Ferietrening – raskt, effektivt og enkelt

Reklame | Klær fra Nocco

Nå er det i grunn godt jeg snart skal hjem dere, for det er begrenset hvor spennende det er å lese om ferieliv, sol, bading og is-spising. Hehe. Det er mye sol, bading og is, men det er også litt trening her i Frankrike.

I går gjorde jeg en finfin økt i trappa i huset, som jeg har lyst å dele med dere. Det er overhode ikke “å finne opp kruttet på nytt” med denne økta her, men noen ganger trenger man ikke så voldsomt mye nytt, man trenger bare en liten inspirasjon og påminnelse om hvor enkelt det ofte kan gjøres på ferie.

Øvelsene var som følger: 

 • Løp opp trapp x 5
 • 10 hopp (hopp opp 2 eller 3 trinn)
 • 10 dips
 • 10 sidelengs utfall-hopp opp trapp
 • 10 pushups mot høyde
 • 10 bulgarsk utfall pr ben
 • Løp x 5 runder

Slik gjør du: 

Løp 5 runder, 10 repetisjoner av de 5 øvelsene og løp 5 runder igjen, regnes som én runde. Kjør 3 runder, eller gjerne 4 hvis du har tid, overskudd og lyst.

Hopp: 

Dips:

Sidelengs utfall-hopp opp trapp:

Pushups mot høyde:

Bulgarsk utfall:

Jeg synes denne økten var skikkelig digg, og en super måte å få unna en økt på ferie. Hvis du i tillegg har et par strikk er det helt optimalt. Jeg har delt en strikk-økt på Instagram med en hel haug av strikk-øvelser, også kommer det en ny strikk økt veldig snart.

Jeg har også delt et helt annet ferietrenings-program på Instagram i dag, med 10 heftige øvelser med egen kroppsvekt. Sjekk det gjerne ut, dere finner meg på @marenerdvik .

 

Smiiil, Maren 

 

Chateau de Berne

CHATEAU DE BERNE

Dagene her i Frankrike bare flyter avgårde, og består av en deilig kombinasjon av sol, bading, nydelig mat, is, rosé, litt trening og total avslapning. Det er et fantastisk deilig liv, og jeg kjenner at batteriene virkelig lades opp.

På tirsdag var vi på et fantastisk sted, det het Chateau de Berne og var både et hotell, vingård og spa. Alt samlet på et digert, super fint område. Vi ruslet rundt, smakte på rosé vin, og fikk shoppet litt.

De første dagene her nede var nemlig ikke så veldig fint vær, varmt og godt, men overskyet. Da passer det perfekt å gjøre litt andre ting enn å ligge på en solseng. Vingård er faktisk utrolig gøy, jeg har aldri vært på det før. men nå har vi vært på det to ganger på denne turen, og jeg synes det er så spennende.

Været de to første dagene var altså ikke så fine, men nå derimot, nå er det solferie for alle penga. Været er helt fantastisk, med strålende sol fra skyfri himmel og så varmt og deilig. Det bades fra morgen til kveld og jeg koser meg bare så enormt.

  

Mange har spurt om skjørtet på disse bildene, og jeg lover å dele det med dere. Nå er det altså sånn at det er helt utsolgt, men jeg har satt meg på overvåkning på det, og får mail med en gang det er på lager igjen. Jeg skal legge ut link til det med en gang det er inne igjen💗 Singletten finnes enda, den er fra Filippa K og dere finner den HER. (jeg har den i M, og vil si den er normal i størrelsen)

Det er veldig koselig at dere spør – og spesielt gøy siden det ikke er treningsklær, og likevel synes dere det er interessant. Det er gøy at vi kan dele litt andre ting enn bare KUN trening, sunn mat og sporty ting.

Vi snakkes mer i morgen mine fine. Nå er det natta her💗

 

Smiiil, Maren 

 

Dette er viktig å snakke om

Reklame | Avène

Den 22 mai var det hudkreft-dagen, og det ble snakket høyt om viktigheten av solvett, ta vare på huden, solbeskyttelse og sjekke føflekker. Jeg er så opptatt av dette, og synes det er fantastisk bra det settes fokus på.

Jeg har lyst å snakke litt med dere om solbeskyttelse – jeg har nemlig funnet min soleklare ( hehe ) favoritt, og har lyst å dele dem med dere. Jeg har skrevet om Avène flere ganger tidligere, og hvis du har fulgt litt med på meg de siste ukene, så har du sett Avène sine produkter liggende i bakgrunnen på snapper, og bilder fra stranda.

   

I tillegg til at jeg sverger til disse solproduktene, så har hele familien min byttet til det merker. Min lille nevø og niese bruker barneserien til Avène, og de løper rundt i sola her i Frankrike, og er helt trygge for sola. Jeg skal fortelle dere mer om barneserien når vi har testet den enda litt mer utover denne uken. Du kan lese mer om disse produktene HER. 

Jeg har valgt meg ut sprayen i faktor 20, og sololjen i spray form i faktor 30 som mine favoritter. I tillegg bruker jeg denne lille saken til lepper, neserygg, og panne. I tillegg tar jeg den over leppene, for der får jeg ofte litt mørke pigmenter. Så der gjelder faktor 50 – alltid og uansett. Den bittelille sticken er helt genial for det området, og jeg har den alltid meg meg i veska på sommeren.

Jeg velger akkurat disse produktene selvfølgelig fordi de git effektiv solbeskyttelse, men også fordi de er lette å smøre ut, trekker raskt inn, og blir ikke hvite på huden. De er vannresistente, som betyr at solkremene fra Avène tåler svette og bading. Avène tilbyr deg optimal beskyttelse mot sola, samtidig som den reduserer påvirkningen på havmiljøet. Godt for deg – godt for miljøet!

Avène selges kun på apoteket, og har faktisk vært det mest solgte solpleiemerket på apotek i Europa, de siste 10 årene. Akkurat nå er det 30% rabatt. Du finner alle produktene hos Vitus apotek HER. 

Er du flink til å passe på huden din i sola?

 

Smiiil, Maren

 

Hei fra Frankrike

Reklame | Annonselenker

S T. M A X I M E

Hei og god morgen fra deilige Frankrike. Jeg har akkurat våknet til dag to her i huset og er så klar for en ny dag. I går var været litt overskyet og kjipt, så vi brukte dagen til å komme ordentlig på plass i huset, før vi tok turen til nydelige St.Maxime, en by som ligger like ved der vi bor.

Vi ruslet rundt i gatene, spiste god lunsj, så på folk, shoppet litt og spiste tidenes is. Sist nevnte var uten tvil høydepunktet. Har du sett en finere is? Det er en rose, med fire ulike smaker, og en makron for å toppe det hele. Det er jo nesten et lite kunstverk. Vi stod å så på når de lagde dem, og hemmeligheten er en helt rett is-skje, som på en måte kutter isen, også danderer de den i kjeksen. Jeg hadde aldri klart det uansett om jeg så hvordan det ble gjort. hehe

Jeg hadde med kamera, og knipset litt bilder, men ikke så mange. Mine to nydelige tantebarn har ankommet Frankrike nå, og jeg koste meg så med å leie hender, bære rundt, klemme, kose og se i alle retninger det ble ropt ” seeee tante Maren”. Så kamera fikk ligge i går, noen ting er rett og slett bare viktigere🧡

Leo skjørt utsolgt, men lignende HER og HER

I dag er sola tilbake, og været er helt nydelig. Nå venter straks en liten morgentur, en lang frokost på fransk vis, med baguetter, bie, syltetøy og masse annet godt. Resten av dagen blir soling, lek i bassenget ( jeg kjøpte tidenes badedyr og badeleker i går) og bare nyte ferieliv i huset.

Jeg jobber med flere store prosjekter, og kommer nok til å kjøre en miks av sol, bad og lek, og innetid, Mac og telefonmøter. Men det er jo helt perfekt, ingenting er bedre enn å kunne ha kontor på en sånn her plass❤️

Har du en fin start på uken? 

 

Smiiiil, Maren 

 

Dette ønsker jeg meg i sommergarderoben

Reklame | Annonselenker Nelly

Jeg har tatt en liten titt rundt på nettet, og funnet så mye fint som jeg har lyst å dele med dere. Jeg er helt forelsket i off-white, beige og typisk naturfarger om dagen, så det går igjen på mye av det jeg har funnet.

Jeg hadde fem timers venting på flyplassen i går, så da ble det fryktelig mye tid til nettshopping (ups!) hehe. Så i tillegg til herlige sommerklær, har jeg laget en liten koseklær-guide. Jeg elsker myke, freshe og fine kosebukser, og overdeler. Så der skal dere også få favorittene i løpet av dagen, eller morgendagen.

La oss se på sommerfavoritter først:

Kjole // kjole med belte // kosedress // hvit kjole // veske / maxi-kjole 

Linkjole // Off-shoulder kjole // Topp // Shorts // Topp // Skjørt

Hvit bikinitopp og underdel // hvit kjole // Oransje bikinitopp og underdel // Hvit bikini // oransje bikinitopp // veske // kjole 

Flere av disse hadde vært perfekt å hatt her i Frankrike nå. Spesielt linkjolene liker jeg godt, og den bronsefargede shortsen og toppen + det beige skjørtet og toppen. Så utrolig fint! Det beste er at masse av dette er på 20% salg! Du kommer direkte til produktet ved å trykke på linkene under bildene. 

Nå skal vi straks i gang med frokosten her, og om et par timer ankommer resten av gjengen huset, også er flokken samlet, for en  hel uke sammen🧡 Det blir så fint!! Håper alt er bra med deg, og at du er klar for en ny uke🧡

 

Smiiiil, Maren 

 

Jeg deler treningsreisens finale-økt

I går hadde jeg æren av å holde den aller siste treningsøkten på treningscampen. Det måtte jo bli en skikkelig Bootcamp, i kjent Maren stil. Selv om vi har kost oss noe helt enormt denne uken, så har det blitt mye trening, og det var mildt sagt en preget gjeng som ruslet inn til campens siste treningsøkt.

Det er rart med det, for uansett hvor tung kroppen føles så skjer det noe magisk når gjengen samles, musikken dundrer og du har en trener som bruker absolutt ALT hun/han har av energi til å pushe på og heie deg frem. Jeg gav alt jeg hadde til deltagerne på denne økten, og de gav minst det dobbelte tilbake🧡 FOR en finale på en helt magisk uke.

Økten skal jeg selvfølgelig dele med dere. Kanskje noen av dere har lyst å teste den ut?

Øvelsene var som følger:

 • Knebøy med hopp
 • Situps + pushups
 • Shuttle runs
 • Burpees begge veier
 • Planken høy og lav
 • X-jump
 • Planken jorda rundt
 • Utfall bakover med kneløft
 • Pushups HR
 • Hopp frem og tripp tilbake

Kjør 1 minutt pr øvelse med konstant jobbing, 30 sekunder mellom hver øvelse. Alle 10 øvelsene = 1 runde. Kjør 3 runder. Vi hadde ca 1-2 minutter pause mellom hver runde. Hardt, effektivt, svett, tungt og gøy!!😅 Jeg bruker appen “secondo” for å holde styr på tiden.

Noen av øvelsene her kan kanskje være lit vanskelig å forstå teknikken på, så jeg skal filme dem og legge ut film til dere. Jeg får ikke gjort dette før jeg kommer til Frankrike, men dere skal få den! Kanskje du tar øvelsene selv kun med denne beskrivelsen, og det er jo helt topp!

Vis du vil gjøre økten før filmen kommer så bare bytt ut de øvelsene du ikke forstår. Det er ikke noe problem, finn øvelser du liker, og putt dem inn i stede. Dette var en økt helt uten utstyr, så du kan gjerne bytte ut noen av øvelsene med utstyr du har tilgjengelig.

For en fin gjeng. Smilet mitt går hele veien rundt her jeg sitter å ser på alle de nydelige jentene som svar med oss på tur🧡 Jeg har enda et par økter å dele med dere + enda mer ferietrening fra Frankrike, så det er bare å følge med fremover, så får du sikret økter for hele sommerferien din☀️

 

Smiiiil, Maren 

 

Trygg brunfarge – hele året

Reklame | Good for me

Jeg har skrevet så mye til dere om å passe på huden, bruke solkrem og beskytte seg. For meg er det mer aktuelt enn noensinne, nå som jeg befinner meg på Rhodos, og straks reiser videre til Frankrike. Jeg er forsiktig med huden min, og beskytter den godt, men i tillegg så tar jeg, som dere vet, Betakaroten Gold.

Det har jeg gjort siden 5-6 uker før Sri Lanka reisen, og jeg kan helt ærlig si at jeg tror det er grunnen til at jeg ikke er solbrent, har en jevn fin farge og ikke har antydninger til soleksem noe som helst sted på kroppen.

Betakaroten Gold gir en langvarig brunfarge. To kapsler av denne er en trygg og effektiv dose. Jeg tar to hver morgen, og det har blitt en fast del av min morgenrutine. Enkelt og greit🧡 Betakaroten Gold er 100% vegansk, og det beste av alt er at den gir farge hele året – ikke kun nå på sommeren. det kan vi like når høsten kommer snikende, og all glød vanligvis forsvinner.

Jeg har fått en finfin rabattkode til dere. Alle dere får 20% ekstra rabatt, og det er I TILLEGG TIL den rabatten som allerede ligger inne på nettsidene til Good for me. Det kan jo ikke bli bedre!!! Koden er: maren20 , og den er gyldig til 16 juni.

Klikk deg inn HER for å løse inn rabattkoden maren20, og komme i gang med Betakaroten Gold du også🧡🧡

I skrivende stund holder jeg på å pakke siste rest, for om et par timer er Rhodos og treningsreisen over, og jeg setter nesa mot ferie på den franske rivieraen sammen med familien min. Alle de er allerede der nede, og jeg gleder meg så til å se dem!!

Jeg oppdaterer dere igjen fra Frankrike mine venner🧡

 

Smiiiil, Maren 

Svette, latter og team-spirit

Hver eneste treningsreise er jeg alltid litt spent på den dagen vi skal ha Team-økten. Den økten er alltid hemmelig for deltagerne, og de aner ikke hva de skal utsettes for. Det eneste de vet er at de skal jobbe i lag, og jobbe sammen om å klare ulike utfordringer. I dag hadde vi Team-økten og det rører noe dypt inni meg av å se hvor fantastisk bra jentene jobber sammen, hvordan de heier på hverandre, hjelper hverandre og sørger for at hele gruppa er med. I dag fikk de virkelig kjørt seg, men uansett hva vi kastet mot dem av utfordringer så var responsen positiv, og full av power.

Jeg har sikkert hatt 80% av jentene som har kommet bort til meg etter økta i dag, helt høy på team-spirit, endorfiner og mestring, og uttrykt hvor sinnsykt gøy dette var. Jeg har lyst å dele litt av dagens team-økt med dere, så dere får et inntrykk av hva jentene våre har fått brynt seg på.

Vi hadde en “#Buy in” som betyr at det er noe som må gjennomføres bare for å få lov å starte økta. Dagens Buy in var:

 • 100 burpees fordelt på laget – kun én kan jobbe av gangen
 • Laget står i planke, hver person på laget skal løpe en runde rundt gressbanen. Legger seg så ned igjen i planke, neste løper. Slik gjennom hele gruppen.
 • 100 situps fordelt på laget – kun én kan jobbe av gangen

Så løp laget samlet ned meg på stranda. Her ventet en våt utfordring. Fordelt på laget skulle det gjennomføres 1000 svømmetak i havet. Når dette var gjennomført løp laget opp igjen tilbake til Pia på gressplenen ( ca 1 km løpetur) Der ventet et faglig quiz på ting vi har snakket om gjennom uken. Feil svar ble straffet med burpees. Etter dette var det å løpe til meg igjen ( ca 1 km) og der ble laget møtt av bakke-intervaller. 10 drag opp bakken. Herfra var det en ny løp/gåtur som transport til Pia på gressplenen. Der ventet en ny fysisk utfordring. Hele laget måtte stå i hockey, mens hver person på laget gjennomførte én lengde med gående utfall. Ca 100 meter. Deretter løper laget ned til meg, som nå har forflyttet meg til et slags utendørs amfi, med store bede trappetrinn. Her skulle det gjennomføres følgende: 100 step ups fordelt på laget, 100 push ups fordelt på laget, og 100 knebøy med hopp fordelt på laget.

    

Gjengen jobbet som noen helter, og det var så rått å få lov å heie, pushe, motivere og være med dem fra sidelinjen. Jeg blir så uendelig stolt av hva disse jentene kan få til når de jobber i lag.

Det tok helt av i heiarop og applaus på et tidspunkt, og jeg tror flere av oss virkelig kjente det, flere steder enn kun såre muskler. Klump i halsen, og verdens største smil om munnen. FOR en dag❤️❤️❤️

I dag er den siste hele dagen her på Rhodos, og det er så trist på tenke på. Vi har det jo så sinnsykt gøy!!! Hjemtur tenker vi ikke på enda, dagen i dag skal nytes. Sola stråler, og vi er klare for å nyte hvert minutt av denne lørdagen. Håper alt er fint hjemme, og at helgen din er nydelig. Snakkes snart igjen❤️

 

Smiiil, Maren 

 

 

 

Denne treningsøkten er perfekt på ferie

Heii dere❤️ Dagene går i ett her på Rhodos, og jeg har så mye jeg vil dele med dere. Jeg må begynne med dagen i går, for da hadde vi en så gøy dag. Planen for dagen så slik ut:

 • Morgentur 5 km gå eller rolig jogg
 • Workshop i styrketrening 
 • Soling, bading, kos og masse god mat
 • Kortstokk-økt 
 • Foredrag om mental trening

Jeg har lyst å dele kortstokk-økten med dere, for den er så gøy, og helt genial å gjøre på ferie. Økten går ut på at du har en kortstokk, også bestemmer du deg for at hvert tegn skal representere en øvelse. Legg så kortstokken et stykke unna så man må løpe litt for å hente et kort.

Jeg stilte opp gjengen på den ene siden av en stor fotballbane, og la kortstokken på andre siden. Så løp én person over, hentet et kort, løp tilbake og fortalte oss andre hvilket kort det var. Også måtte vi gjøre det antallet og den øvelsen som kortet representerte.

Jeg valgte disse øvelsene:

♠️ = X-jump

♥️ = Burpees

♣️ = Knebøy

♦️ = Mountain climbers

Så hvis en person kommer med et kort hvor det står hjerter 8, da er det 8 burpees. Så løper neste person og henter et kort, og slik jobber vi oss gjennom hele kortstokken. Gøy, effektivt, morsomt og passer for alle!!

Gjengen gav alt, og det ble en skikkelig gøy økt!! Workshop i styrketrening var også veldig fin, gjengen var så aktive og flinke, stilte spørsmål, og var skikkelig “på”. Da blir det veldig gøy å være trener.

I dag hadde vi en helt magisk dag, med en TEAM WOD som går inn i historiebøkene. Jeg skal dele den med dere, men det får bli i morgen. Nå er klokken 22.30, og jeg er stuptrøtt. I morgen står morgentur, Soma-Move og Bootcamp på planen. Jeg deler gjerne bootcampen med dere, både den i morgen og den jeg hadde første dagen. Bilder knipses i morgen, og innlegg på dette kommer🧡 I dag fikk jeg filmet alle strikk-øvelsene til dere, så den får dere veldig snart! Mye bra på gang folkens🧡

Håper alt er finfint med deg, og at du får en herlig helg!

 

Smiiiil, Maren

 

Gi deg selv litt egentid

Reklame | Fabel

Jeg koser meg så her på treningsreise på Rhodos, men med 60 deltagere er det ingen tvil om at det går litt i ett. Jeg elsker folk, høyt tempo og tett program, men samtidig så er det godt (og faktisk helt nødvendig) å kunne trekke seg litt tilbake og lade batteriene litt. En av de aller beste tingene jeg kan gjøre for meg selv når jeg skal lade, er å sette på en lydbok og bli lest for🧡

I går satt jeg meg på et nydelig sted med utsikt, helt alene, lyttet til lydbok og så på havet i en drøy time. Det var så godt! Jeg lytter til lydbøker på FABEL, og der får jeg alt jeg trenger. Alle som har fulgt meg lenge vet at jeg elsker Jørn Lier Horst. Jeg har lest alle bøkene hans, og sluker dem rått. Gleden var derfor stor da jeg fant ”Det innerste rommet” av Jørn Lier Horst, inne på Fabel-appen.

Av andre favoritter som jeg har hørt, eller står på listen over bøken jeg skal høre, kan jeg kjapt nevne:

 • Hammerkoden – Øyvind Hammer
 • Idas dans av Gunnhild Corwin
 • Det vi kan stå for – Geir Lippestad
 • Døden, skal vi danse – Per Fuggeli
 • Alt av Jo Nesbø
 • Skjult Agenda – Emelie Schepp
 • Til Ungdommen – Linn Skåber

Det finnes så mye å velge i. Fabel gir deg lydbøker fra de best norske forfatterne i alle sjangre, og har en bred katalog av krim, romaner, fakta, ungdoms- og barnebøker. Fabel har også noen eksklusive Fabel podcaster som Iskalde Grøss og Kari Tråkker i Salaten.

For meg en lydbøker en lykke i hverdagen, og ne jeg benytter meg av svært ofte. Jeg elsker å ha lydbok på ørene mens jeg går tur med Leo, rydder hjemme eller bare transporterer meg selv fra A til B. Jeg bruker det også ofte på trening, og for ikke å snakke om på stranda på ferie. For meg har lydbøker blitt en viktig del av hverdagen, og jeg tror og håper mange av dere kan finne masse glede i Fabel.

Fabel koster 169kr pr måned, men nå har jeg fått lov å dele ut 4 uker gratis lytting til alle mine følgere som tester Fabel for første gang. Klikk deg inn HER, eller send MAREN til 2280

På den måten kan du få teste det ut i en hel måned, og se om du blir like glad i det som meg. Fortell meg også gjerne hva du hører på. Så kan jeg sjekke ut dere favoritter.

Nå må jeg løpe avgårde her, lunsj med gjengen står for tur! En ny herlig dag her på treningsreise på Rhodos! Ha en nydelig dag mine venner, så snakkes vi snart🧡

 

 

Smiiiil, Maren