All you need is a new monday

Mandag, en ny dag, en ny uke fylt med muligheter. Jeg er tilbake i Oslo og tilbake på jobb. Tankene er i Kristiansand og jeg er ikke helt tilstede på jobb i dag. men jeg velger nå å ta meg sammen, gjøre en god innsats på jobb og få unna mest mulig slik at jeg kan komme meg tilbake til sørlandet. Mat må man uansett ha, og i dag startet jeg dagen med å bytte ut yogurten med kokosmelk i min faste frokostskål. Det var helt himmelsk! Mmmm. En boks cottage cheese, og to-tre gode slumper med kokosmelk, varme bær og eple hakket i biter. Godt med kanel og sukrin over. NYT! Kombinasjonen av cottage cheese sammen med kokosmelk gav en nydelig konsistens og den deilige kokossmaken gjorde dette til en perfekt frokost.


Nå skal jeg straks løpe ned på posten, det lå nemlig to spennende hentelapper til meg i postkassen når jeg kom hjem i går. Jeg oppdaterer dere på innholdet senere. I dag skal ha ha tre fantastiske kunder, som jeg gleder meg til å treffe, de er så positive og fulle av herlig energi. Senere venter en treningsøkt med en god venninne før dagen avsluttes i frisørstolen med søte, dyktige Malene, hos Hendrix hair. jeg er glad for at denne dagen er fyllt opp med planer, jeg trives best slik:)


Jeg ønsker dere en fin mandag, husk at alt du trenger for å starte på nytt, og gjøre en endring for deg selv, er en ny mandag. Denne uken kan bli helt super, det er det kun du som bestemmer!

Smil Maren

10 kommentarer

Siste innlegg