Store ting på gang

Det kribler i magen, og hodet jobbet på spreng – døgnet rundt. Jeg er midt i en utrolig spennende prosess, og sammen med et fantastisk team holder vi på å skape noe noe jeg vet mange av dere vil bli helt i ekstase for. Dette har vært svært etterspurt – på alle mine kanaler.

Det er håpløst å si A og ikke B, men samtidig er det gøy å kunne dele at en stor, og sinnsykt kul greie er på gang, og det lages til og for dere❤️

 

Jeg løper ikke kun rundt i treningsklær om dagen, og det er litt nytt for meg. Jeg vet ikke helt om jeg trives i denne stilen, og kjenner at jeg er så mye mer komfortabel i treningstights og hoodie. hehe. Dette er ikke et typisk antrekk jeg ville blogget, men samtidig så har flere av dere spurt om litt hver hverdagsliv, hverdagsstil og litt mer oppdateringer fra interiøret i leiligheten min.

Jeg vil alltid gi dere det dere ønsker, så her kommer litt hverdagsstil, også holder jeg på å jobbe med et innlegg med litt interiør og “hjemme hos meg” blogg.

 

I skrivende stund sitter jeg hjemme å jobber, men snøen laver ned utenfor. Jeg har hatt en liten joggetur på mølla ( 30 minutter sammenhengende jogg på 9,5-10 km/t) her hjemme, og en frisk liten tur ute i snøen med Leo. Det blir et par timer jobb hjemme, før jeg har et møte i sentrum, etterfulgt av min faste gruppetime. Etter timen skal en god venninne og meg ha middag sammen hjemme hos meg❤️  Litt ekstra kos på en torsdag, og snikstart på helga!

Hvordan har DU det? Fortell meg litt om hverdagen din kjære deg. Har du hatt en fin start på året, eller føler du januar litt grå, kald og kjip?  Del i kommentarfeltet❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Det er en stor ære

Reklame | ShapeUp Convention

For kort tid siden fikk jeg en utrolig kul forespørsel. Jeg ble spurt om jeg hadde lyst å holde SKYR-økta på årets ShapeUp Convention i Oslo. Det er en stor ære å ble spurt om å være instruktør på ShapeUp Convention, og litt ekstra kult å bli spurt om å holde SKYR-økta?

Det er kun 40 plasser på denne timen, så skal du på convetnion Lørdag 16 februar, må du sitte klar 1 februar, når timeplanen åpnes for booking. Jeg gleder meg helt VILT til å lage tidenes svettefest i kjent Maren-til på denne timen, og jeg håper å ha så mange som mulig av dere der?  SKYR-økta er klokken 16.00, altså dagens siste time. En perfekt måte å avslutte en sprek og morsom dag!

Du kan lese alt om shapeup Convention HER. Inne på hjemmesiden finner du all info, timeplanen og påmelding. Alle som melder jeg på får en sms når bookingen av gruppetimer åpner. Håper vi ses til årets råeste treningsfest?

 

Smiiil, Maren 

 

Lunsjen som reddet dagen

I dag har jeg sittet med bilag og regnskap i hele dag. Det er nemlig slik at når jeg driver eget firma, så er de ganske mye å holde styr på. Heldigvis har jeg verdens beste Geir, min regnskapsfører, som holder orden på alt. Jeg har også en pappa som tidlig lærte meg at er det én du absolutt aldri tuller med, så er det banken! Jeg er glad for at mine foreldre har vært tydelige, og litt strenge der. Jeg tror det har spart meg for en god del surr på min reise som selvstendig næringsdrivende.

I dag har vi altså sortert, strukturert, og organisert absolutt alle utlegg og bilag for 2018, og det er virkelig til å bli helt svett av. Jeg trives veldig godt i jobben min, men det er virkelig ikke bare bare å drive for seg selv alltid. Det er så mye å passe på, og inntekten kan være svært variabel. Noen måneder er knall gode, mens andre er mer stille. Jeg elsker friheten jeg har, men av og til høres det litt godt ut med en fast, trygg jobb, med en stabil inntekt.

En solid innsats med regnskap måtte feires med en ekstra god lunsj. Kontoret til Geir ligger like ved siden av Frøken Larsen, og der koste vi oss med tidenes salat-fest. Har du sett to så digge, store og fristende salater? Mmmmm.

Jeg hadde Cæsar salat, og Geir hadde en skalldyr-salat. Så utrolig godt, sunt, smakfullt og rikelig med mat. Jeg er alltid redd for å ikke bli mett når man bestiller salat, men det var ingen fare her. Med rause biter kylling, store salatblader, krutonger, bacon, parmesan og grovt godt brød, ble jeg ordentlig god og mett🧡 Geir var strålende fornøyd han også – neste gang skal jeg bestille hans salat, for den så helt nydelig ut.

Et lite tips: Be om dressing ved siden av, da kan du selv bestemme mengdene, i stede for at det er gjort på forhånd. Standard er at dressingen er på, så husk å be om det, hvis du ønsker det.

Vi koste oss med mat, cola zero og kaffe. Skravla gikk i ett, om alt annet enn regnskap. Denne lunsjen reddet hele dagen min. Jeg blir helt gåen i hode av tall og økonomi-prat, så det var helt nydelig å koble helt av med en nydelig lunsj på Frøken Larsen.

Det er så koselig med Geir, og det er så hyggelig å kunne ta en lunsj sammen og prate litt annet enn jobb. I dag gikk vi i dypet på både Orderud og Baneheia-saken, sørlendinger og vår litt lukkede, og kanskje litt lite inkluderende væremåte, livet og kjærligheten, litt trening og mat, og ellers alt mulig mellom himmel og jord. En helt utrolig koselig lunsj, med en av de snilleste og herligste jeg vet om. Geir du er helt topp – tusen takk for i dag🧡

 

Smiiil, Maren 

 

Oppskrift: Asiatisk kyllingsuppe

For et par dager siden la jeg ut et bilde av en nydelig kyllingsuppe på Snapchat og Instagram, og mange spurte etter oppskriften. Den vil jeg selvfølgelig dele med dere. Dette er en sunn, smakfull, næringsrik og utrolig god suppe. Jeg håper flere av dere vil teste den ut. Oppskriften er fra Trines Matblogg.  Vi la til litt mer kokosmelk, og droppet et par av hennes ingredienser, men basen er hennes, og jeg anbefaler alle å følge denne fantastisk inspirerende dama. Jeg lærer så mye av Trine, og koser meg med hennes oppskrifter.

Ingredienser: 

600 g kyllingfilet, i strimler

2 boks kokosmelk

1liten rødløk, i tynne båter

1rød chili, finhakket

1 og 1/2 ss frisk ingefær, revet

3 feddhvitløk, finhakket

2 sitrongress, hakket og delt i biter

3 dl god kyllingkraft

2 gulrøtter, i skiver

2 ss fishsauce (smak til)

1/2lime (smak til)

1 neve aspargesbønner (eller sukkererter), delt i to

Frisk koriander

3 porsjoner ris

 

Slik gjør du:

Skjær opp alle ingrediensene som angitt, slik at du har alt klart før du setter i gang. Slå litt på sitrongresset med baksiden av en bred kniv for å frigjøre smak, og skjær det deretter opp i grove biter (som du skal fiske opp av suppen før servering). Kok risen etter anvisningen på pakken.

Ha 2 ss av kokosfettet (det øverste, faste laget i kokosmelkboksen) i en gryte eller stekepanne med høye kanter. (Jeg anbefaler at du benytter ordinær kokosmelk for å få en best mulig smak. Dersom du likevel velger å benytte en lettutgave kan du erstatte kokosfettet med en nøytral matolje.) Tilsett løken og la det frese et par minutter, og tilsett deretter hvitløk, chili, ingefær og sitrongress. La det frese med i ca. 1 minutt før du tilsetter resten av kokosmelken og kyllingkraften. Kok opp og tilsett kyllingbitene og gulrøttene, og la det trekke i ca. 10 minutter, til kyllingen er gjennomkokt. Fjern sitrongressbitene og smak til med lime, fishsauce, og tilsett aspargesbønnene. Suppen er ferdig når aspargesbønnene er gjennomvarme. Gi suppen et dryss med grovt hakket koriander, og server umiddelbart med ønsket tilbehør.

Håper du får en fin mandag, og at uken starter på best mulig måte for deg. Jeg våknet med litt sår hals, og en slapp kropp. To kopper te innabords, og straks er jeg klar for å starte dagen. I dag skal jeg ha to gruppetimer, så det er bare å finne frem energien. Kanskje det må bli en god suppe til middag når jeg kommer hjem i kveld❤️

 

Smiiil, Maren

 

HAIR LUXIOUS

Reklame | Samarbeid Good For Me

Dette er litt gøy å dele med dere, for er det et samarbeid jeg virkelig virkelig har hatt lyst å få til, så er det Good for me. Jeg har så mange venninner som har skrytt Hair Luxious pillene opp i skyene. Jeg har hatt så enormt lyst å både teste, og få til et samarbeide slik at jeg kunne dele dette med dere også💗 Nå har ønsket endelig gått i oppfyllende, og jeg er i gang med å teste flere av Good for me sine produkter. Hair luxious er det jeg har testet aller lengst, og derfor er det det jeg ønsker å dele med dere først.

       

Jeg tok et valg om å prøve extentions, og jeg har forelsket jeg så vilt i det lange tykke håret mitt. Dette er helt fantastisk, men det er jo ikke ekte. Så min drøm er å få mitt eget hår så sunt, sterkt, tykt og glansfult som mulig. Litt mye å be om? Kanskje, men ting ser lyst ut. Håret mitt har nemlig skjønt at jeg prøver å gjøre alt jeg kan for at det skal gro og trives, for det vokser som aldri før. Jeg måtte ringe Carmen, frisøren min, og fremskynde timen min, for plutselig var det en ettervekst som meldte sin ankomst, mye tidligere enn forventet. Det er jo virkelig bare et luksusproblem, og jeg tar gjerne litt ettervekst jeg, hvis det betyr at håret mitt gror og trives.

Jeg har fått muligheten til å gi dere 33% på den første bestillingen av Hair Luxious, klikk dere inn HER for å få tilbudet. 

Kombinasjonen av et sunt kosthold, smart hårpleie og Hair Luxious er helt optimal for meg. Jeg føler at jeg virkelig tar vare på håret mitt fra innsiden, og det belønnes i at det vokser i rekordfart🌸

Jeg er så fornøyd med å endelig ha kommet i gang med disse hårvitaminene, og så glad for at jeg har fått muligheten til å dele denne gode rabatten med dere. Les mer om Hair Luxious og legg inn din bestilling på Good for me sine hjemmesider. 

Ha en nydelig søndag mine venner. Jeg skal kose meg hjemme et par timer, før jeg skal opp til familien på søndagsmiddag. Hele gjengen er samlet, både store og små, og på menyen står det faktisk taco. Favoritt menneskene mine, og favorittretten. For en herlig søndag💗

Smiiil, Maren 

Sunne pannekaker og Eplemuffins

Reklame | Annonselenker

Weekend Brunch

Har dere sett en så digg samling av sunne godsaker før? Dette er virkelig en godkjent helge-brunsj spør du meg. Her er det både frukt, bær, sunne pannekaker, sukkerfrie eplemuffins og solskinns-smoothie. Jeg skal selvfølgelig dele oppskriften på både pannekaker og muffins med dere.

SUKKERFRIE EPLEMUFFINS: 

💛 60g havremel

💛 50g speltmel

💛 30g vanilje protein

💛 2 egg

💛 2 ss Sukrin

💛 1 ts bakepulver

💛 1 ts kanel & 1/2 ts kardemomme

💛 2 norske høstepler

💛 Mandelmelk / vann

Slik gjør du:

Bland sammen dert tørre i en bolle, tilsett egg, og spe på med melk/vann til du får en jevn fin røre. Hakk epler i små biter, og bland dem inn i røren. Spray muffinsformer, og fordel røren i formene. Eller du kan kle formene med bakepapir. Inn i ovnen på 180-200 grader i ca 12-15 minutter. Følg med underveis, alle ovner er ulike og steketiden kan variere.

PROTEINRIKE PANNEKAKER: 

💛 1 godt moden banan

💛 50g havremel 

💛 1 egg 

💛 Et dryss kanel 

💛 1 ss Sukrin / Sukrin gold

💛 20g vanilje protein (kan sløyfes) 

💛 Melk (eller vann) 

Slik gjør du:

Rør alle ingrediensene sammen, og spe på med melk til du har en jevn fin røre. Spay stekepannene din med olje eller ha smør i pannen, og stek pannekakene på middels varme. Jeg hadde bananskiver, cottage cheese og sirup som topping.

Jeg synes dette services er så nydelig. Det er fra Royal Copenhagen, som jeg har begynt å samle på. Litt for søtt for min stil egentlig, men jeg liker det skikkelig godt likevel. Koppene jeg har finner dere HER, og den søte skålen HER.

Kos dere med lørdag og helg💛 Snakkes plutselig igjen!

 

Smiiiil, Maren 

 

Fotballmødre + Maren

Åå for en fin start jeg har hatt på denne fredagen❤️ Klokken 10.00 i dag morges trippet jeg opp til fædrelandsvennen (lokalavisen i Kristiansand) sine freshe, fine lokaler på Torvet. Like etter var jeg på plass i podcast-stolen, sammen med Line og Helene for å være gjest i deres podcast. Podcasten heter Fotballmødre + Richard, eller det vil si, den het det, men i dagens episode avslørte de sitt navnebytte. Nå heter podcasten TIDSKLEMMA, og det er jo et supert navn for denne energiske, fine, morsomme, interresante og herlige podcasten.

Vi snakket om alt fra trening, bootcamp, yoga og hjemmetrening, til treningsreiser, Pepsi Max, influencere og Dubai. En time gikk unna på null komma niks, og det var så utrolig mye jeg følte jeg ikke fikk sagt. Jeg skulle jo dele så mange treningstips, og snakke om mestring, treningsglede og dele masse sunne oppskrifter. Heldigvis så tror jeg kanskje det blir en mulighet for å komme tilbake, og skal jeg få delt alt jeg ikke rakk å si denne gangen.

Jeg fikk hvert fall passet på å invitere dem begge to ( og selvfølgelig Richard også, som ikke var med i dag, men som vanligvis er en del av trioen) til å delta på min Bootcamp. Det takket de ja til, og nå gleder jeg meg til vi skal få en god treningsøkt sammen!

Nå er podcast-episoden ute, og du kan høre den HER, eller gå inn på der du vanligvis hører Podcast, og søke opp Fotballmødre + Richard, så ligger den som den nyeste episoden der❤️ 

Etter den fine timen hos lokalavisen og Tidsklemma-damene, dro jeg avgårde for en koselig lunsj. Grovt rundstykke med ost, skinke, salat, agurk og paprika. Smoothie og kaffe stod på dagens meny. Sunt, godt og perfekt på en fredag! Nå skal jeg sitte her et par timer til å jobbe, før det blir en treningsøkt med en venninne, etterfulgt av en deilig fredag i sofakroken, med noe ekstra godt i skålene, taco på bordet og mine faste favoritter på tv. Den fredagskvelden altså, den er litt hellig for meg, og jeg gleder meg like mye hver uke.

Jeg håper du har en herlig fredag, og at helgen din blir super! Titt gjerne innom min Instagram (@marenerdvik) i løpet av helgen – jeg deler nemlig en ny treningsvideo, med en ny sporty utfordring til dere❤️

 

Smiiil, Maren

Bygg form i motbakke

Jeg er stor fan av motbakker, og trener i motbakke selv og med kunder. Det magiske med motbakke er at ALLE kan finne sin måte å trene i motbakke, og få godt utbytte av det. Det er super-effektivt å gå i motbakke, og det i seg selv er jo motiverende! Man må ikke alltid spurte i vei for å få effekt, og akkurat derfor liker jeg motbakke så godt.

Andre gode grunner til å trene i motbakke er at det kan være mer skånsomt for knær, og du kan relativt enkelt komme opp i skikkelig høy puls. Du trener også på ett område, og flere kan trene sammen, uavhengig av fysisk form. Man jobber i eget tempo i bakken, og om noen er halvveis mens andre ligge litt foran så gjør det ingenting, for man jobber i den samme bakken, og er på en måte sammen likevel. Nei tommel opp for bakker altså, det er helt topp!!

La meg dele en super motbakke-økt med dere: 

Finn bakken din, hvor lang eller bratt den er, er helt opp til deg. Varm rolig opp i 10 minutters tid, gå fort, jogge rolig, gjerne gå litt i motbakke og tøy lett på hofteleddsbøyer, ben og sete.

Løp så fort du klarer opp halve bakken, og jogg/gå rolig ned igjen. Gjenta x 5

Løp så fort du klarer opp hele bakken, og jogg/gå rolig ned igjen. Gjenta x 5

Dette er en helt super start, og tro meg – det er hardere enn det ser ut når det er skrevet opp her. Begynn med disse 10 dragene, og gjør det én  til to ganger pr uke i noen uker. Etter hvert som du kjenner formen din blir bedre, så kan du legge på et par runder, eller bytte til en lenge og/eller brattere bakke.

LYKKE TIL med bakkeløpene dine⭐️ Jeg heier så på deg!!!

 

Smiiil, Maren 

 

10 middags favoritter

Jeg fant disse bildene på kameraet, og måtte bare dele dem med dere. Dette var middagen på lørdag, etter jeg hadde fullført Bootcampen min på Sørlandssenteret. Det måtte feires, og da ble det sushi i flere varianter og kyllingspyd med peanøttsaus. Mmmm🧡

Dette er uten tvil min kosemat nummer én, og da mener jeg ikke at sushi er noe usunt jeg sjeldent unner meg, men heller det jeg alltid kjøper når jeg har lyst på noe skikkelig godt. Livet er for kort til å ikke spise god mat. Spesielt den ene her falt i smak, flambert laks, med avokado og scampi.

 

Når vi først er inne på favorittmat, og middager, så kan jeg jo gi dere min topp 10 middager:

Taco – med alt tilbehør! guacamole, hjemmelaget salsa, tortilla chips, og ALT av grønnsaker og digge sauser. Mmmm

Sushi – liker alle typer sushi, uansett!

Tapas – masse småretter med flere ulike smaker, beste som finnes!

Hjemmelget suppe ( kylling, tomat eller fiskesuppe) med grove rundstykker

Mammas hjemmelagde pai, med salat

    Ovnsbakt laks med poteter og smør.

Italiensk pizza med tynn bunn, pesto og parma skinke

Mormors hjemmelagde kjøttkaker – det finnes ikke noe bedre!

Crispy duck ( smakte dette på nyttårsaften, og er helt hekta) 

Alle typer bowl – buddha bowl, sashimi bowl, falaffel bowl (google it)

Nå er jeg spent på å høre om dine favoritter. Har vi noen av de samme? Del noen av dine absolutt favoritt-middager i kommentarfeltet🧡

 

Smiiiil, Maren

 

Sol, sunn mat og trening

Reklame | For egen treningsreise

Høres overskriften ut som noe du kunne tenke deg akkurat nå? Samme her💛 I dag snør det på sørlandet, og det er skikkelig surt. Da tar jeg frem herlige bilder fra tidligere treningsreiser til utlandet, og mimrer tilbake til solvarme dager, med gode treningsøkter, sunn, fargerik og variert mat, spennende, lærerike foredrag og masse kvalitetstid med fantastiske jenter 💛

Nå er det snart tid for nye treningsreiser, og den første kommer i mai. Nærmere bestemt 19-26 mai. Vi reiser til deilige Rhodos, hvor vi har arrangerer turer tidligere også. Et sted vi kjenner godt til, og som vi VET gir oss absolutt alt vi trenger for å nyte en uke med masse sol, masse trening, helt fantastisk mat og nydelig avslapping på solsenga. All praktisk informasjon finner du på VING sine nettsider HER. 

Jeg har skrevet mye om treningsreisene Pia Seeberg, og meg arrangerer, men jeg har bare så lyst å få lov å skrive litt til. Det er så viktig for meg at alle som går rundt med en bitteliten lyst i seg til å være med på noe sånn, får svar på alt de måtte lure på. En treningsreise er akkurat det ordet sier, en reise til ( i vårt tilfelle) et varmt og deilig sted, hvor du skal tilbringe én uke sammen med mange andre jenter, som er der av akkurat de samme grunnene som deg.

Vi skal trene, slappe av, spise sunn god mat ( og selvfølgelig litt snacks og kos), bade, sole oss, høre på spennende foredrag, lære masse masse om trening og kosthold, lære oss å legge opp treningen vår, drepe noen myter, og fylle på med masse ny kunnskap, for å finne en fin balanse i denne trenings og kostholds-jungelen. Du skal også få et solid påfyll innenfor mental trening. Vi skal fylle på med bøttevis av motivasjon og treningsglede💛

  

Du vil få nye venner – helt garantert! Det kan jeg si med sikkerhet, for nå har vi gjort dette i så mange år, og jeg sitter selv igjen med så enormt mange nye venninner etter slike turer. Vi blir som en stor venninnegjeng på tur ( ja, det er girls only på våre turer) Det er en sosial treningsferie, hvor du i tillegg får masse tid til sol og avslapping. De fleste som deltar på sånne turer reiser faktisk avgårde helt alene, og dette er også det vanligste spørsmålet før turene våre. “Er det noen som reiser alene, er det skummelt å reise alene, kan jeg reise alene?” Svaret er JA, og det er nesten så jeg har lyst å anbefale det. Da er du i en unik situasjon for å få nye venner, ha fullt fokus på deg og ditt, bli godt kjent med Pia og meg, og bare ha en skikkelig deilig ego-uke ( som er utelukkende positivt )

Du kan sjekke ut linken til treningsreisen vår HER og se hvordan en typisk dag på treningsreise ser ut, samt alt av informasjon om flytider +++.  Til slutt er det viktig for meg å presisere at alle treningsøktene er valgfrie, og du er kun med på det du selv vil. Dette er DIN ferie, og du bestemmer💛 Vi har en tur i august også, 23-30 august til magiske Kypros. Den kan du lese om HER. 

Er det noe du lurer på angående treningsreise? Still spørsmål i kommentarfeltet så skal jeg svare dere alle sammen!

 

Smiiil, Maren