En titt inn i mitt kjøleskap

All my favorite foods

Er det bare meg som er nyskjerrig på hva folk har i kjøleskapet sitt? Jeg synes det er så gøy å se hva folk har fylt kjøleskapet sitt med, hva de liker og hva de spiser mest av. Nå er det lenge siden jeg har delt mitt eget kjøleskap med dere, så jeg følte det var på tide med en liten oppdatering. Nå skal det sies at jeg har ryddet i kjøleskapet før bildet ble tatt. Jeg kastet den halvråtne paprikaen som lå der, og tok bort boksen med gamle middagsrester og slikt. For tro meg, vi har alle litt rot i kjøleskapet vårt. Det at jeg fant ut at jeg skulle dele dette med dere i dag, gjorde at jeg fikk tatt en liten opprydning, og det var veldig deilig. 

Kjøleskapet mitt består av de matvarene jeg spiser mest av. Karbonadedeig, egg, skinke, ost, meieriprodukter, melk, brus, vann, energidrikker, og masse masse frukt og grønnsaker. Det er også litt questbarer, og et par propud på lur. Dette innholdet er veldig representativt for matvarer jeg så og si alltid har tilgjengelig. Utenom varene kjøleskapet, så har jeg alltid knekkebrød, fullkornsris, havregryn, lomper og proteinpulver i skuffer og skap. Sukrin, og diverse krydderier går det også mye av. Favorittene er kanel, havsalt, grovkornet pepper, natvigs og fiskekrydder. I frysen har jeg blant annet laks, ferdig oppkuttet speltbrød, ulike poser med wok, og kyllingfileter. 

Nå vil jeg gjerne høre fra dere. Hvilke 5 ting har du alltid tilgjengelig i kjøleskap og/eller skuffer og skap? Jeg gleder meg til å lese svarene deres. 

 

Smiiiil Maren 

 

Den beste måten å starte helgen på

Make a run for it 

Denne fredagen startet på en herlig måte, ute i fine Baneheia. Jeg har blitt så glad i å gå og jogge der, og i dag kjente jeg at det virkelig fristet med en liten luftetur. Jeg har vokst opp like ved Baneheia, og synes det er så mange koselige stier der. Det er spesielt vakkert der nå som høsten er her, med høstlige farger i rødt og oransje. Det har regnet godt i natt, og det gjør alt så friskt og fint på morgenen. 

I dag har jeg kun én Ptkunde, før jeg skal videre til Auds hudpleie for en liten velværebehandling. Det må være lov på en fredag. Senere har jeg et møte hjemme i leiligheten med en av de aller dyktigste personene jeg vet om på interiør. Jeg har jo som dere vet malt hele leiligheten min, og endret fargen på lister og vinduer. Nå skal gulvet slipes ned og lysnes, også skal vi legge planen for resten av interiøret. Hjelpes så spent jeg er. Jeg gleder meg så enormt til å vise før og etter bilder, samt fortelle dere hva som har blitt gjort. Jeg dokumenterer hele veien, så det blir tidenes interiør-oppdatering når vi er i mål. 

Ellers er planene litt løse for helgen, og det er egentlig veldig deilig. En hektisk uke er snart over og jeg gleder meg til å slappe av i helgen, være sosial og bare kose meg. 

Hva er deres planer for helgen? 

 

Smiiiil Maren 

 

Give away – alt du trenger til hjemmetrening

KONURRANSEN ER AVSLUTTET <3

 

GIVE-AWAY

Denne måneden har jeg fokusert på hjemmetrening i min artikkel for ShapeUp. Hver eneste måned må jeg klype meg selv i armen når jeg ser min egen tekst og bilder over 4 hele sider i Norges største treningsmagasin. Det er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse å få lov å skrive fast for Det Nye ShapeUp måned etter måned. Flinke Victoria Nevland tar alle bildene til mine artikler. Denne måneden er det altså fokus på hjemmetrening, og da tenkte jeg at det var perfekt med en liten give-away her på bloggen. Dere er så aktive og tilstede på bloggen for tiden at jeg synes det er helt på plass å gi bort litt godsaker. 

Jeg var i Frankrike i sommer, og der var det super-tilbud på minibands, strikk og hoppetau. Jeg kjøpte derfor meg meg noen ekstra, og nå har jeg lyst å gi de bort til et par heldige lesere. Med dette utstyret kan du få en helt utrolig effektiv og god trening hjemme, på hytta, på reise eller utendørs. 

Alt du du trenger på gjøre for å delta er: 

  • Lik min facebookpage HER
  • Legg igjen en kommentar med eposten din på dette innlegget

Det er en stor bonus hvis du i tillegg deler bloggen på din egen facebook. Jeg sjekker at pagen er likt på vinnerne. Supert hvis dere husker å legge igjen eposten i kommentaren her på bloggen, for da er det så mye enklere å kontakte vinnerne. Jeg trekker tre vinnere som får både minibands, strikk og hoppetau. Dette er ikke noe reklame eller samarbeid, bare en liten oppmerksomhet til mine lesere fordi dere fortjener det, og fordi jeg hadde synes det var fryktelig stas med litt flere følgere på facebook-pagen min. Så ærlig må man være. Hehe. 

Jeg skal dele litt hjemmetrening-programmer med dere på bloggen fremover også, slik at både vinnerne og alle dere andre kan få litt inspirasjon til hva dette utstyret kan brukes til. 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET <3

 

Smiiiil Maren 

 

Dette trengte jeg i dag

I dag er kroppen litt kranglete, og hodet tungt. Det krevde sitt med en hel dag med PTkunder, og en knall hard styrkeøkt med ny personlig rekord i knebøy i går. Så i dag tar jeg meg helt styrkefri, lar kroppen hvile og hente seg inn igjen. Det er så viktig å lytte og ta var på seg selv. 

Jeg har jo som dere vet lånt bort bilen min, så på vei til jobb i dag gikk jeg en liten omvei gjennom deilige Baneheia, for å nyte finværet og løsne litt opp i bena. Det viste seg å bli en svært positiv omvei. Fy søren så deilig det var i skogen i dag. Frisk god luft, og sol. Akkurat det jeg trengte. Før dagens første kunde rakk jeg også en liten runde på tredemøllen. Jeg tok det helt rolig, og holdt meg i sone 1 og 2 hele tiden. En god og rolig økt for økt blodgjennomstrømning og feel-good for kroppen. 

I skrivende stund sitter jeg på en cafe i sentrum å jobber med litt mails, spørsmålsrunden, kostplaner til Pt-kunder og selvfølgelig oppdaterer dere. Jeg har en stor kaffe latte ved siden av meg, og koser meg med jobbingen. Jeg koser meg sånn når jeg kan sitte å jobbe slik som dette. Jeg blir mer fokusert at å ha det lille surret rundt meg, blir det for stille blir jeg faktisk ukonsentrert – merkelig nok. 

Nå skal jeg straks avslutte, og komme meg tilbake til Solsiden for litt bildeknipsing til et nytt treningsprogram til bloggen, etterfulgt av to kunder før arbeidsdagen er over. 

Hva står på deres plan denne onsdagen? 

 

Smiiiil Maren 

 

Endelig skjedde det!!

Denne dagen har jeg ventet på lenge, jeg har håpt og håpt at den skulle komme, og til tider vært veldig redd for at det aldri kom til å skje. Jeg har hatt en lengre periode nå med gode treningsøkter. Treningsøkter med overskudd, glede, og masse masse energi. I dag kom endelig dagen jeg har ventet på, den dagen hvor jeg presterer over evne på trening, hvor alt er gøy, vektene flyr opp, nye perser settes og energien er på topp. Jeg måtte nesten le når jeg perset på hele 80 kg (!!) i knebøy etter å ha trent med 50-60kg i flere uker. 20 kg økning dere, det er helt vilt!! 

Jeg kjørte 5 sett x 5 rep. 50kg-60kg-70kg-70kg-80kg 

Ååååå så deilig dette er, endelig er jeg tilbake. Endelig føler jeg meg som meg selv igjen. Energisk og positiv, full av overskudd og treningsglede. Jeg trente sammen med kjæresten min, og den 80kg persen hadde aldri skjedd uten han. Det er så gull å ha en treningspartner, og jeg gleder meg til mange gode økter med han fremover. 

Jeg trener styrke 4 ganger pr uke nå, og deler det opp på denne måten: 

  • Knebøy-dag med tung knebøy og supplerende benøvelser
  • Benkpress-dag med tung benkpress og supplerende overkroppsøvelser
  • Markløft-dag med tung markløft og supplerende benøvelser
  • Skulderpress-dag og supplerende overkroppsøvelser 

Dette funker veldig bra for meg, og jeg synes styrkeøktene er utrolig gøye for tiden. Dette ble et voldsomt happy-happy blogginnlegg, men jeg bobler litt over her, og klarer rett og slett ikke holde det tilbake. Hele sommeren surret jeg rundt uten et snev av treningsglede eller motivasjon. Jeg var livredd for at det ikke skulle komme tilbake, jeg stresset og prøvde å presse gjennom økter. Til slutt gav jeg bare opp, tenke at nei vel, da får jeg ta en solid pause da – og det var akkurat det jeg gjorde. Flere uker gikk uten av jeg løftet en eneste vekt på treningsenteret. Jeg gikk turer og koste meg ute, og sakte men sikkert, så begynte treningslysten å snike seg tilbake igjen, og endelig kom dagen hvor alt bare stemte. Det føles helt fantastisk godt. Dette har jeg ventete så lenge på!

Jeg hadde lyst å dele dette med dere. Kanskje det kan fungere som motivasjon for andre som har kjent på litt manglende treningslyst og energi i det siste. Jeg hadde det slik i ukesvis, men det gikk over, det ble sakte men sikkert bedre og nå føler jeg meg 110% tilbake. So hang in there, ta deg en god pause, nullstill, og start sakte men sikkert å jobbe deg tilbake. Plutselig er du der, sterkere, og mer energisk enn du trodde var mulig.

 

Smiiiil Maren

Slik gjør jeg cardio til en lek

Cardio & movies

Kondisjonstreningen går som en lek om dagen, og nå skal jeg dele hemmeligheten min med dere. Det er rett og slett kun fordi jeg har begynt å se på favorittseriene mine mens jeg går eller jogger på mølla. Tiden flyr, og jeg blir så underholdt. Dette er virkelig helt genialt. 

Det er bare å laste ned appen til Netflix, Viaplay, HBO eller det programmet du liker å se serier på, og vips er du i gang. I dag morges fullførte jeg siste sesong av The Empire mens jeg jogget på tredemølla. 8 kilometer forsvant mens jeg koste meg med serien. Hvor genialt er ikke det? 

Har du testet å se på film eller serier mens du trener på tredemølle, sykkel eller crosstrainer? Hvis ikke, så anbefaler jeg virkelig at du tester det ut. Dagen min i dag startet grytidlig med to Pt-kunder, etterfulgt av egentrening, og nå to nye kunder. Jeg er så glad for å være tilbake som trener, det er virkelig en utrolig gøy jobb. 

Ha en strålende tirsdag dere, håper dagen din blir helt spesielt bra.

 

Smiiiil Maren 

 

Monday must-does

Hello Monday

Mandag, og en ny uke. Jeg satt av hele helgen til oppussing, det betyr at jeg har et hav at ting å ta tak i denne mandagen. Jeg bruker helgene mine til å planlegge, organisere og få unna jobb, slik at jeg er klar når mandagsmorgen er der. Nå derimot, er alt litt på styr. Så denne mandagen starter med kalenderen, macen, mail, blogg, treningsprogrammer, kostplaner og post-it lapper. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten lister og post-it lapper. Jeg elsker post-it lapper! Haha. Alt jeg skal huske må skrives ned, ellers er det borte. Er det skrevet ned så husker jeg det – uansett! Resten av dagen skal brukes på et par Pt-kunder, en tur innom flinkeste Torunn på neglesalongen, og innom posten for å hente en pakke jeg har ventet på. Typisk hverdag, og jeg liker det. Kall meg gjerne kjedelig, men jeg elsker hverdager. 

Jeg er i gang med enda en artikkel for ShapeUp, og da slo det meg. Hvorfor ikke spørre dere hva dere vil ha. Det er jo akkurat dere ShapeUp er for, spreke jenter som ønsker inspirasjon. Så fortell meg jenter, og selvfølgelig gutter også. Hvilke type treningsprogram vil dere ha? Hva ønsker dere fokus på? Nå har dere mulighet til å komme med ønsker jenter, så kjør på!

I dag tar jeg med meg kamera på jobb, og håper jeg får knipset litt bilder til nye treningsprogrammer til dere. I dag er forresten siste sjanse på å slenge på spørsmål til spørsmålsrunden, nå setter jeg strek, ellers blir jeg aldri ferdig med svarene her. Ha en super mandag hjerter, og en sprek ukestart.

 

Smiiiiil Maren

 

Slik trener jeg utendørs

I dag stod vekkerklokken på 07.00, og på tross av at det er søndag så klarte jeg å dra meg opp av sengen. Jeg hadde nemlig gjort en grytidlig treningsavtale med mamma. Klokken 09.30 var vi ferdig trent og klare for tredje og siste dag med oppussing. Vi fikk unna en god time med kondisjonstrening, og en liten runde med styrkeøvelser med egen kroppsvekt. En fantastisk start på søndagen.  

Forslag til styrke-sirkel utendørs: 

  • 10 sprinter opp trappen
  • 10 pushups 
  • 10 dype hopp
  • 10 utfallshopp sidelengs
  • 10 sprinter opp trappen 

Gjenta sirkelen 3 runder og jeg skal love deg at du får en super effektiv og gøy treningsøkt. Tusen takk for alle bidrag til bloggposten i går, herligfred så inspirerende å lese om hvorfor dere trener og hva dere får ut av det. Takk for at dere deler – det var virkelig motiverende lesning. 

Etter økten måtte jeg en kjapp tur innom solsiden for å hente noen papirer til litt PT-jobbing hjemmefra, og da fikk jeg lurt in tre sett med seks repetisjoner pullups også, som en deilig liten finisher. Nå blir det oppussing i noen timer, etterfulgt av kostholdsplaner og treningsprogrammer til kundene mine. I kveld kommer min kjære endelig hjem fra reise, og jeg gleder meg så ubeskrivelig masse til å se han igjen. To dager borte fra hverandre er virkelig mer enn nok. 

Har dere noen hyggelige planer denne søndagen? 

 

Smiiil Maren 

 

Jeg trener fordi…

I workout because it makes me feel happy, powerful & energetic

Jeg har så lyst å høre fra dere kjære lesere. Hvorfor trener du? Hva er din motivasjon til å komme deg opp av sofaen og ut på trening, hva får deg til å gjøre det, hva gir det deg? Jeg vet mine grunner, de er mange og jeg babler i vei om det hver eneste dag her på bloggen. Så nå har jeg lyst å høre fra dere.

Foto: Victoria Nevland for ShapeUp

Fullfør setningen: Jeg trener fordi…..

Jeg gleder meg masse til å lese svarene deres. Ha en herlig lørdag hjerter! 

 

Smiiiiil Maren 

 

 

 

Out & about

Jeg lovet dere to innlegg i går, og et sted mellom malekosten og senga kom jeg på det, men jeg var rett og slett så sliten at jeg ikke fikk ut et nytt innlegg. Unnskyld. Det som er positivt da er at jeg er godt i gang med spørsmålsrunden, og har svart på en god del allerede. Dere har spurt om så mye artig, og jeg koser meg så med å svare.

Sko Acne  // Jeans Bik Bok  // Topp Samsøe samsøe // Skjef Malene Birger // Veske Marc Jacobs

I dag går jeg ikke i treningsklær til en forandring. Jeg skal nemlig ut på en liten runde i sentrum før malingen her hjemme fortsetter. Vi kom langt i går, og det er så gøy å se endringene som skjer med kun litt maling. Planen i dag er litt shopping og en kjapp kaffekopp før vi fortsetter. Det er viktig å kose seg litt også. Jeg håper jeg får lurt inn en liten treningsøkt også før dagen er over. I går ble det en kjapp liten runde på mølla, og hvis jeg kal følge planen min så har jeg faktisk to styrkeøkter igjen denne uken. Jeg satser på å få inn hvertfall én av den før helgen er over. 

Hva er deres planer denne lørdagen? 

 

Smiiiil Maren