Oppskrift: Sunne sjokoladekuler

Hei dere<3 Håper dere har en herlig langfredag, og koser dere skikkelig med fri, sol, og god stemning. Jeg titter innom i dag for å dele en supergod oppskrift med dere. Dette er den perfekte påskekos, tursnacks eller bare når du har lyst på noe godt, og samtidig holde det naturlig og næringsrikt.

Denne oppskriften lagde jeg helt på slump, og helt ærlig så hadde jeg ikke trodd det skulle bli så godt som det gjorde. Når resultatet ble så nydelig som det ble, så måtte jeg skynde meg å skrive ned oppskriften med det samme.

Du trenger:

 • 4 store dadler
 • 1 ss cocosa
 • En god håndfull cashewnøtter
 • 1 ss kakaopulver
 • En klype havsalt

Slik gjør du:

Kutt dadlene i biter, og hakk cashewnøttene til små biter. Ha dem i en foodprosessor sammen med cocosa, kakaopulver og salt. Kjør den til en jevn og fin masse. Form / rull passende kuler av deigen. Sett dem kaldt en liten stund før de skal spises. Disse har blitt en favoritt hos meg, og jeg gleder meg til å lage dem igjen. Håper flere har lyst å teste.

I dag har vi hatt en helt magisk dag, i stekende påskesol på hytta. Dere som følger meg på snapchat (marenerdvik) og Instagram (Maren Erdvik) har fått med dere flere glimt fra dagen i dag. Jeg gleder meg til å dele dagens solfylte bilder med dere litt senere. Nå er det straks middag her, etterfulgt av påskekrim, godterier og sofakos. Akkurat slik hver kveld er her på hytta.

 

Smiiil, Maren

Hei fra påskefjellet

Hei fra påskefjellet. 

Endelig er vi på plass på hytta, og det er så utrolig deilig. Vi kom opp i 16 tiden, og ble møtt med tent bålpanne, pølser, kaffe og strålende sol. For et magisk påskevær. Vi har ikke så mange dagene her oppe, men alt er bedre enn ingenting, og føles som en stor bonus. Jeg er så glad takknemlig for de dagene vi har sammen her på hytta. Det gir så mye glede og energi. 

Vi er alle samlet på hytta, store og små, to og firbente. Akkurat nå har jeg bare lyst å legge macen langt bort, og bruke hvert minutt sammen med familien min. Jeg gleder meg til å kose rundt i ullundertøy, ullsokker og tøfler. Håret i tutt og helt uten sminke. Momse påskegodt og mosekose på familien og spesielt tantebarn. Lykkebarometeret går rett i taket når jeg får være sammen med dem<3 

Jeg hadde bare lyst å titte innom dere, og ønske dere en fin påske. Jeg kommer til å titte innom her gjennom hele påsken, dele litt oppskrifter, litt treningstips, matinspirasjon og ellers holde det som jeg pleier. Jeg koser meg med bloggen, og den tiden jeg bruker på å oppdatere dere synes jeg er hyggelig. Det er ekstra hyggelig når dere gir meg livstegn tilbake, og deler litt hva dere gjør og hvordan dere har det. Det er ingenting jeg setter mer pris på enn det<3

Nå er det påskegodteri og krim med gjengen her. Ha en nydelig påske videre mine venner<3 

 

Smiiil, Maren 

Marens guide til sunn mat på farten

Mange av oss lever et hektisk liv, og jeg vil tro det er en kjent sak at man ikke rekker frokosten, energien daler utover dagen, eller man kjenner på en ulvehunger når arbeidsdagen går mot slutten. Mellommåltid er en smart sak, men hva er egentlig et mellommåltid? Når burde det spises og hva burde det være?

Et mellommåltid er egentlig som navnet sier, et måltid i mellom. Et sunt, raskt og enkelt måltid man kan spise på farten, eller mellom måltider.  Typisk etter lunsj, og frem til middag, der kan det gå mange timer, og kanskje skal du innom å handle også. Mellom der kan det være smart med et mellommåltid for å unngå å kjøpe med deg hele matbutikken, eller ta lite gjennomtenkte valg fordi du er så sulten. For noen kan det kanskje gå lenge fra frokost og frem til man får tid til å sette seg ned å spise lunsj, da er et lite mellommåltid helt genialt.

Vi lever ulike liv, og for noen kan middagen kanskje bli relativt tidlig fordi man har barn som er sultne like etter skolen for eksempel. Da kan man kanskje ha behov for et måltid mellom middagen og kveldsmaten. Har man en hektisk hverdag med kjøring og henting, fotballtreninger, kor, speider og dansetrening for barna kan mellommåltider rette familiefreden. Noen kaller det mellommåltid, og andre kaller det ?mat på farten?. Andre trenger kanskje tips til mat som kan tas med på reise, eller på tur. 

Så, hva skal disse mellommåltidene bestå av?

Her kommer 12 tips til mat du kan kose deg med som mellommåltid, mat på reise eller ta med deg i farta:

 1. Liten pose nøtter i veska. Velg en nøttetype du liker, og lag deg en liten snack-bag som du kan ta med deg. Mandler, valnøtter, usaltede cashew, peanøtter eller hasselnøtter. Lag gjerne en miks av flere i en liten pose.

 

 1. Proteinbar – men vær obs på innholdet, det er stor forskjell på en proteinbar og en energibar. 

 

 1. Skyr eller andre meieriprodukter som kjøpes på butikken, er supre alternativer til rask sunn mat på farten.

 1. Frukt er genialt. Ha et eple, pære, banan eller annen frukt du liker liggende i veska.

 

 1. Oppkuttede grønnsaker / minigulrøtter / sukkererter / minitomater er gull verd. Ha dem i en liten boks, klar til snacks når enn du måtte trenge det.

 1. Proteinshake. For eksempel: 30g av valgfritt proteinpulver blandet med melk eller vann. Vann er kanskje enklest på farten, men melk vil mette mer og gi mer næring. 

 

 1. Proteinkaffe = kaffe blandet med en proteinshake.

Slik gjør du: Lag kaffen din på vanlig måte, lag så en ½ proteinshake (15g proteinpulver, blandet med varm vann, rist den godt) Hell proteinshaken over kaffen og bland godt. Kan gjerne toppes med litt varm melk. Dette kan være fint å lage hjemme før du løper tu døren, og nye den på veien.

 

 1. Hjemmelagde knekkebrød med havsalt. Gode selv uten pålegg.

Oppskrift til to stekebrett: 2dl grovt sammalt hvete, 2 dl lettkokte havregryn, 2 dl havrekli, 2 dl sesamfrø, 1 dl linfrø, 1 dl kruskakli, 7 dl vann og 2 ts salt. Slik gjør du: La bollen være i bollen og ?sette seg? i ca 1t. Smør blandingen så jevnt som mulig på et bakepapir på en stekeplate. Inn i ovnen i ca 40 minutter på 185grader. Åpne et par ganger underveis og slipp ut damp. Halvveis i steketiden tar du dem ut og ruter knekkebrødene opp med en pizzakutter. Sett dem inn igjen ut steketiden. Avkjøl på rist. Oppbevar i krukke eller en boks på kjøkkenbenken ? alltid klar når du trenger mat på farten.

 

 1. Hjemmelagde proteinrundstykker – nydelige både med og uten pålegg.

Oppskrift: 60g havregryn, 2 ss Cottage cheese, 1 egg, 1 ts bakepulver, ½ ts salt. Bland sammen, og fordel i små stykker på bakepapir på et bakebrett. Inn i ovnen, 200g i ca 10-12 minutter. Avkjør på rist.

 

 1. Matvafler er vafler uten sukker. De nydelige med pålegg eller spises som de er.

Oppskrift: 100g havremel, 50g speltmel, 4 egg, 1 ss bakepulver 1-1,5 dl lettmelk, 150g kesam, 1 ss smeltet smør, og et dryss havsalt. Bland alt sammen til en jevn røre. Stek i vaffeljern.

 

 1. Eggemuffins. Dette er muffins med egg som hovedingrediens. De er proppet med næring, og smaker nydelig. 

Oppskrift til 3 store muffins: 60g havregryn, 3 ss cottage cheese, 3 egg, 1 ts bakepulver, 100g skinke, ost, salt, pepper og kryddermix.

Slik gjør du: bland havregryn, egg, bakepulver og krydder i en bolle. Tilsett krydder, og miks sammen med en stavmikser til en jevn fin røre. Tilsett litt vann hvis nødvendig, røren skal være relativt tykk, og på grunn av brokkolibitene vil den være litt klumpete. Spray muffinsene og fordel røren i formene. Dryss gjerne litt oregano på toppen. Inn i ovnen på 225g i ca 20 minutter.

 

 1. Lomper er også supert, putt hva enn du liker inni og spis som en wrap. Lomper kan enten gjøres klar hjemme på forhånd, eller kjøpes i butikken og lages på farten. Et godt eksempel er Lomper, med smøreost og skinke. Enkelt, sunt og godt.

 

Flere av disse alternativene er supre som frokost og lunsj også. Jeg spiser rundstykkene og eggemuffisene som frokost eller lunsj stadig vekk, og knekkebrødene har jeg alltid et lite lager av. Rundstykkene er nydelige som tilbehør til en suppemiddag, eller ved siden av en lasagne for eksempel. 

Håper dette gav bøttevis med inspirasjon til sunn og god mat, som er enkel å lage og som fint kan nytes på farten i en hektisk hverdag. Husk at hemmeligheten ligger i planlegging. Legger du en god plan, og forbereder litt i forkant, vil du få enormt mye igjen for det. Mellommåltider kan være din lille hjelper til mer stabil energi, bedre humør og mer overskudd i hverdagen. Eller det kan gjøre at reisen din blir en mye bedre og mer positiv opplevelse fordi du har fot jevn påfyll av energi, og sunn god næring. 

GOD PÅSKE alle sammen. Nyt og kos dere<3 

 

Smiiil, Maren 

 

CrossFit Testøkt

Jeg går på et slags CrossFit-kurs to ganger i uken. Det er Charlotte Nevland som holder det på CrossFit Kvadraturen. Vi er en finfin gjeng med jenter som ikke har drevet noe særlig med CrossFit før, og som får lov å lære av flinkeste Charlotte. Jeg har nå vært der 3 ganger, og hver gang jeg er der deler jeg hva vi gjør på Snapchat og Instastory. Det er mange av dere som følger med, og det er så gøy! 

I går var jeg så nære å droppe det at det er et lite under at jeg kom meg bort. Boxen ligger 2 minutter unna leiligheten min, så det finnes virkelig ingen unnskyldning. Jeg var kald og litt trøtt, hadde skrekkelig vondt i viljen og egentlig mest lyst å bare bli på sofaen. Jeg tok meg sammen, og kom meg avgårde. Et par minutter over tiden ramlet jeg inn i boxen, og der ble jeg møtt av det skumle jeg vet – TESTØKT! 

Det er fint å teste, for uten en pre-test, utført arbeid/trening og en re-test igjen, så kan man jo ikke vite om det man gjør gir resultater. Så da var det bare å stramme seg opp, snakke positivt til seg selv, og kjøre på. Jeg tenkte jeg skulle dele testøkten med dere. Jeg har fått med meg at det er mange som leser denne bloggen som driver med CrossFit, og kanskje en god del som har litt lyst men som ikke helt tør. Så da kan det jo være fint at jeg deler litt av mine erfaringer. 

Vi starter alltid hver økt med at alle hilser på hverandre, så varmer vi godt opp, tøyer og bøyer. Deretter jobber vi med teknikken på én eller et par hovedøvelser, slik som for eksempel ulike varianter knebøy, markløft, eller press. Deretter er det alltid en WOD (workout of the Day) til slutt. Slik er hver trening bygd opp. Så, over til testøkten vår i går. Den så slik ut: 

For time:

 • 30 wallball 
 • 30 markløft 
 • 30 boxjump / stepups
 • 30 burpees

Timecap var 10 minutter. 

Dette betyr at man skal forsøke å gjøre alt dette på kortest mulig tid, men med godkjent teknikk. Man har kun 10 minutter på å bli ferdig, og blir man ikke ferdig så teller man bare antall repetisjoner man hadde igjen og noterer ned det. Mange ble ikke ferdige, og det er helt fint det. Dette er jo en pre-test, ingen er drevne i dette fra før av. 

Jeg kjørte 6kg på wallball, 55kg på markløft, og stepup på kasse (bena var HELT shaky etter de to første øvelsene, og ville ikke hoppe). Tiden min ble 6 minutter og 13 sekunder. Så det er altså time to beat for min del når vi tester igjen om noen uker. 

Singlet Reebok (utsolgt, lignende HER) // Tights Lululemon // Sko Adidas 

En annen ting som var fantastisk kult, og som jeg faktisk må skrive et eget innlegg om, er hvor mye ditt eget hode kan stoppe deg. Jeg skal faktisk spare detaljene her til det innlegget, som jeg skal begynne å skrive på med det samme. Det er nemlig ganske fascinerende hvor mye du selv tror du klarer, og hvor mye du faktisk klarer når noen andre pusher på deg, heier på deg og har troen på deg. 

Ha en strålende dag mine venner, og takk til alle som er med på påske-giveaway. Jeg trekker vinneren i morgen tidlig, jeg må jo rekke å sende pakken før jeg selv drar på påskeferie<3 

 

Smiiil, Maren 

 

Påske Give-Away til mine lesere

AVSLUTTET, OG VINNEREN ER TRUKKET <3 Thea Jansrud er den heldige vinneren!!! 

Jeg har samlet sammen noen favoritter som jeg digger, og som jeg vet at mine lesere digger. Dette er ting jeg hadde hjemme, eller har vært å kjøpt til full pris. Så dette er ikke noe kjøpt reklame for noen, det er kun en hyggelig greie jeg gjør av 2 grunner: 

 1. Jeg har lyst å gjøre noe hyggelig for mine lesere i påsken <3
 2. Jeg har lyst å invitere flere av dere til å følge min Facebook side. 

For å være med i konkurransen gjør du følgende: 

Derfor er det eneste kriteriet for å vinne denne digge påske-gaven at du liker min facebook page (vil bli sjekket), og kommenterer her på bloggen at du har likt siden, og har lyst å vinne. Thats it <3 d

Pakken inneholder: 

 • 1 abilica strikk i medium styrke (dette er det perfekte strikket til pullups feks) 
 • 1 abilica all-rounder strikk som jeg kaller det. Perfekt til fullkropps-styrkeøkter. Det strikket jeg ALLTID har med på reiser, bruker til hjemmetrening og til utetrening.
 • 2 abilica powerbands (miniband) 
 • Treningsprogram til alle typene strikk
 • Påskeegg
 • Proteinbarer 
 • Kvikklunsj x 3
 • Proteinpulver (det er dette jeg bruker i havregrøten min)
 • Påskenøtter 
 • Proteinella x 2 

Jeg håper dere synes dette er en gøy liten greie. Jeg deler mye artig på min FB-page, og skal prøve fremover å dele noen små tips og triks som kun deles på Facebook slike at det blir eksklusivt for dem som følger siden.

Dere finner facebooksiden HER, og alt du må gjøre for å vinne påskegaven er å like siden, og kommentere på dette blogginnlegget at du har lyst å vinne. Husk å legg igjen eposten din så jeg får kontaktet vinneren (du kan legge den inn i feltet hvor det står epost, da er det kun meg som ser den og ingen andre) Liker du siden fra før av, så er det alltids lov å invitere en venn eller to til å like den. Det hadde jeg satt helt enormt stor pris på. 

God påske mine fine. Nyt dagene, senk skulrene og bare kos deg <3 

 

Smiiil, Maren 

Et lite motivasjonsboost

Forrige uke kjøpte jeg meg litt treningsmotivasjon i form av nytt treningstøy. Jeg kjøpte et par nye tightser, en topp, en sportsbh og en løpejakke. Jeg gleder meg til å vise dere det. Toppen på bildet er en av dem, den er fra Reebok og jeg digger kombinasjonen av det sorte, den hvite logoen og det røde. Tightsen er også Reebok. Begge fra Nelly. 

Det finnes både ytre og indre motivasjon, og selv om jeg absolutt jobber mest med og er helt avhengig av min indre motivasjon, så må det være lov å spe på med litt ytre motivasjon også innimellom. 

Nå skal jeg straks kle godt på meg og ta med meg Leo ut på langtur i sola. Det er sannelig ikke dumt med bypåske når Kristiansand byr på strålende sol fra skyfri himmel dag etter dag. Jeg storkoser meg hjemme om dagen, og kjenner på hele kroppen at våren er i anmarsj. Alt blir liksom litt lettere, lysere og bedre. I dag skal jeg en liten runde å fikse et par påske-overraskelser, hente en spennende pakke og en tur på CrossFit i kveld. 

Følg gjerne med på instastory eller Snapchat. Der oppdateres det hyppig, og jeg deler alltid øktene mine med dere der. Kvelden crossfit-økt skal dere selvfølgelig få. Dere finner meg på marenerdvik på Snapchat, og Maren Erdvik på Instagram. 

Reebok top // Tights utsolgt (nesten identisk HER

Ha en nydelig mandag dere. Titt gjerne innom senere igjen, jeg planlegger en gøy liten påske-sak til dere<3 

 

Smiiiil, Maren 

 

Du blir ikke bedre av at andre blir dårligere

Dette har jeg hatt lyst å skrive noe om lenge, og nå følte jeg tiden var inne. Jeg tror så veldig på at vi blir sterkere sammen, og helt siden jeg var liten har mine foreldre lært meg å heie på andre, støtte og løfte hverandre frem. Det er bra å dele, og den viktigste læresetningen av dem alle: 

DU BLIR IKKE BEDRE AV AT ANDRE BLIR DÅRLIGERE.

Eller du blir ikke dårligere av at andre blir bedre. Setningen går begge veier. Det er faktisk ikke slik at hvis jeg velger å støtte andre, gi noen en like, linke til en annen blogger, tipse om en flink instagrammer eller bare løfte en annen “kollega” frem, så tar det likes eller lesere fra meg. Det er ikke slik at jeg taper på å løfte andre frem, heller motsatt. Jeg er så for at man skal heie på hverandre, og pushe hverandre til å bli bedre. Det gjelder i så mange situasjoner. Om du hjelper en medstudent og øker hans/hennes kunnskap, så gjør ikke det at du mister din egen kunnskap.

Jeg har gjort meg noen litt interresante observasjoner på dette de siste månedene. Når jeg var i Malaga med Triumph, og influecere fra hele Europa, var helt unikt. Sjeldent har jeg opplevd en mer støttende, oppløftende og raus gjeng med jenter. Det var influencere der med mange hundretusen følgere, ja faktisk over en million følgere, men helt uavhengig  av det så tagget alle hverandre, likte hverandre bilder, delte hverandres kontoer, fulgte hverandre, tok bilder av hverandre og postet bilder av hverandre. Ingen tenkte på hvem som hadde flest følgere, størst konto osv.

I Norge er det ikke alltid det funker helt på samme måte, og det synes jeg er så trist. Akkurat som vi tror at det å linke til hverandre stjeler oppmerksomhet fra oss selv. Hvis andre blir gode, blir vi automatisk litt dårligere. Det er jo overhode ikke slik det fungerer! Vi må unne hverandre suksess, heie på hverandre og støtte hverandre. 

Vi er sterkere sammen, og tro meg, når vi jobber sammen og virkelig heier på hverandre, da kan magiske ting skje<3 

 

Smiiil, Maren 

 

Når du plutselig havner på Bloggerne

God morgen fra sofakroken. Leo og meg ruslet i seng klokken 21.30 i går, og sovnet i det minuttet hode traff puta. Gårsdagen var så utrolig gøy, men det tar på med en 12-timers arbeidsdag i Oslo. Dagen startet med et tidlig morgenfly til Gardermoen hvor Anne-brith plukket meg opp. Vi hadde en koselig biltur inn til Egmonthuset hvor vi møtte flere andre bloggere, og tv-teamet til Bloggerne. Nesten godt jeg ikke visste at de skulle filme på forhånd, det kunne jeg blitt litt stresset av merker jeg. hehe. Første møte var inspirerende og bra, og jeg løp derfra med en supergod følelse. 

Det gjorde jo heller ingenting at Anne-brith hadde stått opp grytidlig for å lage makroner til oss. Har dere sett noe så delikat? 

Videre gikk turen til et mediebyrå hvor vi spise lunsj og koste oss. Deretter var det møte med Skyr, masse spennende prat, nye planer, idemyldring og test av nyheter. Om ca 2 måneder slippes en nyhet som er helt ubeskrivelig, og jeg tipper flere av dere vil hoppe i taket over dette. For dere som har meg på Snapchat kan kanskje gjette hva det er? Og hvis dere ser nøye på siste bilde i denne bloggposten så får dere enda et lite hint. 

Etter dette var det ut på flyplassen igjen hvor jeg hadde to effektive jobbetimer, og et telefonmøte, før jeg hoppet på flyet hjem til Kristiansand. På Kjevik stod mamma og Leo å ventet på meg. Jeg dumpet ned i sofaen hjemme rundt klokken 18, akkurat tolv timer etter jeg dro. En helt fantastisk inspirerende og fin dag, som gav meg akkurat det booste jeg trengte før påskeferien. 

I dag skal jeg avgårde på vegan-lunsj med en god venninne, gå lang tur med Leo og bare kose meg hjemme. Jeg skulle reist til hytta i dag, men på grunn av en jobbting har jeg valgt å utsette et par dager. Vi skal nemlig filme til noe som lanseres like etter påske, og da ble det helt nødvendig å bruke litt av påsken på dette.  Det gjør meg absolutt ingenting, det er nok av dager igjen av påsken, og hytta går jo ingen steder. I min jobb gjelder det å hoppe på de mulighetene som byr seg. 

Hvordan er det med dere? Har dere. påskeferie på fjellet eller bypåske, eller kanskje noen ikke har ferie i det hele tatt? 

 

Smiiil, Maren 

 

Triaction Triple – så mye mer enn en treningsøkt

Denne dagen har jeg gledet meg til, og jeg har telt ned dagene til jeg endelig kunne fortelle dere alt om turen min til Malaga, hva jeg gjorde der, hvem jeg var der med og hvorfor. Jeg var i Malaga i februar med Triumph, for å være med på å skape innholdet til lanseringen av et treningskonsept som heter TRIACTION TRIPLE, og i tillegg Triumphs egen, helt fantastiske kolleksjon med freshe treningsklær.  

Triaction Triple er 60 minutter aktivitet, delt inn i 3 x 20 minutters deler: 

 • 20 minutter Stretch 
 • 20 minutter Speed
 • 20 minutter Social 

Dette gir en super treningsøkt og godfølelse både for kropp og hode. Det skal holdes Triaction Triple event over hele Europa, og jeg gleder meg til å fortelle dere mer om dette. Vi spilte inn en film i Malaga for å vise hva Tripel Triaction går ut på, her ser dere den: 

Hva synes dere om filmen? Så det gøy ut? 

Hele tanken bak Triaction Triple  er å skape en gøy, effektivt og unik treningsøkt som er lett å dele med andre. Trening handler om mer enn å bygge muskler. Det handler om å komme sammen, jobbe sammen, pushe hverandre og nå nye høyder – sammen. Together we Triumph 

Triumph ønsker å vise sterke selvstendige jenter, som blir enda sterkere ved å stå sammen. Det handler om samhold, felles styrke, og et bedre og helhetlig resultat sammen. Jenter som heier på jenter, og girlpower hele veien. Skjønner dere at jeg var gira på denne kampanjen eller? Det er jo akkurat det jeg ønsker å fremme på bloggen, og akkurat det jeg brenner så sterkt for. Jenter som støtter hverandre, helt uavhengig av hvor man kommer fra, hvordan man ser ut, hva man gjør eller hvem man er. Vi er på lag, og sammen er vi uslåelige.

Når jeg skriver helhetlig trening så mener jeg at hele kroppen er med på en treningsøkt, både fysisk og mentalt. Triaction triple er skapt for at kvinner skal føle seg løftet opp, sterkere og bedre, både i kropp og hode. Det finnes ingen bedre følelse enn å kjenne at du har noen i ryggen, noen som heier på deg, og som vil at akkurat DU skal få ut ditt beste potensial. 

Vi var altså i Malaga for å filme, og ta bilder til Triaction Triple treningsopplegget, men også vise frem treningsklærne. Triumph sin Triaction Triple kolleksjon består av en hel serie med freshe, behagelige, og fine treningsklær i super kvalitet. Dere har nok sett noen av disse klærne allerede, da jeg har brukt den mye etter jeg kom hjem. Det ligger flere bilder av dem på Instagram. Mange av dere har spurt om klærne, og spesielt sportsbhene. Det føles så bra at jeg nå endelig i dag, og i ukene fremover kan gå mer i detalj og fortelle dere om dette. 

Vi hadde 4 dager sammen i Malaga, og det som første dagen var 20 ukjente jenter fra ulike land, ble raskt en sammensveiset jentegjeng, med bøttevis av humor, og herlig stemning. Jeg lærte så mye på den turen, som jeg har tatt med meg videre. Du blir ikke dårligere av at andre er gode. La oss bare bli bedre sammen, løfte hverandre og heie på hverandre. Together we Triumph <3 

Klikk deg inn på Triumph sin hjemmeside og les alt om produktene, treningskonseptet og få masse herlig inspirasjon. 

 

Smiiil Maren 

Gode matopplevelser må deles

Så godt at det må deles 

For noen dager siden spiste jeg lunsj ute, og fikk servert en rett som var så godt at den må deles. Dette er altså asiatisk kyllingsalat, og smakene var helt utrolige. Man tenker ofte at salat er salat, og at det kanskje er litt kjedelig. Dette fikk meg til å få lyst å leke meg mer med smakene i salaten, og tilsette flere spennende smaker. Mmmm. 

Mamma hadde en chevre-salat, og den gir meg den samme inspirasjonen. Salat er ikke kjedelig, det kan jo varieres i det uendelige. Når osten er varm, eller kyllingen er varm så blir det med et en mer innbydende og mettende rett føler jeg. Nei dette var en liten opplevelse altså, og alle gode matopplevelser jeg har, må jeg dele med dere <3 

Nå er to gode venninner på vei hit, og vi skal kose oss med jentekveld sammen. I morgen står vekkerklokken på 05, og jeg hopper på første fly til Oslo for å jobbe der hele dagen, og ta flyten hjem igjen sent på ettermiddagen. Dagen er spekket med møter, og jeg gleder meg så. Anne-Brith henter meg på flyplassen, da første møte er sammen. For en raus og snill dame, det er jo så mye koselige å kjøre sammen, enn å sitte alene på flytoget. 

Ha en nydelig kveld<3 Jeg gleder meg til å oppdatere dere fra Oslo. 

 

Smiiiil, Maren