Dette ønsker jeg meg i sommergarderoben

Reklame | Annonselenker Nelly

Jeg har tatt en liten titt rundt på nettet, og funnet så mye fint som jeg har lyst å dele med dere. Jeg er helt forelsket i off-white, beige og typisk naturfarger om dagen, så det går igjen på mye av det jeg har funnet.

Jeg hadde fem timers venting på flyplassen i går, så da ble det fryktelig mye tid til nettshopping (ups!) hehe. Så i tillegg til herlige sommerklær, har jeg laget en liten koseklær-guide. Jeg elsker myke, freshe og fine kosebukser, og overdeler. Så der skal dere også få favorittene i løpet av dagen, eller morgendagen.

La oss se på sommerfavoritter først:

Kjole // kjole med belte // kosedress // hvit kjole // veske / maxi-kjole 

Linkjole // Off-shoulder kjole // Topp // Shorts // Topp // Skjørt

Hvit bikinitopp og underdel // hvit kjole // Oransje bikinitopp og underdel // Hvit bikini // oransje bikinitopp // veske // kjole 

Flere av disse hadde vært perfekt å hatt her i Frankrike nå. Spesielt linkjolene liker jeg godt, og den bronsefargede shortsen og toppen + det beige skjørtet og toppen. Så utrolig fint! Det beste er at masse av dette er på 20% salg! Du kommer direkte til produktet ved å trykke på linkene under bildene. 

Nå skal vi straks i gang med frokosten her, og om et par timer ankommer resten av gjengen huset, også er flokken samlet, for en  hel uke sammen🧡 Det blir så fint!! Håper alt er bra med deg, og at du er klar for en ny uke🧡

 

Smiiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg