Sunn matinspo på høyt nivå

Reklame | Lapoint

Heii og god lørdag🧡 Jeg var egentlig på vei i seng, men så kom jeg på at jeg ikke hadde oppdatert dere, og hadde ikke lyst å legge meg før det var gjort. Klokken er straks midnatt her, så det er virkelig på tide å sove – surf klokken 06 venter i morgen tidlig.

I dag hadde jeg er krise dag på surfebrettet! Jeg trynet skikkelig på første bølge, og i det jeg fikk hode over vannet igjen, ble jeg dratt under av en ny bølge. Fryktelig ubehagelig, og ganske skremmende. Jeg burde ha ristet det av meg, og kastet meg rett ut på brettet igjen. Det klarte jeg ikke! Jeg var trøtt i kroppen etter mange dager med uvant aktivitet, litt redd etter å ha blitt dratt ned og generelt bare litt tom. Så da tok jeg brettet under armen, og gikk opp på land. Retten av dagen ble tilbragt på en deilig solseng, med kokosnøtt i hånda og deilig musikk på ørene.

 

Etter stranda dro Monica og meg avgårde til et sted vi fikk anbefalt av et britisk par her nede. Stedet heter Ceylon Sliders, og det er virkelig å anbefale hvis du noen gang besøker Sri Lanka. Har du sett så delikate farger? Jeg var så glad kamera var med, og jeg fikk fanget dette til dere. Hvis ikke dette er matinspirasjon så vet ikke jeg🧡

Vi hadde falaffel Bowl og en annen bowl jeg ikke husker navnet på i farta. Sykt gode begge to. Vi bestilte to ulike, også bare delte vi dem. Helt perfekt – så får man smakt på begge. Vi bestilte også flere ulike juicer, hjemmelaget “brus” og Golden milk. Helt vidunderlige smaker. Jeg elsker Golden milk, og drikker med mye hjemme. Derfor var det ekstra stas å smake det her, hvor de er så dyktige på krydder og smaker. Vi skal uten tvil tilbake til dette stedet, så sunt, delikat, fristende og herlig!

    

Nå må jeg faktisk sprette i seng. I morgen venter en ny dag med surf, sol og enda mer sunn, fargerik og deilig mat. Livet i Lanka land er virkelig helt magisk!

Vi snakkes snart igjen🧡

 

Smiiil, Maren 

En skjult perle, og kjentfolk på Sri Lanka

Reklame | Lapoint

I dag har jeg hatt den beste dagen her på Sri Lanka. Eller, det hadde vært optimalt om jeg fikk en surf på morgenkvisten også, men i dag er surfe-fri. Så sett bort fra det, så har dagen vært helt super! Jeg startet med en deilig morgentur på stranda, etterfulgt av en nydelig frokost på her på Lapoint. Frokosten er uten tvil favoritt måltidet. Det er alltid noe nytt, og så mye forskjellige gode ting.

Etter frokost dro vi avgårde i en tuktuk, og etter ca 10 minutter ankom vi en skjult liten perle. Stedet heter Jamu, og det var så sjarmerende og nydelig. Her møtte vi min venn Silje Thorstensen, som mange kanskje kjenner fra podcasten, Treningspodden. Silje skulle ha Soma Move (en slags form for Yoga, bare MYE høyere tempo), for aller første gang på Sri Lanka, og det var skikkelig stas å få lov å være med på den. Jeg har testet det et par ganger før, men det overrasker meg hver gang hvor utrolig tungt det er. Svetten silte, og jeg så ut som jeg hadde vært gjennom dusjen etterpå. En utrolig god time, med en dyktig, erfaren, tilstedeværende og fantastisk flink instruktør.

 

Etter timen var det tid for lunsj, og det var faktisk en liten opplevelse. Vi bestilte smoothie bowl, bananpannekaker, avokado toast, kaffe og juice. Så fantastisk godt!

Maten var laget fra bunnen, og hadde sunnhet i hver eneste bit. Så deilig!! Vi må uten tvil tilbake, for det er så mye mer på den menyen jeg kunne tenke meg. Chiapudding, granola bowl og ikke minst Jamu bowl står høyt på listen.

 

Etter enn herlige timer med Silje, hopper vi i en tuktuk, og tilbragte resten av ettermiddagen på solsenga. Vi sovnet litt begge to, og jeg tror aldri jeg har vært så avslappet i mitt liv. Jeg har virkelig funnet roen her på Sri Lanka, og nyter hvert eneste minutt. Dagene flyr avgårde, men heldigvis har jeg enda 10 dager igjen i paradis☀️🌊🌴

Hvordan går det med dere der hjemme? Har du noen spennende planer for helgen?

 

Smiiil, Maren

 

Postkort fra paradis

Reklame | Lapoint

God morgen fra Paradis☀️ Jeg kom akkurat inn fra en 2timers surf her på Sri Lanka, og den følelsen jeg har i kroppen nå, kan nesten ikke beskrives. Jeg tror den må oppleves! Den følelsen når du ENDELIG klarer å catche en bølge, og faktisk klarer å kontrollere bevegelsen din gjennom bølgen. Nei fy flate for en sinnssyk følelse, og for en sinnssyk tur dette er så langt!

Jeg reiser med Lapoint, og bor på deres camp, noe som er helt supert! Jeg skal forsøke å få tatt litt bilder til dere senere, av selve campen og området her. Vi bor 1 minutt fra stranda, og hvis man vil noe sted som ikke er i umiddelbar nærhet, så hopper man bare i en tuktuk. Jeg skal vise dere så mye mer, men dette innlegget måtte jeg dedikere til stranden vi tilbringer mest tid på. Den heter Kabalana Beach og er så vakker.

Etter surfetimene pleier vi å spise lunsj på campen, også drar vi tilbake til stranden og ligger der i et par timer. Leser bøker, døser i solen og drikker kokosnøtter. Vi ligger maks to timer, solen er så hinsides sterk her, at du blir brent på null komma niks. Her snakker vi faktor 50 på alle utsatte kroppsdeler, og 30 på resten. Jeg har akkurat startet på Nortug sin bok her nede, og synes den er veldig bra så langt! Noe som har lest den? 

Nå har jeg som sagt akkurat kommet inn fra en heftig dobbeltime i vannet, og ligger som et slakt i sengen mens jeg venter på lunsj. I dag har jeg bestille stekt ris med kylling. Det skal bli så godt, for hjelpes så sulten man blir av å herje rundt i vannet.    

Det føles som livet går litt i slow motion her nede, og det elsker jeg! Vi har virkelig funnet hvilepulsen, og koser oss så masse!! I morgen skal jeg avgårde for å treffe skjønne Silje Thorstensen ( fra treningspodden ). Hun bor her på Sri Lanka for en periode nå, og planen er å delta på hennes Soma Move time, samt spise en lunsj sammen etterpå❤️ Så utrolig koselig!

Håper uken har behandlet deg bra så langt, og at torsdagen blir fin❤️

 

Smiiiil, Maren

 

En sporty premie

Reklame | Ellos

Uken før jeg reiste unnet jeg meg en sporty premie, rett og slett fordi jeg fortjener det. Jeg hadde vært flink og gjennomført alle øktene på planen min. Det stod 4 triatlon-spesifikke treningsøkter, og jeg har gjennomført alle, helt i følge planen, ingen unnasluntring! Øktene består av løp, sykkel, løp + sykkel og enda en sykkeløkt. Seigt, tungt og uvant – men veldig gøy! Det beste er å kjenne på følelsen av å lære noe nytt, mestre noe nyt, og ikke minst klare å gjennomføre det man har planlagt.

Premien ble en dusrosa treningstopp, som jeg falt pladask for hos Ellos. Den heter Running printed back, og du finner den HER.Visste du at Ellos har masse treningsklær? De har så mye fint, og til gode priser. Jeg har den lilla løpejakken, toppen og tightsen også på ønskelisten. Du kan se hele utvalget HER.

Noe av det aller beste er at de fører størrelser fra 34/36 til 58/60. Det er så fantastisk bra. Hvorfor i alle verden er det kun dem i størrelsene mellom 34 og 42 som skal få freshe treningsklær. Tull og tøys, og ikke minst latterlig urettferdig synes jeg. Jeg blir så glad av å se størrelses utvalget på disse treningsklærne. Heia mangfold, heia at alle skal få være akkurat som de er, og heia alle dem som har lyst å begynne å trene, men ikke føler de har treningsklær de føler seg vel i. Ellos har noe for alle, og det roper jeg et stort hurra for!

Se hele utvalget på Ellos sine nettsider HER.

Nå har jeg akkurat kommet inn fra et par timer i sola på stranda her i Sri Lanka. Så fantastisk deilig! Nå skal vi hoppe i dusjen her, før vi skal ut å spise med en helg gjeng. Så utrolig koselig😍 Håper alt er bra med dere der hjemme. Ha en sprek og fin onsdag alle sammen💗 En ny oppdatering fra surfe-livet på Sri Lanka er rett rundt hjørnet!

 

Smiiil, Maren

Hei fra Sri Lanka

Reklame | Lapoint

Heiii fine dere🧡 Vi er endelig fremme hos Lapoint på Sri Lanka, etter den lengste reisen jeg noensinne har vært med på. Nå har vi altså ankommet, sovet en god natt, og allerede rukket å ha vår første surfeleksjon. FY SØREN SÅ GØY!

Jeg har allerede knust målet med å komme hit, og det var

☀️ Komme seg opp å surfebrettet

☀️ Klare å stå i mer enn 3 sekunder

Vi våknet rundt klokken 07.30 lokal tid, og fikk servert nydelig frokost kl 08. Jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente av maten her, men hjelpes for en positiv overraskelse. Frokosten besto av fersk smoothie, egg, havregrøt, pannekaker, masse masse frisk frukt, brød, juice, te og kaffe. Det var så mye godt, og jeg er så glad🧡

Etter frokost var det rett avgårde på sufretime, en god halvtime teori og litt tørrtrening på land, før vi dro ut i vannet for å teste teorien i praksis. Jeg har svelge flere liter vann, og er helt gåen i kroppen, men smilet mitt går virkelig hele veien rundt. Jeg er så lykkelig!

Det var SÅ gøy på surfingen, og selv om jeg er helt elendig, så følte jeg at jeg forstår litt av hvordan det skal gjøres, og nå er det bare å øve øve og øve de 14 dagene vi er her. Vi befinner oss jo faktisk på en surfecamp, så det er gode sjanser for at skillsa blir forbedret😍

Nå er det straks lunsj her, smoothie bowl og avocado toast står på menyen! Sri Lanka ligger 4,5 timer foran Norge i tid, så vi er som dere skjønner allerede godt i gang med dagen her. Flere oppdateringer og bilder kommer!! Håper alt er bra hjemme🧡  Snakke snart! Følg gjerne med på marenerdvik på snap og Instagram, der oppdateres det hyppig.

 

Smiiiil, Maren 

 

XXL + ABILICA + MAREN ERDVIK

Reklame | Abilica og XXL

I dag har jeg en fantastisk god nyhet til dere, og jeg har gledet meg så til å dele det. DET BLIR EN NY RUNDE MED #XXLCHALLENGE. Denne gangen står romaksin i fokus, og jeg har lyst å gi deg en solid utfordring denne gangen. Tidligere har vi gjennomført XXLCHALLENGE på tredemølle sammen, og der var vi over 900 deltagere.

Du vil få treningsøkter av meg hver uke, og en fast plan å følge. Jeg skal være med deg hele veien, heie på deg, pushe deg og motivere deg til mål.

Utfordringen på denne challengen er: Ro 10 km!!!!

Ja det er heftig, men jeg VET at du kan få det til. Husk at vi skal begynne rolig, og ta det helt gradvis. Jeg skal hjelpe deg med teknikk, og legge opp øktene slik at du er best mulig rustet for å klare dette.

Det er en helt rå premie i enden av denne challengen, sånn for utenom at du blir i rå form. Alle som deltar er nemlig med i trekningen av et reisegavekort til 2 personer, fra Apollo, på 8000kr!!!

Jeg håper filmen er god nok kvalitet, hvis ikke kan du se den HER også.

La oss snakke litt om romaskiner, og hvorfor denne challengen skal omhandle akkurat det. Romaskin er et fantastisk verktøy, både for kondisjon og styrke. Roing er en skånsom og utrolig effektiv måte å få trent kondisjon på, spesielt med tanke på at det er minimal belasting på knær og ankler. Man får også aktivert overkroppen i mye større grad med roing som treningsform, enn for eksempel ved løping.

Dette må du tenke på når du kjøper en romaskin:

  • Motstand
  • Computeren
  • Komfort

Det finnes tre typer motstand på romaskiner. Magnetisk motstand, vannmotstand og elektronisk. På romaskiner med magnetisk motstand reguleres motstanden ved hjelp av en rekke magneter som sitter på svinghjulet. Når motstanden er på den letteste er magnetene lengre unna svinghjulet og på tyngste motstand er kun noen millimeter unna. På en romaskin med elektronisk motstand finnes det en elektromotor inne i romaskinen som skyver og trekker magnetene til den posisjonen du vil ha. Romaskinene med elektronisk motstand er ofte litt dyrere, men her har du også mulighet til å stille inn programmer på forhånd slik at du ikke trenger å gjøre noen justeringer selv underveis i selve økten. En fordel med magnetmotstand er at det er lydløst. Det passer jo perfekt hvis du for eksempel skal kjøre en treningsøkt hjemme i stua foran tven eller hvis du ønsker å høre på musikk mens du trener. Med Abilicas Pacific Rower får du en svært skånsom, ergonomisk trening der faren for skader er minimal. I og med at motstanden produseres av vann, gir romaskinen en utrolig realistisk trening. Det er nesten som å ro på vann.

På de fleste romaskiner sitter det en liten computer som holder orden på tid, antall åretak og distanse. Ved kjøp av dyrere modeller får du litt flere funksjoner som for eksempel trådløs pulsmottager. Denne gjør at du kan holde orden på kaloriforbruket ditt.

Når det gjelder komfort er det en del ting å tenke på. Først og fremst bør håndtaket være behagelig å holde i. Håndtaket bør være bredt nok til at du kan variere grepet om du ønsker det. I tillegg bør materialet på håndtaket ikke bli glatt hvis du svetter under treningen. Et godt og mykt materiale gjør også at du minsker sjansene for blemmer og gnagsår i hendene. Setet bør være godt å sitte på og gli lydløst frem og tilbake. Sjekk at de små hjulene som sitter under setet ruller godt på seteskinnen.

Selv har jeg Abilica Premium Toprower og er helt utrolig fornøyd med den. XXL har akkurat nå helt fantastiske priser på flere av sine Abilica romaskiner. Så hvis du kunne tenke deg en romaskin hjemme burde du virkelig sjekke ut XXL sine hjemmesider HER.

Mine foreldre har invistert i en sykkel og en romaskin hjemme, og det er uten tvil romaskinen som brukes mest! De har plassert den inne på et rom, med en tv foran, og der sitter de å ror mens de ser på tv / serier. Perfekt!!

Har du lyst å være med på dette? Få treningsprogrammer hver uke, gjennomføre gode treningsøkter, bli i bedre form, kjenne på mestring OG ha muligheten til å vinne reisegavekort på 8000?😍 Vel, da er det bare å registrere deg HER.

Håper at like mange blir med på denne andre runden av #XXLCHALLENGE. Dette blir så GØY folkens!!!! Vi starter opp neste mandag❤️ 1 april!! Da finner dere første ukens treningsprogrammer her på bloggen! 

Blir du med på laget? Meld deg på❤️Det er selvfølgelig helt gratis, og bonusen er at du blir i rå form, OG kan vinne reise!!

 

Smiiiil, Maren

 

 

 

 

 

Svar på alt dere lurer på #2

Heiiii fra Gardermoen 🧡 i skrivende stund sitter vi på Gardermoen. Vi har noen timer å slå ihjel her før turen går videre til Doha, og deretter videre til Colombo. Jeg tenkte å slå ihjel tiden med den den faste søndagsspalten, nemlig spørsmål fra dere.

 

Vakre du, kan jeg spørre hvilket filter du bruker på bildene dine på Instagram i det siste?

Ja er ikke det kult? Det er et av Snapchat sine filteret, endless summer heter det. Det ligger på telefonen din fra før av❤️

 

Vet du om noen trapper i Kristiansand som er bra å løpe i?

Ja mange! Du har en super fin ved Kilden, like ved siden av parkeringshuset der. Også en lang, helt rå trapp i Vågsbygd, mener det heter Rossevann der. Ellers er det flere fine i Baneheia.

Ønsker du deg barn i fremtiden?

Ja så absolutt❤️ Jeg ønsker meg to barn, og håper den drømmen går i oppfyllelse en dag.

 

Hvordan oppbevarer du ukebladene dine, hvis du tar vare på dem?

Nei altså, det ligger noen magasiner i stabler under Tven. og i et skap. hehe. Vet ikke om det var det svaret du var ute etter? men gjør i grunn ikke noe spesielt for å oppbevare dem?

 

Hvorfor er du så deilig?

Haha, verdens beste Sølve❤️ Love you

 

Er det ikke litt lite med 2 speltlomper til middag?

For meg hadde det vært for lite som en fullverdig middag. men vi har alle ulike behov. Jeg ville nok hatt 2-3 lomper, og en stor god salat ved siden. Lomnpene må også ha godt med fyll, gjerne en god proteinkilde, og selvfølgelig godt med ost. Mmmm

 

Hvorfor ble det slutt med deg og kjæresten?

Det er et veldig privat spørsmål, som ikke angår noen andre enn oss to. Det jeg kan si er at det var et helt udramatisk brudd, og vi er venner.

 

Hadde du vært villig til å ta en kaffe med en leser i Oslo?

Så utrolig koselig! Ja så absolutt❤️

 

Har du noen erfaringer med å slite psykisk ?

Jeg personlig har ingen erfaring med det selv nei. Jeg er utdannet sykepleier, og har hatt en del om det i utdannelsen. Jeg har også jobbet med rus og psykiatri. Jeg synes det er så fantastisk bra at det har blitt mer “stuerent” å snakke om psykisk helse, og at det har blitt såpass ufarlig gjort. Ja til mer åpenhet!!

 

Tror du trening kan påvirke psykisk helse og psykiske utfordringer?

Ja så absolutt!! Det har jeg mye erfaring med fra flere av mine PT-kunder oppigjennom årene. Jeg tror så absolutt at det kan ha en svært eroitiv innvirkning på psykisk helse. Jeg synes man burde få gratis trening (personlig trener/gruppetimer) på resept fra legen.

 

Hvor lenge har du trent regelmessig? Du er en stor motivasjon❤️

Tusen takk❤️ Hmm, jeg har turnet i alle år, frem til jeg var 13, også et par år opphold, før jeg begynte igjen som 16-17 åring, og trent regelmessig siden. Så det begynner virkelig å bli noen år.

 

Treningsmål for 2019?

Det største målet er uten tvil å gjennomføre Triatlon i august. Fy søren så ut av komfortsonen!!!!

 

Hva skal du på Sri Lanka?

Jeg reiser på tur med en god venninne, og vi skal bare kose oss. Surfe, bade, sole oss, oppleve en ny og annerledes kultur, og ikke minst en mektig natur. Vi reiser med Lapoint, og gleder oss veldig. (Samarbeid med Lapoint)

 

Kunne du lagt ut noen forslag på Bootcamp øktene dine?

Jeg deler dem nesten hver uke på Snapchat og Instastory. men jeg kan gjerne begynne å dele litt av dem på bloggen også, hvis det er ønskelig? 😊

 

Har du prøvd å blande havregrøt og grøtris sammen? Anbefales!!

Nei? Ååå, det høres superdigg ut! Takk for et spennende tips❤️

 

Hvem er den heldige som får passe Leo mens du er på reise?

Det er Leo sin andre eier, og familie. Han er i de beste hender – ellers hadde jeg aldri reist fra min lille skatt.

 

Hvilket klesmerke er favorittmerke ditt?

Ååå det er vanskelig. Vanlige klær eller trening? Noen favoritter på vanlige klær er: Ganni, Fillipa K, Holzweiler, H&M, og Zara for å nevne noen. På treningsklær: P.E Nation, Reebok, Nike, Kari Traa, Lululemon, Adidas, Run & Relax.

 

Hvilke øvelser anbefaler du for å bli god i chips?

Da ville jeg øvd spesifikt på den bevegelsen, også brukt hjelpemidler for å gjøre den enklere. For eksempel ved hjelp av strikk, eller en treningspartner. Nedtrekk ned nøytralt grep er også en super øvelse. Eller liggende roing under en stang, vil også aktivere de samme musklene, som vi chins.

 

Favoritt rumpeøvelse?

Dype knebøy, hipthrust og utfall!

 

Hvor kan man ta løpsanalyse? Og hva gjelder det pust, steg, teknikk?

Det gjelder teknikk ja. Det handler om å se på steget ditt, filme det, analysere det, og komme med justeringer. Teste på nytt, filme, analysere og justere igjen. For å bedre teknikk og løpsøkonmi! For meg var det enormt lærerikt. Det var en kompis som gjorde det på meg, men jeg vet at de gjør det på blant annet Løpelabbet 😊

 

Favoritt intervaller og løpeøkter?

Jeg liker godt 30/30, og 4×4 intervaller. På løpeøkter så liker jeg best langkjøring i skog og terreng.

Hvilke steder skal du på Sri Lanka, jeg dit selv om en uke☀️?

Vi har ikke helt satt planen enda, men vi ønsker å besøke Ella, Mirrisa og Galle. Også har vi en togtur vi skal på, et fjell vi skal bestige, og ellers bare henge masse rundt Lapoint campen og lære oss å surfe. Hvor skal du? 😊

 

Hva fikk deg til å ville prøve triatlon?

En utfordring fra en god kompis + at jeg trengte et nytt fokus for å booste motivasjonen litt.

 

Det var alt jeg rakk folkens. Tusen tusen takk for mange gode spørsmål. Nå må jeg løpe til gate for å rekke flyet til Doha. Reisen er offisielt i gang🌴🌊☀️

 

Smiiiil, Maren 

 

 

En liten lørdagsprat

Jeg elsker teksten på denne kaffen! Er det noe jeg kan bli MYE flinkere til å er det å si, eller nei ikke si, tenke blir mer riktig. Tenke F**K it litt oftere, og la ting gå. Jeg er en tenker, og jeg overanalyserer alt mulig. Slitsomt og unødvendig. Jeg fikk servert denne kaffen for et par dager siden, og det synes jeg var ordentlig morsomt. Den passet så bra!

Jeg er fullt klar over at mobilskjermen min synger på siste verset, men det er heldigvis kun et beskyttende deksel over, som er knust – ikke hele telefonen min. Jeg skal fikse etter Sri Lanka! Apropos Sri Lanka – jeg drar seriøst om noen få timer liksom. Jeg drar tidlig i morgen tidlig, og det kribler så mye i kroppen at jeg ikke klarer å sitte stille.

Det pakkes til den store gullmedalje, og hele spisebordet mitt er overlesset av bikinier, badedrakter, shorts, sommerkjoler og sandaler. Fy søren så deilig!! Hvis noen av dere har vært på Sri Lanka, og har tips om ting som MÅ pakkes med, så blir jeg veldig glad for en liten kommentar i kommentarfeltet❤️

Nå skal jeg straks avgårde for å møte mamma på en koselig lunsj, også skal vi litt rundt i byen og fikse siste småting før jeg reiser. Jeg fikk en mail fra Lapoint hvor de bad om at vi tok med handlenett ( for å unngå å bruke plastikkpose) og solkrem uten kjemikalier som kan skade korallrevene der nede. Fy søren så bra at de opplyser om slikt!! Vi skal også være med på en Beach clean up mens vi er der, hvor vi skal rydde søppel og plast fra strendene. Så viktig og så fint! Jeg er takknemlig for at vi får lov å være med på det.

Jeg håper livet smiler til du som leser dette, og at du kjenner på at i dag skal du tenke F**K it, og bare gjøre akkurat det DU har lyst til. Kjenn at dette er din helg, og din lørdag. Nyt og kos deg. Legg vekk alt av burde-burde, og bare nyt litt fritid!

Jeg har forresten åpnet for spørsmål på Instastory, til morgendagens spørsmål & svar blogg. Titt gjerne innom der hvis det er noe du lurer på. Du finner meg på marenerdvik

Jeg titter innom dere igjen senere fininger❤️ Gleder meg til vi skravles igjen!!

 

Smiiil, Maren 

Møter + sunn mat = sant

Jeg er i mye møter om dagen, og hvor enn jeg går så blir jeg alltid møtt av kaffe og twist, kjeks eller andre lignende ting. Det er helt ok det, men hvis jeg fikk velge selv – så er det ikke akkurat det jeg ønsker meg aller mest når vi skal sitte i møter, bruke hodet, og være kreative. Tidligere i uken hadde vi et spennende møte hjemme hos meg, og da fikk jeg stå for menyen. De bildene du ser i dette innlegget ble resultatet.

Fristende og digg sant? Dette var helt super møte-snacks synes jeg! Det trenger ikke være så fancy som dette heller, en liten skål med frukt hadde holdt massevis🍊🍐🍎🍏

Jeg ble så glad når jeg fant akkurat den nøttemixen her, den inneholder Mulberries, og det er virkelig noe av det aller beste jeg vet. Har du smakt det? Jeg husker ikke merket, men jeg er 90% sikker på at dette var Rema1000 sitt eget merke.

I går og i dag løper jeg som en liten duracell-kanin for å få unna alt jeg skal før jeg reiser. Så i dag er jeg veldig på farten, og kanskje ikke like flink til på svare dere – men skriv til meg likevel, for svarene kommer. Det tar bare bittelitt lenger tid! I kveld skal alt styr være ordene, og alt i boks, og da jeg vender mitt fulle fokus mot dere igjen❤️ Er det okei?

Jeg kan røpe en ting til dere, som jeg tror MANGE blir glade for! Det blir en ny #xxlchallenge , og den er rett rundt hjørnet. Vi spiller den faktisk inn i dag (!!!) og premien er like vill som sist – et reisegavekort på 8000 kr!!!! Husker dere sist Challenge? 10km på tredemølle, hvor dere fikk nye treningsprogrammer hver uke? Dette blir samme greia, men med en ny kondisjonsform. Det er bare å glede seg! Jeg skal ta dere gjennom det, legge ut økter til dere, pushe heie, motivere og få dere i mål alle sammen❤️

Nå MÅ jeg løpe her! Videoinnspilling og shoot store for tur. Det er så mye gøy i vente nå folkens, og jeg er så glad for å ha dere med på alt. Takk for at dere er her❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Onsdags-oppskrift: Glutenfrie pannekaker

Endelig onsdag, og det betyr en ny oppskrift til dere. I dag gjør jeg det super enkelt, og kjører på med en deilig pannekake-oppskrift.

Denne er glutenfri, men du kan selvfølgelig bruke hvilket som helst mel du selv ønsker. Pannekaker er sunn kosemat i mine øyne, og jeg spiser det flere ganger i uken. Jeg spiser det helst som frokost, lunsj eller kveldsmat. Pannekaker kan fint fungere som middag også. Som liten husker jeg vi hadde pannekaker og tomatsuppe til middag, og det var noe av det aller beste jeg kunne få servert❤️

 

Du trenger: 

3 egg

3 dl glutenfritt mel ( Toro sin glutenfrie melblanding er helt super) 

1/2 ts salt

3,5-4 dl melk

Smør til steking 

Slik gjør du:

Pisk egg, og bland sammen det tørre og tilsett i eggeblandingen. Pisk sammen. Tilsett melken, og pisk til en glatt røre. Tilsett væsken litt og litt, det er dette som avgjør hvor tykke pannekakene blir. Jeg ønsket tynne pannekaker, og har derfor brukt 4dl melk. La røren stå å svelle i ca. 20 minutter, før du steker pannekakene i varm stekepanne.

Topp med hva enn du ønsker av tilbehør. Jeg brukte friske bær, banan og en Barebells Nougat proteinbar. Mmmmm❤️

Håper du får en nydelig onsdag, og fyller dagen med noe hyggelig! I dag tester brannalarmene her hjemme, og derfor må jeg få med meg Leo ut til det er over. Jeg vil ikke skremme han, så da er det like greit å ikke være hjemme. Leo er mye bedre i formen nå, og jeg tenker at det skal bli godt for han med en god tur i skogen. Milo og Kristina blir med på tur, og det er så gøy å se hvor gode venner de to hundene er.

Jeg skal også en tur på trening, lang-intervaller på sykkel står på planen. Senere venter et møte, og en hyggelig middag.

Hva står på din plan denne onsdagen? 

 

Smiiil, Maren