Dagens mattips: Omelett!!

Dagens lunsj ble omelett med sopp, brokkoli, skinke, og fetaost Utorlig enkelt, og godt! Omelett er virkelig genialt, enkelt å lage, og du kan variere den på så utrolig mange måter. Egg er svært proteinrikt, og fyller du på med masse deilig skinke (eller annen ønsket proteinkilde) vil en omelett gjøre deg god og mett, gi deg stabilt blodsukker og holde mettehtesfølelsen lenge. Jeg liker å putte masse godsaker i omeletten min, noen must have i min er skinke, grønnsaker, og purreløk. Det også viktig å krydre godt for å få en ekstra piff på omeletten.

I dag har jeg hatt en herlig dag på jobb, med mange positive kunder. I følge værvarselet så skal sommeren ta en liten pause her på sørlandet, og i dag er kanskje den siste dagen med strålende sol på en stund. Jeg valgte derfor å kjøre så og si alle kundene mine utendørs i dag. Det ble en svett og herlig affære, med knall tøffe bakkeintervaller! Min egen trening var ikke mye å skryte av i dag, men jeg kastet meg med på noen av intervallene til kundene, og fikk dermed en liten økt totalt sett! 🙂

Tidligere i dag fikk jeg tilsendt noen flere backstage bilder fra shooten. Jeg gleder meg så utorlig til å vise dere det ferdige resultatet, men inntil da får dere nøe dere med disse:

Maren

En magisk dag i Oslo!!

Da var jeg hjemme igjen, etter en magisk dag i Oslo! Det var så deilig å se byen min igjen, og det var så uendelig godt å være tilbake. Enda bedre var det å vite at jeg var der for å gjøre en photoshoot for Shape-up! Jeg var både spent og litt nervøs for shooten. Jeg har kun gjort en slik shoot tidligere. Heldigvist viste det seg at det virkelig ikke var noe å grue seg til. Alle var så utrolig hyggelige, og fotografen var virkelig dyktig. Bjørn Inge Karlsen – merk dere navnet, han var utrolig flink. Han fikk meg til å le og lagde verdens beste stemning i studio Jeg sitter her med et stort smil om munnen, fy søren for en dag!! Jeg har kost meg så 🙂

Jeg gleder meg noe helt vilt til å vise dere det ferdige resultatet, men det kan jeg desverre ikke helt enda! Jeg fikk knipset et par bilder underveis i dag, slik at dere får en sneakpeak på antrekket. Det var en fysisk shoot, hvor jeg utførte diverse styrkeøvelser som er supre å gjøre når man er på ferie, og ikke har noe særlig med utstyr tilgjegelig. Tommy Lande er personlig trener og det er han som står bak programmet. Jeg forstod kjapt at Tommy og meg hadde samme treningsfilosofi og trener etter de samme prinsippene. Herlig å møte likesinnede treningsmennesker!! Øvelsene i reportasjen er øvelser jeg selv bruker i min egen trening, og det føltes derfor naturlig å utføre dem under fotoshooten.

Bildene kommer i juli utgaven av Shape-Up, så da må dere løpe og kjøpe folkens! Jeg håper det ferdige resultatet blir bra:)

Maren

Photoshoot med ShapeUp

Forandring i planene!! I morgen skulle jeg egentlig stå opp grytidlig, og ha en lang dag på jobb, men vet dere hva som skal skje i stede? Jeg hopper på et fly i morgen tidlig, og drar på spontantur inn til Oslo for Photoshoot med SHAPEUP!! Tema er Hvordan trene på ferie!! Utrolig gøy at jeg har blitt spurt om å være treningsmodell for selveste ShapeUp, et blad jeg selv leser og liker veldig godt!! Jeg har brukt dagen på å endre på jobbplaner, og fikse rundt. Nå er det klart at jeg får tatt meg fri, og drar dermed avgårde. Utolig utrolig gøy!! Mitt kamera blir selvfølgelig også med, og dere skal holdes oppdatert;)

Jeg skulle egentlig vært i Oslo i helgen også, men det får jeg desverre ikke til da det skjer litt for mye her hjemme samme helgen! Sånn er det:) Nå får jeg meg hvertfall en liten tur inn i morgen, men det blir frem og tilbake på dagen da jeg har full dag med masse PTkunder på torsdagen 🙂

I dag har jeg fått meg et nytt fresht par Nike sko! Var veldig itvil om fargen, nøytrale eller knall fargede! Dere som har fulgt bloggen en stund vet garantert hva jeg endte opp med – knall fargede selvfølgelig! Denne gangen falt jeg ned på et par knall røde, utrolig freshe i rødfargen, nesten litt over i rødrosa. Jeg elsker dem, og gleder meg til å vise dere bilde senere! Modellen heter Lunarglide3, og dette blir det fjerde paret Lunarglide jeg har. Storforbuk på joggesko sa du?? Jeg anbefaler virkelig denne skoen for deg som løper mye, og trenger en sko med god stabilitet og mye demping, samtidig som den er lett og god på foten. Jeg kjøpte meg et par nye fra Asics også for kort tid siden, også disse i freshe sterke farger. (se bildet) Jeg elsker joggesko, og kan virkelig ikke gå nok!!

Nå skal det lages middag her! Tro det blir noe kjapt og enkelt. Enten en stor salat med kylling, skinke, røketlaks, egg og masse annet digg, eller laks med masse grønnsaker i en ildfastform med ris ved siden. Jeg er, tro det eller ei, faktisk blitt litt matlei og ikke fullt så kreativ på matfronten for tiden. Så derfor spør jeg dere, HVA SKAL DU HA TIL MIDDAG I DAG? Til dessert vet jeg hvertfall hva jeg skal ha: Jordbær. Mmmm. Har dere smakt jordbærene nå? De er jo bare helt magisk gode. Her i gården ryker det med en (les: to) kurver  jordbær om dagen. Fryktelig dyrt – men fryktelig godt også!!

Smiil M

A walk in the sun

Etter en dag inne på jobb følte jeg for å ut å nyte solen, og få litt frisk luft! Jeg elsker å gå lange turer hvis jeg har mye å tenke på. Det er så deilig å bare rusle rundt i min egen verden, nyte naturen og la tankene fly. Jeg la turen til vakre Odderøya. Perfekt å gå langs sjøen i slikt vær.

 

Maren

Dagens lunsj!!

Dagens lunsj ble en deilig salat med mye godt!! Dette er absolutt min favoritt salat. Den inneholder isbergsalat, avokado, fetaost, kalkunskinke, agurk, laks, egg, pesto, pinjekjerner, paprika, cherry tomater, oliven og balsamico. *fest i munnen*

Jeg har vært på jobb siden klokken 09.00 i dag, og har fremdeles noen timer jobb igjen før jeg kan ut å nyte solen! Etter gårsdagens solmaraton tror jeg nok huden min har godt av en liten pause.

Ha en super mandag, og nyt siste fridag!!

Smiil M

Pakke i posten!!

Endelig kom den etterlengtede pakken min fra Nordic nutrituion. Favoritt proteinpulveret mitt er tilbake på mitt kjøkken, og det betyr at proteinkaffen gjenninnføres i morgenkosen min! HURRA!! Det finnes ikke noe bedre enn å starte dagen med en deilig sjokoladekaffe proppet full av proteiner! HER finner du sjokoladeprotein. Jeg lagde meg en stor deilig kopp i dag morges, og den er like magisk som før! Mmmm 🙂 Vaniljeproteinet bruker jeg i havregrøten min, og da smaker dem som riskrem. Helt fantastisk! Jeg gleder meg til frokost i morgen! HER finner du vaniljesmaken.

Dagen i dag har jeg tilbragt på brygga hos Sara min! VI har kost oss i sola med frisk frukt, kajakpadling, blader, god mat, skravling og masse latter. En optimal sommerdag i mine øyne. Kamera ble med ut på paddletur, viser dere bildene senere! Nå skal jeg hoppe i dusjen og komme meg ut i sola igjen. Sushi og kos utover i sommernatta venter <3

Smiil M

SummerLove !!

Gårsdagens takterrassekos ble akkurat så bra som jeg hadde håpet! Vi storkoste oss sammen med en finfin gjeng, som stadig vokste da fler og fler personer fant veien opp på takterassen, herlig;) Dagen i dag blir jo som den blir når man glemmer alt som heter vann hele kvelden, men det er faktisk verd det! Min eneste plan i dag er kun å ligge langflat å nyte solen, og da går det helt greit om formen er litt redusert! Min  kveld fikk en litt ekkel avslutning, som gjorde at kvelden ble avsluttet litt før jeg kanskje hadde tenkt. Jeg ønsker å komme med en streng pekefinger til absolutt alle jenter, IKKE gå alene hjem!!! Uansett hvor nærme sentrum du bor, og uansett om du tenker at det er somm og lyst hele natten , og det går helt fint. ALDRI gå alene hjem. Jeg fikk et par svært ubehagelige personer som gikk etter meg i går, og det føltes absolutt ikke noe greit! Jeg løste det hele veldig udramatisk med å hoppe inn i en forbipasserende taxi, og ta den de 5 små minuttene det er hjem til meg! Unødvendige penger ? Vel, ikke hvis du tenker på hva som kan bli resultatet av å vandre alene hjem. Så ALDRI ALDRI gå hjem alene. Da skal den være klar og tydelig for de fleste 🙂

Nå har jeg akkurat kost meg med en deilig søndagsfrokost. Cottage cheese og skyr hører hverdagen til, i helgene blir det deilig brød, eggerøre, laks, skinke, masse godt kjøttpålegg, frisk frukt, appelsin juice og kaffe! Viktig å kose seg litt ekstra i helgen.

Nå skal strandbaggen pakkes, raskt innom butikken for å kjøpe med meg masse digg snacks før jeg drar til det fantastiske huset til Sara. her snakker vi strand, brygge, og båtliv. Jeg gleder meg<3 Jeg ønsker alle mine fine lesere en magisk dag i solen!!

Smiiil M

YOLO !!

Du forstår at du begynner å bli en dedikert blogger når du er innom leiligheten i 15 minutter, og prioriterer å slenge inn et blogginnlegg istde for å bruke noen ekstra minutter på badet for å freshe deg for kvelden! haha. Jeg har tilbragt hele denne fantastiske soldagen i konfirmasjon til min skjønne fetter. Deilig konfirmasjonsmat, enorme mengder kaker og is har gitt meg et energinivå uten like. Nå suser jeg innom hjemme for å slenge av kjolen, og hive på meg noen lette sommerklær. Jeg rasker med meg Jordbær og Cava før jeg skal ned på Sara sin deilige takterrasse med masse nydelige jenter!! Jeg gleder meg så til å ut med jentene i kveld <3 Jeg kom forresten plutselig på at jeg skulle farge håret i går, hva synes dere?? Jeg føler det ble litt i mrørkeste laget, men gjort er gjort!!

Jeg fikk en pakke i posten i dag som jeg virkelig har ventet lenge på, oppdaterer dere på hva den inneholdt i morgen! Jeg har også funnet en ny favorittøvelse på bryst! Deler selvfølgelig den også med dere i morgen. Nå må dere komme dere ut i sola og NYTE at det er sol, sommer og lørdagskveld!!! Du lever kun en gang, eller som fantastiske Belinda ville sagt YOLO!! (you only live once). Så kom deg ut og LEV!!

Strålende smiiil fra M

Sørlandet viser seg fra sin bese side!!

Jeg er tom for ord for hvor deielig sørlandet er nå! Jeg skal innrømme at jeg har hatt mine stunder hvor jeg har angret så bittert på at jeg flyttet fra Oslo og hvor savnet etter hovedstaden har vært uutholdelig. Nå kjenner jeg ikke noe på dette overhode, jeg kunne ikke tenke på meg å være noe annet sted i hele verden. Sørlandet viser seg fra sin beste side, og sjarmerer meg virkelig i senk! 28 grader, knall sol og alle er så ufattelig blide og lykkelige. Jeg koser meg så:) I tilegg sprenger Ptkundene mine grenser, og spurter ut av komforsonene sine, mine egne treningsøkter er veldig gode for tiden og energinivået er på topp! *krysser fingrene for at det varer*

I dag har jeg hatt en deilig og kort arbeidsdag. En kort intensiv styrkeøkt på bryst og skuldre, og to PTtimer. Siste kunden hadde jeg utendørst i dag, og det var helt fantastisk deilig! Resten av dagen har eg tilbragt på solsengen, løpende gjennom vannsprederen og langt inn i sladder-verden i form av se&hør, her og nå og annen enkel underholdning! Jeg har også hatt stor innhandling, så deilig å fylle ordentlig opp i kjøelskapet. Nå skal jeg dele en liten sprø ting, jeg elsker nemlig matbutikker. En stor fresh matbutikk med mye spennende innhold kan jeg tilbringe laaaang tid i. Jeg elsker å finne nye produkter, og handle inn masse spennende råvarer og planlegge ulike matretter ut i fra den maten jeg finner. Matnerd? Jeg vet!!

Ellers har jeg kost med med masse deilig frisk frukt og bær, med vanilje kesam og cottage cheese. Perfekt kosemat i sommervarmen!

I morgen blir jeg innendørs i konfirmasjon hele dagen, så i kveld skal jeg nyte solen helt til den går ned! Jeg ser frem til en fin dag, med masse familie, masse deilig mat og ikke minst masse kaker! Mmm 🙂 Lørdag i morgen vet dere – da er alt lov;)

Smiiil M

 

Summerfeeling :)

I dag har vært en magisk dag, en sånn dag som man husker! Med fare for at dette snart blir en blogg om været, så må jeg bare kjapt nevne at det er hele 28 grader, strålende sol og perfekt sommervær på vakre sørlandet! I dag lå jeg på solsengen, solen stekte, jeg hadde en frisk deilig epledrikk i hånden, masse uleste magasiner, og friske bær i en søt liten skål. Vannsprederen stod på, og radioen spillte masse herlige sommerlåter. Det var helt nostalgisk og idyllisk!

Jeg fikk noen deilge timer i solen før PTkundene ventet, jeg blir imponert over at de klarer å pushe på så bra i denne varmen!! *stoltPT* Når vi først er i gang med skrytingen, så må jeg skryte litt av min mamma som dro rett fra jobb, og over til meg på Spicheren hvor hun løp som en helt på tredemølla! Godt jobbet. Det er ikke bare bare å være mor til en overivrig personlig trener. Hehe.

I dag har jeg tatt en haug av bilder! Disse blir postet direkte ut på Instagarm, så hvis dere har lyst kan dere følge meg der, og få en haug av oppdateringer gjennom dagen! Det er mange av dere som spør hva jeg spiser og hvordan kostholdet mitt er. Vel følg meg på Instagram, der postes bilder av det mest jeg kokkelerer frem på kjøkenet! Nickname på Instagram: Merdvik

Gradestokken viser 25 grader, nå klokken 20 på kvelden – jeg ELSKER dette <3

 

Nyt sommerkvelden 🙂