KONKURRANSE!

Det var stor interresse omkring forrige konkurranse med Easy-living produktene fra Proteinfabrikken. Jeg kjører på igjen, og deler denne gangen ut:

SUNNE VAFFLER

KAKEMIKS – alle tre varianer!

LAVKARBOBRØD

Disse produktene er fantastiske! Kakemiksene og vafflene er supre som et sunnere alternativ til helgekosen, og en topp løsning når søtsuget melder seg i hverdagen. Jeg lager som oftes muffins istede for kake av disse kakemiksene, og det funker så bra! Lavkarbobrødet redder frokosten og lunsjen. Det smaker godt, er sunt og så enkelt å lage. Høres dette bra ut? Ja da synes jeg du skal kaste deg med i konkurransen.

Jeg trekker 3 vinnere denne gangen, og alle får ALLE produktene!!! 

For å delta:

 1. Lik Easy living på facebook HER.
 2. Kommenter statusen på Easy living sin facebookside hvor de spør om du er med i Fitliving sin konkurranse.
 3. Trykk på Liker i bunnen av dette innlegget og legg igjen en kommentar at du er med i konkurransen.

 

Vinneren trekkes på søndag! Jeg dobbeltsjekker at vinneren har kommentert statusen til Proteinfabrikken! Dette er da en konkurrane kun for dem med facebook, men fortvil ikke, nye konkurranser er like rundt hjørnet.

LYKKE TIL 🙂

 

Smiiiiiil Maren

Du lever bare en gang – lev et dobbeltliv!

I går på vei hjem kom jeg forbi et byggefelt hvor noen hadde tagget på den ene veggen: DU LEVER BARE EN GANG – LEV ET DOBBELTLIV. Jeg måtte smile litt, for det føles nesten som det jeg gjør. Miinto og Sats er totalt kontraster, og det føles nesten som jeg lever to ulike liv. Et sporty treningsliv og et liv hvor trening/kosthold aldri blir nevnt. Det er i grunn helt topp, det beste fra to verdner! I går fikk jeg fotograften til å knipse et par bilder med mott kamera, slik at jeg kan vise dere en liten sneakpeak av hvordan min miintohverdag ser ut i fotostudio.

Litt mer glamorøst enn når jeg tusler rundt i sats uniformen, i tights, joggesko og en tutt på hode! Hehe. Jeg elsker jobben min på Miinto, og jeg elsker jobben min som personlig trener. Den ene hadde ikke vært så bra uten den andre. Jeg må ha trening/helse/kosthold i livet mitt, men samtidig må det ikke få for mye fokus og bli altoppslukende. Derfor er Miinto den perfekte motpol, som skaper en herlig balanse.

Dere spør meg ofte hvordan jeg klarer å spise sunt på farta, så i dag knipset jeg et bilde av det jeg puttet med meg i vesken av spiselige ting. En typisk Maren-snack. Cottagecheese, skyr og frukt til lunsj, crystal som et lite energiboost når det trengs ila en lang arbeidsdag, lime til å kutte opp å ha i vannet og nespresso med kokossmak. Flere av dere har spurt om denne kokoskaffen var kun en limited-edition like før jul, og den er desverre ikke å få tak i lenger. La oss håpe at nespresso forstår at det er den beste kaffen de noen gang har laget, og dermed gjør den tilgjengelig igjen!

 

Smiiiil maren

Mat = Overskudd

Som jeg nevnte var dagen i går slett ikke god. Sliten, slapp og null overskudd. Jeg kjenner kroppen min, og jeg vet hva som må til på slike dager. Uavhengi av om det er helg eller hverdag, trenger kroppen påfyll av energi, så er det det den skal få. Jeg doblet (og mer til) derfor karbohydrat mengden i gårsdagen målstider, og økte mengden. Jeg fylte godt opp med spellomper, ris, havregryn og frukt. Det føles som eneromt mye mat i går, og gjorde meg i grunn bare fryktelig mett og enda mer slapp. I dag derimot – steike flate for en energi på trening! Ikke nok med at jeg hadde enormt trykk i musklaturen, jeg økte også på samtlige øvelser. Jeg måtte smile til meg selv i speilet da 16kg hantlene føk opp i brystpressen, hvor jeg tidligere har slitt med 12-14kg. Stor stas!! Dette bekrefter nok en gang at man MÅ lytte til kroppen, og tørre å fylle på når kroppen kjennes tom og sliten. Det er frustrerende og trist at så alt for mange jenter er så redd for å spise maten sin. For lite mat er mest sannsynlig den største grunnen til at mange ikke opplever den fremgangen og de resultatene de ønsker. Det handler ikke om å overspise og presse i seg overdrevne mengder mat – det handler om å lytte til kroppen, og gi kroppen et energiboost når det trengs.

I dag kjørte jeg følgde øvelser:

 • Brystpress
 • Flies
 • Skråbenk
 • Triceps med tau / stang
 • Preachers curl

 

Etter trening dro jeg opp til Supernature og hamstret godsaker til i kveld.Dere vet alle at jeg ELSKER kålchips, og dette er virkelig den perfekte hverdagssnacks. Med et kaloriinhold som er ca ikke-eksisterende, og en smak som er helt himmelsk har dette vært, og vil alltid være en stor favoritt hos meg. Hele fem store bokser ble med meg hjem i dag, fire med kanel/kakao og en med cheese. Fire av boksene er allerede borte, og det gjør absolutt ingenting. Dette er kun tørket kål med naturlig krydder. En fest for smaksløkene og formen! *smile*

Dagens middag ble Taco – igjen! Jeg må le av min mangel på kreativitet i matveien for tiden. Det blir taco flere ganger i uken. Men jeg tenker hvorfor ikke? Det er det aller beste jeg vet i hele verden, det er sunt og det er latterlig enkelt. Så da ble det taco igjen da, med salat, agurk, mais, ost, avokado, løk, tomat, karbonadedeig, kesam, salsa og speltomper.

Nå skal siste boksen med kålchips nytes sammen med siste episoder av min favorittserie på Netflix. Håper dere har hatt en fin tirsdag kjære dere!

 

Smiiil Maren

Motivasjonssitater

Jeg sitter kjapt innom for å ønske dere en herlig, energisk og super tirsdag! Jeg skriver det vel så mye til meg selv som til dere. I går hadde jeg en liten nedtur, i form av en latterlig dårlig treningsøkt, og en mandag totalt uten energi og overskudd. En skikkelig blåmandag med andre ord! Det gjør ingenting å ha slike dager, og i grunn så kan det faktisk være positivt. Slike kjipe dager, uten energi gjør at man setter ekstra stor pris på de energiske gode dagene. Så da satser vi alt på at denne tirsdagen blir både herlig, energisk og super både for dere og for meg!  Jeg liker å leke meg med bilder og motivasjonssitater. I dag morges over morgenkaffen min, satt jeg sammen en hel rekke ulike quotes med mine egne treningsbilder. Resultatet skal jeg dele med dere i dagene fremover. Den første kommer her:

Jeg har mange flere på lur, og vil legge ut flere med jenvne mellomrom. Ellers har jeg bestemt meg for at det blir ny konkurranse med Easyliving produtktene, da fler eav dere viste stor interesse for dette. Jeg tenker å dra i gang konkurransen allerede i morgen, så følg med!! Jeg er også i gang med spørsmålene deres, og jeg koser meg faktisk litt med å svare. Dere har spurt om mye variert og det er gøy!

Nå må jeg komme i gang med arbeidet her, mer fra denne kanten senere!

Smiiiil Maren

Mondaybliss

Nå har jeg endelig blitt venn med Youtube-kontoen min, og filmen av min nye favoritt mageøvelse ligger nå ute HER. Sjekk den ut. Denne mandagsmorgenen startet på best mulig måte. I sofakroken, med deilig nespressokaffe med et hint av kokos, og Kurs Nilsen sin deilige stemme på ørene. Jeg har blitt flink til å skape slike små øyeblikk i hverdagen, slike små glimt av hverdagslykke. Det skal ikke mer til en et lite kvarter, med god musikk, og god kaffe for å skape en deilig morgenstemning og sette standarden for en finfin mandag.

Jeg er en skikkelig morgenfugl for tiden, og i dag våknet jeg allerede kl 06.00, uthvilt og klar for en ny dag! Det gav muligheten for en frisk start på dagen i form av en liten cardiorunde før jobb. Cardio er i grunn bare et fancy ord for kondisjonstrening. I dag valgte jeg elipsemaskinen som hjelpemiddel, og det funket veldig bra. Jeg har ikke løpt på over en uke, og det kjenner jeg at både knær, hofter og ikke minst benhinnene har hatt svært godt av. Elipse er virkelig et godt alternativ til tredemøllen. Jeg får ikke ike høy puls, men det er heller ikke poenget når jeg trener tidlig på morgenen. I dag hadde jeg God morgen Norge som underholdning på mine 35 minutters tur på elipsen. Da forstår dere litt hvor intensiteten lå. Hehe.

Jeg ble både svett og blid, og det var i grunn hensikten med hele økten, så da sier jeg meg fornøyd med dagens mini-kondisjonsøkt.  La dette være en liten inspirasjon til å se at det er ikke alltid så enormt mye som skal til. Du må ikke ta livet av deg selv på tredemølla og løpe mil etter mil for å få resultater. Nå er jeg på plass på Miinto, og jeg sitter her med verdens nydeligste fotograf Julie Tørrissen. Vi drikker kaffe, spiser jordbær og skravler om helgen. Straks skal vi i gang med dagens utfrodringer i studio, men først et par minutter til med mandagskos:)

Nyt mandagen kjære dere! Jeg gjentar meg selv – denne mandagen er kun kjip og tung hvis du lar den være det. Det er DU som bestemmer hvordan dagen din skal bli.

 

Smiiiil Maren

Ny effektiv mageøvelse

Gårsdagens treningsøkt kan vel nesten ikke kalles en treningsøkt. Det ble en miks av turn, lek og morro! Marthe og meg hoppet rundt som to sprettballer og testet ut masse ulike triks. Planen min var å gå til en god styrkeøkt på ben, men fokus var totalt fraværende og jeg hadde rett og slett ikke lyst! Så da ble det lek og morro i stede. Jeg følger ingen konkret plan med treningen min, jeg trener på lyst, og overskudd. Jeg fortalte dere for en stund siden at jeg hadde funnet en ny mageøvelse som jeg ville vise dere. Øvelsen er absolutt ikke ny, men jeg har ikke brukt den så mye tidligere, så den er ny for meg. Det er viktig at du presser korsryggen ned i gulvet, slik at det ikke er noe mellomrom mellom underlaget og din korsrygg. Utenom det punktet, så er øvelsen teknikkmessig enkel og svært effektiv. Jeg har filmet øvelsen, slik at dere kan se hvordan den utføres:

Det er soms agt viktig at korsryggen presses ned i gulvet, hvis ikke blir dette en øvelse for hofteleddsbøyerne og ikke hovedaklig magen.

Ellers ble det mye turn-lignende morsomheter i går. Jeg er tidligere turner, og det er noen små triks som fremdeles sitter i kroppen. Slik som å vandre rundt på hendene, slå hjul, stift og araber. Marthe er ingen turner, men hun er en spretten liten uredd sak, så hun tester ut det meste og lykkes som oftes.

Ellers har denne helgen vært fylt med god mat også. Alt fra sashimi som jeg viste dere i går, til taco med overdrevent mye ost *guilty pleasure*, ristet landbrød med røket laks og mange skåler med havregrøt med deilig tilbehør og min favoirtt miks med cottagecheese, vanilje kesam, skyr, vanilje yogurt og masse frisk frukt, bær og ulike typer nøtter. Mmmmm 🙂 Det har blitt både dream is, smågodt, popcorn og vin hos meg også, så slapp helt av – det er helg og det er helt i orden!!


Mange av dere har etterlyst svar på spørsmålene. De kommer så fort jeg har mulighet, men det kom inn godt over hundre spørsmål, så det kommer til å ta litt tid å få svart på alle. Jeg må nok dele dem opp i kategorier, og poste svarene på de ulike kategoriene i egne innlegg. Så vær litt tplmodige med meg skjønne dere, svar kommer! Spørsmålsrunden er nå avsluttet, og jeg tar ikke med noen spørsmål som kommer inn fra nå av!

Nå skal jeg straks treffe en venninne på cafe, og nyte resten av denne solrike deilige søndagen. Resten av dagen blir i slow-motion, batteriene skal lades opp til en ny og travel uke!

Smiiiil Maren

 

Homemade sashimi

God lørdagsmorgen

Min kropp nekter å forstå forskjellen på hverdag og helg, og dermed var jeg lysvåken og klar for jobb kl 06.30, jeg klarte å ligge i sengen til 07.30, men da måtte jeg rett og slett opp. Lørdag eller ikke, denne kroppen var uthvilt og klar for nye utfordringer. Dagen og kvelden i går var så hyggelig. Etter jobb dro jeg på Waynes med to venninner. Søte Kristine har jeg kun snakket med over nett, og det var så herlig å treffe henne i virkeligheten. Kristine, Lina og meg koste oss på cafe i et par timer før vi alle måtte løpe videre. Et herlig lite avbrekk i hverdagen. Jeg løp videre til Optimal trening hvor jeg møtte alle mine fine! Vi kjørte på med en solid styrkeøkt. Vi trente alle ulike ting, men det er noe med det å være der sammen, og kjenne energien fra de andre. Jeg kjørte en kort og hrei økt på bryst og triceps. Marthe tok et snapshot av meg midt i flies i kabel, som kanskje er en av de mest macho øvelsene jeg kjører. Hehe. Jeg må le høyt av mitt eget ansiktsutrykk og det hele. Jeg ser ut som jeg prøver å ligne på den kvinnelig utgaven av Hulken. Det er et uttrykk som sier: “If you still look cute at the end of your workout, you didn’t work hard enough” – vel da tror jeg vi trygt kan si at jeg jobbet hardt nok! *smile*

Jeg kjørte følgende øvelser:

 • Brystpress med hantler
 • Flies med hantler
 • Flies i kabel
 • Pushups
 • Triceps pushdown med tau / stang

 

Etter trening dro Marthe og meg hjem til meg. Vi klarte ikke bestemme oss for hva vi skulle spise, og var innom utrolig mye før vi fant ut av hjemmelaget sashimi er perfekt. Vi elsker fisk begge to, og synes alltid vi får for lite når man bestiller sashimi på sushisjapper. Så da kjøpte vi like godt hver vår salmalaks, kuttet den opp i biter og serverte sammen med masse deilig tilbehør. Vi hadde syltet ingefær, agurk, babyleaf, dampet brokkoli, sukkererter, avokado og soyasaus. Så utrolig raskt og enkelt – og så latterlig godt! Etter Marthe dro måtte jeg lage meg en liten nightsnack med cottagecheese, jordbærbær og vaniljekesam. Jeg kan ikke legge meg sulten, og søtmoms som jeg er så måtte jeg avslutte med noe litt søtt. *guilty* Jeg kjøpte inn masse frukt og bær i går, det er nemlig tilbud på alt av frukt og bær på coop i går og i dag. Løp og kjøp!!Nå skal jeg nyte lørdagsmorgenen med god frokost, nyheter, og kaffe. Ha en super helg kjære dere, fyll den med positive ting og kos dere! Hent krefter og lade batteriene til en ny uke.

 

Smiiiil Maren

Fredagsgleder!

Fredag er virkelig min favorittdag, og jeg koser meg litt ekstra i helgene. Her har dere denne fredagens små gleder
Det er viktig å kose seg, og utskjeielser skjer så absolut i min verden også – believe me!! Nyt helgen, med verdens beste samvittighet.

 

Smiiiiil Maren

Endelig fredag

Endelig fredag dere, fy så fort denne uken har gått. Denne uken har vært helt utrolig hektisk, og jeg har vært på farten fra tidlig morgen til sene kvelden flere dager denne uken. Jeg har kommet inn i en kom steam med morgentrening denne uken og det er virkelig helt genialt da jeg ofte er så sliten etter jobb at jeg ikke orker å trene. Det er utrolig deilig å være ferdig på jobb, og kunne dra rett hjem istede for trening. I dagr har vi en lang arbeidsdag foran oss på Miinto, med en haug av butikker og latterlig mange plagg som skal fotograferes. Jeg var derfor litt smart og la inn en liten økt før jobb. Dagens økt ble 30 minutter på elipse, og litt core. Det var alt jeg rakk, men det skal faktisk ikke mer som skal til.

Etter trening koste jeg med med denne skålen. Den inneholder et eple kuttet i små biter, en boks cottage cheese, en skyr, en yoplait yogurt, bringebær, mandler, valnøtter og kanel. Jeg varmer frosne bringebær i en kjele, og heller dem over. Mmmm! En super oppladning til trening, og en finfin start på dagen.

Jeg har et lite tips til dere i dag. Jeg vil tippe det er flere med meg som sliter med å drikke nok vann, så da har jeg funnet ut at dersom vannet smaker noe så er det lettere for meg å drikke det. Jeg kjenner også at de dagene jeg trener så tidlig at jeg ikke rekker å spise først (dette skjer svært sjeldent, da jeg må ha energi for å kunne prestere) er jeg helt avhengi av å drikke noe som smaker noe, ellers blir jeg rett og slett kvalm. Så i dag la jeg en C-vitamin brusetablett med jordbærsmak i vannflasken min, og det gjorde virkelig susen!

Det smakte nydelig og det er absolitt positivt å få i seg C-vitaminer. En vinn-vinn situasjon rett og slett! Så det anbefaler jeg dere å teste ut. Jeg kjøpte mine i sverige, men jeg tror disse finnes på vanlig matbutikker, evt helsekost også.

Nå må jeg komme meg tilbake på jobb hvis jeg skal rekke å komme meg ut herfra før kvelden! Nyt fredagen, sola og den magiske helgefølelsen!

 

Smiiiiil Maren

Orginal oppvarming og ryggtrening

I dag satt treningslysten langt inne. På tross av total treningsfri i går, og en god nattsøvn, tok det på med en lang arbeisdag og det fristet lite med en styrkeøkt i kveld. Heldigvis hadde jeg en avtale med en god venninne og avtaler kan man ikke bryte. Jeg var både litt sliten og frysen etter jobb, så jeg fant ut at den perfekte løsningen måtte bli en super energidrikk og solarium – samtidig. Jeg koste meg hele 25 minutter i “syden” mens jeg sippet til Crystal Sugarfree. Virkelig den perfekte oppladningen. God og varm i kroppen, og med en herlig energi var jeg klar for en ryggøkt.

I dag kjørte jeg følgende øvelser:

 • Pullups med strikk
 • Nedtrekk
 • Roing
 • Markløft
 • Facepull
 • Latsdrag

 

Nå har jeg akkurat tatt en lang deilig dusj, og skal nyte en diger tacosalat med spellomper, etterfulgt av en stor fruktsalat med vanilje kesam til dessert. Det er utrolig viktig å fylle godt på med mat etter trening dersom man skal få de resultatene man ønsker. Til slutt i dag vil jeg dele et lite sitat med dere. Jeg måtte lese det et par ganger før det virkelig traff meg hvor utrolig viktig dette er. ” Your body feels everything your mind says” Så tenk over hvordan dere snakker til dere selv jenter!! Vær god mot kroppen din, gi den utfordringer i form av fysisk aktivitet, men også tilstrekkelig restitusjon. Snakk deg selv opp og ikke ned. Spill på lag med kroppen din – du har fått denne ene kroppen, så vær god mot den og tenk positive tanker om deg selv!

On that note, skal jeg krype opp i sofaen og gi kroppen min masse god mat og hvile. Nyt torsdagskvelden skjønne dere!

Smiiiil Maren