6 serier du må se i høst

Reklame | Annonselenker

Joggebuksen finner du HER og genseren HER

Jeg ELSKER serier, og har absolutt alltid en serie på gang. Lykken er komplett når jeg oppdager en ny bra serie, og enda bedre blir det når jeg får lov å dele dem med dere. Jeg tipser jevnlig om serier jeg liker, og nå har jeg en ny liten liste, med 6 serier du burde se denne høsten:

🧡 Top dog – Sumo

🧡 Lykkevika – Viaplay

🧡 Etterforskingen – Viaplay

🧡 DNA – NRK

🧡 Springflod – Sumo & NRK

🧡 Livstid – NRK

 

Jeg har blitt tipset om at Kalifat også er en must see, men den har jeg ikke fått sett enda.

Som du kanskje har forstått så er Nordisk krim det aller best jeg vet. For noen måneder siden la jeg ut 14 tips til nordiske serier, du kan se den listen HER. Så nå at et av tipsene her, går igjen der, men den serien er så bra at den fint kan nevnes dobbelt.

 

Kos deg, og tips meg gjerne tilbake hvis du har noen gode på lur🧡

 

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Løp med Maren #35

Tenk at dette allerede er nummer 35 i rekken av uker med intervaller, så gøy!! I dag har jeg en miks-intervall på lur til dere som jeg synes er skikkelig digg. Håper dere liker den😊😊 Det er en blanding av korte og lengre intervaller. Vi starter med de lange, også litt korte, innom de lange, og avslutter med kort.

Her kommer økta: 

 • Varm godt opp i 10 minutter med rask gange og lett jogg
 • 3 minutter intervall
 • 1 minutt pause
 • 30 sek spurt x 10 med 30 sek puse mellom hver
 • 3 minutters intervall
 • 1 minutt pause
 • 30 sek spurt x 10 med 30 sek puse mellom hver
 • Nedtrapping 5-10 minutter

Dette er altså en miks av 3 minuttere og 30 sekundere. Jeg synes den var digg, så jeg håper dere tester den, og forhåpentligvis liker den like godt som meg😊

Husk at når du får hele 30 sek pause på 30 sekunders dragene, så forventes det litt tempo 💪🏼 LYKKE TIL ❤️

 

 

Smiiiil, Maren 

 

Endelig en ny vlogg ute

Endeliiiiig mine venner, nå var det tid for en ny vlogg❤️ Tro meg når jeg sier at jeg virkelig har prøvd å få ut en vlogg til dere tidligere, men jeg har rett og slett ikke fått til å fullføre det før nå. Nå er den altså ute, og jeg håper dere liker den🙏🏻

Det er jo bare hverdagsfjas som alltid, men det er jo slik mine vlogger alltid har vært😊 Husk å trykk på det lille tannhjulet og på HD, for best mulig kvalitet når du ser vloggen❤️

 

 

Jeg er så glad for at jeg er i gang med vloggingen igjen. Nå skal det ikke bli lenge til neste gang🙏🏻❤️

 

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Sliten og lykkelig

Heii venner🧡 I dag fikk jeg dårlig samvittighet når jeg tenkte på bloggen, og det er ikke kult. Bloggen er alltid bare positiv for meg, så da måtte jeg få satt meg ned og skrevet til dere.

Jeg har mer enn nok med å holde hodet over vannet nå, og spesielt nå med mye sykdom rundt og en god del ekstra jobb med vikartimer, og ekstra ting som jeg må steppe inn å ta, fordi folk er i karantene i påvente av korona-svar. Så ja, akkurat nå tror jeg rett og slett jeg må innrømme at jeg er litt sliten. men samtidig er jeg så vanvittig glad, for jeg får lov å jobbe med det jeg elsker, men når det legges så mye mer oppå det, blir det litt mye.

I dag har jeg hatt 3 gruppetimer, flere møter og forberedelser til helgens store event. Jeg løp ut døren før kl 07, og landet i sofaen klokken 19, og da begynte coaching jobben. Så det blir en litt lang kveld, MEN jeg har fått god middag, det er tente lys, deilig musikk i bakgrunnen og jeg har de fineste kundene som finnes ❤️ Så overskriften kunne ikke passet bedre, for akkurat nå er jeg sliten og veldig lykkelig 😊😊

Hvordan går det med dere venner? Hvordan har DU det? Kjenner du at det er litt mye om dagen, eller er det kanskje alt for lite som skjer? Del gjerne litt i kommentarfeltet❤️ husk at du trenger ikke skrive ditt ekte navn hvis du ikke vil🙏🏻

 

God klem fra Maren 

 

Løp med Maren #34

Ingen søndag uten intervaller 💪🏼😅 Her kommer en RÅ intervall jeg håper du vil teste den kommende uken😊

Denne er så effektiv og så god, den går fort og er skikkelig gøy. Her er det korte intervaller, fokus på tempo!!

Her kommer økten:

 • Varm opp i 10 minutter. Rask gange og lett jogg
 • 15 sek løp
 • 15 sek pause
 • 30 sek løp
 • 15 sek pause
 • 45 sek løp
 • 15 sek paise
 • 60 sek løp
 • 15 sek pause
 • 45 sek løp
 • 15 sek pause
 • 30 sek løp
 • 15 sek puse
 • 2 minutt pause 
 • gjenta x 3
 • 5 minutter nedtrapping 

 

Kort fortalt ser økten slik ut: 15-30-45-60-45-30-15 med 15 sek pause mellom hver = 1 bolk/runde. 2 min pause, gjenta x 4 runder totalt.

 

Lykke til sprekingene mine 💪🏼😍

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Et lite livstegn

Heiii fine dere🌸

Denne uken er så hektisk at det er helt vondt, så jeg beklager litt lite oppdateringer her💗 MEN det som er positivt er at jeg holder på med en vlogg til dere, så det kommer en video veldig snart fra de siste dagene!

I dag startet jeg lørdagen rett før klokken 06, med jobb med nye planer til nye online coaching kunder. Nå nærmer klokken seg 09 og jeg skal spise litt frokost før det er videre på jobb med helgetimer på treningssenteret. Akkurat denne helgen kjenner jeg at det kanskje hadde vært smart å ikke ta på seg vikar-timer, hehe. men samtidig er det jo det aller gøyest jeg vet å holde timer, så i det folkene kommer og musikken starter fryder jeg meg over at jeg har tatt på meg ekstra-timer denne helgen.

Etter timen min i dag skalk jeg på bytur med mamma💗 Våre lørdagsturer er det beste jeg vet, og jeg gleder meg så til i dag. Lunsj i byen, litt shopping og bare gå rundt å kose oss.

Jeg lover å være flinkere til å oppdatere dere de neste dagene og den kommende uken. Takk for at dere er en tålmodig og fin gjeng🌸

 

 

Smiiiil, Maren 

 

Ukens spørsmål

Reklame | Annonselenker

Heiii venner🧡 Ny uke og nye spørsmål fra dere. Jeg har akkurat kommet hjem fra en lang dag på farten, og har krypt opp i sofaen med en stor skål tomatsuppe til middag. Det var det jeg fikk lyst på, og da ble det sånn. Tomatsuppe med et par kokte egg oppi for litt ekstra protein. Nam nam🧡

La oss kjøre i gang med denne ukens spørsmål:

 

Hvor er den gule genseren fra? størrelse? 

Åå jeg elsker den genseren, helt unik farge!!! Den er fra Nike, du finner den HER (kode: marenerdvik20 gir 20% rabatt på alle kjøp over 500kr) og jeg har den i størrelse medium.

Har du noen gang vurdert et vegansk kosthold? 

Nei ikke fullverdig vegansk, men å spise litt mindre kjøtt er jeg 100% for, og jeg prøver å redusere hver eneste uke!

Hva er den perfekte økten for deg? 

Når jeg får gjennomført en økt hvor hele kroppen får kjørt seg skikkelig, med både styrke og puls kombinert, helst med et innslag av tid/intervall/konkurranse. Så alle typiske crossfit økter, uten for teknisk avanserte øvelser, og gjerne i team er GULL for meg.

Ville bare si at du virkelig stråler om dagen☀️ Humøret ditt smitter selv gjennom skjermen. 

Herligfred for en nydelig kommentar å få, TUSEN TAKK❤️

Anbefalinger til hva man kan gjøre i Kristiansand? cafeer, steder, restauranter, tur osv 

Hmm, min favorittcafe er uten tvil panda panda, den må du besøke!! ellers er bønder i byen, kjøkkenskapet, Will i juice, og drømmeplassen koselige steder. Restauranter så er monsun, slakter Sørensen, le Monde, Hos Moi, og sjøhuset noen gode jeg kommer på i farta.

Ting å gjøre er gå tur rundt Odderøya eller i Ranvedalen/ Baneheia, ut på sjøen i den nydelige skjærgården, besøke dyreparkene is på fiskebrygga, rusletur i Posebyen, shopping i markens eller sørlandsenteret, kino, trene på et av byens mange treningsentre eller ta et glass vin på sky baren eller en god drink på bakgården.

Det kommer selvfølgelig ann på årstid her da, om sommeren er det jo best å bare oppholde seg i Blindleia og skjærgården. Dra ut på fyrene, og bare nyte sørlandssommer. Mest mulig tid på sjøen☀️😍

 

Du er så aktiv!! hvor mange skritt har du pr dag ca?

Det varierer veldig! Jeg sitter mye stille også, all coaching i løpet av en uke foregår online så det er mye stillesitting der. Men jeg har alltid over 10.000, det er et lite mål jeg prøver å nå daglig.

Lar du treningen gå over sosialt med venner og familie?

Nei aldri❤️ Trening er en hobby, familie og venner er livsviktige❤️

Ditt fineste minne i 2020? 

Åå det tror jeg må være turen Loen med Magnus. Det var en helt magisk tur, med så ufattelig mange nye og spennende opplevelser og inntrykk. Helt magisk fra start til slutt. Jeg har så mange gode minner fra en turen, og skal uten tvil tilbake for å oppleve enda mer!!

Loggfører du treningen din i en bok eller app?

Nei det gjør jeg ikke. Men det er absolutt smart å gjøre det, for å sikre progresjon og se hvor lang man har kommet.

Beste treningstights? 

Lululemon troner for alltid øverst hos meg!! Men Reebok, Aimn, ICIW, Ninepine og Nike er gode kandidater de også.

Om du skulle hatt en hjemmehobby, hva ville det vært? ala strikking, planter, brodere

Å hjelpes, ingen av dem!! Hehe. Jeg hater sånne små dilleting som brodering og strikking, og har ikke et eneste grønt gen i kroppen. Jeg dreper alt av planter, selv de som er “umulig å drepe”. Så de tingene der er virkelig ikke meg!! Jeg er en mye mer fysisk og aktiv person, og når jeg slapper av så gjør jeg det helst med en god film eller serie 😊😊

Favoritt sports-bh? 

Jeg liker godt Lululemon sine, Nike er gode, reebok har mange bra, men det beste tipset er nok Pierre Robert sine, de er billige men vanvittig gode!!! Se bilde under, denne er magisk! Selges på flere matbutikker, faktisk 😍👏🏻👏🏻

Favoritt serier / filmer? 

ALT av nordisk krim. Jeg elsker det!!!

Føler du noen gang på kroppspress?

Ja det kan jeg så absolutt gjøre i blant. Men jeg prøver å gi det minst mulig fokus. Kroppen min er sterk og utrolig funksjonell, den blir med meg på ALT jeg utfordrer den på og det er jeg veldig fornøyd med. Så får det heller være om det i noens øyne er en kg for mye. Jeg kjenner heldigvis mindre og mindre på det, og det er godt! Jeg oppleve et økende fokus på at “alle kropper er fine på sin måte” og jeg digger det!!!

Har du funnet mannen i ditt liv, eller er det fremdeles sjans for oss andre? 

Haha!! Ja jeg har definitivt funnet mannen i mitt liv❤️ Det finnes ingen sjans for noen andre😊

Beste proteinpulver? 

Jeg har et Whey proteinpulver fra Bodylab som jeg liker veldig godt!! Vanilla Milkshake smak.

Trening/svette/hårvask? vasker du håret hver dag? 

Åå ja der synder jeg nok litt altså. Jeg vasker håret etter hver økt jeg har svettet mye. Så sikkert. 4-5 ganger pr uke.

Bruker du selvbruning, hvis det hvilken? Du har så fin glød

Tusen takk, men nei ikke akkurat nå, ikke tatt siden før sommeren. Men har har en som jeg vanligvis bruker, og den finner du HER.

Har du lyst å gifte deg? 

Ja det har jeg❤️ men hvordan bryllupet skal være har endret seg drastisk. Når jeg var yngre ønsket jeg meg stoooort bryllup med ekstra av ALT. Nå vil jeg ha et intimt og nydelig bryllup med de vi er aller mest glad i av familie og venner.

Anser du en god treningsøkt basert på om du blir støl? 

Nei absolutt ikke! Støl blir jeg hvis jeg gjør noe nytt eller treffer muskulaturen på en annerledes måte enn det jeg er vant til, det trenger nødvendigvis ikke ha noe å si for hvor effektiv økten var.

 

Det var alle for denne gang, neste uke kommer det helt nye spørsmål😊 Sjekk gjerne tilbake i tidligere ukers “ukens spørsmål” for denne gangen gikk mange av spørsmålene igjen, så fikk du ikke svar, så har det nok vært ubesvart før😘

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Løp med Maren #33

Heiii venner🧡 Søndag er intervall-dag, eller det vil si, det er hviledag for meg, men jeg legger ut intervaller til dere, sånn at dere har en solid økt klar til den nye uken.

I dag kommer det en skikkelig miks-intervall med både korte og lengre intervaller sammen. Er dere klare? 💪🏼😅

 • Varm godt opp i 10 minutter, med rask gange og lett jogg. Øk tempo gradvis 
 • 40 sek løp / 20 sek pause x 6 
 • 2 minutter aktiv pause (gå på mølla)
 • 4 minutter løp / 1 min pause x 2 
 • 2 minutter aktiv pause
 • 40 sek løp / 20 sek pause x 6 
 • 2 minutter aktiv pause 
 • 4 minutter løp / 1 min pause x 2 
 • 2 minutter aktiv pause
 • 40 sek løp / 20 sek pause x 6 
 • Nedtrapping 5 minutter. 

Nyt søndagen mine venner, og husk å lagre denne økta sånn at du har den klar når en ny uke kickes i gang i morgen💪🏼☺️ Vil du teste den i dag, så er det jo selvfølgelig helt supert!! Kjør på☺️

Her i huset blir det helt treningsfri i dag, og en tur i dyreparken med fine folk🧡 Husk på at totalen din er viktig, trening er fantastisk men hvile og restitusjon er viktigere enn du kanskje tror!! Ta vare på dere selv 🧡

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Helgens planer

Heii og god fredag venner🧡 Jeg sitter med nesa langt nede i macen, og holder på å lag nye planer til en fin gjeng med nye coaching kunder. Det er så stor på gang nå, og det er skikkelig gøy. Ingen tvil om at høsten er tid for å sette seg mål, bli litt mer strukturert på treningen og ta litt tak i eget kosthold. Jeg kjenner det faktisk litt selv, spesielt når det gjelder trening, jeg måtte jo faktisk sette meg et nye treningsmål selv, som jeg skrev om i forrige innlegg😊

Jeg tenker jeg sitter en times tid til, så er det tid for fredagskos med flokken❤️ Favoritt dagen i uka, med den fineste lille flokken jeg vet om. Taco står på menyen, og siden jeg jobber litt lenge i dag er min eneste oppgave til den tacomiddagen å lage guacamole. Resten blir laget ferdig, for en luksus❤️ Resten av kvelden blir bare kos, snacks, film eller spille kort/tegne/leke.

I morgen har mamma og meg satt av hele dagen til tidenes ryddings. Leiligheten skal virkelig få kjørt seg! Vi snakker alle rom, alle skuffer og alle skap. Det skal vaskes, kastes, ryddes, sorteres og organiseres til den store gullmedalje. Fy søren så digg det skal bli, Min mamma er verdens mester i rydd, vask og organisering, så jeg kunne virkelig ikke ønsket meg med bedre partner på dette lille (store) prosjektet. Jeg ser for meg at det tar hele dagen, selvfølgelig med hyggelige pauser med kaffe og mat.

Søndag blir jobbedag, alle nye planer må være klare før rapportene fra mine faste kunder tikker inn på mandagen. Så det blir en skikkelig kontordag. I tillegg håper jeg å få inn en liten styrkeøkt 😊

Ingen voldsomt spennende planer på meg denne helgen altså, men det er koselige planer og praktiske planer😊 Jeg kjenner jeg gleder meg jeg!

Hva skal du denne helgen? 🧡

 

Smiiil, Maren 

 

Mine nye treningsmål

Reklame | Annonselenker

Heiii og god torsdag🌸 I dag startet jeg dagen med et par timer jobb hjemmefra, før jeg dro på trening for å møte Karianne. Vi trener sammen på torsdager, og det er uten tvil den beste økten jeg har i uken. Karianne pusher meg på en måte som ingen andre klarer. Hun er den strengeste, men også den skjønnest jeg kjenner💗

Jeg har satt meg to nye mål med treningen min, og jeg som sjeldent trener mot noe spesifikt mål, har denne gangen også satt en tidsfrist for målet mitt. Det er alltid smart å si målene høyt, so here we go:

 

MÅL 1: MESTRE PISTOL-SQUATS

MÅL 2: OPP PÅ TOSIFRET ANTALL I PULLUPS

 

Tidsfristen jeg har satt for meg selv er frem til nyttårsaften. Ser for meg at jeg henger og slenger i en stang på nyttårsaften og prøv desperat og få til 10 pullups 😂😂🙈🙈. 

Tights og topp finner du HER. Rabattkoden: MAREN25 gir deg 25% rabatt i 24 timer til

Jeg jobber på, og startet på 3 pullups (trodde jeg ikke hadde en eneste én inne) og er nå på 6 repetisjoner. Det har gått fort, og det er både slitsomt og gøy. Jeg testet også én rep med ekstra vekt på kroppen. 5 kg gikk helt fint. 10kg derimot – ikke sjans! hehe. Det er bare å jobbe på videre 💪🏼

Når det gjelder pistol squat så er det en sånn irriterende dritt øvelse, som jeg bare ikke får til. hehe. Jeg øver med ekstremt høye step ups, og en haug av ulike lettere varianter av ett-bens knebøy. Så jeg tror og håper det skal skje noe der også snart!

Jeg har heldigvis et par måneder på meg, og MYE kan skje på den tiden. Grunnen til at jeg plutselig fikk lyst å sette meg et par konkrete mål med treningen min er rett og slett kundene mine. De presterer noe så vanvittig på trening om dagen, og jeg blir så motivert av dem💪🏼❤️

 

Har du noen konkrete mål med treningen din? Del i kommentarfeltet 👏🏻👏🏻👏🏻

 

 

Smiiiil, Maren