Serier, filmer og innekos

Reklame | Annonselenker

Høst er perfekt tid for innekos, og hva er vel da bedre enn å sette på en god film eller en serie? Nå er det lenge siden sist jeg tipset dere om serier og filmer, så nå kommer en ny liste. Det er ikke så enkelt å finne nye serier og nye filmer å tipse dere om, jeg har nemlig lyd serie-lister så mange ganger før, at det er stor fare for å gjenta seg selv. Jeg gjør et forsøk:

Serier:

🧡 EXIT – regne med de fleste har fått sett den, hvis ikke så må den faktisk ses!

🧡 The sinner på Netflix

🧡 FBI på Dplay

🧡 Nacy Drew

🧡 The good Doctor (ny sesong ute på Sumo)

🧡 Secret obsession

🧡 The Bold type på NRK

🧡 Succession på HBO

🧡 Queen of the south

🧡 New Amsterdam

🧡 Papirhuset

🧡 Broadchurch Netflix

🧡 Euforia

🧡 Blindspot på Viaplay

🧡 9-1-1

🧡 Dead to me

🧡 The affair

🧡 Heder – Viaplay

🧡 Dark

 

Film/ dokumentar:

🧡 The game changers – se den, og del gjerne meningen din med meg i kommentarfeltet

🧡 Someone great

🧡 Wind river

🧡 Wonder

🧡 Tell me who I am

🧡 Eli – Netflix

I tillegg så må jeg dele verdens deiligste kosedress med dere. Har du sett noe så digg? Jeg er helt forelsket🧡 Du finner overdelen HER, og underdelen HER.

Hvis du vil se mine tidligere lister over serietips, så kan du for eksempel ta en titt på denne listen, som inneholder 45 serietips. Eller denne listen som har hele 40 tips til ulike serier. Da tror jeg du skal være sikret gjennom både høsten og vinteren😍 Fyll opp skålene, dyne i sofaen og kjør serie-maraton!!

 

Smiiil, Maren 

 

 

Et godt sted å være

Reklame | Huset i markens

HUSET I MARKENS 

🌸Alt du trenger – på ett sted🌸

Jeg har lyst å fortelle dere om et hus i Kristiansand, nærmere bestemt i Markens gate i Kristiansand. Navnet er så beskrivende og fint som Huset i Markens, og på huset får man alt under ett og samme tak. Huset har frisører, neglesalong, de har fantastisk flink hudpleier, kosmetisk sykepleier, spraytan, og et helt vilt bredt behandlingstilbud.

Jeg har gått til min faste hudpleier Monica (B.unique) i flere år nå, og ingen andre en henne får røre mine bryn. Hun er en brynspesialist og former dem på en hel unik måte. Vipper, bryn, alt av voksing i både ansikt og på kropp, og hudbehandlinger i utallige ulike varianter. Monica er utdannet i København, og har jobbet med noen av de dyktigste i bransjen i mange mage år. Denne jenta sitter på en meget høy kompetanse innen hud og velvære. Monica tenker på hudhelse både innenfra og utenfra. Hun vokser også med sukker, noe som er ganske unikt. Det er så mye mer skånsomt for huden, og resultatet blir magisk💗

Jeg fikser neglene mine hos Torunn på Neglesalongen, hun sitter rett innforbi resepsjonen på Huset i Markens, og alle som kommer inn, blir møtt av Torunn sin fine smil. Denne dama har fått mine korte negler til å vokse helt ut, og blitt så sterke og fine. Jeg forlenget dem i en lang periode, men nå har jeg kun mine naturlige negler. Takket være Torunn.

Hun er en kunstner med negler, og gjør alt fra helt naturlig, delikate negler, til fantastiske farger og kreasjoner. Hun bruker kun naturlige produkter, og jeg tror akkurat det er grunnen til at neglene har vokst så bra, og blitt så fine💗

Frisøren min er selvfølgelig også på Huset, hun heter Linn Cathrine og jeg var hos henne senest i går. Et mer vennlig, behagelig og kunnskapsrikt vesen skal man lete lenge etter. Fargen på håret mitt er så varm og fin, håret er sterkt og sunt, og jeg går alltid ut derfra med nydelige krøller, en fin flette, eller en fresh hestehale hvis jeg ønsker det. Linnca som hun kalles, er en erfaren frisør, med solid kompetanse.

Det er viktig for meg å kjenne at jeg er i trygge hender med håret mitt, også er det litt gøy med noen som er ekstra gode på frisyrer, spesielt fletter💗 Neste gang skal vi lage julebord-hår og sporty treningsfletter til bloggen. Step by step til dere! Jeg gleder meg🌸 Huset har en rekke dyktige frisører tilgjengelig!

  

Så bor du i Kristiansand, og lurer på hvor du skal få gitt et skikkelig boost til huden din, kjøpe gode hudpleieprodukter, vokse, forme bryn, klippe deg, farge, stelle neglene eller hva som helst annet innen hud, hår, negler og velvære, så vet du hvor du burde dra💗

Dette er et delikat, imøtekommende, varmt og fantastisk sted, som gir deg alt du trenger. Jeg er så glad for at jeg har funnet disse jentene, nå har jeg vært der siden de åpnet, og kunne ikke vært mer fornøyd💗

 

Smiiiil, Maren 

 

Bloggliste og takknemlighet

Reklame | samarbeid Huset i Markens

Hei hjerter🧡 Jeg sitter her med verdens største smil om munnen, mens jeg leser svarene deres på blogginnlegget i går. Er det mulig å være så gode som dere? TUSEN TAKK til alle som tok seg tid til å svare. Ikke bare har dere svart, dere har jo virkelig svart grundig og utfyllende. Det betyr så mye for meg. Jeg har nå laget meg en lang liste med tips og ønsker fra dere.

Det er tydelig ønsker om masse mer oppskrifter, mer enkle treningsøkter som kan gjøres hjemme, dele ukens handlepose oftere, mer antrekk og interiør, serietips og filmer, masse mer hverdagsinnlegg, musikk til trening og veldig veldig mange ønsker enda mer personlig og litt mer oppdateringer på privatlivet. Jeg har 26 punkter på listen min nå, og gleder meg så til å oppdatere dere i tiden fremover. Tusen tusen takk! Fortsett gjerne å tipse meg og kommenter på gårsdagens blogg, jeg velger ut hvem som få premie i slutten av uka🧡

 

“When you’re in a dark place, you sometimes tend to think you’ve been buried.

Perhaps you’ve been planted. Bloom🌸”

I dag startet jeg dagen med noe veldig lite hyggelig, men nødvendig. Jeg var på en gastroundersøkelse, og for dere som ikke vet hva det er, så er det en slags slange som føres ned gjennom svelget og ned i magen. Hvor det tas prøver fra magesekk og tarmer. Undersøkelsen er ikke direkte vond, men grusomt ubehagelig. Jeg har jo snakket mye om at jeg har en del problemer med magen, og dette er ikke første gang jeg gjennomfører en slik undersøkelse. Jeg håper vi finner noen svar nå.

Etter denne undersøkelsen så dro jeg hjem for å slappe av litt, før jeg løp innom Solsiden for å spille inn begge gruppetimene jeg hadde i går, slik at jeg kan dele video av programmene med dere. Jeg filmet med mobilen, så kvaliteten er ikke super god, men god nok til å poste på Instagram. Videre dro jeg på Spiregården, og her har jeg sittet å jobbet siden. God mat, nydelig kaffe, og utrolig avslappende og gode omgivelser. Perfekt arbeidsmiljø spør du meg.

   

Nå skal jeg sitte her å jobbe et par timer til, før jeg skal til frisøren og videre på gruppetimer i kveld. En finfin tirsdag. Jeg har forresten byttet frisør siden sist, nå har jeg frisør på Huset i markens, samme sted som jeg fikser neglene (hos Torunn på Neglesalongen) og går til hudpleie (hos Monica på B.Unique). Nå er absolutt alt under ett tak, og det er jo helt perfekt. Tenk å få samlet så mange fine og flinke folk på samme sted🧡 Frisøren min etter Linn Cathrine og er så utrolig flink. I tillegg er hun en så nydelig person, og jeg føler meg ordentlig heldig som får lov å ha et samarbeid med henne. Jeg skal oppdatere dere litt mer på det etterhvert, vi skal nemlig gjøre en del gøye ting sammen. Hint: Sporty fletter og treningsfrisyrer, julebord-hår og enkle hverdags-frisyrer.

Jeg håper dere har en finfin tirsdag, og at uken har startet på en fin måte for deg. Takk for at dere er her, takk for alle tilbakemeldinger, og tusen takk for at dere gir så mye av dere selv. Det betyr så masse🙏🏻🧡

 

Smiiil, Maren 

 

Hvis du kunne bestemme

Reklame | Annonselenke

Kjære fine du❤️ Jeg har lyst å spør dere om noe, og jeg spør i et blogginnlegg fordi jeg vil ha svar fra dere som faktisk leser bloggen, og ikke de på Instagram – det er ikke nødvendigvis de samme menneskene. Så dere trofaste, gode blogglesere. Hva liker du med blogg? Hva gjør at du fortsetter å lese blogg, når Instagram har blitt så stort. Viktigst av alt: Hvis du kunne bestemme, hva vil du se mer av på akkurat min blogg?

Jeg har så lyst å gi dere det dere vil ha, og mest av det dere liker best. Det er ikke alltid så lett å si hva man vil ha, så la meg hjelpe dere litt på vei med å stille 6 spørsmål:

  1. Hva er grunnen til at du følger min blogg?
  2. Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste? 
  3. Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også? 
  4. Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag)
  5. Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg? 
  6. Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?

Nå ber jeg om MYE fra dere, men jeg driver denne bloggen helt alene, og har ingen kolleger å sparre med. Så når jeg ønsker å utvikle meg og bli bedre, så er det jo dere som følger bloggen jeg må lytte til. Dere vet best❤️

 

Lue fra Ganni // Kåpe fra H&M HER

Jeg blir så takknemlig for hvert eneste lille svar, og hver enste tilbakemelding. Ikke vær redd for å tenke stort heller, kom med ønsker på akkurat det du tenker.

Gave i posten:

For å vise min takknemlighet trekker jeg ut en vinner fra de kommentarene som kommer, som vil få en skikkelig Maren-pakke i posten. Premien kan typisk inneholde treningsklær, proteinbarer, Nocco ++++. En skikkelig trenings-premie❤️

Tusen tusen takk for at dere tar dere tid! Jeg blir stadig minnet på hvilken fin gjeng jeg har her inne, dere er unike og jeg setter skikkelig stor pris på hver og en av dere🙏🏻❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

Tur, trening og familiekos

Reklame | Annonselenker

Denne søndagen her har vært så fin, at jeg nesten glemte at jeg har en blogg. Hehe, det er ikke sant, men det gjorde at jeg utsatte dagens oppdatering litt. Jeg startet dagen med å gå rett fra senga, og ut på tur i skogen. For en start!

Janne, den skjønneste hunden som hun passet, og meg hadde 1,5 deilige timer i ganske så ruskete vær. Det er noe magisk med å gå tur i skogen, før alle andre våkner. Akkurat som du får skogen litt for deg selv🍁🍂

   Foto: Tom Høgstøl

Jeg dro direkte fra turen, inn på treningssenteret og gjennomførte en crossfit-inspirert time. Etter den timen så gav klokken meg beskjed om at nå måtte det restitueres etter en uke med mye trening, det følte akkurat slik i min kropp også. Så da valgte jeg å sette av resten av denne søndagen til kos med familien.

Jeg dro hjem til mamma og pappa, der var også min storebror, svigerinne og begge mine to små nydelig tantebarn. Laks til middag, med masse godt tilbehør, hjemmebakte solskinnsboller, gele og vaniljesaus. Mmmm🧡 Jeg fikk virkelig fylt på da kan du si, for å si det sånn! hehe. Så deilig! Søndager med god mat, bakst og familie er det aller beste jeg vet!

Gul genser HER // Jeans HER // Sko HER

I kveld blir det film i sofakroken, med popcorn i skåla, og iskald Pepsi Max. Totalt hvilepuls og hele kroppen på lading til en ny uke. I morgen skal jeg delta på en hard styrketime, og ha to gruppetimer selv, så det er bare å la kroppen få hente seg ordentlig inn igjen😊 

Har du hatt en fin søndag? Hva liker du best å gjøre på søndager?

PS: Jeg har en helt vill give-away på Instagram nå. Jeg gir borte gavekort på hele 10.000kr!!! Så dette er virkelig verd å sjekke ut folkens, dere finner meg på marenerdvik 

 

Smiiil, Maren 

To nye smoothier til deg

God morgen dere💗 Først og fremst, tusen takk for kommentarene på innlegget i går, dere er en nydelig gjeng. Vi har alle dager som jobber litt i mot oss, takk for at jeg kan dele det med dere. Jeg sender en klem til dere alle sammen💗

I dag har jeg to nye smoothie-oppskrifter til dere. Jeg tror og håper dere vil lille dem.

Lilla smoothie:

2 dl Blåbær

4 ss Vanilje yoghurt eller kesam

1 Banan

1-2 dl havremelk

2 ts acaipulver (kan sløyfes hvis du ikke har det tilgjengelig)

En scoop/ca 20g vaniljeprotein (kan sløyfes)

 

Topping: Chiafrø, Bær & gryn granola og valnøtter

Lys rosa smoothie:

2 dl frosne Bringebær

En god håndfull frossen mango

En god håndfull frossen Ananas

1 Banan

1-2 dl Mandelmelk

En scoop/ca 20g vaniljeprotein (kan sløyfes)

 

Topping: Eple & kanel granola, ferse blåbær, og bringebær

Jeg håper dere får en nydelig helg, og fyller den med noe skikkelig fint💗 Del gjerne helgeplanene dine i kommentarfeltet, det er alltid så koselig å se hva dere driver med😊

 

Smiiiil, Maren 

 

En ordentlig kjip dag

I dag dere, i dag har jeg mest lyst å trykke på pauseknappen på alt. Har du opplevd å ha en dag hvor absolutt alt går galt? I dag er min dag en sånn dag….

Alle som har noe de ønsker å kommentere eller gi en tilbakemelding, som kanskje ikke er så hyggelig, velger akkurat den samme dagen å ta det på. Jeg står som oftest støtt i den typen kommentarer, men noen ganger kan det faktisk bli for mye. Alle samarbeidspartnere som har noe de ønsker å endre, velger akkurat den samme dagen å gjøre det på, som skaper enormt mye ekstra arbeid. Flere av  tingene jeg jobber med, som snart har en deadline, fremskyndes. Telefonen ringer i ett og det er så mye tanker i hode at jeg rett og slett klarte å glemme en viktig avtale som fikk ganske så negative ringvirkninger.

I tillegg pøsregnet det, og jeg har løpt rundt som en galning i dag med hullete joggesko. Kliss våt, og alt for sent ute, skulle jeg slenge vesken over skulderen, vesken var åpen, og ut fløy kamera. Rett i bakken… Jeg orker ikke sjekke om det overlevde, for hvis speilrefleksen faktisk har gått i stykker, så kan jeg ikke deale med det i dag. I tillegg er lille Leo fremdeles litt pjusk i formen.

Jeg skulle reist til Oslo i dag, men på grunn av været ble en jobb vi skulle gjøre i dag, utsatt til i morgen, og jeg må utsette hele reisen og går glipp av noe veldig hyggelig i Oslo. Ingen kan noe for været – sånn er det bare, men det er nesten komisk at det havner på denne dagen.

Oppå dette har jeg fått en trist beskjed, som gjør ordentlig vondt og føles ufattelig rettferdig, men samtidig gir litt perspektiv. Ingenting av det overnevnte betyr noe – sånn egentlig. Dette er tøyse-problemer, og det vet jeg så godt. I min hverdag blir det likevel stort, da det påvirker hvordan jeg har det, og hvilke følelser jeg kjenner på. Akkurat i dag er disse følelsene alt annet enn gode.

I dag er denne lunsjen det eneste som har vært positivt, men nå var den faktisk så god, så fargerik og fin, at det påvirket humøret mitt noe veldig❤️ Sunn, fargerik og næringsrik mat er smart – spesielt på dager hvor det føles som “alt” går galt.

Jeg tenker at dager som jobber litt i mot, og som føles litt i overkant slitsomme kanskje er litt nødvendige. Det er nemlig på slike dager man kjenner hvor sabla godt det er når ting bare flyter, og alt funker som det skal.

Så nå skal jeg ta meg sammen, og svelge unna den vonde klumpen som har satt seg i både hals og mage. Det eneste man kan gjøre på slike dager, selv om man helst bare vil krype under dyna, er å ta seg selv i nakken og gjøre det beste ut av det. Men kjære dere, hvis noen av dere har litt positiv energi til overs i dag, kan dere sende bittelitt min vei? Jeg lover å sende MASSE i retur en annen gang❤️❤️❤️

 

Maren 

 

Saftig og sunt Bananbrød

God morgen venner🧡 I går bakte jeg noe av det aller beste jeg vet, nemlig Bananbrød. Så mange av dere har spurt etter oppskriften. Jeg har delt den før, men deler den veldig gjerne igjen. Brødet holder seg så saftig og godt, det kan fint oppbevares et par dager uten at det blir tørt. Jeg har det i kjøleskapet, og det funker helt supert.

Her kommer oppskriften: 

🧡 3 hele egg

🧡 3 godt modne bananer

🧡 4 ss Sukrin gold

🧡 60g havremel

🧡 100g speltmel

🧡 2 ts bakepulver

🧡 1 dl mandelmelk

🧡 1 ts kanel

🧡 1/2 ts kardemomme

Slik gjør du: 

Mos bananene med en gaffel ( hvis de er godt modne så er det enkelt med en gaffel, bruk en stavmikser om nødvendig). Tilsett resten av ingrediensene og rør godt om, slik at du får en jevn og fin røre. Hell røren over i en brødform, kledd med bakepapir. Stek på 200 grader i 45-60 minutter. Følg med litt her. Hjemme hos meg måtte det står i ca 60 minutter, men en gang jeg lagde hos en venninne holdt det med 45 minutter. Det kommer litt an på ovnen, så følg med fra ca 40 minutters tid. Avkjøl helt før du skjærer brødet i skiver.

Brødet faller totalt sammen hvis du blir utålmodig ( slik jeg ofte blir ) og skjærer i det før det er avkjølt. Server og NYT!

Bananbrød er næringsrikt, smaker søtt og godt, og kan helt fint spises som det er, uten pålegg. Det er praktisk og fint å ha med som nistepakke, enten på jobb, skole eller på tur. Jeg spiser det som regel uten noe på, men det er også super godt å ha en skive brunost på.

Ha en finfin onsdag🧡

 

Smiiiil, Maren 

 

Svar på alle spørsmål om Polar pulsklokke

Reklame | Samarbeid med Polar

Dere som har fulgt meg en god stund vet at jeg i mange mange år har vært trofast bruker av Polar sine pulsklokker. Jeg har nå Polar Vantage V klokken, og er utrolig fornøyd med den. Mange av dere har hatt en del spørsmål rundt akkurat de klokken. Jeg har samlet opp alle spørsmålene, og fått hjelp av beste Eivind hos Polar Norge  til å svare dere. Lets go:

Kan den brukes til løping og styrke? GPS?
Alle Polar produkter har tilgang til 130 forskjellige sportsprofiler, deriblant styrke og løping. Alle våre nyere modeller har integrert GPS.

Pris?

Veilpris på Polar Vantage V er 4999,-

Hvordan er den sammenlignet med Polar V800? Har den info om hvor belastet du er?
Polar Vantage V er den nye toppmodellen, som tok over for V800. Den viser kardiobelastning (Training Load Pro), og kan gi tilbakemelding på restitusjon via funksjonen Recovery Pro (må brukes med Polar H10 pulsbelte).
Les mer om funksjonene her: https://www.polar.com/nb/smart-coaching/training-load-pro

Har du klokkebetaling på den? Slik som Garmin har?
Polar har ikke denne funksjonen

Hva er forskjellen mellom Vantage og Ignite?
Polar Ignite er ment for personer som ønsker veiledning på trening om hvilke soner man burde trene i og hvilke styrkeøvelser man burde gjøre for å bli bedre trent, sterkere eller en bedre utgave av deg selv. Basert på funksjonene «Sleep plus stages» og «nightly recharge» gir klokka deg hver dag ulike kardio- eller styrketrenings forslag. Denne funksjonen heter «Fitspark».

Polar Vantage er ment for de som trener opptil flere ganger/timer i uka og trenger veiledning på riktig treningsmengde og restitusjon. Klokka skal veilede til å trene best mulig, ikke mest mulig.

På denne linken ser du alle funksjonene de ulike klokkene har:
https://www.polar.com/nb/produkter/compare?product1=91132&product2=95304&product3=91136

Ta kontakt med [email protected] du lurer på noe, så kan de hjelpe deg med å velge riktig klokke

Tar du hensyn til «Kardiobelastning»?

Jeg føler med på hva klokken forteller meg, men jeg skal være så ærlig å si at jeg kjenner mer etter på kroppen mine, enn slavisk følge klokken. men jeg sjekker dataene mine jevnlig, og tar det med meg i evalueringen av øktene mine, og ikke minst i planleggingen av de kommende øktene,

Hva har den av effekt etc? Anbefales den? Teller den skritt og CAL?
Usikker på hva du mener med effekt, men Polar Vantage V kan måle/registrere:
Aktivitet/antall skritt, kalorier hele dagen via aktivitet/puls, kalorier fra trening via puls, søvn, 24/7 puls, fart/distanse innendørs, fart/distanse via GPS, løpskraft, distanse på svømming (i basseng og utendørs), treningsbelastning, muskelbelastning på løping ++  Den registrerer det meste, så er det opp til deg hva du ønsker å bruke av registreringer/funksjoner. Jeg mener klokka er like brukervennlig om du ønsker å bruke en, eller alle funksjonene.

Føles den stor på armen?
Her er målene på klokka: Mål: ‎46 x 46 x 13 mm   Vekt:  ‎66 g med reim, 44 g uten reim.
Anbefaler å prøve den på hånden. De fleste sportsbutikker har den, så der får du prøvd størrelsen. Med så lav vekt, vil den ikke føles så stor og tung på hånden. Men på noen håndledd kan den se litt stor ut. Jeg synes personlig at det er positivt at den er litt stor, den er god og tydelig å lese av puls, tid, avstand underveis i feks intervallløping. Jeg synes overhode ikke den er for stor for meg.

Hvordan kobler du den til iPhonen? Jeg får det ikke til.
Fremgangsmåte:

Gå inn og fjerne din enhet under blåtanninnstillingene på telefonen din (dette er viktig for å kunne gjenopprette forbindelsen)

Skru av blåtann på telefonen

Logg ut av Flow-appen og avinnstaller appen på telefonen

Skru så på blåtann på telefonen igjen

Innstaller Flow-appen og logg inn igjen. Meny > Enheter

Prøv så å koble klokka til igjen (ikke inne på telefonens bluetooth-innstillinger). Trykk på nedre, venstre knapp og hold denne inne til du mottar en kode som skal legges inn på telefonen din.
Løser ikke dette problemet, tar du kontakt med [email protected]å hjelper de deg videre 😊

Hvor mange farger finnes den i?

Polar Vantage V kommer i følgende farger: sort, hvit, orange og blå (Ny farge). Den kommer også i Vantage V Titan versjon. Den er kun sort. Jeg har den i oransje, men har også sort reim, så jeg bytter litt på. Jeg synes den oransje er den aller fineste🧡

Opplever at den viser mye lavere puls enn de andre modellene.

Det er vanskelig å si konkret hvorfor i ditt tilfelle. Trener du flere former for trening (løp, styrke, sykkel, ski osv) og er du ute etter mest mulig korrekt pulsmåling til en hver tid på trening, anbefaler vi å bruke pulsbelte (Polar H10).

Her kan du lese om hvordan få mest mulig ut av optisk pulsmåling:

https://support.polar.com/e_manuals/vantage-m/polar-vantage-m-user-manual-norsk/content/wrist-based-heart-rate-measurement.htm

Her kan du lese litt om fordeler og ulemper med optisk pulsmåling:
https://support.polar.com/en/support/what_are_the_pros_and_cons_of_wrist_based_heart_rate_measurement_and_measuring_heart_rate_with_a?product_id=96346&category=heart_rate_measurement
Mener du at det er en produksjonsfeil med pulsmålingen på din klokke, kan du kontakte [email protected], så hjelper de å undersøke dette og finne en evt. løsning

Jeg nådde alltid 100% dagskativitet på min V800, med denne nye når jeg såvidt 60% med akkurat samme intensitet, mengde trening og aktivtet. Hvorfor?

Polars hovedkontor har informert oss om at det skjedd i et par tilfeller, og det er nå fikset opp i via en oppdatering.
Så sjekk infoen på denne linken og sørg for at du har oppdatert til siste versjon:

https://support.polar.com/en/vantage-v-and-vantage-m-activity-tracking-update-firmware-update-3210?product_id=96346&category=activity_and_sleep

Om dette ikke løser ditt problem, kan du kontakte [email protected], så hjelper de videre!

Hva er forskjellen på Vantage M og Vantage V?

Vantage M er utviklet for å motivere til å trene mer og riktig, og finne riktig balanse mellom treningsmengde. Passer fint til mosjonister og supermosjonister. Vantage V er utviklet for å guide og finne balansen mellom treningsmengde og restitusjon. Målet er å trene best mulig, ikke mest mulig- og her har den funskjoner som veileder til nettopp dette. Passer fint til mosjonister og anbefales til supermosjonister og eliteutøvere.

På denne linken ser du alle funksjonene Vantage M og V har:

https://www.polar.com/nb/produkter/compare?product1=91132&product2=91136

Ta kontakt med [email protected] du lurer på noe, så kan de hjelpe deg med å velge riktig klokke

Hva slags soner bør man ligge i i ulike treninger som intervall og langkjøring?
Du kan lese om pulssoner og varighet i ulike soner via denne linken:

https://support.polar.com/e_manuals/vantage-v/polar-vantage-v-user-manual-norsk/content/heart-rate-zones.htm

Hvordan er den for vanlige mosjonister?
Brukervenligheten er veldig god, så den vil være enkel å bruke uansett nivå.
Funksjonene baserer seg på dine innstillinger (høyde, alder, vekt, kjønn), så treningsveiledning og tilbakemeldinger er basert på deg og dine målinger. Så den fungerer fint for vanlige mosjonister.

Hva er årsaken til at klokka vise la oss si 6km og på mølla 5,2km?
Jeg har ingen bakgrunn for å uttale meg om møller, men her er forklaringa på fart/distanse fra klokka: For å få best mulig resultater via pulsklokka må du sørge for at dine personlige innstillinger (høyde, vekt, klokka på høyre/venstre hånd) er mest mulig riktig. I tillegg har de en algoritmer som bruker flere av dine siste løpeturer (ute med GPS) som grunnlag for å estimere mest mulig riktig.  Det kan du lese mer om her: https://support.polar.com/en/speed-and-distance-from-the-wrist-with-gps-calibration?product_id=96346&category=features

Det var mye spørsmål, og vi har svart så godt vi kan. Skulle det være noe mer så ikke nøl med å spør, enten om det gjelder denne klokken eller noen andre Polar produkter🧡

 

Smiiil, Maren 

Et personalmøte med meg selv

Det er så rart, eller rart er kanskje feil ord, for egentlig er det litt fint. Det er fint hvordan innputt fra andre mennesker kan få deg til å tenke, vurdere, og reflektere over eget liv, og egen hverdag. Jeg har tilbragt så og si hele helgen på seminar på Vipers Akademiet, med så mange dyktige forelesere. Jeg har hørt på foredrag om lederskap og prestasjonsutvikling, om å snu motgang til medgang, om veien fra en kriminell trøbbelgutt, med de verste forutsetninger i livet til Norges sterkeste mann. Jeg har hørt dyktige og inspirerende mennesker snakke om selvverd, motivasjon, disiplin og integritet.

Jeg har fått så mye innputt, og det har satt i gang så mange tankeprosesser at jeg har valgt å logge helt av resten av denne søndagen, og sette av tid til et lite personalmøte med meg selv. Jeg tror det er sunt av og til, ta to steg tilbake og evaluere litt hvor man er, hvor man vil, og hvordan ting ser ut, sett i lys av de verdiene man selv anser som viktig.

Så resten av dagen i dag er satt av til egentid. I skrivende stund sitter jeg på en av mine favoritt kafeer, hvor jeg akkurat nå er den eneste gjesten. Det er så deilig stemning her, helt rolig musikk, de ansatte som lager mat på kjøkkenet, og et par som kommer og går for å hente mat eller en kaffe med seg hjem. Det er alltid hit jeg drar når jeg har behov for å jobbe i behagelige omgivelser, eller bare være rundt mennesker jeg trives med. De ansatte her er så fine, og vi har blitt gode venner gjennom alle de månedene jeg har hatt dette stedet som stamkafe. Når jeg kommer hjem skal jeg vaske over leiligheten, skifte på sengen, ta en lang dusj, og se en film før det blir tidlig i seng. Sånne søndager er så gode, og jeg kjenner jeg at det er helt nødvendig med noen sånne dager av og til.

 

Smiiil, Maren