Ny effektiv mageøvelse

Gårsdagens treningsøkt kan vel nesten ikke kalles en treningsøkt. Det ble en miks av turn, lek og morro! Marthe og meg hoppet rundt som to sprettballer og testet ut masse ulike triks. Planen min var å gå til en god styrkeøkt på ben, men fokus var totalt fraværende og jeg hadde rett og slett ikke lyst! Så da ble det lek og morro i stede. Jeg følger ingen konkret plan med treningen min, jeg trener på lyst, og overskudd. Jeg fortalte dere for en stund siden at jeg hadde funnet en ny mageøvelse som jeg ville vise dere. Øvelsen er absolutt ikke ny, men jeg har ikke brukt den så mye tidligere, så den er ny for meg. Det er viktig at du presser korsryggen ned i gulvet, slik at det ikke er noe mellomrom mellom underlaget og din korsrygg. Utenom det punktet, så er øvelsen teknikkmessig enkel og svært effektiv. Jeg har filmet øvelsen, slik at dere kan se hvordan den utføres:

Det er soms agt viktig at korsryggen presses ned i gulvet, hvis ikke blir dette en øvelse for hofteleddsbøyerne og ikke hovedaklig magen.

Ellers ble det mye turn-lignende morsomheter i går. Jeg er tidligere turner, og det er noen små triks som fremdeles sitter i kroppen. Slik som å vandre rundt på hendene, slå hjul, stift og araber. Marthe er ingen turner, men hun er en spretten liten uredd sak, så hun tester ut det meste og lykkes som oftes.

Ellers har denne helgen vært fylt med god mat også. Alt fra sashimi som jeg viste dere i går, til taco med overdrevent mye ost *guilty pleasure*, ristet landbrød med røket laks og mange skåler med havregrøt med deilig tilbehør og min favoirtt miks med cottagecheese, vanilje kesam, skyr, vanilje yogurt og masse frisk frukt, bær og ulike typer nøtter. Mmmmm 🙂 Det har blitt både dream is, smågodt, popcorn og vin hos meg også, så slapp helt av – det er helg og det er helt i orden!!


Mange av dere har etterlyst svar på spørsmålene. De kommer så fort jeg har mulighet, men det kom inn godt over hundre spørsmål, så det kommer til å ta litt tid å få svart på alle. Jeg må nok dele dem opp i kategorier, og poste svarene på de ulike kategoriene i egne innlegg. Så vær litt tplmodige med meg skjønne dere, svar kommer! Spørsmålsrunden er nå avsluttet, og jeg tar ikke med noen spørsmål som kommer inn fra nå av!

Nå skal jeg straks treffe en venninne på cafe, og nyte resten av denne solrike deilige søndagen. Resten av dagen blir i slow-motion, batteriene skal lades opp til en ny og travel uke!

Smiiiil Maren

 

25 kommentarer

Siste innlegg