Et personalmøte med meg selv

Det er så rart, eller rart er kanskje feil ord, for egentlig er det litt fint. Det er fint hvordan innputt fra andre mennesker kan få deg til å tenke, vurdere, og reflektere over eget liv, og egen hverdag. Jeg har tilbragt så og si hele helgen på seminar på Vipers Akademiet, med så mange dyktige forelesere. Jeg har hørt på foredrag om lederskap og prestasjonsutvikling, om å snu motgang til medgang, om veien fra en kriminell trøbbelgutt, med de verste forutsetninger i livet til Norges sterkeste mann. Jeg har hørt dyktige og inspirerende mennesker snakke om selvverd, motivasjon, disiplin og integritet.

Jeg har fått så mye innputt, og det har satt i gang så mange tankeprosesser at jeg har valgt å logge helt av resten av denne søndagen, og sette av tid til et lite personalmøte med meg selv. Jeg tror det er sunt av og til, ta to steg tilbake og evaluere litt hvor man er, hvor man vil, og hvordan ting ser ut, sett i lys av de verdiene man selv anser som viktig.

Så resten av dagen i dag er satt av til egentid. I skrivende stund sitter jeg på en av mine favoritt kafeer, hvor jeg akkurat nå er den eneste gjesten. Det er så deilig stemning her, helt rolig musikk, de ansatte som lager mat på kjøkkenet, og et par som kommer og går for å hente mat eller en kaffe med seg hjem. Det er alltid hit jeg drar når jeg har behov for å jobbe i behagelige omgivelser, eller bare være rundt mennesker jeg trives med. De ansatte her er så fine, og vi har blitt gode venner gjennom alle de månedene jeg har hatt dette stedet som stamkafe. Når jeg kommer hjem skal jeg vaske over leiligheten, skifte på sengen, ta en lang dusj, og se en film før det blir tidlig i seng. Sånne søndager er så gode, og jeg kjenner jeg at det er helt nødvendig med noen sånne dager av og til.

 

Smiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg