Neglefin hos Nattaya hånd og fotpleie

Da var jeg endelig hjemme og på plass i sofaen etter en lang lang dag på farten! Jeg måtte løpe rett inn i dusjen når jeg kom hjem, jeg var så iskald at jeg ikke kunne kjenne tærne mine. Nå har jeg satt meg godt tilrette i sofaen, under pleddet og med en stor kopp te. Deilig! Det er vist halloween i dag, noe mine herlige SATS kolleger synes var utrolig gøy. På sats solli tok vi den helt ut, med kostymer, pynt i resepsjonsområdet og digg snacks til alle kundene. Jeg måtte le når jeg kom på jobb og dette var det som møtte meg i resepsjonen. For noen fantastiske kolleger jeg har:)

Etter jobb bar det ut til Kolbotn, hvor fantastisk flinke Nattaya hånd og fotpleie holder til. Dette er andre gangen jeg fikser neglene mine hos henne, og jeg er bare så utrolig fornøyd. Ble de ikke delikate? Jeg liker så godt å ha velstelte og pene negler, og når jeg ikke har det fra naturens side, eller evnen til å fikse det selv så er det godt det finnes slike som Nattaya. Sjekk ut nettiden hennes HER.

I morgen er den store dagen – OVERTAGELSE! Mine foreldre kommer fra Kristiansand for å overvære overtagelsen og hjelpe til med flyttingen. Jeg er så uendelig takknemlig for at de stiller opp, verdens herligste foreldre! Det blir en utrolig spennende dag, og jeg kan nesten ikke vente til å få nøkkelen til mitt nye vakre hjem. *lykke* Jeg er en skippertak person, og jeg har selvfølgelig ikke klart å begynne å pakke enda. Så jeg får bruke kvelden/natta til å putte ting i esker og forberede flyttingen. Det er vel bare å sette i gang…

Smil Maren

Coffee saves the day!

Tittter raskt innom dere i dag for å si god morgen og ønske dere en fantastisk onsdag. Halveis i uken, og snart helg! I dag skal jeg putte alt jeg eier og har i esker, og gjøre klar for den store flyttedagen som er allerede I MORGEN!!! *lykkehyl* Tenk at i morgen flytter jeg inn i min lille drøm av en leilighet. Jeg gleder meg til å vise dere bilder av mitt lille krypinn. Før pakkingen kan begynne så venter et par timer på jobb, en tur til flinkeste Nattaya Negldesigne for nye negler, og et veldig spennende bloggrelatert møte i ettermiddag. Det betyr at det nok blir pakking langt utover natten på meg. Jeg fikk mange gode tips fra dere forrige gang jeg nevnte innredning og interiør her på bloggen, dere kom med fine tips til interiørblogger. Nå vil jeg gjerne ha deres hjelp igjen. Hva er din favoritt interiørbutikk ? Enten butikk eller nettbutikk.

Dagen i dag startet så alt for tidlig, og det ble ikke tid til morgenhygge med kaffe, tente lys og god morgen Norge, da er det godt at man kan ta kaffen med seg! På slike trøtte dager blir jeg reddet av min fine nespressomaskin (her snakker vi trippelespresso) og to-go koppen min. Her har dere den trøtte usminkede sannheten, man kan ikke bare ha bilder hvor man tar seg best mulig ut på bloggen, viktig å vise alle sider. Så her har dere meg, alt for tidlig på morgenen, og med tidenes morratryne. Hoho! Nå må jeg løpe videre. Ha en finfin onsdag kjære dere, og jeg minner igjen om at det er DU som bestemmer hvordan denne dagen blir. Bestemt deg for at denne onsdagen skal bli lys og positiv. Si noe hyggelig til noen du setter pris på, send en koselig sms, smil til en kollega eller inviter noen på en kaffe. Det skal så lite til 🙂

Smiiiil Maren

Mandagsgleder

Jeg er heldig som har så mange gode venner og familie, så mange fine lesere og så mange herlige bekjente. I dag var det denne jenta som lyste opp dagen min. En herlige liten motivasjonspra over nett var alt som skultle til fra å endre fokus og få en riktig så fin dag. Jeg satt på jobb og hadde fullført mine PTkunder. Planen var å trene, men når avlysning med min treningspartner tikket inn, kjente jeg at jeg mistet all motivasjon og treningslyst. En liten prat med spreke, skjønne Kristina gjorde at jeg fikk lysten tilbake, og etter et solid måltid med et lass av ris, masse kylling og grønnsaker var jeg klar for en økt. Økten ble energifyllt og god, når jeg var ferdig hadde jeg bare lyst å fortsette. Det er så GODT å kjenne på slike energiøkter, og for min del var det utrolig viktig å få en slik økt akkurat i dag.

Jeg har endret fokuset litt nå. Det er ikke noe sjokkerende over dette, jeg gjør slik hvert år. Jeg bruker vinteren til å øke matinntaket, og trene litt anderledes. På den måten går jeg i kalorioverskudd, og bygger på meg litt mer muskelmasse, blir sterkere og bedre. Når våren kommer reduserer jeg gradvis på matinntaket, og trener litt anderledes slik at jeg går ned litt i fettprosent og da blir den musklaturen jeg har brukt vinteren på å bygge opp synelig. Dette er måten å gjøre det på, og det er kanskje da man forstår at det finnes ingen snarveier til en stram, trent og markert kropp. Det krever tid, nok mat, tung trening og for all del rett fokus. Det nytter ikke å løpe rund å være i strand-form året rund, det er ikke slik det fungerer. Periodisering er “hemmeligheten”. Ulikt fokus, i ulike perioder. Jeg har ingenting i mot å gå litt opp i vekt nå, for så å få den formen jeg ønsker meg når våren og sommeren kommer. Er du bevisst på å periodisere treningen din?

Etter trening dro jeg bort til nydelige Malene på Hendrix hair. Ååå som jeg koser meg når jeg er hos henne. Vi skravler i ett, og koser oss. I dag fikk jeg ekstra lang hodebunnssmassasje og kur. Finnes det noe bedre enn massasje hos frisøren? jeg elsker det! Resultatet ble supert, jeg blir alltid strålende fornøyd hos Malene. Litt nye produkter ble med hjem i dag, og jeg skal teste dem ut og selvfølgelig komme med tips dersom det funker. Disse produktene er supre for oss treningsjenter som svetter mye og dermed dusjer ofte. Følg med 😉

Nå skal jeg krype opp i sofaen med god middag og tvkveld med Gøy på landet og 71 grader nord. På menyen står ris med kokosmelk (uslåelig kombinasjon) currypowder, en most banan (er med på å skape den fantastiske indiske smaken) cashewnøtter, kylling og div grønnsaker. Deilig!

Nyt mandagskvelden!

Smil Maren

All you need is a new monday

Mandag, en ny dag, en ny uke fylt med muligheter. Jeg er tilbake i Oslo og tilbake på jobb. Tankene er i Kristiansand og jeg er ikke helt tilstede på jobb i dag. men jeg velger nå å ta meg sammen, gjøre en god innsats på jobb og få unna mest mulig slik at jeg kan komme meg tilbake til sørlandet. Mat må man uansett ha, og i dag startet jeg dagen med å bytte ut yogurten med kokosmelk i min faste frokostskål. Det var helt himmelsk! Mmmm. En boks cottage cheese, og to-tre gode slumper med kokosmelk, varme bær og eple hakket i biter. Godt med kanel og sukrin over. NYT! Kombinasjonen av cottage cheese sammen med kokosmelk gav en nydelig konsistens og den deilige kokossmaken gjorde dette til en perfekt frokost.


Nå skal jeg straks løpe ned på posten, det lå nemlig to spennende hentelapper til meg i postkassen når jeg kom hjem i går. Jeg oppdaterer dere på innholdet senere. I dag skal ha ha tre fantastiske kunder, som jeg gleder meg til å treffe, de er så positive og fulle av herlig energi. Senere venter en treningsøkt med en god venninne før dagen avsluttes i frisørstolen med søte, dyktige Malene, hos Hendrix hair. jeg er glad for at denne dagen er fyllt opp med planer, jeg trives best slik:)


Jeg ønsker dere en fin mandag, husk at alt du trenger for å starte på nytt, og gjøre en endring for deg selv, er en ny mandag. Denne uken kan bli helt super, det er det kun du som bestemmer!

Smil Maren

Det føles så feil å dra….

….når jeg kjenner at det er så stort behov for meg her. Jeg dro hjem til sørlandet fordi moren til min aller beste venninne var svært syk, hun er også nær meg da jeg har kjent henne i mange mange år. Nå er hun ikke blandt oss lenger, og jeg kan ikke forstå hvordan hverdagen bare skal gå videre. Det blir en kort Oslotur, jeg må tilbake til sørlandet. Det er her jeg skal være nå – ingen tvil om det.

Jeg kan ikke klare å ose positivitet i dag, og det føles ikke naturlig å skrive om mat og trening i dag. Det betyr liksom ingenting i den store sammenheng. Nei i dag vil jeg ha fokus på de som trenger meg, så kommer jeg sterkere tilbake til alle dere fine trofaste lesere i morgen.

Ha en fin søndag, vær gode mot hverandre. Livet er uforutsigbart og urettferdig, så ta vare på øyeblikkene og hverandre.

Maren

Min lørdag i bilder

Min lørdag:

  • Sove lenge
  • Familiefrokost
  • Ingen trening
  • Shopping
  • Venninnekos på cafe
  • Sushi
  • Sjokolade og deilig dessert
  • Sofa, film og kvalitetstid med fine mennesker

 God helg fine dere <3 NYT!!

Sørlandskos og sirkeltrening

Det er så herlig å være hjemme på sørlandet. Det er jo magisk fint med denne byen her. Alle har så god tid, og er så rolige og utrolig hyggelige. Alt går litt tregere og er litt koseligere her i Kristiansand. Det er litt alle kjenner alle tendenser her, og jeg måtte le da jeg stod i kassa på mat butikken i dag og kassadamen og kunden (en eldre dame) diskuterer hofteoprasjonen hennes, helt uten å ense køen som vokser bak dem. Det er jo sjarmerende da, men når jeg står der å tripper og er dyrisk sulten etter trening så kjenner jeg at jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre om Magda sin hofteoprasjon. *fnis*.


Mat ble det heldigvis til slutt, og i mangel av kreativitet ble det nesten det samme som gårsdagen. Omelett med purreløk, paprika, brokkoli, skinke og ost, frisk salat og speltomper. Jeg hadde også en ekstra pakke med skinke ved siden. Jeg rullet skinkeskivene til små pølser og fylte dem med smøreost. moms! Jeg får alltid miminim tre spørsmål om hvor jeg kjøper speltlomper, og ingen finner dem noe sted. Vel, min fine pappa driver en Joker butikk her i Kr.sand. Den ligger i skippergaten og der skal de nå ta inn de berømte speltompene. Det er mange av mine litt sære matfavoritter slike mindre butikker ikke har. Her er Joker Skippergata et unntak, jeg får tak i alt jeg trenger til mitt kosthold der. Både mager cottagecheese, yoplait 0,0% yogurt, mager vanilje kesam, deilig frukt/grønt, styrk melken, skyr i de beste smakene og nå snart også speltlomper. Joker skippergata er altså en superbutikk for oss sunnhetsnerder, den har også søndagsåpent – perfekt! Så kan dere jo si hei til verdens beste pappa når dere er innom *smile*


Dagens trening ble sirkeltrening. Det er så enkelt som at du setter opp 6-8 øvelser, og gjør dem etter hverandre uten pause. Jeg bruker ofte sirkeltrening når jeg er på ferie, og ikke har tilgang på treningsenter. Når jeg var i Frankrike i sommer fikk jeg filmet en slik sirkel, se filmen HER.

I kveld er det fredagskos i heimen. Masse deilig sjømat er handlet inn, og vi skal kose oss med reker, krydderlaks, ferskt brød, salat og noe godt i glasset. Norske talenter på skjermen og fyr i peisen.

Jeg ønsker mine fine lesere en deilig helg, fylt med kos og hygge!

Smiiil Maren

Lunsjtips: Omelett i wrap!

God morgen solstråler 🙂

Jeg er på plass på det blide sørland, og sitter i skrivende stund å drikker kaffe og skravler med familien. Hjemme her er det kjøkkenet som er huset midtpunkt med peis, deilige sofaer og det stort bord alle kan samles rundt. Det er så godt å være hjemme:) Jeg skal straks avgårde å handle inn litt ekstra god lunsj til oss, før jeg skal ned å titte litt i sentrum. Planen for dagen er rett og slett bare å kose meg.


I går hadde jeg kun en time fra jeg var ferdig på jobb til jeg måtte hoppe på flytoget, på den timen skulle jeg rekke å pakke, lage og spise middag. Det måtte med andre ord gå kjapt! Etter en rask titt i skapene fant jeg ut at det måtte bli omelett. Det så ført ut til å bli en kjip standard omelett, men underveis i kokkeleringen fant jeg jammen en og annen godsak og resultatet ble slett ikke værst. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle dette, men jeg endte vel opp med at Omelett-wrap eller Kebab-omelett var passende navn. Godt, sunt og enkelt var der hvertfall. Et godt tips til mat i farta.


Nå er det på tide å komme seg avgårde her, mer fra meg senere. NYT fredagen og god helg.

Smiiil Maren

 

Sørlandshelg

Nå sitter jeg å huttrer på jobb, og prøver å motivere meg selv til en liten treningsøkt mellom Ptkundene! Det er ikke bare bare å skulle kjøre i gang med en økt når hele kroppen føles som en istapp, og energien er på null. *klage, klage* Gradestikken viste minus 1 og det var helt mørkt ute når jeg syklet avgårde til jobb i dag morges. Det er ikke til å komme unna, vinteren er på vei!

Nå må jeg smile, for akkurat i det jeg skrev den forrige setningen så kom min nydelige SATSkollega Johan inn døren til kontoret, med en stor kopp rykende varm kaffe til meg. Det kunne faktisk ikke passet bedre. Tusen takk søte du! Så nå er ting straks bedre, jeg kjenner at varmen brer seg i kroppen, og får et lite kick fra koffeinet i kaffen. Kanskje det blir en treningsøkt likevel? Det står Rygg på planen i dag, og det er jo min favoritt muskelgruppe, men jeg har inngått en avtale med meg selv på at hvis hele kroppen sier nei, så skal jeg ikke presse gjennom en treningsøkt. Jeg trener som sagt på lyst og overskudd, og en hviledag innimellom har aldri skadet noen. Det kan faktisk bare være positivt med en liten restitusjonsdag.


Etter jobb i dag, skal jeg hjem å pakke kofferten. Jeg flyr hjem til det deilige sørlandet i kveld, og skal tilbringe hele helgen sammen med nære og kjære. Det er flere grunner til at jeg plutselig skal hjem, og jeg føler ikke at det er rett å utdype noe videre om dette på bloggen da det ikke anngår meg eller min nærmeste familie direkte. Uansett så er det behov for meg hjemme, og da stiller man selvfølgelig opp<3. Jeg ser frem til fine dager med gode venner, cafekos, tur i skogen, familiekvalitetstid, interiørinspirasjon til den nye leiligheten, peishygge, gode middager, gode samtaler, et langt varmt bad, og sove i min deilige seng! Det blir en helt med fokus på nærhet, familie og kvalitetstid.

Helt til slutt vil jeg tipse dere om Jakkeuke på Get-inspired. Min deilige Röhnisch-parkas er fra Get-inspired, og den er perfekt nå som kulden og ruskeværet har satt inn for fullt. Sjekk ut tilbudene på jakkeuken HER.

Nå skal jeg jobbe litt videre her. Mer fra denne kanten senere.

Smiiil Maren

Fantastiske Fresko og en super treningsøkt!

I dag tok jeg med meg all den positive energien dere har lagt igjen her på bloggen med meg på trening, og vet dere hva – den treningen ble helt rå!! Rå i den forstand at  alt bare fungerte, kroppen responderte perfekt og jeg fikk virkelig virkelig kontakt med musklaturen. Jeg elsker slike økter, hvor alt bare funker, energien er god og alt føles rett! I dag kunne jeg kjørt på i evigheter, men valgte å gi meg på topp. Jeg trener på lyst og overskudd, og ser ingen grunn til å kjøre meg selv helt i kjelleren selv om jeg har mye energi og en god dag. Rett etter trening ble det min faste rosa shake og en banan, før jeg skal hjem å lage mat! Viktig å fylle på! Du kan trene så bra du bare vil, men hvis du ikke spiser rett og fyller på igjen etter trening vil resultatene utebli.

Etter dagens pt-timer var gjennomført dro jeg bort til FRESKO, eller fantastiske Fresko som jeg liker å kalle det. Det er så deilig at det finnes slike steder, med sunn, god, næringsrik mat , laget på ferske råvarer. Hele stedet oser av kvalitet og ikke minst vitalitet. Det er veldig godt å kunne gå inn på et spisested og vite at du kan spise absolutt alt på menyen! Jeg er selv innom Fresko flere ganger i uken (det vet alle dere som føler meg på instagram) enten for lunsj, en shake / smoothie / juice i farta eller en kopp kaffe og dagens aviser. Hvis du ikke har besøkt fresko så anbefaler jeg deg å ta en titt innom. Frognerveien 8 er adressen. Du vil ikke angre!

I dag ble det juice på meg, da jeg faktisk har vært så flink å lage med meg matpakke i dag. Ja jeg stod faktisk å stekte kylling og kokte grønnsaker og ris, la i bokser og PLANLA dagens lunsj i går kveld! Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg gjør det hver uke, og at det er en fast rutine hos meg – vel det er det virkelig ikke. men jeg prøver, og jeg har et mål om å bli flinkere! ER DU FLINK TIL Å PLANLEGGE OG LAGE MATPAKKER?

Nå skal jeg straks lage meg Taco til middag. Jeg bytter ut hvetelefsene med speltlomper, rømmen med mager kesam og kjøttdeigen med karbonade eller kyllingkjøttdeig, og vips så er taco en super-sunn hverdagsmiddag. Verre er det ikke! Hvis du vil få resultater med treningen din, og du vil komme i bedre form så må du faktisk ta grep og gjøre de små endringen som må til. Prøv å vær disiplinert og flink i ukedagene, da smaker det så mye bedre med litt ekstra godsaker til helgen.

Smiiil fra Maren