Trygg brunfarge – hele året

Reklame | Good for me

Jeg har skrevet så mye til dere om å passe på huden, bruke solkrem og beskytte seg. For meg er det mer aktuelt enn noensinne, nå som jeg befinner meg på Rhodos, og straks reiser videre til Frankrike. Jeg er forsiktig med huden min, og beskytter den godt, men i tillegg så tar jeg, som dere vet, Betakaroten Gold.

Det har jeg gjort siden 5-6 uker før Sri Lanka reisen, og jeg kan helt ærlig si at jeg tror det er grunnen til at jeg ikke er solbrent, har en jevn fin farge og ikke har antydninger til soleksem noe som helst sted på kroppen.

Betakaroten Gold gir en langvarig brunfarge. To kapsler av denne er en trygg og effektiv dose. Jeg tar to hver morgen, og det har blitt en fast del av min morgenrutine. Enkelt og greit🧡 Betakaroten Gold er 100% vegansk, og det beste av alt er at den gir farge hele året – ikke kun nå på sommeren. det kan vi like når høsten kommer snikende, og all glød vanligvis forsvinner.

Jeg har fått en finfin rabattkode til dere. Alle dere får 20% ekstra rabatt, og det er I TILLEGG TIL den rabatten som allerede ligger inne på nettsidene til Good for me. Det kan jo ikke bli bedre!!! Koden er: maren20 , og den er gyldig til 16 juni.

Klikk deg inn HER for å løse inn rabattkoden maren20, og komme i gang med Betakaroten Gold du også🧡🧡

I skrivende stund holder jeg på å pakke siste rest, for om et par timer er Rhodos og treningsreisen over, og jeg setter nesa mot ferie på den franske rivieraen sammen med familien min. Alle de er allerede der nede, og jeg gleder meg så til å se dem!!

Jeg oppdaterer dere igjen fra Frankrike mine venner🧡

 

Smiiiil, Maren 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg