Hei Mandag

Reklame | Annonselenker

Heiii venner🌸 Mandager er en dag jeg vier fullt og helt til mine Online kunder, og absolutt hele dagen går med til å svare på ukesrapporter fra dem. Det er en skikkelig kontordag, og hvis jeg får ikke noe som helst form for fysisk aktivitet den dagen, så er jeg knall fornøyd.

I dag må jeg få tid til å svippe innom treningssenteret, da jeg skal ha en time i morgen jeg er litt usikker på hvordan jeg skal legge opp. Jeg har laget to ulike alternative bakkeløp, og begge må testes for å se hvilken som fungerer best i praksis.

Tirsdager er min store gruppetrenings-dag hvor jeg har både løpetime, Bootcamp og Metcon (CrossFit) timer – på samme dag. Nå er senteret jeg jobber på back on track med full timeplan igjen, og denne uken blir det full trøkk! Jeg gleder meg💪🏼😊

Skjorte HER / Bukse HER

Jeg skal selvfølgelig dele bakke-intervallene med dere også. Det er jo ofte slik at vi løper mest av det vi trives best med, og det som føles best, og det er jo ingen tvil om at det føles bedre å løpe rett frem enn i motbakke. hehe. Men vi må litt ut av komfortsonen hvis vi ønsker å pushe oss hakket videre og bli i enda bedre fysisk form. Ønsker du å jobbe med kondisjonen din, er bakker en finfin utfordring for deg.

Nå må jeg komme meg tilbake i kunde-mails her, men jeg gleder meg til å oppdatere dere på bakkeløp litt senere💦😅. Ha en nydelig mandag, og en finfin ukestart mine venner💗

 

Smiiil, Maren 

 

Løp med Maren #27

God morgen🌸 Endelig tid for en ny intervall!! Dette er en utrolig effektiv økt. Hard, men varer heldigvis ikke så alt for lenge. Denne økten kjørte jeg selv på fredag, og den var så utrolig digg! Det kom så mange spørsmål etter jeg la ut snap om at jeg hadde testet en ny økt til dere, så nå føles det skikkelig bra å endelig kunne dele den med dere.

Husk at hvis du har lite tid, eller ikke er så vant til løping så kan du kjøre samme økten, men ta 4 drag i stede for 6, for eksempel. Tilpass etter dine egne forutsetninger og ønsker.

Her kommer økta:

 • Oppvarming 10-15 min, rask gange, over i lett jogg.
 • 2 min løp / 1 min pause x 6
 • 1 min løp/ 30 sek pause x 6
 • 30 sek løp / 30 sek pause x 6
 • Nedtrapping 5-10 minutter

Lykke til sprekinger💪🏼💦 Ha en nydelig søndag!

 

Smiiil, Maren 

 

 

Min lørdagsplan og en liten takk

Reklame | annonselenker

Heii fine venner🌸 I dag startet jeg dagen på jobb, for å øve på et nytt program. Jeg skal nemlig ha en helt ny time fra og med neste uke, og den timen er BAKKEINTERVALLER. Jeg gleder meg så vilt mye!! Jeg hatt løpetimer det siste året, men bakke-intervaller har jeg ikke hatt så mye av. Steike som jeg gleder meg til å kjøre knallharde, rå-effektive og vilt gøye motbakkeløp hver eneste tirsdag fremover.

Etter løpingen dro jeg rett på IKEA for fikse enda litt mer ting til kontoret, så videre på kontret for å jobbe litt. Det er så deilig å utnytte et par timer av helgen til jobb, det gjør at uken starter bedre. Nå er jeg hjemom en liten tur for å dusje og skifte, så er det familietid resten av dagen💗

 

Kosedress HER (koden MAREN25 gir deg 25% kun ut denne lørdagen)

Denne helgen er handler bare om å slappe av, kose seg og lade opp til en ekstremt hektisk uke. Nå går startskuddet med full timeplan på senteret jeg jobber og det kribler i hele kroppen etter å komme i gang. Jeg elsker å trene andre, og fryder meg over at jeg endelig skal få lov å kjøre flere løpetimer, Metcon-timer og Bootcamper fast hver uke.

Jeg håper dere har en nydelig helg, og at livet smiler på alle måter🌸 Dere har blitt så mye mer aktive i kommentarfeltet om dagen, og det betyr så mye for meg!! I disse dager hvor blogger etter blogger legger ned, så betyr det mye for meg å se at dere fremdeles er her hos meg💗 Tusen takk💗

 

Smiiil, Maren 

 

 

Herlige høstnyheter + rabattkode

Reklame | Annnselenker Nelly

I dag fikk jeg en vanvittig gøy pakke i posten fra Nelly, og i tillegg til det fikk jeg en rabattkode til dere. Koden MAREN25 gir dere 25% på absolutt alt fra NLYbyNelly. Jeg bestiller nesten kun fra Nelly sitt eget merke, og alt dere ser på bildene under her er fra Nellys eget brand.

Jeg elsker de duse beige fargene, myke stoffene og hele den softe looken🌸

Rosa kosegenser / Rosa kosebukse / Beige tanktopp / Hvit kosedress / rutete skjorte / Jeans 

Sort jakke / Sort langermet med knapper / Grå ullgenser / Beige langermet med knapper

Koden MAREN25 varer kun i 48 timer, så her er det bare å kaste seg på hvis du ser noe du liker. Jeg elsker at prisene er så rimelige, og når man da i tillegg får 25% så blir det virkelig overkommelige og fine priser på alle plaggene.

Happy høst-shopping🍁🍂

 

Smiiiil, Maren 

 

En ny vlogg ute

Hurra folkens, endelig er det en ny vlogg ute på kanalen💗 Nå var det en stund siden sist, og virkelig på tide med en liten YouTube-update til dere. Jeg var så i tvil om jeg skulle legge ut denne her, da den er skikkelig hverdags-preget, men nå er det jo akkurat det dere sier at dere liker, så da kjørte jeg på🌸

Dere blir med på flere treningsøkter, første dagen på nytt kontor, masse skravling, en tur på Ikea og jeg deler et av mine aller beste middags-tips 💗

 

Håper dere liker videoen🌸 Ha en nydelig kveld videre mine fine!!

 

Smiiiil, Maren 

 

Middagstips: Kyllingwok med nudler

I går ble jeg inspirert av en venninne til å lage en rett med kylling og grønnsaker, jeg hadde ikke de ingrediensene hun hadde brukt og måtte bare trikse litt med det jeg hadde tilgjengelig. Resultatet ble helt magisk, og faktisk en av de beste middagene vi har spist på lenge. Dette kommer til å bli en fast ukentlig middag hos oss. I tillegg til at det er så sunt og næringsrikt, så var det utrolig enkelt å lage.

Oppskriften skal jeg selvfølgelig dele med dere❤️

Beklager dårlige mobilbilder, jeg hadde ikke trodd denne retten skulle bli så vilt god som den ble, og hadde derfor ikke tenkt å dele den. Så dere får se bort fra kjipe bilder – det viktigste er at dere får oppskriften.

Du trenger:

 • Kyllingfilet (jeg hadde ferdig strimlet)
 • Lett marfløte
 • Brokkoli & gulrøtter
 • Fullkornsnudler
 • Krydder (jeg brukte salt, pepper og Natvigs kryddermix)

Slik gjør du:

Stek kyllingen og krydre godt, tilsett matfløten og la det småkoke. Kutt opp gulrøtter og brokkoli, og tilsett det i pannen. Kok nudler, hell av vannet, og rør nudlene inn sammen med kyllingen, grønnsakene og matfløten. Smak til med krydder, og server.

 

SÅ utrolig enkelt og så vanvittig godt. Denne er jeg helt sikker på at dere kommer til å like❤️

 

 

Smiiil, Maren 

 

 

Svar på alle deres spørsmål

Reklame | Annonselenker

Hei fine venner. Her kommer svar på et knippe av spørsmålene dere stilte ved forrige spørsmålsrunde. Det var ganske 50/50 på om dere ville ha skriftlige eller muntlige svar, altså her på bloggen eller i en video. Så da ble det skriftlig denne gangen, også kjører jeg på med video neste gang.

La oss ta en titt på spørsmålene. Tusen takk til alle som har silt spørsmål,  denne gangen var det virkelig godt og blandet:

Hvordan har du det? 

Jeg har det veldig veldig fint💗🌸 Takk som spør!

Kosebukse HER / Kosegenser HER

Er det noe mat du absolutt ikke liker? 

Hmm, jeg er ikke spesielt glad i tunfisk, blåskjell, kaviar og rå løk.

Hva er sunnest av søtpotet og vanlig potet? 

Minimalt forskjell faktisk. Søtpotet og potet har likt kaloriinnhold. Søtpotet inneholder litt mer vitamin A mens vanlig potet har mer vitamin C. Søtpotet har litt mer kostfiber og sukkerarter enn vanlig potet. Den har også betakaroten, som forklarer den nydelige fargen. Poteten har et litt høyere innhold av kalium, folat, magnesium og fosfor, men søtpoteten inneholder igjen mer kalsium. Så de er begge sunne, og man burde spise begge. Super grønnsaker begge to😍

Hva heter modellen du oftest løper på fra Hoka? 

De jeg løper aller mest med sånn generelt heter Cliffton 7, mens de jeg har i skogen heter Hoka Challenger.

Jeg har sett deg og kjæresten din sammen på trening, og jeg må bare si at dere er de fineste jeg har sett. Dere ser så forelsket ut. Tenk å ha en kjæreste man kan trene med også. Jeg håper du vet hvor heldig du er. 

Åå så koselig da. OM jeg vet ❤️ jeg er så takknemlig for den nydelige personen der ❤️ Det er absolutt et pluss at vi kan trene sammen, det er skikkelig fint å ha den hobbyen felles, og at begge ser verdien av å være fysisk aktive og ta vare på helsen.

Er det sunt å spise riskaker? 

Ja så absolutt, men med måte, som med alt annet. Jeg spiser dem på samme måte som jeg spiser knekkebrød og brød, for variasjon, og fordi det er praktisk. 😊😊

Hva synes du om fokuset som er satt på å kjøpe følgere? 

Jeg hyller det!! Opp og frem i lyset med alt snusk og tull. Det er direkte juks og vanvittig urettferdig at juksemakere skal få lov å stille opp på lik linje med dem som jobber hardt for å komme seg opp og frem.

Hvorvidt hvem som har kjøpt følgere eller ikke er verre å uttale seg om, for det vet jeg faktisk ikke!! Jeg håper så inderlig at alle forstår at det virkelig ikke er ok, og at det blir en slutt på det, slik at vi alle spiller med like og ikke minst åpne kort.

Jeg synes innsikten på alle profilene burde vært åpent for alle å se jeg. Hva er hemmelig med å se hvor følgerne er fra for eksempel? Man ser jo antallet uansett, da kan man vel like gjerne få lov å se alder, kjønn og lokasjon også?

Hva synes du om Kristin Gjelsvik? 

Jeg synes Kristin er en skikkelig badass og en RÅ dame, som snakker høyt om temaer hun brenner for. Kristin er så viktig for dagens samfunn og spesielt for de unge. Jeg heier skikkelig på henne👏🏻👏🏻👏🏻❤️❤️

Er du lei deg for at du ikke er en av de aller største bloggerne i Norge? 

Hehe, nei det er jeg ikke. Jeg liker veldig godt slik det er i dag. Jeg kan leve av min sosiale kanaler og meg selv som treningsprofil, men jeg har også et privatliv og jeg kan velge å ikke dele ALT. Det liker jeg godt. Det er mange flinke store bloggere, og all kred til dem, men jeg har det helt supert med å være akkurat i den posisjonen jeg er.

Er du forelsket? 

Jeg tror nesten ikke det går ann å bli mer forelsket🙈

Hvis du bare kunne velge ETT merke på treningstights, hva skulle det vært? 

Uten tvil hadde det da vært Lululemon. Beste tightsen i hele verden spør du meg!!

Hva er dine favoritt måltider som du setter opp til online coaching-kundene dine? 

Ååå det må være proteinrundstykkene, pannekaker, grove vafler, smoothie, gulrotkake/muffins og tacosalat.

Er du på diett eller følger en matplan selv? 

Nei 😊

Hvor kjøper du sports-bher?

Litt ulike steder. Jeg elsker de fra Lululemon, Nike og Reebok. I det siste så har jeg testet noen fra Pierre Robert og de var fantastiske. Billige, kan kjøpes på matbutikk og faktisk ordentlig gode!

Hvordan ser en typisk matdag ut for deg?

Frokost er ofte knekkebrød eller grovt brød med proteinrikt pålegg (skinke, ost, egg) eller meieriprodukter med frukt og musli.

Lunsj er ofte det samme, hvis jeg ikke spiser ute, da er det gjerne en stor salat med grovt brød til.

Middag er typisk lompepizza med salat, taco, laks og poteter, kylling med grønnsaker, pasta og saus eller bare en diger kyllingsalat med masse godt oppi (pastaskruer, pesto, fetaost,mais,tomat,augusk,krutnger,kylling,paprika,pinjekjerner,salat, eple, soltørket tomat +++)

Til kveldsmat liker jeg godt knekkebrød med noe søtt, feks sukkerfritt syltetøy og brunost, eller så lager vi noe digg, grove vafler, pannekaker eller en stor fruktsalat med vanilje kesam og mørk sjokolade.

Mellommåltid/snacks gjennom dagen er gjerne skyr, banan, eple, riskaker, iskaffe med masse havremelk, grønnsaks-sticks, proteinbar for eksempel.

Er kjæresten din fra sørlandet? 

Ja ❤️

Trener du hver dag?

Nei ikke hver dag, men jeg er nok i aktivitet hver dag. På dager jeg ikke trener, så går jeg gjerne en tur.

Hva gleder du deg til med høsten? 

Store deilige skjerf, ullgensere, alle de fine fargene ute, den friske gode, litt krispe høstluften, fyr i peisen , hytteturer, spillkvelder, gryteretter, suppe, gode middager med gode venner, turer i fjellet, filmkvelder, bade i badekaret, alle de fine klærne og generelt bare inne og ute-kos med de jeg er glad i.

Jakke HER 

Kan du begynne å skrive hvor tøyet er fra når du legger ut bilder av tøyet? 

Ja selvfølgelig, det skal jeg bli flinkere på😊

Jeg har trøkket kraftig over, og kan ikke belaste foten på en god stund. Har du tips til alternativ trening? 

Huff stakkars deg, masse god bedring❤️ Jeg ville da hatt fokus på overkropp en liten periode. En overtråkk varer heldigvis ikke så voldsomt lenge (forhåpentligvis) og da kan det være en fin mulighet til å gi rygg, bryst, skulle, mage og armer litt ekstra fokus.

 

Takk for alle spørsmål denne gangen fine dere❤️ Neste gang blir det nye spørsmål, og jeg gleder meg til å svare.

 

Smiiiil, Maren 

 

Første dag på nytt kontor

Hurra så stas! I dag har jeg hatt første fulle arbeidsdag på det nye kontoret, og det føles så bra. Det gjenstår jo enda en god del på interiøret men jeg tok meg meg en god del fra leiligheten min over hit i dag, og det ble så fint.

Skrivebord, stol, litt pynteting, en stor tavle, bøker og kaffe-ting er på plass. Kjøleskapet er også fylt med litt mat og alt ligger tilrette for mange gode arbeidstimer her.

I dag har jeg vært her fra 09, og blir sikkert sittende til i 17-18 tiden tenker jeg. En mer effektiv og fin mandag har jeg sjeldent opplevd, så dette lover så godt god tiden fremover. Jeg gleder meg så til denne høsten!!

Håper du har hatt en nydelig start på uken din🌸

 

Smiiiil, Maren 

 

 

Løp med Maren #26

Søndag og tid for intervaller💪🏼💦 Denne uken er det back to basic, og en av de aller beste intervallene jeg vet. Disse løper jeg ofte selv, og hver gang jeg kjører dem vet jeg at det blir en rå-effektiv økt. Denne håper jeg dere tester😊

Her kommer økta:

 • Varm godt opp i 10-15 minutter
 • 45 sek løp /15 sek pause x 10
 • 2 minutter pause
 • 30 sek løp /30sek pause x 10
 • 2 minutter pause
 • 20 sek løp /10 sek pause x 20 
 • Nedtrapping i 5-10 minutter

God løping sprekingene mine, og en riktig god ny uke❤️❤️

 

 

Smiiil, Maren 

 

Helgens planer

FREDAG:

Jeg elsker jo å starte dagen med trening, men etter tidenes tyngste løpetur i går, som måtte gjøres om til gåtur fordi hele kroppen strittet i mot, valgte jeg å droppe morgenøkten og heller ha en rolig avslappende morgen. Jeg hadde en time hos frisøren klokken 10, og det ble en skikkelig opptur. Frisøren (Natalie på Huset i Markens) foreslo rett og slett at vi droppet å farge noe, og heller bare kjørte en helt naturlig look på håret. Hun mente at min naturlige farge var så fin og etterveksten var så minimal at jeg helt fint bare kunne ha min naturlige farge. Vi dempet det som var blitt veldig misfarget i solen, og gav håret en runde med skikkelig pleie og fukt. Men ettervekst og generelt farging av håret ble det sannelig ikke noe av. Litt kult egentlig synes jeg. Heia det naturlige!

Etter frisøren har jeg sittet å jobbet et par timer i byen, før det nå snart er tid for å fikse brynene hos Monica på B.unique hudpleie. Skikkelig velvære fredag dette her altså. Etter brynsfiksen står IKEA for tur.

I kveld blir det taco, smågodt og filmkveld med fine kjæresten min. Jeg gleder meg❤️

LØRDAG & SØNDAG:

Prosjekt kontor står på planen denne helgen, og jeg tipper det blir ny tur til IKEA og litt diverse andre interiør-butikker. Jeg har så lyst å ha det ferdig før mandag, slik at jeg kan starte uken på best mulig måte.

Jeg har funnet den skrivepulten jeg vil ha, og litt andre diverse ting. Jeg er så spent på hvordan det blir. Jeg har innredet alt i hodet mitt, og sett for meg hvordan alt skal bli, men det er jo ofte slik at det ikke alltid blir helt sånn man har sett for seg. Hehe.

Jeg har filmet en god del de siste dagene, og har en vlogg som skal klippes i løpet av helgen. I tillegg har jeg en spørsmålsrunde som skal besvares, og en gjeng med spente nye kunder som venter på kostholdsplan og treningsprogrammer.

En skikkelig joggehelg dette her altså, men vi skal nok få tid til litt sosialt med venner også, og definitivt en treningsøkt eller to.

 

Hva er dine planer denne helgen? 

 

Smiiil, Maren