2019 – Thank you, next!

2019 går mot slutten, og det er jeg faktisk litt glad for. Dette året har vært turbulent, og selv om jeg liker best å holde det positivt her på bloggen så ville jeg løyet til dere hvis jeg sa at dette har vært et fantastisk år. For det er faktisk sånn at 2019 har vært litt tøft, på flere måter. Heldigvis med innputt av veldig mye bra, men året har vært preget av litt kjipe ting. Det har vært det første året som singel etter et langt forhold, med alt det innebærer. Det har vært en del sykdom i nære relasjoner, og mye som ikke helt ble slik jeg hadde tenkt at det skulle bli. Uten å gå i for mye detaljer så synes jeg det er godt at dette året er snart er over.

Det var nok nødvendig med et sånn år, et “komme seg på bena igjen” type år. Jeg har lært så enormt mye, vokst en hel del og tatt noen ordentlig viktige avgjørelser for meg selv og mitt liv. Jeg avslutter året med en følelse av at ting er ryddet opp i, vonde ting er tatt tak i, dårlige relasjoner er avsluttet, og arkene har aldri vært blankere og klare for å fylles med nye ting.

Når det er sagt, så har 2019 bydd på utallige fine minner med fantastiske mennesker. Det vært flere eksotiske reiser, fullbookede treningsreiser, smekkfulle treningeventer, masse familiehygge, nye fine bekjentskaper, koselige venninnekvelder, uendelig med latterkuler, en uforglemmelig sommer med sene kvelder og masse herlig tull og fjas med livets jenter. Det har vært mye trening, og flere spenstige sporty utfordringer. Jeg har hatt vanvittig mye gøy, så summa sumarum har året inneholdt mye fint, men jeg kjenner med hele meg at 2020 blir enda bedre❤️ Det skal det bli!

 

La oss ta en liten titt på høydepunktene i 2019:

Januar:

Jeg startet året med å gjeste lokalavisen FVNsin podcast “tidsklemma”. Jeg var også med på et event på Sørlandssenteret, We love Sports, et utrolig kult treningsevent med 100 deltagere på en typisk Maren Bootcamp.

Februar:

Denne månedens høydepunkt var Shapeup Convention i Oslo, hvor jeg hadde flere treningstimer, fikk møtt en hel haug av følgerne mine og koste meg skikkelig, enkelt magisk helg!!

Dette er også måneden jeg oppdaget Panda panda, som har blitt min all time favorite her i Kristiansand. Lokalet er så utrolig fresht og koselig, maten er ekte fargerik og sunn med ordentlig gode råvarer. Panda Panda er nesten som kontoret mitt, jeg elsker å sitte der å jobbe, så vel som en god lunsj med venner. Det er også mamma og meg sitt “stamsted”❤️❤️

      

Mars: I mars kjørte jeg en skikkelig kul Challenge sammen med Abilica og XXL. Det var en ro-challenge, og en hel haug deltok på den. Så utrolig gøy! Jeg gleder meg til å gjøre dette igjen nå i januar 2020, da med løping💪🏼

Ellers var mars sitt gigantiske høydepunkt at jeg dro til Sri Lanka med en god venninne. FOR en tur🌴☀️🌊 Vi reiste med Lapoint på surfetur, og det var virkelig en opplevelse for livet! Du kan lese om Lapoint sine surfeturer HER (reklame)

April:

I april hadde jeg bursdag, men den ble rett og slett ikke feiret, da jeg hadde min aller første tur innom sykehuset akkurat det døgnet jeg hadde bursdag. Det var spørsmål om en mulig blodpropp etter den lange reisen hjem fra Sri Lanka. En skremmende opplevelse, som heldigvis gikk helt fint. Det positive var at jeg fikk oppleve akuttmottaket og norsk helsevesen fra “andre siden”, altså som pasient, og det var en ordentlig trygg, og god opplevelse.

April bød også på hyttetur og påskekos på hovden☀️ Det var så herlig, fint vær, skiturer og kvalitetstid med familien🧡

Mai:

Mai var det endelig tid for treningsreise, denne gangen til Rhodos. Vi var en svær gjeng på tur, og det var så gøy! Jeg elsker denne delen av jobben min, og gleder meg som bare det til turene i 2020. Min nydelige partner Pia Seeberg og meg skal ha to treningsreiser i 2020, den første er til Kypros 8-15 mai og den andre er til Kroatia 5-12 september. Klikk på datoene for å lese mer om turene.

17 mai er en av mine favorittdagen, og nasjonaldagen i 2019 var veldig fin. Jeg elsker å gå i bunaden min, som min fantastiske mamma faktisk har sydd til meg❤️

Juni:

Juni var en fin måned, jeg var med på Shapeup weekend på Geilo, og holdt flere timer der. En skikkelig opptur💪🏼😊 Det er så gøy å få lov å trene så mage fine, inspirerende jenter. I tillegg var jeg i Frankrike med familien. Vi har vært i Frankrike mange ganger sammen, og det er virkelig noe av det aller aller beste jeg vet☀️

 

Juli:

Hele juli var fylt med sørlandsidyll, båtturer i skjærgården, holemturer, bryggefester, rooftopdrinks med jentene, dansing ut i de små nattestimer, masse venninnekos, og generelt en måned med mye festligheter, sol, sommerfølelse, bading og mye sosialt. I tillegg var det Palmesus, og det er jo alltids en fest i hele byen✨💃🏻  Vi hadde også flere filmkvelder utendørs, med uendelig mye godteri og snacks, og film på macen i utendørs sofa med dyner. Vilt koselig❤️

   

August:

Sommeren på hell, men det er da ingen problem når jeg dro avgårde på treningsreise til Kypros. Også denne gangen var det en stor gjeng på tur, og Kypros er alltid sykt bra! Fasilitetene der er så gode, og det var bare en så utrolig fin tur.

Jeg deltok også på mitt aller første Triatlon, sammen med min storebror. En helt utrolig kul opplevelse, og mestringsfølelse på et helt nytt nivå!!!

September:

I september var det shapeup weeked i Oslo, en treningsfest uten like!! Sånne treningseventer er noe av det aller aller kuleste jeg gjør💪🏼😍 Jeg startet også #pålagmedmaren i september, som har blitt en fin gjeng online.

Vi gjennomførte strongman run, med den samme gjengen som de to forrige årene. Nå har vi gjennomført 3 år sammen, og det er like gøy hver gang.

Oktober:

I oktober så er det ett gigantisk høydepunkt, og det er Bali❤️ Jeg tror alle som fulgte meg i den perioden trekker litt på smilebåndet nå, for jeg forelsket meg så hardt i Bali, at jeg tror det smittet over på absolutt alle rundt meg. Jeg hadde rett og slett verdens beste tur i regi av Lapoint, sammen med livets finest menneske. Janne og jeg storkoste oss på tur, og opplevde helt vilt mye på de to ukene vi var på reise. En reise jeg aldri kommer til å glemme🌊🌴☀️ Jeg skal tilbake til Bali, og det kan faktisk være det blir i løpet av 2020🙏🏻 Jeg trenger mer Bali-vibes i livet mitt!!!

   

November:

I november var det største høydepunktet å gjennomføre eventet Maren x Spicheren. Vi transformerte en svær flerbrukshall om til en nattklubb og kjørte på med den villeste treningsfelten for 100 sprekinger. Live dj, dempet belysning og masse lyseffekter. Det var så kult, og ekstra kult at det var i Kristiansand, og så vilt gøy at eventet ble fullt på noen få timer. INGEN skal komme å si at sørlendinger er trege, for det ble motbevist så til de grader her.

I november ble det også offisielt at jeg skulle begynne å jobbe på Spicheren Treningssenter. Stor stas!!🧡

Desember:

Desember er så koselig, og høydepunktene denne måneden var julekalenderen vi haddepå Instagram, med nye treningsøkter hver eneste dag (alle øktene ligger i høydepunkt på min instagramprofil). Ellers var selvfølgelig julaften et stort høydepunkt, det var mange koselige selskaper, julebord og mye familietid. Kos kos kos🎅🏻❤️✨

 

Det var 2019 dere, høydepunktene vel og merke. Et år er straks forbi, og det føles godt å på en måte få en ny sjanse til å ta med seg alle erfaringer og kunnskap fra året som gikk. Nå skal vi ta fatt på et helt nytt og ubrukt år, fylt med nye muligheter✨ Jeg ønsker 2020 velkommen❤️

Hvordan har 2019 vært for deg? hva ser du frem til i 2020? Del veldig gjerne dine tanker i kommentarfeltet😊

 

Smiiiil, Maren

 

Årets siste spørsmålsrunde

Årets siste spørsmålsrunde folkens, og for en gangs skyld har jeg klart å gi dere svarene på samme dag som dere stilte spørsmål. Here we go:

Hva er din favoritt styrkeøvelse?

Hmm, jeg har mange. Men noen av de jeg liker best er: Thrusters, utfall bakover, frontbøy, pushpress, single arm DB snatch og burpees.

Skal du ha noen andre timer på Spicheren enn Metcon?

Ja, jeg skal ha løpetimer også.

Hvor lenge har du blogget?

Hmm, i drøye 8 år mener jeg det er ca. Hjelpes så fort det har gått, og så mye gøy det har vært på veien. Jeg hadde aldri trodd det skulle bli sånn som dette, men jeg er veldig takknemlig for at jeg fremdeles får lov å drive med dette.

Fikk du en julegave som betyr litt ekstra?

Jeg fikk så mange fine gaver, men spesielt to av gavene skilte seg ut. De var begge veldig personlige, og det lå så mye omtanke, tid og kjærlighet bak dem. Begge var bokser, med innhold veldig personlig til meg, med kort/brev og lapper. Helt nydelig❤️

Når kommer løpechallengen din?

Den annonseres med all informasjon 1 januar, og starter opp mandag 6 januar. Det blir SÅ gøy😅💥

Hvor mye må du trene for å få resultater?

Det er helt umulig å si, jeg vet jo ikke hvilke resultater du vil ha? Løpe fortere? bli sterkere? ned i vekt, opp i vekt? Uansett hva målet ditt er så handler alt om kontinuitet. Skape gode rutiner og jobbe konsekvent og jevnt over tid. Du vil merke en endring i løpet av noen få uker, også gjelder det bare å jobbe på videre. Det er også helt naturlig at det vil stoppe opp litt, progresjon / fremgang går litt i rykk og napp, som en trapp på en måte. Man kommer opp et hakk også må man jobbe litt på det platået eller trappetrinnet, før man kan ta steget opp på et nytt trinn.

Har du kjæreste?

Nei😊

Skal du begynne å Vlogge?

Ååå hadde jeg bare vært litt tøffere (synes det er helt vilt kleint med vlogging) og klart å finne ut av hvordan jeg klipper vloggene, så hadde jeg startet for lengst. Jeg kan nok klare å tøffe meg opp til å komme over kleinheten, men jeg sliter enda veldig med det tekniske. Så hvis jeg finner noen som kan dette, og er villige til å lære meg, eller det finnes et kurs, så er jeg helt med😊😊 Har noen tips til hvor man kan lære så del gjerne!!!!✨✨✨✨

Har du noen mål for 2020? Du er så inspirerende❤️

Jeg har lyst å få til mange flere treningsevent, og få til inspirerende, motiverende, og gøye ting for følgerne mine. Jeg har et par spennende reiser planlagt også har jeg litt ting jeg har lyst å gjøre i leiligheten. Utenom det har jeg ikke satt meg så mange mål, men jeg har lyst å sette meg ned en times tid i morgen og tenke litt over det. Kanskje jeg kan få satt meg noen spenstige mål for 2020.

Hvorfor løper du så mye for tiden? Nye mål?

Fordi jeg skal ha løpetimer på Spicheren treningssenter, og da er det fint å være både i litt god løpeform. Både kondisjonsmessig og ift teknikk. Så ja, det har blitt en god del mer løping den siste tiden😊

Hvordan skal du feire nyttårsaften? og hva skal dere spise?

Jeg skal feire med noen få venninner hjemme hos meg. Vi er ikke mange, men vi planlegger å få all inn på pynt, leker, god mat og drikke. Vi skal faktisk ha sushi, og er super fornøyde med valget av meny. hehe✨😍

Stemmer det at du er fotballjente og heier du på United?

Hehe, jeg vet ikke om jeg er noen fotballjente akkurat, men jeg kommer fra en veldig fotball interresert familie. Yes det er United som gjelder 💥

Heier du på Liverpool?

Nei

Tips til å stå i mot alkohol?

Jeg tenker at det ofte bare er best å være ærlig og tydelig, og samtidig ikke gjøre det til en så Big deal. Nei takk,ellers takk, nei jeg drikker ikke. Ferdig med det😊 Jeg har flere ganger takket nei til alkohol på fest, og så lenge jeg bare har sagt det tydelig, med et smil så har jeg aldri opplevd at det ikke har blitt respektert. Nå er vi straks i 2020, og jeg føler, og håper at det er lov å være akkurat slik man er, uansett🙏🏻

Nå vet jo ikke jeg grunnen til at du ikke vil drikke, men kanskje du faktisk bare kan si grunnen neste gang du blir tilbudt eller kommer i en situasjon med alkohol? Nei du jeg kjører, nei takk jeg har ikke lyst på, nei takk, jeg drikker faktisk ikke alkohol. Ærlig, tydelig og udramatisk tror jeg er løsningen. det er mange som velger å takke nei til alkohol av ulike grunner, og det er HELT i orden❤️ Lykke til, jeg heier på deg!

Hva er det beste som har skjedd for deg i 2019? For meg var det deg på spicheren.

Kjære skjønne deg, for en nydelig kommentar❤️ Dette gjorde dagen min!! For meg var det eventet skikkelig stort, og noe av det gøyeste jeg har gjort. Det aller største høydepunktet i 2019 for meg tror jeg var Bali-turen. Den var virkelig helt magisk😊

Hva betyr ro 12 kalorier?

Det betyr at man ror på romaskinen, til skjermen på romaskinen viser 12 kalorier. Det tar vel ca 30 sekunder ca, kommer litt ann på hvor rå man er på å ro.

Vil du ta 200 burpees eller bli kilt under føttene i 5 minutter? 

Burpees uten tvil!!!!! hehe🙈

Beste komedie?

Altså jeg er jo tidenes krim og action jente, så komedie er jeg ikke så veldig god på. hehe. Jeg synes det er gøy, men jeg velger ofte spenning over komedie. Så folkens, del gjerne deres beste komedier i kommentarfeltet❤️

Ser du noen spesielle serier nå?

Jeg har nettopp sett Wisting på Viaplay – helt fantastisk bra!! Jeg har også sett Maria Wern, Den som dreper og Forhøret, alle 3 er krim – selvfølgelig. I kveld begynner jeg på en ny serie som heter Absentia. Aner ikke hvordan den er, men ser god ut!

Har du dager hvor du sliter med dårlig samvittighet ift mat og trening?

Ja det har jeg! Spesielt siden jeg sliter endel med magen, og noen dager er den helt håpløs. super oppblåst og vond, jeg orker ikke gjøre noen ting og det siste jeg vil, selv om jeg vet jeg burde, er så bevege meg og spise sunt. Og vet dere hva jeg gjør, nå skal jeg være litt ærlig her: Jeg spiser da ofte masse usunn mat, og drar hvertfall ikke på trening. Det blir litt sånn “nå har jeg punktert ett dekk på bilen, så la oss ta en kniv og flerre opp de andre 3 dekkene også”. Så da spiser jeg enda mer usunt. Helt tåpelig, og utrolig teit!!!

Da kan jeg få litt kjip følelse etterpå, ikke akkurat dårlig samvittighet, men litt mer sånn “Å så unødvendig det her var“. Heldigvis er jeg god på å tenke at i morgen er en ny dag, også bare sletter jeg alt som skjedde i dag, og begynner på nytt neste dag.

Hvordan trene til pushups?

Styrke musklene som brukes i en pushup: armer, bryst, og kjerne. Kjør puhsups på knær, eller enda bedre: kjør pushups mot en opphøyning, på den måten blir arbeidsveien kortere, og øvelsen lettere. Dette er positivt fordi du gjør en reell pushup, i samme bevegelsesbanen som en pushup, den har bare blitt litt lettere på grunn av arbeidsveien er kortere. Jobb deg lengre og lengre ned, med lavere og lavere høyde. Vips er du på gulvet og kjører pushups. Samtidig husk å jobb med muskulaturen som nevnt i starten. Pushups blir lettere med sterkere armer, kjerne og brystmuskulatur.

Hva er dine beste tips for å lære å stå på hendene?

Øve øve øve! Øv opp mot vegg, øv på å falle så den frykten forsvinner. Det handler om mengdetrening, rett og slett. Enn sterk kjerne og sterke skuldre og armer er et must, så jobb med styrken der. Øv på å være opp ned, og bli komfortabel med det. Bruk veggen, og bruk en partner til å holde deg.

Tips for oss som er single, og som misunner alle andre som får oppleve kjærligheten selv.

Jeg tror litt på det at det skjer når du minst venter det, og faktisk ikke desperat leter etter det. Sørg for at du er åpen og klar for det, tør å møte mennesker og by litt på deg selv. Dra på en date, tør å ta kontakt, og være litt “out there”. Jeg tenker at det faktisk er litt viktig å nyte singellivet også, den tiden hvor det kun er deg og ditt, den får du ikke tilbake. Plutselig er det mann/dame, og kanskje barn, og helt andre fokus og prioriteringer. Det ordner seg for deg, det er jeg helt helt sikker på❤️ Senk skuldrene, nyt egentid, tør å være tilgjengelig for å møte noen, og vips skjer det.- når du minst venter det. sett fokus på deg selv, og ikke se så mye rundt deg hva “alle andre gjør, og har” det er ikke så viktig. Fokus på deg💪🏼❤️

Hvor mye trengte du i snitt for å komme inn på sykepleien?

Å hjelpes det aner jeg ikke, det er jo en stund siden. Det var relativt høyt, men samtidig ikke noe problem å komme inn.

Hvordan komme i gang med å få inn fysisk aktivitet i hverdagen?

Jeg tror mitt beste tips må være å starte rolig, ikke sette for høye krav til deg selv i starten. Tenk at litt er bedre enn ingenting. Begynn rolig, og bygg gradvis. Sett deg delmål, og øk dem sakte men sikkert. For eksempel uke 1 skal du gå to turer, på minimum 30 minutt. Thats it, all aktivitet utenom det er bonus. Uke 2 har du dine to turer, og kanskje du i tillegg får inn 2-4 styrkeøvelser, enten hjemme eller på et studio. Neste uke øker du til 6-8 øvelser. et par uker senere, legger du kanskje inn enda en liten økt, eller økter lengden på turen din. Er du med på hvor jeg vil? “Slow and stady wins the race” Bygg deg opp gradvis, og lag deg en vane/rutine som passer deg. Skap en livsstil, og gjør fysisk aktivitet til en helt naturlig ting i ditt liv. Husk at det MÅ ikke være så mye eller så voldsomt, litt aktivitet jevnlig er helt supert. Finn det som passer deg, og gjør deg for din egen skyld💪🏼 hei deg!!!❤️

 

Smiiil, Maren

 

 

En helt magisk dag

I går hadde jeg en helt magisk tur, hel alene, med musikk på ørene og telefonen i flightmode. Fy søren så godt❤️ Julen er helt vidunderlig, og jeg elsker å tilbringe tid med familien, men noen ganger er det ordentlig godt med litt egentid, helt uten noen forstyrrelser. Jeg ruslet rundt i 1,5 timer, og koste meg så. Været var helt nydelig, kaldt og klart.

Jeg hadd ikke med meg kamera, men bilen funker den også. jeg knipset noen bilder underveis på turen min, og jeg kjenner at jeg for hvilepuls bare av å se på dem.

 

Jeg skulle egentlig vært på hytta på fjellet nå, men værmeldingen er ganske så kjip der oppe. I tillegg er det så mange venner som bor utenbys som er hjemme på Sørlandet nå, og da har jeg lyst å være her. I dag skal jeg på tur med en venninne, og ha besøk her hjemme i kveld. I morgen er det bursdasgslunsj hos en god venninne som er hjemme fra Oslo, og kosekveld med en god venninne hos meg på kvelden. Søndag begynner planleggingen av nyttårsaften, som blir hjemme hos meg med noen fine jenter i år✨ Jeg gleder meg skikkelig! Jeg er i full gang med å planlegge mat, dekorasjoner, leker, skrive handlelister ++++.

Det er magisk på fjellet, men når Kristiansand ser ut som dette, er det faktisk få steder som kan måle seg. Jeg elsker å bo på nærme havet, og koser meg skikkelig i disse omgivelsene. Det beste er at det er akkurat like fint vær i dag, så nå skal jeg snart komme meg ut av julepysjamasen og inn i turklærne. Dette været må bare utnyttes❤️

Hva gjør du i romjulen? Er du bortreist eller hjemme? Kanskje du er på en hytte, eller koser deg i byen du også? Del veldig gjerne med meg i kommentarfeltet❤️ Det er så koselig å høre hva dere driver med.

 

Smiiil, Maren 

 

En julete svettefest

Heii venner❤️ Disse juledagene er så gode, jeg veto ikke helt hvilken dag det er, og surrer bare rundt i slow motion. I dag startet jeg dagen med en ordentlig god intervall-økt, og det var deilig. All den gode maten, og treningsfri i går gav meg ekstra energi, og bena føltes så gode på mølla i dag. Som sagt så hadde jeg helt fri i går, men på julaften var vi en gjeng som møttes grytidlig på morgenen, og kjørte en skikkelig svettefest💪🏼😅 Jeg skal selvfølgelig dele økten med dere, for den var ordentlig gøy!

Jeg lagde økten med tanke på julaften, og tallet 24 gikk igjen. Vi startet med en EMOM 24 med følgende øvelser:

✨ 8 Knebøy

✨ 8 Markløft

✨ 8 Pullups (med strikk)

✨ 12 Pushpress

Emom betyr every minute on the minute, så første minuttet gjør du 8 knebøy, den tiden som er igjen av minuttet når du har gjort 8 knebøy er hviletid. Når et nytt minutt begynner så gjør du 8 markløft, tiden som er igjen av minuttet hvilket, tredje minutt er pullups og fjerne minutt er pushpress eller skulderpress da. Så minutt 5 begynner du på toppen igjen. Enkelt og super effektivt. Man jobber mer effektiv fordi pausene er tidsbregrenset. Jeg liker EMOM så vanvittig godt!!

En svett og glad gjeng etter endt økt. (det spilet må virkelig vaskes😂)

Deretter kjørte vi 24 repetisjoner av 24 ulike øvelser. Jeg har ramset dem opp på bildet over, men det kan jo være at det er noen av øvelsene som er ukjent for dere. Derfor har jeg filmet hele økten, og tenkte dele den på Instagram. Kvaliteten er super for Instagram, men ikke helt god nok for bloggen dessverre. Så ja, er det noe du ikke forstår, og ikke finner med å google, vit at filmen kommer på min Instagram straks❤️

Nå skal jeg straks ut til min storebror og familien, for litt andre juledagskos med dem✨🎅🏻 Jeg håper du som leser dette har en fin jul, uansett hvor du er, og hva du gjør❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Min jul i bilder

Jeg logger litt av her på bloggen i julen, men jeg forsvinner ikke helt. Jeg sjekker kommentarer, og jeg titter innom med små oppdateringer til dere❤️ Her går det i julemat, pepperkaker, riskrem, julefrokost og enda mer julemat. Jeg koser meg med familie, lave skuldre og god tid.

Jeg ser både julefilmer, og serier, leker med tantebarn og lever generelt et liv i slow motion. det er fint🎅🏻✨ Jeg har ikke hatt med meg kamera en eneste gang i julen, men mobilen er med, så jeg har knipset litt fra min jul så langt.

Som dere ser er det mye selskaper, mat og familietid. Jeg tenker å fortsette med dette ut dagen og kvelden i dag, også blir det litt mer aktivitet igjen fra i morgen av. Jeg har en utrolig kul økt å dele med dere, som jeg gleder meg til å legge ut. Hvordan har du det med trening i julen? tar du deg helt fri et par dager, eller trener du jevnt gjennom alle juledagene?

Uansett hva du velger å gjøre, så håper jeg du koser deg, og har en fin jul på alle måter❤️

 

Smiiil, Maren 

 

GOD JUL

Kjære gode, fine dere❤️ Jeg titter innom en tidlig morgen på selveste julaften, for å ønske hver og en av dere en ordentlig god jul. Jeg håper denne dagen blir fylt med godhet, trygghet, og masse kjærlighet.

Uansett hva du gjør, eller hvem du er sammen med, så håper jeg du får en god dag. Fokuser på deg og dine, ikke se så mye rundt deg på hva alle andre gjør i dag. Vær tilstede der du er, og nyt det✨

Ta deg fri i dag, fri fra hverdag kjas og mas. Ta en skikkelig unntaks dag, med pysjamas så lenge du kan, julegodt før frokost og bare kos. Du har fortjent det!!

Jeg gleder meg til å skravle med dere igjen, men nå har jeg en julestrømpe som skal spises, masse jule-tv som skal ses, familiemedlemmer som skal klemmes på, tantebarn om skal lekes med, og en lang god julefrokost som skal spises. Det blir julegudstjeneste i kirka, besøke de som ikke er med oss lenger og tenne lys på gravene❤️ også er det julekveld, med den trygge, fine flokken min❤️🙏🏻✨

Jeg sender hver og en av dere en ordentlig god juleklem, også gleder jeg meg til å skrive til dere igjen i morgen. GOD JUL kjære venner🎅🏻✨❤️

 

Smiiiil Maren

 

Glitter glitter glitter

Reklame | Annonselenker

✨It´s the most wonderful time of the year✨

I helgen var jeg på dobbelt julebord, og hadde på meg en glitterbukse. Så mange har spurt om den, og det er både fint og kjipt. Fint fordi den kostet virkelig ingenting, MEN den er fra i fjor. Jeg har letet men den er rett og slett ikke å finne. Så da har jeg funnet noen lignende modeller, i ca samme prisklasse, og som man kan få bestilt slik at den kommer frem til nyttårsfeiringen. Jeg har akkurat samme buksen i sort glitter også, så jeg tok med noen alternativer der og. Let´s go:

Sort glitterbukse 239kr finner du HER

LUX glitterbukse  til 399 kr finner du HER 

Sparkling tie pants til 399kr finner du HER 

Sparkling slim pants til 299kr finner du HER

Løs glitterbukse til 199 kr finner du HER

Glitter flare pant til 257 kr finner du HER

Kort glitterbukse til 335kr finner du HER

Det var ikke så lett å finne i grå/lys glitter, men nå har jeg gitt det et forsøk i det minste.

Lillejulaften folkens, hvordan er det med dere? Alt under kontroll, og helt lave skuldre til i morgen? Jeg håper det❤️ Jeg skal fylle dagen med bare sosiale fine ting. Jeg starter på trening med to kolleger fra senteret jeg akkurat har begynt å jobbe på. Deretter er det rett videre på julelunsj, ut å levere gaver, julegrøt hos familien også kommer til bestevenninne Celine, som bor i København hjem til meg. Vi skal tilbringe lillejulaften sammen, og jeg kunne ikke gledet meg mer❤️ Er det én person jeg virkelig virkelig virkelig skulle ønske bodde nærmere, så er det henne.

Jeg er litt usikker på om det blir å sove her hjemme, eller dra hjem til foreldrene mine for å sove der. Slik at jeg kan våkne opp i barndomshjemmet på julaften🎅🏻✨ Jeg har gjort det tidligere år, og det er så koselig det. Er det lov når man har blitt såpass voksen? Please si ja! hehe

Nyt dagen, så snakkes vi igjen senere fine venner. Ta gjerne en titt på Instagram litt senere, jeg deler en liten jule-økt med dere. Alt du trenger for den er kun ullsokker og nisselue❤️  dere finner meg på marenerdvik på Instagram.

 

God juleklem fra Maren

 

Tradisjonen tro

I går fikk jeg rett og slett ikke oppdatert dere her på bloggen, tiden løp fra meg med siste innspurt på julehandel og dobbelt julebord. Dere kan vite at hvis bloggen ikke er oppdatert så er det bare å sjekke Instagram og Snapchat (marenerdvik begge steder) for da er det garantert godt med oppdateringer der❤️

I går var den koseligste og mest “julete” dagen hittil i år. Tradisjonen tro hadde vi den store faste årlige julefesten hos mine foreldre, med hele storfamilien i går. Voksne og barn, mine, dine, våres, et ekstremt lydnivå, haugevis av klemmer, latter, store smil, fantastisk mat og enormt med kjærlighet. Det løpes, lekes, prates, spises, ropes og hygges. Det er virkelig en helt magisk stemning, og i går tok jeg meg selv i å stoppe litt opp midt i alt dette deilige “kaoset” og kjenne på hvor heldig jeg er som har en stor og god familie. Tenk å ha så mange å være glad i, og som er like glad i deg tilbake.

Mine foreldre hadde disket opp med så mye god mat, og det var alt fra ribbe, karbonader, spekemat, juleskinke, potetsalat, fenalår, hjemmebakte rundstykker, soppstuing, hjemmelaget surkål, ferskt brød, masse ulike oster ++++. I tillegg hadde mamma bakt sikkert 100 boller med gulkrem. Fy søren så godt😍✨

 

Etter familiefesten, dro jeg avgårde på julebord med jentene, til verdens skjønneste Sara❤️ Hun hadde disket opp vel så fint, med et overfylt bord med masse ulike typer oster, druer, jordbær, epler, utallige ulike kjeks og kaker. Twist, sjokolade, og julebakst stod også på menyen. Hun hadde laget gløgg og fikset så utrolig fint for oss jentene.

Jeg fikk teste pepperkake med blåmuggost og syltetøy for første gang. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle like det, men hjelpes for en fest i munnen! Jeg ELSKET det! Har noen av dere prøvd?

Denne tiden på året er så koselig, men samtidig er jeg veldig bevisst på at det er mange som ikke har det på samme måte. Det er viktig å ta med seg. Det betyr ikke at man skal kose seg noe mindre, men det betyr at man skal ta vare på de gode studentene, og være takknemlig. Vise litt ekstra godhet for dem rundt deg, både kjente og ukjente. By på et ekstra smil til de du møter. Små ting, som betyr så mye🙏🏻❤️

 

Smiiil, Maren

 

Vegansk julegrøt og venninnekos

I dag har vært tidenes fikse-ordne-gjøre ferdig type dag, og jeg har klart å bli ferdig med alle julegavene, handle inn alle ingredienser til baking og blitt ferdig med all julekos til leiligheten❤️ Det eneste som gjenstår nå er en solid rengjøring så er jeg i mål. Det er så koselig her nå, med julegaver under treet, tente lys og julepynt. Julemusikk går på repeat og det jobbes hardt for å holde på julestemningen. hehe.

I dag har jeg vært på juledate med Andrea, og vi prøvde oss på vegansk julegrøt. Det var så utrolig godt! Jeg la ut et bilde på Instagram, og mange har spurt om oppskriften. Den har jeg dessverre ikke, men hvis flere er interresserte så skal jeg forsøke å få tak i den.

    

Det er så herlig å tilbringe tid med noen som driver med det samme som jeg gjør, det er så fint å kunne diskutere jobb med noen som virkelig forstår og har kjent på mye av det samme. Vi har begynt å tenke på noen spennende planer for 2020, vi har tenkt å putte oss selv rimelig langt utenfor komfortsonen, og selvfølgelig dele det med dere.

Nå skal det pakkes inn gaver her, momse et par pepperkaker og slurpe i meg litt julebrus, mens “hjem til jul” surrer i bakgrunnen. Har dere sett den? Den er SÅ fin, gøy og herlig! Den ligger på Netflix.

 

Smiiiil, Maren

 

Slik ser min dag ut i dag

God morgen hjerter❤️ I dag har jeg planlagt at det skal bli “den store fikse-dagen”. I skrivende stund sitter jeg på gulvet (funfact: jeg elsker å sitte på gulvet) med leo sovende ved siden av meg, en stor kaffekopp og tidenes liste-skriving på gang. Jeg MÅ ha lister på alle ting jeg skal huske, ellers forsvinner det. Jeg våknet faktisk i natt, og noterte et par ting til på listen. Jeg må le av meg selv, men det er jo praktisk da. Står det på listen, så blir det gjort.

Hvit skjorte i økologisk bomull HER

I dag skal jeg få unna mesteparten av julegavene. Jeg har selvfølgelig lister her også, ingenting er handlet inn, men alle gavene er nøye planlagt, så det skal nok gå bra. Jeg har kost meg så med de listene, og tenkt nøye over hva hver og en skal gå, hva som passer dem, hva de trenger og hva de ønsker seg.

Etterpå skal jeg avgårde til et lite utsalg jeg arrangerer med treningsutstyr som er helt ubrukt eller kun bruk på bilder/film. Det er så fint å kunne selge det videre. Bra for miljøet, bra for lommeboken og knall bra for de som er så heldige å få masse fint nytt treningsutstyr til jul.

Etterpå skal jeg innom en samarbeidspartner for en liten fotojobb. Deretter skal jeg handle inn til en ny runde med kakemenn og pepperkaker. I helgen blir det kakebaking og juleverksted med fine folk. Jeg skal også på årets aller koseligste julefest med hele storfamilien, og på julebord med jentene. Puh for en julehelg det blir, her er det bare å forberede seg så godt man kan❤️

I ettermiddag blir det Metcon trening på Spicheren treningssenter, før jeg skal hjem å vaske ned leiligheten til jul. Jge håper også jeg rekker å filme et par nye treningsprogrammer til dere. Hei hvor det går, men heldigvis er det jo utelukkende hyggelige og koselige ting🎅🏻✨❤️

Jeg har lyst å spørre dere om noe, hvordan har du pakket inn julegavene dine i år? Får du dem pakket inn i butikken, eller pakker du inn selv hjemme?

Bilder lånt fra Pinterest

Jeg driver å googler og søker på nettet nå etter litt kreativ innpakning. Jeg synes faktisk ofte det er fint bare med gråpapir, hyssing og en liten kvast, kongle eller peppermyntestang som pynt. Jeg er nok mest glad i litt naturpreg med hvitt, grått, og brunt. Samtidig synes jeg det er lekkert med sort, dyp rød og mørk grønn er også nydelig.

Del gjerne hvordan du pakker inn, kanskje jeg kan finne litt inspirasjon i dere (som så mange ganger før✨)

 

Smiiiil, Maren