld mine venner❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Planene for dagen

Reklame | Annonselenker

Jeans – HER / Genser – HER / Sko – HER

God morgen😊 Ny dag, med litt reduserte muligheter, men vi fortsetter å gjøre det beste ut av det😊 I dag tenkte jeg å dele mine planer med dere, selv om de er begrenset av situasjonen vi er i, så er det kanskje fint å se litt hva man fyller hverdagen med. Dagens planer:

🖤 Lage en stor kopp kaffe med varm havremelk

🖤 Oppdatere bloggen på morgenen

🖤 Gå gjennom mailboksen og sosiale kanaler

🖤 Ut på tur i skogen, med podcast på øret

🖤 Prøve å lage en digg lunsj, som jeg kan dele med andre mat-lei og uinspirerte folk der ute.

🖤 Lage treningsprogrammer. Helt uten utstyr, med vanlig treningsutstyr og med alternativt hjemme-utstyr.

🖤 Filme treningsprogrammene + starte redigeringen

🖤 Oppdatere bloggen igjen med en skikkelig god middags-oppskrift

🖤 Finne frem et av mine egne treningsprogrammer (samlet i høydepunkt på min instagramprofil) og teste det på stuegulvet.

🖤 Lage middag, og prøve å finne en litt sunn dessert

🖤 Ligge rett ut på sofaen og se på serier

Ikke veldig spennende planer, men det er altså det jeg skal fylle dagen med. Jobbe hjemme, trene hjemme, lage mat hjemme, spise hjemme og slappe av hjemme.

Hva skal du fylle dagen din med? Del gjerne litt med meg i kommentarfeltet😊

 

Smiiil, Maren