Hvis du kunne bestemme

Reklame | Annonselenke

Kjære fine du❤️ Jeg har lyst å spør dere om noe, og jeg spør i et blogginnlegg fordi jeg vil ha svar fra dere som faktisk leser bloggen, og ikke de på Instagram – det er ikke nødvendigvis de samme menneskene. Så dere trofaste, gode blogglesere. Hva liker du med blogg? Hva gjør at du fortsetter å lese blogg, når Instagram har blitt så stort. Viktigst av alt: Hvis du kunne bestemme, hva vil du se mer av på akkurat min blogg?

Jeg har så lyst å gi dere det dere vil ha, og mest av det dere liker best. Det er ikke alltid så lett å si hva man vil ha, så la meg hjelpe dere litt på vei med å stille 6 spørsmål:

 1. Hva er grunnen til at du følger min blogg?
 2. Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste? 
 3. Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også? 
 4. Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag)
 5. Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg? 
 6. Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?

Nå ber jeg om MYE fra dere, men jeg driver denne bloggen helt alene, og har ingen kolleger å sparre med. Så når jeg ønsker å utvikle meg og bli bedre, så er det jo dere som følger bloggen jeg må lytte til. Dere vet best❤️

 

Lue fra Ganni // Kåpe fra H&M HER

Jeg blir så takknemlig for hvert eneste lille svar, og hver enste tilbakemelding. Ikke vær redd for å tenke stort heller, kom med ønsker på akkurat det du tenker.

Gave i posten:

For å vise min takknemlighet trekker jeg ut en vinner fra de kommentarene som kommer, som vil få en skikkelig Maren-pakke i posten. Premien kan typisk inneholde treningsklær, proteinbarer, Nocco ++++. En skikkelig trenings-premie❤️

Tusen tusen takk for at dere tar dere tid! Jeg blir stadig minnet på hvilken fin gjeng jeg har her inne, dere er unike og jeg setter skikkelig stor pris på hver og en av dere🙏🏻❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

60 kommentarer
  1. Tusen takk for fin blogg! Jeg vil gjerne ha et blogginnlegg hver dag. Tema må gjerne være varierte: Trening, mat, privatliv, utfordringer til leserne, klær, interiør osv. Det trenger ikke å komme matmandag, treningstirsdag, men alt etter hva du føler for. Gjerne litt som passer av innhold til den sesongen vi er i, vinter, sommer, jul, osv.

  2. Jeg klikker meg inn hos deg fordi du er god på å väre ekte, er hverdagslig, sprer positivitet, men også prater om livet på både godt og vondt! Liker blanding av bilder og tekst. Faste tema og spalter er ikke viktig. Setter veldig pris på hverdagslige innlegg. 1 innlegg pr. dag liker jeg svärt godt! 😀 Utover det, er det faktisk ingenting jeg savner her på din blogg! You do you, babe! Du er SÅ bra!!! Klem! <3

  3. 1. Du sprer treningsglede, har fine bilder, variert innhold, fin å se på, og er ærlig!
   2. En fin blanding synes jeg er best.
   3. Jeg elsker hverdagsoppdateringer, da er det veldig enkelt å “kjenne seg igjen” selv, hvis du skjønner?
   4. Synes faste spalter kan være veldig fint, så lenge det ikke blir kun det.
   5. Jeg liker når det kommer en oppdatering hver dag (og gjerne flere, men det “forventes” ikke). Det har nok med at jeg synes de aller aller fleste innleggene dine er så fine 🙂
   6. Flere middagsoppskrifter, flere hverdagsinnlegg og flere “outfit”poster, både med treningsklær og hverdagsklær.

   Alt i alt, jeg digger bloggen din, og synes du er herlig!

  4. Hva er grunnen til at du følger min blogg? Ofte er denne bloggen litt lysere i humøret enn de andre bloggene, samtidig synes jeg det er ekstra fint når du da forteller at livet ikke er en dans på roser. Du viser mest gode, men også de dårlige dagene. Og det tror jeg er viktig for å få følgerene til å assosiere seg med deg og ønske å følge deg og ditt liv videre.

   Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste? Det spørs veldig hva innholdet er, formen på innlegget bør gjenspeile hva innholdet i innlegget er. Ofte kan mer seriøse og litt alvorlige innlegg med fordel inneholde mindre bilder, men f.eks. som “Balitips” innlegget ditt synes jeg naturlig nok bør inneholde endel bilder. Samtidig er det viktig at bildene ikke blir alt for like, at det er 4-5 bilder av samme motiv med bare litt forskjellig vinkling.

   Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også? Sistnevnte, definitivt! Jeg synes en god blanding, men setter stor pris på bare små og kjekke hverdagsinnlegg som ikke trenger å være av den lange sorten. Har jo også full forståelse for at du som blogger ikke alltid kan levere lange, dype og meningsfulle innlegg. Da er det viktig at vi som lesere også har glede av å lese små hverdagslige innlegg.

   Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag) Nei, for meg har ikke det ikke noe spesiell betyning hvilken dag ulike ting blir lagt ut på. Om du deler et filmtips en søndag, for så å dele nytt filmtips førstkommende tirsdag er det bare kjekt.

   Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg? Som nevnt tidligere synes jeg at små korte innlegg med fordel kan skrives, og på bakgrunn av dette er det nok et lite ønske om innlegg hver dag. Slik at vi kan følge med 🙂 Heller hver dag enn lengre og mer “betydningsfulle” innlegg annenhver dag, for min del.

   Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?
   – Oppskrifter! Det er jo endel oppskrifter allerede, men kanskje litt mer middagsoppskrifter. Trenger absolutt ikke være noe fancy, men bare helt vanlig hverdagsmiddag.
   – Ukesplaner gjerne, ser noen bloggere legger ut hva deres planer er for kommende uke. Det er kjekt å følge med på!
   – Gjene hatt fokusområder på treningen, f.eks en måned med løping, en måned med mobilitet, en måned med styrke osv. Vil tro det hadde vært kjekt å følge med på, legge ut tips og triks.

  5. Hva er grunnen til at du følger min blogg?
   Jeg følger bloggen din fordi du lager godt innhold, du er ærlig og samtidig full av god energi.
   Jeg liker matinspirasjon, treningsinspirasjon, fine bilder og personlig tekst.

   Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste?
   Er det en treningsøkt eller en oppskrift du deler er det ikke nødvendig med mye tekst, er det en annen oppdatering scroller jeg oftest forbi bildene for å lese teksten:)

   Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også? Hyggelig med små oppdateringer også.

   Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag)
   Liker faste spalter, men det er absolutt ikke nødvendig. Har du kapasitet til disse tingene er det elsk, men ikke legg press på deg om du heller vil oppdatere mat, trening, etc. mer sporadisk.

   Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg?
   Jeg er blogg junkie og kikker gjerne innom flere ganger pr dag. 1 innlegg om dagen er veldig fint.

   Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?
   Treningsopplegg/økter: Enten med bilder og tekst, eller film av at du utfører.
   Inspirasjon: Feks fine sitater, hvordan du motiverer deg selv, eller kick ass spillelister.
   Mat: Du deler utrolig mye fine matbilder, og jeg elsker når du deler oppskrift også 🙂

  6. Hei på deg 🙂 Sykt fine bilder idag, den kåpen 😍 Her kommer mine tanker.
   1. Jeg trykker meg inn hos deg for et lite avbrekk i hverdagen min. Du er god å skrive, og skriver det ekte.
   2. Tekst er viktigere enn bilder for meg, men blir det for mye tekst blir bildene hovedfokuset mitt, da jeg faller litt av 😉
   3. Hverdagsoppdateringer er min favoritt 🙂
   4. Faste spalter er absolutt ingen nødvendighet.
   5. 2 innlegg til dagen faller i smak hos meg, men da vet jeg at jeg er kravstor, så hver dag er absolutt godt nok :-*
   6. Hverdagsoppdateringer, følge dagen din time-for-time, personlige innlegg.

   Ha en fortsatt fin dag 🙂

  7. Hva er grunnen til at du følger min blogg?
   Inspirerende og variert blogg som viser trening, livet og hverdagen. Du har et smittende smil og en nydelig hund.
   Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste? Er greit med en balanse. Bilder er fint, men ikke alt for mange like i samme innlegg. Kommer litt an på type innlegg og leserens humør. Av og til blir det bare skrolling gjennom innlegget og av og til tar man seg tid til å lese alt.
   Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også? Hyggelig med små hverdagsopodateringer innimellom.
   Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag) For meg er det ikke viktig med faste spalter. Gøyere når man ikke vet hva dom kommer.
   Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg? Annenhver dag er i grunn ofte nok. Viktigere at det er innhold i innleggene enn at det er så mange av de.
   Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen? Oppskrifter, enkle hjemmetreningsprogrammer og mer detaljer rundt opptrening mot større mål du har.

  8. 1. Hva er grunnen til at du følger min blogg? Du er skikkelig positiv og sprer masse god energi og inspirasjon.
   2. Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste? En god blanding av begge deler er viktig. Jeg syntes egentlig at du er veldig flink på dette allerede, så syntes ikke du trenger å forandre på noe 🙂
   3. Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også? Elsker små hverdagsoppdateringer.
   4. Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag) For meg er det ikke viktig i det hele tatt med faste spalter.
   5. Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg? Jeg vil ha oppdateringer hver dag ja, jeg er innom her hver dag også. Noe av det jeg liker med deg er at du faktisk oppdaterer hver dag og du leverer alltid kvalitet. Det skinner gjennom at du trives med jobben din og ønsker å prestere bra. Og det gjør du også 🙂
   6. Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen? Mer hverdagsoppdateringer, mer outfitbilder som ikke er treningsklær, litt mer personlige innlegg.

  9. – Hva er grunnen til at du følger min blogg? Fordi du er ekte. Ekte treningsglede, ekte hverdager, ekte opp- og nedturer, ekte matglede.
   – Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste? Tekst! Du skriver veldig fint, og bilder og videoer er å finne alle andre steder. Det er nok grunnen til at jeg fortsatt elsker bloggen, dine gode tekster.
   – Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også? Jeg synes det er veldig hyggelig med små hverdagsoppdateringer! Inspirerende med innlagg med temaer i blant også, men primært liker jeg hverdagsoppdateringer.
   – Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag) Jeg synes ikke det er så viktig. Synes innleggene ofte blir mer inspirerende hvis man blogger om det man er inspirert av den dagen, og ikk enoe de “må” skrive om fordi det er den dagen..
   – Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg? En om dagen synes jeg er helt topp!
   – Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen? Oppskrifter, hverdag, hverdagsaktivitet (ikke nødvendligvis treningsprogrammer, men hvordan få inn aktivitet i hverdagen).

   Takk for en ekte og inspirerende blogg!

  10. Hei Maren!
   Din blogg er den eneste jeg trykker innom hver eneste dag. Det er fordi du sprer så mye glede samtidig som du er ekte og viser oss flere sider av deg selv.
   Jeg liker at innleggene har mye bilder og hverdagsoppdateringer er veldig koselig.
   Faste spalter er ikke så viktig for meg, men liker at det kommer minst et innlegg om dagen😊
   3 ting jeg ønsker meg:
   1. Jeg elsker stilen din og vil gjerne se masse antrekksbilder. (Både treningsklær og vanlige klær)
   2. Oppskrifter på sunn mat
   3. Tips til aktiviteter/servering på venninnekvelder.
   Takk for at du sprer så mye glede☺️
   Marianne

  11. 1. Syns du er motiverende ved at du virker ærlig og blogger om mye forskjellig. Er selv svært opptatt av/glad i å trene, men syns ikke det er så motiverende å lese om nødvendigvis, så veldig fint når det er mye annet også. Blir et hyggelig avbrekk til kaffekoppen ☺️

   2. Kombinasjonen, men heller tekst enn bilder faktisk. Kan jo nesten si at det er teksten som skiller en blogg fra instagram/snap nå for tiden.

   3. Hverdagsoppdateringer fremfor tema 🙌🏼

   4. Faste spalter kan være morsomt, men er ikke avgjørende for om jeg leser en blogg eller ei.

   5. Veldig hyggelig med en daglig oppdatering, men ikke nødvendig med flere oppdateringer pr dag. Forstår godt at noen innlegg tar mye tid å lage, men det er kjekkere med flere avslappede/uplanlagte hverdagsinnlegg enn noen få gjennomarbeida innlegg!

   6. Mer innlegg fra “hverdags-Maren” ☺️ Oppskrifter 🍳 ..og gjerne typiske life-hacks for travle treningsjenter – om du har noen 😄

  12. Hva er grunnen til at du følger min blogg? Fordi du gir masse fin treningsinspirasjon! Og fordi du er flink til å oppdatere jevnlig, har varierte innlegg og virker så positiv og blid.
   Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste? Jeg liker en del tekst. Men i innlegg om treningsprogram er bilder og video kjempefint.
   Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også? Hyggelig med små hverdagsoppdateringer også, så lenge ikke det blir en overvekt av det.
   Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag) ikke så viktig så lenge innholdet er variert.
   Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg? Ett innlegg om dagen er viktig for at jeg jevnlig skal sjekke innom.
   Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen? Treningsprogrammer, spillelister og oppskrifter.

  13. Flotte, Maren!

   1. Jeg følger bloggen din fordi du inspirerer meg med trening, et sunt kosthold uten å overdrive, mote, interiør og ikke minst til å være like søt, blid og åpen som deg i min hverdag.
   2. Den fine blandingen av bilder og tekst er viktig for meg. Det blir kjedelig uten bilder, men også minimalt med innhold for oss lesere uten tekst, så jeg er fornøyd med hvordan du gjør det nå.
   3. Jeg er veldig glad i tema-poster fordi da er det enkelt å finne igjen gamle poster, men vil gjerne ha hverdagsoppdateringer også, for da føler jeg at jeg tar del i hverdagen din. Blir også mer kjent med deg på denne måten og minner meg selv på at du er “som oss”.
   4. Faste spalter er ikke så viktig for meg. Synes egentlig det er morsommere om de plutselig kommer et treningsinnlegg enn om jeg skal vite at det feks alltid kommer på onsdager.
   5. Annenhver dag er nok for meg, men om du poster hver dag sier jeg ikke nei til det heller 😉
   6. Vil gjerne ha flere middagsoppskrifter til dine faste middager. Veldig gjerne også flere treningsøkter man kan gjøre sammen med andre uten noe utstyr. Ellers synes jeg du skal fortsette som du gjør!!

   Tusen takk for at du er du!

  14. Hva er grunnen til at du følger min blogg?
   Elsker hvordan du har en så fin, hverdagslig tilnærming til trening! Det føler jeg er helt unikt for akkurat din blogg, og det inspirerer!! Ellers liker jeg veldig godt de fine bildene av mat + oppskriftene som følger med.

   Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste?
   Tekst er viktig, men jeg synes ofte at for mye tekst virker mot sin hensikt. Da ender det ofte opp med at jeg ikke leser det som står, men scroller gjennom og kun ser bilder. Fine bilder er alfa-omega!
   NB! Innlegg med kun bilder blir kjedelig igjen .. hehe.

   Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også?
   ELSKER hverdagsoppdateringer. Mer av det!

   Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag).
   Høres veldig gøy ut! Men ikke hvis det går på bekostning av andre innlegg, typisk hverdagsinnlegg! For det er de beste:D

   Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag?
   eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg?
   Selv er jeg inne på bloggen din hver dag, og blir alltid glad når det er noe nytt å lese/ se! Altså: Gjerne hver dag! O:)
   Men! Kvalitet over kvantitet .. 😉

   Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?
   Oi! hmm … 1) Mer hverdag.
   2) Selv om jeg synes du skriver godt om mat og ernæring, og også relativt ofte. Så synes jeg dette alltid er så gøy å se og lese om! Derfor kanskje mer av ukas middager, ukas kjøleskap etc. etc. Kanskje mer baking?
   3) YouTube .. ?? :DDD Vlog! Dette er kanskje urealistisk, og mye jobb. Men er heeelt på YouTube-kjøret, og hadde garantert følgt dine vlogs!

  15. 1. Jeg følger din blogg fordi du sprer hverdagsglede og innleggene du skriver er ekte og ærlige. Blir alltid glad av å lese bloggen din.
   2. Det kommer litt an på hva innlegget handler om, men på generell basis syns jeg tekst er det viktigste. Om de blir veldig mange bilder som ligner litt på hverandre har jeg en tendens til å scrolle litt raskt forbi og komme frem til teksten.
   3. Jeg syns ikke det er viktig med gjennomførte temaer, de beste innleggene er ofte de som kommer fra hverdagsoppdateringene, de er ekte og genuine, både på godt og vondt:)
   4. For meg er ikke faste spalter viktig, spalter kan være fint for å variere innholdet i blant, men ikke en nødvendighet samme dag hver uke.
   5. Jeg klikker meg innom bloggen hver dag, så en oppdatering er veldig fint, de dagene du får tid til to er jo helt supert, men en oppdatering om dagen er veldig bra:)
   6. Ønsker enda flere personlige innlegg slik at man kan bli enda bedre kjent med deg som person.
   Enkle matoppskrifter som ikke inneholder varer man ikke typisk får tak i på matbutikken.
   Mer treningsinspo, med enda flere treningsøkter, gjerne flere økter man gjør på treningssenter også og ikke kun slike med strikk og egen kroppsvekt.
   Innlegg om hvordan en typisk uke ser ut for deg både med jobb og trening.
   Når desember kommer håper jeg du også kan ha noen innlegg med oppskrifter på julekaker, og gavetips!
   Fortsett med den gode jobben du gjør, du deler masse bra og sprer masse glede i min hverdag!:)

  16. Hva er grunnen til at du følger min blogg?
   – Jeg er interessert i trening og kosthold, og synes du formidler mye spennende om disse temaene, på en balansert måte.

   Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste?
   – Mye tekst er bra. Du er flink på bilder også, men det er mindre viktig for meg. Gjerne mer variasjon der du kan få det til. Noen ganger går ting litt på repeat, men det er kanskje vanskelig å unngå? Jeg hadde aldri klart å komme på noe “nytt” hver dag, altså.

   Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også?
   – Tror jeg liker hverdagsoppdateringene best, jeg.

   Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag)
   – Noen faste er bra, men ikke hver dag. Kanskje en fast oppsummering av uka, f. eks.?

   Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg?
   – Ett innlegg hver dag.

   Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?
   – Refleksjoner rundt problemstillinger når det kommer til kosthold og trening. Hvordan finner man riktig balanse mellom “sunt” og “usunt”? Hva er en god trenings-influencer? Hvilket ansvar skal treningssentre ha for kundene sine? Hva er en god/dårlig PT? For eksempel 🙂

   Du gjør en god jobb allerede.

  17. 1. Hva er grunnen til at du følger min blogg?
   Inspirasjon til å fortsette å være glad i, og variere, trening!
   2. Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste?
   For mange bilder kan bli litt slitsomt synes jeg. Og hvis avsnitt/innlegg er for lange så ender jeg opp med å skumme teksten. Så en god kombinasjon!
   3. Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også?
   Ja takk begge deler! Kanskje ca 60/40 tema og hverdag 😊
   4. Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag)
   Ikke så viktig, men jeg elsker når du arrangerer challenger og følger opp hver uke med varierende og inspirerende treningsopplegg rettet mot et mål. Jeg elsker å trene, men har ikke så ofte konkrete mål, så løpe- og rochallengen var veldig gøy og ga mestringsfølelse!
   5. Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg?
   For meg er 1 om dagen perfekt, for har ikke så mye tid til å lese, og blir det flere jeg ikke får med meg, så ender jeg opp med å hoppe over.
   Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?
   1. Challenges 😀 2. Tips til ting å gjøre med venner/kjæreste der man er i aktivitet. 3. Leo ♥️

  18. Liker bloggen din godt som den er!
   1. Jeg følger bloggen fordi vi er fra samme by (dette er bare en bonus da), du er veldig inspirerende på både matfronten og treningsfronten, og jeg liker at du fremstår jordnær og ekte!
   2. For meg er teksten viktigst! Bilder er alltid bra, men jeg synes det er kjedelig med innlegg der det bare er bilder. Men jeg liker godt variasjon, noen innlegg med lite tekst og så innlegg med mye tekst.
   3. Elsker hverdagsoppdateringer! Igjen er variasjon bra, så jeg liker noen hverdagsoppdateringer og så noen tema-innlegg om hverandre! For mye av det ene blir ensidig.
   4. Jeg er veldig glad i faste spalter, men ikke hver dag helst! En eller to i uken synes jeg er passe:)
   5. Hvor ofte det oppdateres er ikke så viktig for meg. Jeg vil heller ha kvalitet på innleggene, og at de da kommer sjeldnere enn at du bare publiserer for å publisere noe! Det skinner igjennom hvis ikke motivasjonen og skrivegleden bak innleggene er der!
   6. Jeg ønsker mer oppskrifter, mer hjemmetreningsøkter med kroppsvekt, og typisk middagsplan for uken (jeg sliter sååå med å finne på middag selv), også synes jeg video er kjempegøy! Så gjerne video av oppskrifter eller video av matinnkjøp for uken! 😀

  19. En liten tilbakemelding fra fast leser om bloggen:

   1. Den gir meg positiv energi, jeg blir rett og slett glad av å titte innom her
   2. Jeg er en av de som liker mye tekst og noen bilder. Heller tekst enn masse bilder
   3. Liker aller best de små hverdagsoppdateringene
   4. Ja til faste spalter om mat, film osv. 😊
   5. Ønsker meg oppdatering hver dag, må ikke være lange innlegg – hyggelig at du bare titter innom å sier hallo 😊
   6. Mer mat/baking, trenings- utfordringer til oss lesere og studiotreningsprogram med frivekter

  20. 1. Klikker meg inn på bloggen din fordi den får meg til å smile og få en god følelse. Du virker som ei sprudlende og positiv jente som er flink til å spre trenings- og hverdagsglede. Keep up the good work! 🙂
   2. Mye tekst er ikke så viktig, men er glad i å lese om tankene dine om ulike ting så fortsett gjerne med tekst i slik mengde som du pleier. Hvor “viktig” bilder er kommer litt an på hva slags innlegg det er (viktigere med bilder når du skriver om ulike produkter og tipser om kleskupp enn når du skriver om dagen din eller hva du skal fremover)
   3. Gjennomførte tema er ikke et must for min del. Hverdagsoppdateringer er det beste
   4. Faste spalter er ikke så viktig
   5. Elsker å kunne gå inn en gang om dagen og se et nytt innlegg, men det er fullt forståelig at bloggere ikke alltid vet hva de skal skrive om eller ønsker noen dager fri, så ikke stress med at det skal komme et blogginnlegg hver dag. De fleste av oss jobber 5 dager i uken, da er det ikke meningen at du og dere skal jobbe hver dag!
   6. Det jeg liker aller best er tips til f.eks. ulike reisemål (elsket listen du skrev fra Bali) og byer, så kunne tenke meg flere slike (kule kafeer, restauranter/kafeer med sunn og digg mat, serverdigheter osv. fra ulike byer, både innenlands og utenlands). Kunne også tenkt meg en spalte hvor du skriver hvordan uken din ser ut (gjerne på søndagen eller mandagen). Og tips til ulike treningsarrangement.

   Stå på! Du har en kjempe bra og inspirerende blogg 🙂

  21. Hva er grunnen til at du følger min blogg?
   Koselig blogg med mye positivt innhold, gode treningstips og gode mattips.

   Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste?
   En god blanding

   Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også?
   Hverdagsoppdateringer er veldig kjekt!

   Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag
   Av og til, men er ikke så viktig.

   Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg?
   Et innlegg hver dag er fint 🙂

   Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?
   Hverdagsinnlegg
   Treningsinspo som ikke krever treningssenter (men dette er du jo i grunn veldig god på allerede :))

  22. 1. Jeg følger din blogg fordi den er full av inspirasjon. Inspirasjon til trening, matlaging og antrekk. Du er blid og virker så ekte og jordnær. Noe som kanskje er ekstra viktig i det samfunnet vi lever nå. Et ordentlig forbilde rett og slett.

   2. Jeg vil gjerne ha en kombinasjon av tekst og bilder.

   3. Hverdagsoppdateringer og gjennomførte innlegg. Ja takk, begge deler.

   4. Faste spalter er ikke så viktig for min del.

   5. En oppdatering hver dag er veldig fint. Sier heller ikke nei til to.

   6. Jeg kunne tenkt meg enda flere oppskrifter på feks matpakke, lunsj osv. Noe om hvordan du holder treningsmotivasjonen oppe og tips til hva som gir deg et pusterom i en hektisk hverdag

  23. Dette gjør jeg med glede! Jeg er strålende fornøyd i utgangspunktet, så bare fortsett å gjør den fantastiske jobben du gjør! Du er en STOR inspirasjon <3

   1. Grunnen til at jeg følger din blogg er på grunn av din utstråling, din fantastiske evne til å få en grå dag litt lysere, ditt bidrag til å fremme en sunn, aktiv og balansert livsstil der det skal være rom for både candy king men også knall harde økter eller bare en skogtur med påfølgende taco- og seriekveld! Din genuine interesse for leserne dine stråler gjennom et hvert innlegg, og en får litt følelsen av at du snakker til hver enkelt av oss 🙂
   2. En god blanding av tekst og bilder er veldig hyggelig å lese. Det kommer ofte veldig an på temaet i innlegget om det bør være mye tekst eller mye bilder, men det føler jeg du nailer perfekt! 🙂 Men alltid gøy med mye bilder!
   3. Noen temaer er greit at er gjennomførte, men ellers er det også veldig hyggelig å bare får en oppdatering på hverdagen. Det at du deler både gode og dårlige dager, gleder og sorger samt gode eller dårlige nyheter er så modig, men også veldig oppløftende når vi i dag lever i en verden hvor "alt" på sosiale medier tilsynelatende ser perfekt ut… så enorm applaus til deg, du er tøff <3
   4. Spalter er alltid gøy, men som nevnt i punkt 3 så er det gøy å også følge hverdagen og livet ditt. Det er jo gjennom dette vi blir kjent med deg. Men også her er en god blanding absolutt ønskelig 😀
   5. Om det kommer ett innlegg om dagen eller annenhver dag spiller ikke så stor rolle. Jeg føler at det er budskapet i innleggene dine som er viktig for meg. Jeg koser meg med hvert nye innlegg du har, nettopp fordi du har noe å fortelle eller dele med oss. Ved for mange innlegg om dagen kan det fort bli litt tomprat, hvis du skjønner hva jeg mener (hehe) 🙂
   6. Hmmm… den var verre… Men litt mer oppskrifter kanskje, gjerne både søtt og salt. Hadde vært kult med mer challanges og konkurranser. Og siste ting… kanskje noen kule treningsprogram for oss som har trent en stund, men ikke har snøring på crossfit!

   Ha en strålende kveld Maren, klem <3

  24. Jeg følger bloggen din pga gode mattips og treningstips også liker jeg litt hverdagslige, koselige innlegg 🙂 Når det gjelder tekst synes jeg litt tekst og litt bilder er fint. Faste innlegg er også kjekt, gjerne filmtips eller serietips på fredager og en dag i uka med for eks mattips til lunsj. Holder med et innlegg om dagen for min del 🙂 Ellers vil jeg gjerne se enda mer av sunne tips til mellommåltider og forslag til lunsj 🙂

  25. Jeg følger bloggen din utelukkende fordi du er en inspirerende treningsprofil med enkle, effektive og varierte økter. Du fremstår som ærlig, sunn og frisk, men gir også innblikk hverdagen med alt den innebærer av oppturer og nedturer. Jeg elsker å klikke meg inn her for å hente inspirasjon til trening de dagene jeg ikke vet hva jeg skal gjøre, eller om jeg er fysen på noe snacks!😊 Jeg er daglig innom bloggen, noen dager flere ganger for å hente inspirasjon og tips, å en blanding av lite og mye tekst er supert. Jeg liker godt faste spalter, det er lett å finne de frem igjen om jeg vil finne de frem ved en senere annledning.
   Tre ting jeg ønsker mer av er treningsopplegg/treningstimer, både til hjemmebruk og treningssenter, jeg ønsker også flere matinnlegg; enkle lunsjer, sunn snacks, middager. Jeg liker godt å se hva du handler i butikken!😅Til sist ønsker jeg outfit inspirasjon, fortrinnsvis trening, men også hverdagsoutfit!
   Helt til slutt; jeg elsker bloggen, fortsett med den og ikke la insta overta alt!👏🏻😅

  26. 1) Fordi det er positiv og hyggelig og inspirerende mtp trening og et balansert, sunt liv. Du fremstår mer ekte enn mange andre bloggere. Dessuten har du et godt språk.
   2) teksten er viktigere enn bildene
   3) Det må ikke være et tema på hvert innlegg, men kan godt være det iblant
   4) faste spalter er fint i blant, men ikke kun det. for eksempel er alle listene til Stina utrolig kjedelig. Jeg klikker kkke inn fordi det er en viss spalte-dag.
   5) heller ofte enn veldig lange 🙂
   6) Små utfordringer som både du og vi gjør (for eksempel legge til en god vane hver dag i en uke, som å drikke en en halv liter vann mer hver dag, stå på en fot mens man pusser tenner, si noe fint til andre osv). Oppretthold bildestilen du har hatt etter Bali (mindre fokus på avkledde bilder selv om du er superflott!). Fokus på én øvelse, hvorfor den er bra, hva som er bra teknikk eller tips til å nå et mål (sett opp ulike mål). Yogafornewbies på Insta gjør mye sånt.
   Jeg syns det virker som du tenker masse på hvordan du vil fremstå osv. og hva slags influencer du vil være etter Bali. Det syns jeg er flott! Skill deg gjerne ut fra mengden med å være ekte og genuin. Husk at du også har en utdannelse i grunn som ikke alle andre treningsbloggere hr, og hvor du kan ha innsikt til å se hele mennesket – og llærenoss andre til å gjøre det mer.

  27. 1. Påfyll av inspirasjon, motivasjon, oppskrifter, treningsøkter, reisetips. Kjekt å lese om din hverdag ift til trening, mat, kos, oppturer/nedturer osv. Synes du er en av de beste bloggere i dagens samfunn med tanke på hva du velger å dele<3
   2. En god blanding mellom tekst og bilder. Variasjon i form av noen detaljerte innlegg med mye tekst, men også andre innlegg der det er mer bilder og mindre tekst.
   3. Kjekt med små hverdagsoppdateringer inni mellom i tillegg til de med tema.
   4. Greit med noen faste, men hyggelig om det kommer litt sånn spontane innlegg inni mellom også! 🙂
   5. Annenhver dag er helt supert, oftere og hvis innholdet er relevant og gjennomtenkt. Noen bloggere legger ut flere innlegg om dagen men det virker som de ikke har tenkt godt igjennom det de skriver. Virker som de bare har skrevet noe for å få ut flere innlegg. Så tenker få gode gjennomtenkte innlegg istedenfor flest mulig per dag 🙂
   6. Reisetips/reiseguider, Time for time innlegg ila en dag, oppskrifter på sunn og usunn mat, trening med egen kroppsvekt/minimalt med utstyr, tips til treningsklær og treningsutstyr, serie og film tips, podkast og musikk tips 🙂

   Må bare avslutte med å si at jeg digger bloggen din, instagrammen din og facebook gruppen #pålagmedmaren <3 Du sprer så mye hverdagsglede, inspirasjon, motivasjon og tips. Du er et sunt forbilde <3 Stå på videre, setter så stor pris på deg og det du deler 🙂

  28. (1) Hovedårsaken er nok fordi jeg vil ha motivasjon i forbindelse med trening og sunn mat. Etter hvert blir det også for å høre hvordan det går med deg og lese om hverdagen din. Jeg synes du deler en passelig mengde treningsinnhold og litt mer personlige innlegg.

   (2) Jeg liker både tekst og bilder, men foretrekker mer tekst enn bilder

   (3) Gjennomførte tema er ikke viktig for meg, liker veldig godt de små hverdagsoppdateringene

   (4) Bryr meg ikke om faste spalter 🙂

   (5) Jeg liker at det kommer en oppdatering hver dag, er innom bloggen én gang til dagen. Det holder med ett, men hadde selvfølgelig ikke sagt nei til to.

   (6) Jeg ønsker mer av hverdagsinnlegg og gjerne personlige innlegg. Kunne også tenkt meg mer “oppskrifter” som typisk ikke er særlig vanskelige – som lomper med pålegg, eller det du måtte spise når du ikke orker å lage noe “ordentlig”. Føler selv jeg ofte ender opp med raske løsninger, men begynner å bli litt lei grøt eller brødskiver.. 🙂 Det hadde også vært motiverende å høre hvordan det går med din trening og dine treningsmål, og ikke bare treningsøkter du har laget til oss 🙂

   Jeg er veldig glad i å lese bloggene din, og du har alltid så fantastiske bilder. Blir fristet av matbildene, og liker at du varierer treningsinnleggene. Så jeg kommer til å fortsatte å lese bloggen uavhengig av hvordan endringer du gjør ut i fra svarene du får.

   Håper du får en fin uke videre!

  29. Hei Maren!
   Jeg er fast leser på bloggen din og har vært det i alle år! Jeg synes det er supert med hyppige oppdateringer, gjerne hverdagslige innlegg og treningsinnhold. Jeg liker når det er en del tekst i blogginnlegget men behøver ikke å være mye. Faste spalter er morsomt, men kanskje annenhver uke. Noen ganger synes jeg de faste spaltene tar over litt av vanlig hverdagslig blogging.

   Alt i alt liker jeg bloggen din veldig mye, og din blogg er nesten den eneste jeg er innom hver dag! Stå på og fortsett med den inspirerende og gode Maren!!

  30. Hva er grunnen til at du følger min blogg?
   – Elsker å komme innom bloggen din fordi du alltid inspirerer, enten til trening, mat eller andre ting i hverdagen! Blir alltid glad når jeg kommer inn på bloggen fordi du bringer så mye positiv energi (selv om det selvfølgelig er fint at du deler dårlige dager og, liker når du er ærlige og forteller om det og!)

   Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste?
   – Det er alltid fint med fargerike og fine bilder og de er viktigst når det kommer til oppskrifter og matinspirasjon osv, men jeg er mest opptatt at tekst og synes kanskje det kan bli litt mye bilder iblant, så da scroller jeg forbi det!

   Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også?
   – Trenger absolutt ikke gjennomførte temaer, synes nesten hverdagsoppdateringer er det koseligste å lese!

   Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag)
   – Liker absolutt faste spalter, men synes kanskje hverdagsoppdateringene er de aller beste!

   Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg?
   – Må ikke være hver dag, men titter innom hver dag, så håper jo selvfølgelig på det! Blir mer glad for flere litt kortere innlegg, enn at de kommer sjeldnere 🙂

   Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?
   – Jeg synes du virker som en så god person og synes blogginnleggene der du byr på deg selv er det beste, så jeg liker godt innlegg som spørsmålsinnlegg, oppsummering av uken eller lister av noe slag! Eller så er det alltid gøy med oppdateringer når du er på tur og ulike eventer. Elsker også oppskriftsinnlegg og matinspirasjon, så gjerne mer av det og, selv om jeg synes du gjør en veldig god jobb her! Også innleggene med enkle, nesten ustyrsfrie økter som kan gjøres over alt, så fortsett med det! Hadde også vært gøy med en spalte der du tester nye ting – f.eks en ny idrett eller nytt treningskonsept en gang i måneden for eksempel, så kanskje vi kan få inspirasjon til å teste nye ting!

  31. Jeg har en fin bukett blogger jeg leser hver kveld før jeg legger meg. Jeg føler dere er mine venner, og at dere gir meg noe positivt i min hverdag. Det er spennende å følge med på, og jeg blir oppriktig glad og trist på deres vegne dersom det skjer noe bra/trist.
   Jeg foretrekker 1 innlegg hver dag, og føler det mangler noe hvis ikke det er kommet ut noe nytt.. men det trenger ikke være et langt innlegg med mye tekst, bare et lite hei og en kort hverdagsoppdatering er nok ❤️
   Synes det er gøy med faste spalter, men det er absolutt ingen must!
   Synes det er veldig fint å lese din blogg fordi du fremstår så ekte og god ❤️
   Ønsker gjerne mer innlegg om hvordan man får/holder på rutiner, hva som gir deg motivasjon og tips til oss og generelt ting som gjør deg glad og som du liker å dele!

  32. Ville bare si at du har en finblogg, og at det er imponerende hvor blid du er til alle tider, iallefall så langt mam kan se på bildene. Angåande bloggen, endringer og sånn så er det eneste jeg har av råd, antagelig at du må holde på så lenge du syns det er gøy. Når det ikke er gøy lenger, så tror jeg det betyr at noe annet som vil vere enda bedre, venter på deg. Lett for meg å si, men jeg tror det er bra å tenke sånn og jeg prøver det selv også. TAKK FOR FIN BLOGG

  33. Jeg leser bloggen din fordi du virker til å være en tvers gjennom ekte og ærlig person. Du skriver på en veldig god måte og du har varierende innhold i innleggene dine. Du deler oppturer og nedturer noe jeg setter pris på. Du har heller ikke altfor mange reklame innlegg (scroller stort sett forbi disse, men skjønner selvsagt at noe reklame må man ha). Bloggen din har jeg lest i mange år og er et positivt innspill i hverdagen min.

   3 ting jeg ønsker meg på bloggen:
   – Varierende innlegg med alt fra trening, antrekk (både sportstøy og vanlig: digger stilen din!), treningsøkter, ukeshandel, Leo og noen litt mer personlige innlegg (i den grad du ønsker å dele). Veldig glad i enkle middagsoppskrifter, lunsj inspirasjon osv. Raske og enkle oppskrifter som ikke tar altfor lang tid å mekke, men generelt matinnlegg er gøy!
   -Foretrekker en god balanse mellom bilder og tekst i hvert et innlegg. En god tekst med et par bilder. Et innlegg om dagen er mer enn nok for min del. Heller et godt skrevet innlegg av høy kvalitet, fremfor flere innlegg uten særlig innhold.
   -vil gjerne ha tips til treningsøkter en kan gjøre hjemme og på treningssenter, tips til intervalløkter osv.

   Digger bloggen din, og setter stor pris på at du velger å dele så mye av deg selv og ditt liv med oss.

   Klem

  34. 1.Hva er grunnen til at du følger min blogg?
   Fordi du virker så utrolig ekte tvers gjennom. Du sprer mye positivitet både ang trening, digg mat og hverdagsliv generelt. Digger rett å slett utrålingen og verdiene du formidler.
   2.Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste?
   For meg er teksten viktigere enn bildene egentlig.
   3.Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også?
   Begge deler er gøy, er spennende å lese tema innlegg, men så er det fint og gøy med hverdagsoppdateringer på livet også! En god blanding er perfekt.
   4.Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag)
   Ikke så viktig hvilken dag innleggene kommer på, sannsynligheten for at eg husker på hvilken dag som er hva er nok litt liten, å da er det like gøy å lese det du har lagt ut, uavhengig i om det er trening, hverdag, kosthold osv.
   5.Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg?
   Et innlegg per dag synes eg er helt perfekt. Sjekker alltid bloggen din på kvelden (den eneste eg leser) og det er alltid gøy å se hva du har lagt ut og formidler.
   6.Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?
   Hverdag, oppskrifter, trening. Men dette har du jo mye av fra før, men eg digger å lese om dette, så bare å fortsette for min del!

  35. Hva er grunnen til at du følger min blogg?
   Oi, hvorfor skulle jeg ikke det? ELSKER DEN! Du er åpen, ærlig og fronter sunnhet/ekthet. Du er en inspirator innen kosthold og trening. Jeg får inspirasjon til å lage meg sunn og god mat, spesielt fargerik mat. Har jeg vært sliten og ikke orket trening etter jobb, har jeg blitt inspirert til å trene etter å ha vært innom bloggen din. Du har lite reklame, og DET, er deilig.
   2.Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste?
   Tekst er like viktig som bildene mener nå jeg. Du tar gode bilder, mye farger som gir energi. Elsker spesielt matbildene du deler, de ser bestandig så innbydende og fristende ut. Alltid vann i munn..hehe
   3.Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også?
   Gjennomført tema inni mellom er et pluss. Men sist nevnte, er viktigst for meg. Jeg elsker hverdagslige innlegg. Det er hverdagen det er flest av.
   4.Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag).
   Det er ikke så viktig. Variasjon er best, og da er det bestandig spennende å komme innom bloggen, man vet liksom ikke alltid hva man får 😀
   5.Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg?
   Jeg blir glad hvis det er kommet et nytt innlegg, tittet stadig innom om ikke hver eneste dag. Jeg setter pris på små og hyppige innlegg, enn store avhandlinger en sjelden gang.
   6.Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen? Kanskje mer privatliv?
   Få vite mer om deg og ditt privat liv. Hadde vært ålreit å bli litt bedre kjent med deg på et dypere nivå. Elsker spesielt dine ærlige innlegg.

  36. 1. TreningsGLEDE
   2. En god blanding av bilder og tekst!
   3. Hverdagssyssel holder i massevis 🙂
   4. En oppdstering om dagen er perfekt.
   5. Oppskrifter, turtips i nærområdet, treningsklærfavoritter

   1. 1. Følger bloggen din for gode oppskrifter og treningsrelaterte innlegg.
    2. Liker ei god blanding, men mest med fokus på tekst.
    3. Veldig hyggelig med kvardagsoppdateringer, med nokre meir utdjupande innlegg innimellom 🙂
    4. Ja til faste spalter! Gjerne med oppskrifter og trening/kosthold.
    5. 2 innlegg dagen er perfekt 🙂
    6. Tre ting eg ønsker meir av:
    Tunge styrkeøkter, oppskrifter – gjerne video der du feks viser korleis du lager fine smoothiebowls, tips til gode intervaller

    Oog innlegg med god treningsmusikk 😀

  37. Hei

   Jeg liker bloggen din kjempegodt. Leser egentlig færre og færre blogger, men din er en av de få jeg fortsatt er innom. Grunnen til at jeg følger deg er nok at du har en fin tilnærming til trening og sunn mat, du virker avslappet i forhold til dette og inspirerer. I tillegg virker du ekte og ærlig.
   Jeg synes du har en fin balanse mellom tekst og bilder. Jeg liker å lese litt, så for meg blir det litt kjedelig om det kun er bilder.
   Jeg liker godt hverdagsoppdateringer, men synes det er kjekt når du har innlegg der du går mer inn på et tema. Trenger ikke være faste spalter for det om.
   Jeg kikker som regel innom på morgenen/formiddagen og synes det er kjekt når det er et nytt innlegg. Så daglige innlegg setter jeg pris på, men trenger ikke være flere enn ett pr dag.
   Jeg vil se mer av mat (handlekurv og oppskrifter), enkle treningsprogram, innlegg fra hverdagen din.

  38. 1. Masse positivitet, samt at du også kan være ærlig med at livet ikke alltid er dans på roser. Det synes jeg er såå fint <3 Sunne oppskrifter, inspirasjon til mat (elsker bowls-tips), reisetips og ikke minst film- og serietips!!
   2. Ja, jeg synes det er fint å ha litt å lese når jeg ført er inne på blogger. Bilder er selvsagt viktig i tillegg, men da har man gjerne Instagram til det.
   3. En god blanding er veldig fint. Alle innlegg trenger jo ikke være så "dype" – synes du er veldig flink på dette:)
   4. Slike spalter er GULL! Men trenger ikke være noe fast. Matinspirasjon i starten av uken og filmtips når helgen nærmer seg er supert, men er ikke noe som trenger være fast.
   5. Trenger ikke oppdateringer hver dag, har man ikke så mye på hjerte så kan man likså godt droppe;) Men da er det jo fint å gjerne bare komme med en oppskrift, tips ect.
   6. Du er virkelig min favorittblogger for du gir inspirasjon på så mye forskjellig – alt fra trening, mat, antrekk, reiser! Mer sunne oppskrifter som ikke er så altfor kompliserte, beste mat før og etter trening, alternativer når det berømte godtesuget kicker inn allerede på en onsdag 😉 Du har uttrykt at du ikke ønsker å være så altfor personlig på bloggen, men jeg synes det er utrolig fint når du deler litt ekstra. For du er ellers så sprudlende og da er det neste litt fint når du skriver at ting ikke alltid er så greit og at det da er lov til å ta en time-out på sofaen.

   Ellers er det bare å fortsette som før – det er en fryd å lese bloggen din, blir ALLTID godt humør! <3

  39. Må bare begynne med å si at du er en fantastisk god inspirasjon, og at det er så fint å kunne få følge deg <3 Tusen takk for at du er du, Maren!

   Hva er grunnen til at du følger min blogg?
   – Jeg leser bloggen din fordi du sprer så mye glede og inspirasjon i hverdagen! I tillegg er du så ekte, og er så utrolig flink på å dele din lidenskap for mat og trening, på en slik måte at jeg ikke på noen måter synes at du skaper et usunt kroppspress – noe som er utrolig viktig!
   Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste?
   – Jeg synes du har akkurat passe med tekst og bilder! Bildene dine er virkelig av høy kvalitet!
   Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også?
   – synes det er gøy med en fin blanding av begge to! Synes små hverdgasoppdateringer er med på å gjøre bloggen mer ekte og personlig, uten at alt trenger og være så høytidelig og oppstilt til enhver tid!
   Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag)
   – Ja, det hadde vært gøy om du hadde innført en eller to faste spalter kanskje! Der hadde nok mat-mandag og trenings-torsdag vært mine favoritter <3
   Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg?
   – En oppdatering hver dag synes jeg er bra!
   Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?
   – Mat-tips og oppskrifter
   – Trening
   – Interiør
   Disse tre er du allerede veldig flink på å poste mye av, og det synes jeg du kan fortsette med!! <3

  40. Hva er grunnen til at du følger min blogg? Grunnen til at jeg har vært fast leser av bloggen din i mange år er de utrolig inspirerende innleggene, fine bildene og at du skriver godt. Jeg får en så positiv vibe av å klikke meg inn hit, noe som er veldig viktig i en av og til grå hverdag. <3

   Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste? Det er ikke viktig med mye tekst i hvert innlegg, det kan gjerne komme kortere innlegg også. Du tar alltid utrolig flotte bilder, så det er nok det viktigste for meg personlig. Jeg synes gjerne det er bra med en blanding av kortere og lengre innlegg.

   Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også? Elsker hverdagsoppdateringene også! Da blir bloggen med en gang mer personlig, noe jeg synes er bra. Når man har fulgt deg i så mange år føler man jo at man nesten kjenner deg litt (haha).

   Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag) Jeg synes faste spalter er gøy, og gir en fin struktur i bloggen. Når det har sagt er det ikke viktig at det kommer faste spalter HVER eneste mandag, torsdag, fredag (for eksempel), men gjerne når du har tid og det passer inn!

   Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg? Jeg klikker meg inn hver dag, så 1-2 ganger om dagen synes jeg er ideelt. Samtidig ønsker jeg ikke lite gjennomførte innlegg kun fordi det MÅ være 2 ganger om dagen, da vil jeg heller at du skriver bedre innlegg når du har nok tid.

   Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen? Vanskelig å si, da jeg liker bloggen godt som den er. Det jeg liker best er matoppskrifter, enkle treningsøkter man kan gjøre nesten hvor som helst (uten utstyr) og egentlig bare hverdagsoppdateringer/spørsmålsrunder. Som sagt liker jeg bloggen godt som den er, men om jeg skal nevne noe blir det dette. <3

  41. Hva er grunnen til at du følger min blogg?

   Jeg har fulgt deg i mange år og du inspirerer meg og er et godt forbilde når det gjelder mat og trening! Du virker som å ha et avslappet forhold til begge deler og det er veldig viktig. Innholdet på bloggen i seg selv er også interessant. Jeg er veldig glad i å lese hverdagsinnlegg og også slike innlegg “hvor alt går galt”. Ikke fordi det er negativt men fordi både jeg og mange andre trenger å bli minnet på at det er mange dager som er som dette, og de trenger også å vises frem. Psykologen i meg heier veldig på slike innlegg!!

   Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste?
   Jeg syns ikke mye tekst er nødvendig, jeg liker veldig godt bilder. av og til mer bilder mindre tekst og av og til mer tekst mindre bilder er helt ok for meg =)

   Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også? Absolutt ikke:) jeg liker at det er variert innhold og hverdagsoppdateringer, oppskrifter, film og serieanbefalinger!!!!!! også feks. nye matvarer som du liker, reiser, etc.

   Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag) Ikke viktig for meg.

   Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg? Jeg syns det er fint med 1 oppdatering pr dag.

   Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?
   1. Flere anbefalinger av film/serie/bøker evt andre ting du har kommet over (spons eller ikke)
   2. F.eks en step-by-step ‘oppskrift’ på hvordan man kan få til 1 pullup. Kan ikke huske om du allerede har postet, men jeg jobber hardt med å få til 1 xD
   3. Flere tips, evt anbefalinger til og lage seg gode dager 🙂

  42. Jeg leser din blogg fordi det er en “feelgood” blogg. Aldri noe pekepinger eller ovenfra og ned holdning.
   Masse fin trening og mat inspirasjon. Elsker innleggene fra treningsreiser, og rett og slett den mixen du allerede har ❤️
   I tillegg “slipper du oss inn”. Vi får bli litt kjent med deg, dine tanker og følelser / opp og nedturer. For meg gjør det slik at jeg assosierer meg lettere, og troverdigheten på det du leverer er høy 🥀

   Jeg synes du gjør en fantastisk god jobb med bloggen! Fin miks av bilder til inspirasjon og ord til ettertanke og etterfølgelse (trening og kosthold).

   Har ikke noe formening om faste spalter…. Ser fordelen for den som blogger, men tror også på sikt det kan oppleves som “nå må jeg ha noe bra til det treningsinnlegget osv… ‘… Så blir det litt mas og stress…så jeg har vel ikke noe fornuftig å komme med 🙃

   Hyppighet av innlegg er underordnet. Et om dagen er topp, men anbenhver dag, jeg ville fremdeles fulgt deg ☺️

   Sånn avslutningsvis, det eneste jeg kunne tenkt meg mer av, var feks innlegg / reklame hvor vi fikk rabattkoder.. Feks på Polar og annet treningsrelatert. (husker det var på treningsutstyr for en tid tilbake.). Det er lite “Push” på bloggen din, det er fint altså 😁 men en rabattkode i ny og ne er innafor 😇😁

   Digger deg, du er en stor inspirasjon ❤️

  43. Hva er grunnen til at du følger min blogg? Jeg følger din blogg fordi den er så variert. Synes at det blir litt for mye trening på enkelte andre treningsblogger, og synes at din blogg har en helt perfekt miks av alt. i tillegg utstråler du så mye godhet og det skinner gjennom at du brenner for det du driver med.

   Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste?
   For meg er det viktig med gode bilder. Selvfølgelig er det fint å lese tekster også, men innimellom er det helt fint at det er en del bilder og litt mindre tekst.

   Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også? Jeg er elsker småprat om hverdagslige ting! det kan du veldig gjerne gjøre enda mer av 🙂

   Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag)
   Faste spalter er bra, men holder med 1-2 faste synes jeg da.

   Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg?
   Jeg leser blogg hver dag, så synes slik du har det i dag er helt supert. elsker at du er oppe og hopper tidlig, slik at jeg kan lese dagens første blogginnlegg mens jeg spiser frokost eller i første forelesning. Jeg har kjempefornøyd med slik du har det i dag.

   Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?
   Ønsker mer hverdagsprat, planer du har for uka, tips om produkter/ting du liker eller som er smarte (feks et skjønnhetsprodukt, krydder, liten kjekk sak i klesskapet osv.), innkjøp, mer interiør, DIY. For min del når du deler oppskrifter så trenger det heller ikke å være superavansert, kan liksom være feks å bare skrive om at banan med nøttesmør er godt, for å bli påminnet om dette liksom 😀

  44. -Jeg klikker meg inn på din blogg fordi det er en good-feeling blogg! Liker at du er så ekte og ærlig på at du også kan ha både gode og dårlige dager. Er så fint at du tør å vise at du bare er et menneske du også, med følelser som alle andre! En annen ting som er så fint med deg og bloggen din er at du er så sunt treningsforbilde og du gir så mye inspirasjon til å ville trene. Er så glad for at du også deler litt av det personlige med deg selv, og samtidig klarer å ha så stor variasjon i innholdet ditt på bloggen.

   -Jeg synes du har så fin blanding av bilder og tekst i dine oppdateringer på bloggen. Noen ganger er det mange bilder, med så god kvalitet og til ren inspirasjon. Mens andre ganger er det mer tekst, som også er fint!

   -Synes det er så fint med de hverdags oppdateringene du har iblant, da får man så godt innblikk i den ekte og fine jenta du er, bak alle treningsbilder og andre oppsatte bilder. Jeg synes du alltid har en så god blanding i innleggene dine.

   -Synes det viktigste med oppdateringer er at du føler du har noe å komme med eller blogge om. Du trenger ikke for min del komme med daglige oppdateringer, men heller når du føler for det. Innleggene dine har uansett høy kvalitet og du leverer så mye bra stoff hele tiden.

   -Må bare si at du er en av bloggerne jeg har fulgt daglig siden jeg begynte å klikke meg inn her. Du er ikke bare et stort treningsforbilde og en inspirasjon, du er en sånn jente man hadde satt stor pris på å være venninne med, og jeg kjenner jeg er oppriktig misunnelig på de som får være med på gruppetimene dine og være venninne med deg. Du virker så ekte og godhjertet. Utenom dette elsker jeg når du kommer med matoppskrifter, spørsmålsrunder og de litt mer personlige innleggene dine! Treningsprogram er også helt supert!! <3 Bare fortsett som du gjør!

  45. 1. Liker de faste oppdateringene, samt trenings- og matmotivasjon. Ble veldig motivert av triatloninnleggene dine.

   2. Begge deler. Blir det for mye tekst, spesielt i et avsnitt, er det lett å hoppe over, men det er koselig å lese i tillegg til å se noen bilder.

   3. Veldig hyggelig med små hverdagsoppdateringer!

   4. En i ny og ne er fint (typ 1-2 ganger i uken). Filmtips er lite interessant for min del 🙂

   5. Jeg liker innlegg hver dag, men de trenger ikke å være super gjennomførte – en kort innlegg med 1-2 bilder er også koselig!

   6. Tips til enkel vegetarmat. Mer personlige innlegg, med dine tanker og følelser. Mer hverdagsinnlegg 🙂

  46. Grunnen til at jeg følger bloggen din er fordi jeg syns du skiller deg ut på en positiv måte; det er jordnært og nært, uten det typiske influencer preget med oppgulp av de samme frasene og de samme sponsede reklameplakatene (bortsett fra Daniel Wellington som jeg blir lei av). Du har en positiv og fin tilnærming til dine ekspertområder (mat/kosthold, trening) som du skriver om på en sunn og balansert måte- som mange bloggere IKKE gjør. Du inspirerer og motiverer! Du er flink til å formidle treningsglede på en ekte og troverdig måte, samtidig som du er ærlig om at du sliter med motivasjon inni mellom eller går litt lei.
   Jeg foretrekker en god mix av bilder og tekst, men syns bildene er litt lite variable i motiv, så teksten er viktigst.
   Ønsker meg mer: matoppskrifter, treningsprogram på ulike nivå eller med modifiseringer- ikke alle kan gjøre frontbøy og boxjumps. Mer personlig når du føler at det er ok å dele. Mer handleposer og kanskje av og til ukemeny?
   Mindre interiør, det syns jeg alle bloggere har.
   Liker både gjennomførte innlegg og hverdagsskravling/at du bare er innom for å si hei.
   Faste spalter er fint som variasjon inni mellom, men ikke for mye. Du er flink på å tipse om podcast og film/serier, det liker jeg.
   Veldig koselig å lese om Leo.
   Setter STOR pris på daglig oppdatering, men skjønner at det ikke alltid lat seg gjøre, og at du også må ta pauser og fri. Da er det supert hvis du varsler at «i helga skal jeg være avlogget, men er tilbake på mandag» feks.
   Tre konkrete ting jeg ønsker mer av: middagsoppskrifter, mer personlige innlegg, treningsprogram med modifiseringer for oss «lettere utrente».

  47. 1. Du er så positiv og varm, og bloggen din er en fin mellomting mellom hverdag, trening og matinspo. Digger det!
   2. En fin balanse mellom bilder og tekst er bra, liker det sånn du gjør det nå! Ikke for mange bilder 😊
   3. Liker veldig godt de litt jordnære hverdagsinnleggene! Men fint med temainnlegg noen få ganger i uken.
   4. Faste spalter kan være fint (men ikke for mange). Stemmer for matmandag isåfall!
   5. Innlegg hver til annenhver dag er fint, trenger ikne være oftere enn det! Kvalitet foran kvantitet.
   6. Ønsker mer middagstips, film- og serietips og kanskje at du tør å være litt mer personlig😊

  48. 1. Følger deg fordi jeg synes bloggen er inspirerende, variert og gjennomført. Du sprer trenings-og matglede som er mulig for oss “dødelige”, mer enn resultatfokus og utseende.
   2. Liker godt litt tekst, men det trenger ikke stå mye hver eneste gang. Bildene er viktigst. Henger meg på det noen andre sa om at det blir litt kjedelig dersom det blir for mange nesten identiske bilder i samme innlegg.
   3 Jatakk begge deler – en blanding av gjennonført tema og hverdagsoppdateringer.
   4 Det er ikke så viktig med faste spalter så lenge innholdet er variert (noe jeg synes det er på bloggen din)
   5 Kikker stort sett innom bloggen daglig og blir litt skuffet om det ikke har kommet innlegg- så ønsker gjerne daglige oppdateringer;)
   6 Jeg synes det har vært inspirerende de gangene du har delt et spesielt mål du har og treningsprogram/rutiner for å nå dette (Feks da du ville bli bedre å løpe, da du trente til triathlon osv) Ellers gjerne flere treningsøkter, “min handlepose” og kanskje flere av de innleggene der du legger ut en typisk matdag for deg.

  49. 1. Du er positiv, og sprer masser av både hverdag – og treningsglede!
   2. Trives godt med å lese litt også i tillegg til bildene, men gjerne da hva du har gjort ila dagen, og helt hverdagslige ting.
   Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også?
   3: Faste spalter er absolutt gøy! men liker også andre innlegg godt, gjerne en blanding:)
   4. klikker innom bloggen et par ganger daglig, så setter stor pris på et innlegg om dagen.
   5. Hverdagsinnlegg, innlegg med “Planer for helgen” feks, eller “planer for uken”, eller innlegg om trening og mat.

  50. 1. Flere matoppskrifter . Middag.
   2. sunne bakevarer med ingredienser fra vanlig butikk
   3. styrkeøkter

   4 . At du blir flinkere til å svare leserne dine .

  51. Jeg følger bloggen din fordi du sprer masse glede! Både treningsglede og hverdagsglede 😀
   For meg er bildene i innleggene viktigst, disse inspirerer meg mer enn masse tekst.
   Jeg liker hverdagsinnlegg best! Er ikke så fan av faste spalter, det blir litt monotont for min del så scroller ofte forbi disse 😉
   Jeg synes et innlegg hver dag er topp! Alt utover det er bare en bonus 🙂
   Ønsker ikke nødvendigvis mer av noe men her er tre av mine favoritter på bloggen din:
   – Bilder/innlegg om turer i skog og mark!
   – Deling av handlepose/kjøleskap
   – Tips om koseklær og treningsklær 🙂

   Klem!

  52. 1. Grunnen til at jeg følger din blogg er fordi at jeg synes du er inspirerende og det er gøy å følge med på deg og det du holder på med.

   2. Jeg synes selvfølgelig bilder er gøy, men synes det det kan være en fin balansegang her. Dersom det blir for mye bilder igjen blir det litt det samme som om det blir for mye tekst hvis du skjønner 😅

   3. Jeg ELSKER hverdagsoppdateringer. Det er liksom sånn man kan relatere. Synes du er kjempe flink til å si at du for eksempel har en dårlig dag eller sånt, det gir oss andre et innblikk i at du faktisk lever et normalt liv du også og at du deler følelser og sånt som ikke alltid er like positivt💛

   4. Hadde digga treningstorsdag 🙋🏼‍♀️

   5. Jeg liker at det er en oppdatering hver dag. Er som regel innom bloggen din hver dag 😄

   6. Jeg liker bloggen din som den er og jeg synes du er flink til å sjonglere mellom hverdag, trening, jobb, mat osv. Jeg kunne tenkt meg flere videoer! Synes det er såå gøy når du feks har instastory der du snakker😍

  53. 1. Ditt strålende smil, bl.a. 🙂 Den fine blandingen av sprek-inspo og hverdag, med mye positivitet, iblandet en passelig dose av livets små og store utfordringer.
   2. Høres kanskje teit ut, men altfor mye tekst er jeg ikke så glad i – har ikke så god tid til å lese. Bilder er fint – synes du har veldig mange fine bilder! Men trenger ikke -i mine øyne – å være mange veldig lignende bilder slik at man må skrolle langt uten egentlig å se noe “nytt”.
   3. hyggelig med små hverdagsoppdateringer også 🙂
   4. Tanken med faste spalter er bra, men dét sagt, så leser jeg ikke bloggen hver dag og sånn sett blir det ikke til at jeg går og venter på f.eks. mat-mandag. Jeg leser bloggen 1-2 ganger i uken, da leser jeg det du har lagt inn siden sist og faste dager m/tema er ikke noe jeg tenker noe spesielt over.
   5. Ref forrige punkt også: ikke så viktig med hver dag for meg, samtidig som det heller ikke gjør noe om du blogger flere ganger daglig. Har du noe på hjertet, så kom med det. Blogg når du har lyst – så leser vi når vi får tid 🙂
   6.
   1) Treningsprogram, gjerne utendørs og med lite utstyr
   2) Hverdagsinnslag
   3) matinspo, i form av handlepose eller oppskrifter.

  54. 1. Grunnen til at jeg følger bloggen er at det er ganske variert. Det er alltid motiverende å komme inn, samme om det er trening, reise, hverdagsliv eller mat det er snakk om.
   2. Jeg liker at det er tekst og bilder om hverandre. Blir det for mye tekst kan det fort bli kjedelig, men det samme gjelder om det er for mange bilder. Synes egentlig at du har en god balanse der allerede 🙂
   3. For min del trenger det ikke være tema på hver eneste innlegg. Liker kanskje hverdagsinnleggene best.
   4. Faste spalter er ikke så viktig for min del, men synes likevel at det er spennende å lese. Men om det er motinnlegg på mandag eller en annen dag har lite å si.
   5. Som oftest er jeg innom hver dag, så et innlegg hver dag er supert. Men blir ikke skuffet om det skulle gå noen dager uten oppdatering heller.
   6. 1. Mer hverdagsting, kanskje noen tips og triks som man kan ha nytte av i hverdagen. 2. Hverdagsoppdateringer. 3. Inspirasjon til mat. Gjerne litt enkle ting 🙂

   Er veldig fornøyd med bloggen din, blitt fast leser de siste månedene og har egentlig ikke noe å klage på. Måtte virkelig tenke for å finne på tre ting jeg vil se mer av. Jeg synes det er ganske variert allerede 🙂

  55. 1. Jeg leser bloggen din omtrent daglig fordi du gir meg masse inspirasjon til å leve et sunt og balansert liv (som er så utrolig viktig!). Sammenlignet med mange andre treningsprofiler synes jeg du har et veldig fint fokus på trening, trivsel, sunnhet og helse, og jeg føler meg bra av å lese bloggen din, i motsetning til å føle at jeg burde gjort sånn eller skulle gjort sånn <3
   2. Jeg er veldig glad i å lese tekst. Det er selvfølgelig også fint med fine bilder, men jeg bruker definitivt mest tid på teksten.
   3. Både og! Hverdagslige innlegg er helt supert, og det er veldig gøy å føle at man får bli bedre kjent med deg. Det er også veldig lærerikt og artig med de innleggene med mer definerte tema!
   4. Faste spalter er veldig gøy når det består av spennende tema, som oppskrifter eller handlekurv. Det går fint an å kombinere disse med hverdagslige oppdateringer tenker jeg.
   5. Jeg vil gjerne ha nye blogginnlegg daglig, rett og slett fordi jeg elsker å lese oppdateringene dine!
   6. Noen ting jeg ønsker meg mer av på bloggen er mat (som temainnlegget om havregrøt), oppskrifter (spesielt enkle middager og andre), litt dypere temainnlegg om trening (eks hvordan bygge opp et program, eller hvordan man skal springe intervaller med pulssoner og lignende). Noe jeg hadde likt veldig godt hadde vært om du gjorde enkelte utfordringer og delte dine erfaringer! Et forslag er å leve på studentbudsjett en uke (eks 500 kr) og dele matbudsjett og oppskrifter på det. Jeg er selv student, som ønsker å leve så sunt (og billig) jeg kan, og jeg er sikker på at mange er i samme situasjon som meg. Hadde satt utrolig stor pris på om du hadde gjort en slik utfordring, det hadde vært veldig spennende å følge med på!

  56. Hei! Jeg synes bloggen din er veldig fin, variert og spennende allerede, og har lest den fast i flere år <3 Skal jeg likevel komme med noen ønsker, hadde jeg likt flere oppskrifter (både middag, sunn søtmat, snacks og frokost/kvelds). Det hadde også vært kjekt med flere ulike typer treningsøkter, også innen løping. Jeg liker også om det kommer informasjon/fakta om trening, ulike øvelser, mat osv., altså fakta basert på forskning. I tillegg liker jeg personlige innlegg. PS. Viktig at innleggene ikke er for lange, men at de har flotte, fargerike bilder (noe du er god på allerede)! Digger deg, smilet ditt og den herlige energien du sprer.

  57. Jeg har fulgt den litt av og på.
   Tekst er viktigst 🙂 Like bak kommer gode bilder!
   Innleggene trenger absolutt ikke ha et tema.
   Det er viktigere at innleggene er gode! Kvalitet fremfor kvantitet!
   Matinspirasjon, hverdagsinspirasjon og sesonginspirasjon (type høst, Halloween, vær etc)

  58. 1. Fulgt bloggen over flere år fordi den er inspirerende og fordi den er EKTE. Det er ikke bare glansbilder og lykke, det er også genuine beskrivelser fra det ekte livet. Det gir troverdighet. Gir gjerne trofasthet tilbake!

   2. Tekst er egentlig viktig, men gjerne ikke for mye tekst før bilder. Du er veldig god på bilder, men kan godt ha flere ulike bilder i stedet for samme positurer. Kan godt ha med detaljebilder av andre ting (f eks pynteobjekter, et lys, vakre blomster, flamme i ovnen, et pledd o.l, – helt simple ting) for å bryte opp litt mellom teksten. 🙂

   3. Ofte syns jeg hverdagsinnleggene gir masse inspo. De er nemlig enkle og fungerer som små drypp av at du er tilgjengelig. De opplever jeg som minst like viktige som de lengre innleggene med nøye planlagt innhold. takk for begge deler!

   4. Trives godt med faste spalter. ja. Liker godt forutsigbarheten i det! Men godt med spontaniteten i tillegg.

   5. Det er ikke helt nødvendig at det kommer noe hver dag, men jeg er som oftest innom daglig,og dersom det er flere dager uten daglig innlegg så kan det gå noen dager uten at jeg sjekker innom.

   6. JA. Jeg har et intenst og sterkt ønske om treningsinnlegg om trening på spesifikke muskelgrupper! Vær så snill. Fordi det gir så mye inspo. kan lettere legg opp programmer selv på denne måten! hadde vært gøy med en slik “serie”, f eks biceps, mage, rumpe, lår, rygg osv….
   En annen ting er plantebasert mat!! eller oppskrifter. og helst enklest mulig. evt at leserne kan tipse om lignende oppskrifter og du forsøker lage dem og gi dine meninger.
   Den tredje tingen må være treningsutstyr altså. Jeg blir ALDRI lei når du skriver om og tipser om vektvester, KB, yogamatter osv osv.
   😀 Håper jeg rakk å bli med i konkurransen din. Fikk ikke med meg innlegget dagen det kom 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg