Home when your not

Sponset opphold

I dag er visst den store utreise dagen i følge nyheter og sosiale medier. Vel, det tror jeg på, for det var ikke akkurat få mennesker på Gardermoen, og for ikke å snakke om flytoget. Det var en litt stresset og svett frøken som sjekket inn på Frogner House i ettermiddag. Alt stresset forsvant umiddelbart i det jeg åpnet døren til mitt nye hjem for helgen, for her er det bare så vakkert, og så harmonisk at jeg kan nesten ikke forklare det.

Jeg er å heldig å få bo hos Frogner House Apartnments i helgen. De har leiligheter over hele Oslo. Jeg har sjekket inn et steinkast unna Bogstadveien, og det passer meg perfekt denne helgen. Dette er andre gang jeg sjekker inn for en helg på Frogner House, forrige gang bodde jeg på Frogner, i en super fresh studio leilighet. Denne gangen bor jeg i en diger leilighet, med tre soverom, stor kjøkken, stue, eget kontor, lekkert bad og kingsize soverom. Jeg er målløs over dette stedet her. 

Jeg er jo utrolig glad i fredagskvelden, med taco, Idol. smågodt og hele pakka. Det er akkurat dette som er så deilig med å bo hos Frogner House, det er akkurat som du er hjemme, selv om du er borte. Det er ikke for ingenting at slagordet er: Home when your not. I kveld har jeg kost meg med taco, smågodt og Idol i en stor myk sofa, iført joggebukse og med hyggelig selskap. Akkurat som om jeg skulle vært hjemme. 

Jo mer jeg kjenner på det, og tenker over det, jo mer imponert blir jeg over dette konseptet med å skape den ultimate hjem-følelsen som Frogner House har fått til. Jeg kunne skravlet i det uendelige om hvor delikat, lekkert, stilrent, innbydende, fint og ikke minst praktisk det er her, men jeg tror faktisk det må oppleves. En ting er hvertfall helt sikkert, her skal jeg kose meg glugg i helgen. I morgen starter dagen tidlig med en liten treningsøkt etterfulgt av en shoot i Tufteparken. Jeg gleder meg!

Hva er deres planer for helgen? 

 

Smiiiiiiil Maren


2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg