Taco-tirsdag

Nå har akkurat hele familien vært samlet til taco hos min storebror, svigerinne og lille prinsessa. Taco midt i uken er helt perfekt, og jeg tror alle som leser denne bloggen min har forstått at jeg har et litt spesielt forhold til taco. *ler* Jeg kunne nok spist det daglig, uten å bli lei! Nå er maten spist, og det er kun min bror, svigerinne og meg igjen her. Lille tulla er i seng, og vi skal kose oss med filmkveld. 

Jeg håper dere har en herlig tirsdag, og har kommet godt i gang med den nye uken. Jeg fikk lurt inn en mini styrkeøkt på ettermiddagen i dag, en øvelse pr muskelgruppe, og vips ferdig på 30 minutter. Jeg deler gjerne programmet jeg kjørte med dere i morgen hvis det er av interesse?

Ha en deilig kveld dere, nå er det på tide å krype opp i sofaen og snurre film her. 

 

Smiiiiil Maren

Morningcardio – Check

I dag startet jeg dagen med en rolig, lang joggetur. Du vet den typen tur hvor du mentalt forsvinner helt bort, og lar tankene fly. Jeg jobbet helt helt rolig i 60 minutter, og det føltes bare så vanvittig godt. Jeg jogget på hastighet 8,5 km/t, så det var overhode ikke fort, men faktisk en av de beste joggeturene jeg har hatt på lang tid. Jeg har litt mye i tankene om dagen, og da er slike turer helt vidunderlige. Det er det som er så deilig med trening, uansett hva som skjer i livet så gir trening meg alltid en deilig endorfinrus og en herlig følelse av lykke. Den endorfinrusen var viktig for meg i dag, og det gjorde bare så utrolig godt. 

Som jeg har nevnt såvidt på bloggen forrige uke, så skjer det litt ting i min nære familie om dagen som gjør at jeg har behov for å tilbringe litt ekstra tid sammen med dem. Det preger meg i stor grad, og helt ærlig så opplever jeg noen litt tøffe dager akkurat nå. Jeg holder meg selv opptatt med masse jobb, men med en gang jeg kommer hjem til leiligheten og er alene så kommer de vonde tankene. Dette vil gå bra, men det er vondt å bare stå på sidelinjen og ikke kunne gjøre noe som helst for å hjelpe. I dag skal jeg bare kose meg sammen med familien. Vi skal lage middag sammen og bare kose oss. Kvalitetstid med den beste gjengen. 

Nå skal jeg straks i gang med lunsjen her, men er faktisk helt tom for ideer. Har dere noen fristende, sunne lunsj-tips ?

 

Smiiiiil Maren

 

Handstand

Dagens møte ble en stor suksess, og jeg sitter her med et stort smil om munnen. Møte var med Swix og Ullvang, merker som for meg sier kvalitet med stor K. Jeg skal komme tilbake til detaljene rundt dette samarbeidet, men en ting er helt sikkert – dette blir utrolig spennende både for meg, og for dere lesere. Etter møtet dro jeg til Optimal Trening for en time med Jon. Som jeg skrev tidligere i dag er Jon en av mine største forbilder innen treningsbransjen, og han er en stor inspirasjonskilde. Jon har en hinsides kroppsbeherskelse, og en helt syk kontroll på kroppen sin. Han ha bakgrunn fra turn og dans, og det er som kunst på se den mannen bevege seg. ( se bilder og filmer på Jon sin Instagramkonto HER ) Mitt mål er å perfeksjonere og optimalisere min håndstående. Ja jeg kan gå på hendene, men jeg kan ikke gå kontrollert opp og stå dørgende stille i en håndstående med perfekte linjer. Det er akkurt dette Jon skal hjelpe meg med. I dag var første time, og jeg var faktisk ikke oppe i en ordentlig håndstående en gang. Da forstår dere hvilket detalj nivå vi jobber på?

Jeg har fått tre små del-øvelser å jobbe med for å perfeksjonere linjen min, aktivere skuldre og trekke inn ribbena ( eventuellt skyte armhulene bakover hvis det gir mer mening?) og justere over/underbalanse med fingrene. Dette er pirk, og presisjon, og det krever enormt med konsentrasjon og fokus. Gøy var det hvertfall, og jeg gleder meg så til fortsettelsen. Timene blir litt oppdelt da jeg bor i Kr.sand og Jon jobber i Oslo, men jeg har fått hjemmelekse og har lovet å være flink student inntil neste gang. Jeg skal jobbe med:

  • Jobbe med en stødig linje
  • Konsekvent inngang til min håndstående 
  • Nøysomme justeringer

Jeg har akkurat kommet inn døra hjemme i leiligheten i Kristiansand. Jeg var sulten som en ulv når jeg kom hjem, og det eneste jeg hadde i kjøleskapet var løk, en halv pakke karbonadedeig og to egg. I frysen fant jeg heldigvis en grønnsaksmiks, og vips hadde jeg wok. Maten ble slukt før jeg overhode tenkte tanken på å ta bilde av den. Det smakte faktisk helt himmelsk, så retten skal absolutt deles med dere senere. Jeg har tidenes søndagsfølelse i dag, i og med at jeg har vært i Oslo helt frem til i dag. Nå skal jeg få pakket ut, sette på et par maskiner med klær før jeg stuper i seng. Jeg er helt utslitt, og gleder meg så til å sove i min egen seng. 

Har dere hatt en fin start på uken? 

 

Smiiiiil Maren

Ny mageøvelse

Som lovet så skal jeg dele litt av de nye øvelsene mine med dere. Først ut er en killer av en mageøvelse. Strak Situp i ribbevegg kaller jeg den. Det er sikkert mange som har testet situps hvor man har stangen (ribbeveggen) i knehasen, men her skal man altså ha strake ben, og la ribbevegg stangen i overgangen mellom vristen og ankelen. Det blir en mye lengre arbeidsvei, og dermed en mye tyngre øvelse. Jeg digger denne øvelsen, den er både krevende og utfordrende, samtidig som den er morsom og effektiv. 

Har du testet denne øvelsen før? Hvis ikke anbefaler jeg dere å teste den ut. Bare lov meg å vær veldig forsiktig når du klatrer opp. Jeg klatrer opp, lirker bena inn, og når jeg har kontroll så senker jeg meg rolig ned, også starter jeg øvelsen fra bunnposissisjon. 

 

Smiiiil Maren


It´s a wrap

Endelig traff stumpen sofaen, og nå er det kun kos som står på planen. Vi startet fotoshooten kl 12, og var ikke tilbake i Oslo (bildene tas i drammen og bærum) før kl 19. Det var med andre ord en lang dag med mye spenstige øvelser, en god del venting grunnet skiftende vær, litt stress og vanvittig mye morro. Nå er alle bildene i boks, og det gjenstår kun en innendørs shoot så er vi i mål med absolutt alle bildene til boken. Fy søren så gøy. Jeg har en haug av bilder å vise dere, både fra i går og i dag. Jeg tenker å lage et par innlegg som jeg kaller dagens øvelse, hvor jeg skal dele litt nye øvelser med dere. Første kommer allerede i morgen. 

Nå skal jegt bare kose meg her i leiligheten resten av kvelden, med hygelig selskap, godaker og lave skuldre. I morgen venter et morgenmøte, to kaffeavtaler og en treningsøkt med en person jeg virkelig ser opp til i treningsbransjen. Kamera er med, og jeg skal vise dere bilder av hvorfor akkurat denne personen er mitt store forbilde og inspirsjonskilde. Så er det endelig hjem igjen til deilige sørlandet mitt. Jeg har kost meg noe helt enormt disse dagene, men jeg kjenner at det skal bli veldig godt å komme hjem nå. 

Håper dere har hatt en fin helg, det virker hvertfall slik på dere som har vært så herlige å delt helgeplanene deres med meg her på bloggen. Jeg blir så glad når dere kommenterer, de kommentarene fra dere er hele min motivasjon for å drive denne bloggen. Det er så motiverende  for meg å holde denn bloggen i gang når jeg stadig får bekreftelse på at det faktisk er noen som leser bloggen. Så takk for alle spor dere legger igjen, hadde dere bare visst hvor mye det betyr for meg. 

 

Smiiiil MarenFrokost & fotoshoot

Her er frokosten i magen, og vi er straks på vei ut for andre dag med fotoshoot i Tufteparken. Jeg bor jo på Frogner House apartments hvor jeg har fullt kjøkken, og dermed mulighet til å lage meg min deilige Marenskål. Marenskålen inneholder jordbær, blåbær, banan, eplebiter, cottage cheese orginal, vanilje yoplait yoghurt og salt nøttemiks og tørkede bær. Mmmmm.

Gårsdagen ble en utrolig bra dag, så nå er det bare å finen frem ny energi og sørge for at i dag blir like produktiv og bra. Jeg synes det er så fantastisk gøy å være med på dette, og jeg føler meg priviligert som får være modell for dette spennende bokporsjektet. Jeg kan ikke fortelle dere så mye enda, men som allerede nevnt er jeg modell i Lasse Tufte ( mannen bak Tufteparken) sin kommende bok om egenvektstrening. Gled dere til resultatet folkens, dette blir så utrolig bra. Boken er spekket av inspirerende, utfordrende og super effektive øvelser med egen kroppsvekt, samt masse annen lærerik informasjon om egenvektstrening. Jeg har allerede lært en hel haug, bare ved å være modell for boken.

Jeg håper der har hatt en herlig helg, og nyter søndagen fullt ut. Jeg blir i Oslo til i morgen kveld, da jeg har et møte med en ny potensiell sponsor i morgen formiddag. Denne helgen er virkelig hektisk, men når det kun er gøye ting, så gjør det jo overhode ingenting at det går litt i ett. 

 

Smiiiil Maren

 

God morgen Oslo

Her har dagen akkurat startet med coffee to go, og et deilig solskinn. For et fantastisk vær! Jeg hadde helt glemt å kjøpe kaffe i går, og måtte derfor ut tiiiidlig i dag morges for å få meg min faste dose svart gull. Kaffen koste jeg meg med i leiligheten, med den fineste utsikten. Jeg bor i toppetasjen, med en helt nydelig utsikt.  Selv om det var tidlig, så var det litt hyggelig å ha en morgentur ut for kaffe, det er liksom noe spesielt med det å se en by rett før den våkner til liv. 

Nå er det på tide å starte dagen ordentlig her. jeg ville bare titte innom for å ønske dere en nydelig lørdag. jeg håper fremdeles på at noen av dee har lyst å dele helge planene deres med meg. Jeg synes jo det er så gøy å høre litt hva dere driver med. 

 

Smiiiiil Maren

Home when your not

Sponset opphold

I dag er visst den store utreise dagen i følge nyheter og sosiale medier. Vel, det tror jeg på, for det var ikke akkurat få mennesker på Gardermoen, og for ikke å snakke om flytoget. Det var en litt stresset og svett frøken som sjekket inn på Frogner House i ettermiddag. Alt stresset forsvant umiddelbart i det jeg åpnet døren til mitt nye hjem for helgen, for her er det bare så vakkert, og så harmonisk at jeg kan nesten ikke forklare det.

Jeg er å heldig å få bo hos Frogner House Apartnments i helgen. De har leiligheter over hele Oslo. Jeg har sjekket inn et steinkast unna Bogstadveien, og det passer meg perfekt denne helgen. Dette er andre gang jeg sjekker inn for en helg på Frogner House, forrige gang bodde jeg på Frogner, i en super fresh studio leilighet. Denne gangen bor jeg i en diger leilighet, med tre soverom, stor kjøkken, stue, eget kontor, lekkert bad og kingsize soverom. Jeg er målløs over dette stedet her. 

Jeg er jo utrolig glad i fredagskvelden, med taco, Idol. smågodt og hele pakka. Det er akkurat dette som er så deilig med å bo hos Frogner House, det er akkurat som du er hjemme, selv om du er borte. Det er ikke for ingenting at slagordet er: Home when your not. I kveld har jeg kost meg med taco, smågodt og Idol i en stor myk sofa, iført joggebukse og med hyggelig selskap. Akkurat som om jeg skulle vært hjemme. 

Jo mer jeg kjenner på det, og tenker over det, jo mer imponert blir jeg over dette konseptet med å skape den ultimate hjem-følelsen som Frogner House har fått til. Jeg kunne skravlet i det uendelige om hvor delikat, lekkert, stilrent, innbydende, fint og ikke minst praktisk det er her, men jeg tror faktisk det må oppleves. En ting er hvertfall helt sikkert, her skal jeg kose meg glugg i helgen. I morgen starter dagen tidlig med en liten treningsøkt etterfulgt av en shoot i Tufteparken. Jeg gleder meg!

Hva er deres planer for helgen? 

 

Smiiiiiiil Maren


Oslo next

Etter kun 4 små dager hjemme er det på tide å reise litt igjen. Jeg setter meg på flyet i ettermiddag med destinasjon Oslo. Hovedgrunnen til at jeg reiser er et spennende møte med en potensiell ny samarbeidspartner, dette vil jeg komme tilbake til så snart jeg kan. Ellers skal jeg fylle helgen med catching up med gamle oslovenner, tapas på delicatessen, jogging i frognerparken, kaffe på min faste Waynes, trene i Tufteparken, gå tur lang aker brygge, trene på min gamle arbeidsplass Sats Solli og ellers bare nyte byen jeg har tilbragt 5 fine år i. Det er ikke ofte jeg viser meg i noe annet enn treningsklær her på bloggen, men dagens reiseoutfit er altså ikke treningsklær. Så her er beviset, jeg har, ikke mye, men litt, annet enn kun treningsklær i skapet.

I dag morges lagde jeg en ny vri på havregrøten min. Jeg har alltid sjokladesmak på grøten, men i dag byttet jeg ut min standard sjokkogrøt med vanilje og egg (!). Det smakte virkelig helt himmelsk, og egget gjorde at konistensen ble så god, samtidig økes også proteinmengden med det tilsatte egget, og i tilegg får du sunne fettsyrer fra eggeplommen. Det blir jo ikke bedre. Jeg skal få skrevet ned ingredienser og fremgangsmåte slik at jeg kan dele den med dere litt senre i dag. Jeg aner en ny havregrøt-favoritt. 

Hva er deres planer for helgen ? 

 

Smiiiil Maren

Jentekveld & Sunn snacks

I går inviterte skjønne Camilla til jentekveld med sunn snacks og Idol. Camilla og forloveden har akkurat kjøpt seg hus, og jeg er helt målløs over hvor nydelig det var der. Det er så gøy at vi har kommet dit at jentene mine nå både gifter seg, blir gravide og kjøper hus. Stor stas! Vi hadde en helt herlig kveld, og det var så godt å se skjønne jenta mi igjen. Jeg elsker slike kvelder som dette, og serveringen kan virkelig ikke bli bedre i mine øyne. Epler, pærer, honning-melon, mango, kiwi, jordbær og blåbær kuttet i små delikate biter og dandert på fat. Vi hadde også vanilje yoghurt til som vi helte over. Mmmmm. Perfekt snacks for en jentekveld midt i uken. 

Jeg fikk gave av Camilla fra når hun var i USA for en stund tilbake. To super freshe Nike topper, og en lipgloss fra Victoria Secret. For en venninne! Jeg fikk også et nydelig Save The Date kort for bryllupet til C&M neste sommer. Datoen er holdt av, og jeg gleder meg så til å få være en del av Camilla og Magnus sin store dag. 

Hva liker du å servere på jentekvelder ?

 

Smiiiil Maren