Ny treningsøkt, kosekveld og tårer

Her kommer en skikkelig fredagsoppdatering herfra❤️ leiligheten er vasket, fredagsøkta er gjennomført og jeg har dumtet ned i sofaen med både sushi, chips, druer, sjokolade og Pepsi max. Det kan jo ikke bli bedre.

Jeg følte det var på sin plass med litt ekstra kos i dag, jeg startet nemlig dagen hos tannlegen, og det topper min liste over ting jeg virkelig ikke liker. Heldigvis har jeg min svigerinne som tannlege, og det hjelper på tannlegeskrekken. Jeg føler alltid jeg fortjener en liten premie etter tannlegebesøk (Hei Maren 5 år😅) så i dag ble premien en elektrisk melkesteamer til kaffemaskinen min, og denne kosekvelden her. Så utrolig deilig!

 

Jeg har fått lurt inn en liten treningsøkt også i dag. Vi kjørte en team økt, og det ble en blytung økt. Dere skal selvfølgelig få den, sånn at dere også kan teste hvis dere vil:

Teams of 2:

 • 2000 meter roing ( bytter etter hver 200m)
 • 150 pullups/ring row
 • 150 situps
 • 150 box jump
 • 2000 meter roing

Min partner og meg brukte ca 30 minutter på denne, og da følte vi at vi kjørte på så fort vi bare klarte. Jeg hadde helt blodsmak i munnen på roingen. Så brutalt tungt, men samtidig utrolig gøy!! 💪🏼💦

Nå skal jeg momse i meg alle godsakene og virkelig nyte fredagskvelden. Jeg måtte ta en pause i oppdateringen av dette innlegget, for plutselig poppet det inn en melding om at min partner in crime på treningsreiser, og gode venninne Pia Seeberg har født, og tårene strømmer. Jeg er så lykkelig på hennes vegne, og klarer ikke slutte å gråte.

Tenk at den lille karen skal være med oss på treningsreise til våren❤️ Det blir så stas det! Har du forresten lyst å vite mer om treningsreisene vi arrangerer, så kan du lese mer om det HER. 

Ha en nydelig helg❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Black Thursday

Reklame | BliVakker

Som typisk treningsjente er jeg kanskje ikke er kjent for å dele så mye sminketips, men jeg synes det er utrolig gøy med sminke, og jeg er opptatt av å ha gode produkter.

Jeg har fått velge ut noen favoritter fra NYX Prof. Jeg hadde noen av dem fra før, og noen er nye for meg. Jeg har fått testet dem over et par uker, og i går hadde jeg en god venninne på besøk, som elsker makeup, og hun gav meg skryt for valg av farger. Jeg har på meg sminke fra NYX på alle bildene i dette innlegget, og jeg synes produktene er så gode!

Nå er det Black Thursday hos BliVakker og du får opptil 50% på NYX Professional Makeup. 

 ✨ KLIKK HER FOR Å SE SALGET ✨

Mine favoritter er følgende: (trykk på navnene på det aktuelle produktet på listen under, også kommer du direkte til produktet)

Spesielt roughen (glowy summer breeze) er så fin på fargen, og jeg har funnet ut at den passer perfekt som øyenskygge også. Lipglossen er også en stor favoritt, den er med meg overalt. Fargen er nydelig, og konsistensen er så god. Leppestiften er også veldig fin, matt på fargen og blir ikke tørr.

Den store Love Disco paletten er helt perfekt, med de vakreste fargene. De glir så fint sammen, og jeg kan bruke så og si alle sammen – det er virkelig ikke alltid man kan. Den litt mindre paletten fra Love Disco er litt mer party, og skyggene inneholder litt mer glitter. Jeg bruker ikke den i hverdagen, men tenker den blir flittig brukt inn i julebordsesongen.

Brynspennen er helt super, jeg har jo mye bryn, men de er litt tynne i front, så der er det perfekt for meg å fylle litt ekstra inn. Eyelineren er syltynn, og gjør det enkelt å legge en tynn og delikat strek. Jeg bruker kun liner på kanten der vippene går ut fra, og har aldri liner ut på sidene, med mindre jeg skal ut på noe spesielt. Da er denne helt super, den legger seg helt nedatil kanten og markerer øyet helt supert. Mineralpudderet er fint rett på huden, eller over makeup for å på en måte “sette sminken”. Lett og fint, som smelter fint inn.

Jeg håper du likte å se mine favoritter, kanskje har u testet noe av dette før, eller fikk lyst å teste? Da må du slå til innen de neste timene. Nå er det som nevnt Black Thursday hos BliVakker, og du får opptil 50% på NYX Prof.

Sjekk ut alle produktene, og hele det fantastiske salget hos BliVakker HER. Tilbudet gjelder frem til midnatt❤️

 

Smiiiil, Maren

 

Min favoritt salat og hemmelig prosjekt

Har dere sett en så digg salat? Her er det salat, spinat, edamamebønner, kylling, feta, granateple, spirer og verden beste dressing med eple og honning🧡 Fy søren så god!! Dette var mandagens lunsj, når jeg hadde cafekontor på Panda Panda.

Dette var virkelig noe annet enn både gårsdagens og dagens lunsj. I går ble det fiskekaker fra varmdisken på butikken, spist i bilen, rett fra posen. hehe. I dag ble det en banan trykket inn i et rundstykke, spist på farten. Sånn er det noen ganger, og det er virkelig ikke hver dag lunsjen er spesielt fotovennlig. Jeg delte bilder av det på storyen min på Instagram da jeg satt i bilen og momsen fiskekaker. Det er fint å vise den typen måltider også synes jeg. Denne salaten her inspirerte meg, og på butikken nå i sted handlet jeg inn både granateple, kylling, spinat og feta.

I dag har jeg jobbet med et litt hemmelig prosjekt, men så er det så gøy at jeg må bare dele det. Sånn er jeg da, jeg klarer jo ikke holde på ting jeg synes er gøy!!

I dag har jeg og en person til spilt inn 24 videoer til dere. Hver video er en super god treningsøkt, og dette skal bli en sporty julekalender, hvor dere får en ny økt hver eneste dag fra første desember og helt frem til jul💪🏼💦😅 Hørtes ikke det gøy ut?? Jeg gleder meg skikkelig til å dele den med dere🧡 Det er så utrolig mye gode og annerledes økter der, jeg fikk fullstendig overtenning mens vi spilte inn øktene i dag. Det er SÅ mye bra der😄💪🏼✨ Nå kan ikke 1 desember komme fort nok!!!

 

Smiiil, Maren

 

En liten tirsdagsprat

Reklame | Annonselenker

Goood morgen❤️ Klokken er 10, og vanligvis ville dette vært langt på dag for min del. Jeg står som oftest opp rundt 06.30, men i dag føltes det som jeg hadde et tonn av betong over meg. Kropp og hode krevde mer søvn, og i dag gav jeg etter. Jeg sov helt til 09.30 og det kan jeg faktisk ikke huske sist skjedde. Jeg er våken før 07 helt uavhengig om det er hverdag eller helg. Det føles helt rart å sitte her med kaffekoppen nå, og ikke ha kommet i gang med dagen skikkelig, når klokken er så mye. Jeg tenker at i dag skal jeg bare nyte det, kroppen vet å si i fra, og akkurat i dag krevde denne skrotten et par timer ekstra søvn.

Hvordan er det med dere venner? November går mot slutten, og desember står for tur. Er dere klare for jula? Gleder du deg, eller kanskje kjenner du på litt andre følelser relatert til julen? Del gjerne dine tanker rundt den tiden vi går inn i, i kommentarfeltet❤️

  

Jeg har funnet verdens beste jeans, og den må faktisk bare deles! Det føles som å gå i en tights, den strammer ingen steder og er så myk og god. Den har masse stretch, og sitter så fint på. Prisen er helt genial, kun 299kr. Du finner den HER. Jeg har den i medium.

Pannebånd og sko er også nye. Pannebåndet kjøpte jeg i to farger, og de er så gode. Det duse rosa HER, og et sort HER. Det finnes også en nydelig gråfarge, de koster kun 79kr akkurat nå. Skoene er så deilige, du finner den HER. Et lite obs, de er bitte litt små på størrelsen. De er foret og skikkelig varme, så du trenger ikke ha  tykke sokker i, men det kan være greit å vite om at de er en tanke små på størrelsen. Jakken er fra Urban Pioneers – den er like fin til hverdag, som til sporty/treningsklær. Den finnes i sort og offwhite. Den finner dere HER. Jeg har den i small. 

Det som er gøy nå er at det er Black Week hos Nelly, og alt jeg har nevnt her er på minimum 20% rabatt. I tillegg er det nye tilbud hver enste dag. I dag er det 30% rabatt på alle party styles✨ Sjekk hele salget HER. 

Nå skal jeg ha et par timer hjemme og jobbe med den løpe-challengen jeg skal i gang med for dere, helt i starten av januar. Senere blir det er møte hos regnskapsfører, før det er trening i kveld. Akkurat den treningen må jeg faktisk se litt ann, og grunnen er så teit. Jeg klarte nemlig å tryne skikkelig på trening i går. Jeg skulle gjøre boxjump, og alle ble pushet til å prøve å hoppe litt høyere enn vi vanligvis er helt komfortable med. Så jeg hoppet det jeg kunne, men trakk meg i siste sekund og smalt skinneleggen rett i boksen. Nå har jeg et kutt i leggen, og er ganske så hoven, gul og blå. Utrolig irriterende! Jeg satser på at jeg fint kan tilrettelegge, og trene noe som ikke involverer ben og hvertfall ikke hopp. hehe

Ha en nydelig tirsdag venner❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Ny variant av 4 minutters-intervaller

Hei og god mandag🧡 Forrige runde med intervaller på mølle slo godt ann, så da kjører jeg på med en til. Jeg har jo såvidt nevnt for dere at jeg kommer med en stor ny løpe-challenge rett på nyåret så jeg må spare litt av intervall-øktene mine til da. Denne økten jeg skal dele nå var så gøy at den klarte jeg ikke vente med, så den må dere bare få nå. Det er en litt annerledes variant av 4 minutters intervaller.

Økten ser slik ut:

Varme godt opp i 10-15 minutter. Tips: kjør gjerne 2-3 drag med  30 sekunder spurt som avslutning på oppvarming, og 15 sek pause mellom, bare for å få litt fart på bena.

 • 45 sek spurt / 15 sek pause (hopp av mølla/stå på sidene) x 8
 • 2 minutter pause
 • 4 minutter raskt løp
 • 2 minutter aktiv pause
 • 45 sek spurt / 15 sek pause (hopp av mølla/stå på sidene) x 8
 • 2 minutter aktiv pause
 • 4 minutter rask løping
 • 2 minutter aktiv pause
 • 45 sek spurt / 15 sek pause (hopp av mølla/stå på sidene) x 8

Nedtrapping i 5-10 minutter. Jogg deg rolig ned, før du går over i gange.

Håper dere ble fristet til å teste ut denne økten. Husk at du bestemmer hastigheten helt selv, og første gang man tester en ny intervall kan det være smart å starte litt ekstra rolig, slik at du vet at du kommer deg gjennom alle dragene. Så kan du heller kjøre på litt hardere neste gang, når du vet hvordan økten føles for deg.

Lykke til, god trening og GOD MANDAG💪🏼🧡

 

Smiiiil, Maren 

 

Svar på alt dere lurer på

Her kommer svarene på spørsmålsrunden, denne gangen tok det litt tid for meg å få svart, men nå er jeg endelig i mål. Jeg håper dere får svar på det dere lurer på. Det var som alltid masse forskjellige spørsmål, variert og fint. Lets go:

Hva er det beste med kristiansand?

Jeg elsker alle de fine cafeene, de sjarmerende gatene, kvadraturen, nisjebutikkene, skjærgården, blindleia, svaberg og umiddelbar nærhet til sjøen. Natur og byliv rett ved siden av hverandre. Kristiansand er en relativt stor by, som føles veldig liten og koselig.

Har du prøvd antiinflamatorisk kosthold?

Nei det kan jeg ikke si at jeg har testet. Utdyp gjerne dine tanker rundt det.

Løper du noe? Hvor ofte?

Åå verdens verste timing for det spørsmålet. Hehe. Jeg har ikke løpt på evigheter, men har store planer om å komme i gang igjen nå. Etter mange uker med styrekfokus ligger det litt langt inne.

Det som nå er litt artig er at dette svaret skrev jeg når jeg begynte å svare på denne spørsmålsrunden. Det svaret der gjeler ikke lenger, for nå er nemlig denne frøkna i gang med løpingen igjen, og det er så gøy! Jeg er ingen racer, men jeg synes det er skikkelig deilig å være i gang igjen. Nå løper jeg vel 2 ganger pr uke ca, på typiske løpetimer, også har jeg gjerne en alene også.

Forskjellen på repetisjoner når man trener for strength vs hypertrofi?

Nå regner jeg med du allerede kan litt om trening, siden du vet at det å trene for å øke i volum heter hypertrofi. Generelt sett sier man ofte at trening for hypertrofi ligger på 10-12 repetisjoner. Altså litt flere repetisjoner, mens trener man for økt styrke, uten fokus på økning i volum, kjører man tyngre og færre reps, gjerne 4-6 for eksempel. Dette forklart veldig enkelt, og generelt.

Hvilke løpeintervaller liker du best?

Jeg liker nok bedre korte og intensive intervaller, enn lange. Typisk 30/30 intervaller, 40/20, 45/15, 1-2 minutter, og pyramider. 4×4 kan jeg også like, men ikke særlig lengre enn det. Jeg har en triatlet-kompis som ofte løper 8-minuttere, og de har jeg fått være med på en gang. Det var helt grusomt.

Hvor fort løper du 4X4?

Nei si det, jeg har ikke løpt de intervallene på evigheter så det er jeg rett og slett litt usikker på. Jeg skal teste og lage en bloggpost på det!

Har du noe kontakt med eksen din?

Ja, vi deler en hund, så da blir det jo automatisk litt kontakt. Det er helt udramatisk og bare hyggelig.

Hvorfor lager du bare trening for dem som er så sterke, hva med oss som vil opp av sofaen?

Jeg har forsøkt å dele en god del lavterskel økter, hjemmetrening, med og uten utstyr. Men tar absolutt til meg dette, og skal forsøke å få til litt flere typiske ”opp av sofaen” økter.

Hva gleder du deg mest til i desember?

Åååå for en koselig spørsmål, er det lov å si ALT? Familietid, mat, julelys, stemningen, snø, julefilmer, julegrøt, julebord, familieselskaper, pakkeleker, tradisjonen med at alle samles hos mine foreldre to dager før julaften, frokost hos mormor første juledag, hytta på fjellet, pinnekjøtt-kveld med familie, og så uendelig mye mer. Jeg elsker desember❤️

Hvordan ser en typisk treningsuke ut?

Mandag: Mine egne gruppetimer

Tirsdag: Løping, HIIT eller tabata, eller egentrening styrke

Onsdag: Metcon-team

Torsdag: Dobbelt metcon først styrke så vanlig time

Fredag:  Cardio på morgenen også metcon på ettermiddagen

Lørdag + søndag: treningsfri / gåtur.

Jeg trener mye gruppetimer nå, jeg skal jo begynne å jobbe på det senteret , og derfor er det fint å finne litt ut av timene de har der. Spesielt hekta på Metcon som dere ser. Hehe.

Hvordan ser en typisk matdag ut? Hvilke matvarer spiser du mest av?

Åå det er det ingen kontroll på akkurat nå, det varierer fra dag til dag.  Men matvarer det går mye av er: cottage cheese, skyr, frukt, egg, skinke, ost, speltlomper, havregryn, smoothie, grovt brød, taco, laks, fullkorns ris, poteter, omelett og salat.

Har du noen treningsmål ?

Ja flere. Jeg hadde som mål å ta 100kg i markløft igjen før jul, det målet er nådd med en ny PR på 110. Det er veldig gøy! Nå har jeg lyst å jobbe med løping og pullups fremover. Generell styrke, og forbedre meg i ulike elementer fra typisk CrossFit (metcon i mitt tilfelle) vil også være en del av min liste over mål. Dobbel unders for eksempel, og handstand pushups.

Hva er planene dine fremover?

Nå skal jeg bare nyte desember er hjemme i Kristiansand, eller det vil si, nesten hele desember her hjemme. Jeg håper å få til en tur til min beste venninne Celine i København, og en tur eller to til Oslo.

I 2020 blir det masse spennende med oppretting av eget AS, starte i ny  jobb, flere eksotiske reiser, to treningsreiser, masse treningseventer og flere spennende ting. 2020 kan ikke komme fort nok for min del.

Hva er din absolutt favoritt styrkeøvelse?

Hmm, jeg har flere jeg liker godt! Markløft/strakmark, utfall, thrusters, ground to over head, front squat, og nesten alt som involverer skuldre.

Trener du annerledes under mensen? Og hvordan påvirker det deg?

Nei jeg kjører på helt som normalt jeg. Kroppen kan kjennes litt småpjusk dagen før, og første dagen med mensen, men jeg vet jo hva det er, og at jeg ikke er syk, selv om jeg kan føle meg litt pjusk.

Jeg tar selvfølgelig hensyn hvis jeg ikke føler meg bra, og det er kanskje ikke på akkurat de dagene jeg planlegger å gå for maksløft. Men samtidig så har jeg faktisk satt PR i flere øvelser, under den uka, så for meg er det faktisk ingen begrensing. Jeg blir mer påvirket i humøret og følelsene, enn fysisk i kroppen. Jeg føler meg litt nedstemt, ensom og stakkarslig på en merkelig måte, hehe. Det er så rart! Jeg kan også bli litt irritert og bli lettere sint over små ting. Heldigvis gjelder det kun én dag eller maks to, og trening hjelper alltid💪🏼😄

Du er mer formfull nå enn før, hva er dine tanker rundt det?

Det tenker jeg ingenting spesielt om. Jeg trives slik jeg var før, slik jeg er nå og med stor sannsynlighet kan jeg nok si at jeg kommer til å trives like godt uansett hvordan jeg ser ut i fremtiden også. Så, ingen spesielle tanker rundt det. Kropp er topp – uansett!

Skal du på Funkygine challenge?

Ikke tenkt på det enda, men det ser super kult ut!! Heia folk som drar i gang den typen treningseventer, og heia Jørgine💪🏼

Jeg traff deg på timen din på lørdag, og jeg må bare få lov å si et stort WOW. Både for måten du er på, positiviteten din, energien din, og alt. Du strålte og var virkelig enda finere i virkeligheten enn på bilder. Du snakket med alle, hoppet rundt og smilte til alle. Jeg ble så imponert over deg.

For en nydelig kommentar, åårr denne måtte jeg lese to ganger, og virkelig ta inn. Så koselig sagt, tusen tusen takk <3 og tusen takk for at du kom på eventet!!! STOR klem til deg

Hvordan har du blitt å sterk i markløft?  Noen tips ?

Jeg har gått inn og bevisst jobbet med de ulike delene av løftet. Styrket bunn/start possisjonen min, hvor jeg er svakest, ved å jobbe md hand realise for hvert løft ( slik at jeg må spenne opp på nytt for hvert løft, ingen touch and go) og ved å bygge meg selv opp ved å stå på plater, slik at arbeidsveien blir litt lengre. Jeg har også brukt strikk, slik at topposjsjonen blir den tyngste delen av løftet. Jeg har jobbet mye med øvelsen, kjørt den flere ganger pr uke, jobbet med støtte muskulatur rundt, økt gradvis på vektene, fått folk jeg stoler på til å sjekke teknikken min, Filmet markløften, og analysert den selv. Også har jeg overbevist mitt eget hode om at jeg er sterk nok – for min del satt det meste der nemlig. I tillegg trener jeg med bra folk, som lager god stemning og ”hyper meg opp” veldig bra før tunge løft. Alt dette har vært med på å øke styrken min betraktelig.

Hvordan ser din jul ut? Har du noen faste tradisjoner?

Ja mange❤️ Jeg overnatter som oftest hjemme hos mamma og pappa, og starter gjerne dagen med litt aktivitet, en gåtur for eksempel. Så er det lang deilig frokost mens vi ser på koselige juleprogrammer. Så er det julegudstjeneste i kirka, etterfulgt av besøk på graven til familie vi ikke har blant oss lenger <3 Deretter er det hjem å slappe av, kose oss med julegodter og bare være sammen. Enten er det full sving med julemiddagen, eller så gjør vi oss klare til å dra på besøk tl familie. Vi varierer fra år til år om vi er hjemme hos mine foreldre, eller hos annen familie. Så er det julemiddag, gaver, kanskje noen juleleker slik som pakkeleken eller quiz, grøt med mandel, og bare masse kos med de jeg er aller mest glad i❤️

Husker du at du skulle bestille exertube fra abilica og lage program på det?

JA! Og nå har de kommet, film er rett rundt hjørnet.  Beklager at det tok tid, jeg glemte det litt bort, også måtte de jo bestilles og sendes. Jeg skal få gjort det den kommende uken nå – jeg lover!

Hvordan snur du en dårlig dag til en god dag?

Har jeg en dårlig dag prøver jeg å være snill mot meg selv, senke kravene litt til egen prestasjon den dagen, og gjøre ting jeg vet jeg trives med. Jeg bruker de fine menneskene jeg har rundt meg, og prater om hva som plager meg. Jeg har verdens beste familie, og et spesielt nært og godt forhold til mammaen min. Hun er gull å ha på kjipe dager ( og selvfølgelig ellers også) Jeg har også ordentlig gode venninner, som alltid er klar for en jentekveld, en gåtur eller bare en god prat på telefonen. Så ja, jeg prøver å snakke om det som plager meg, senke kravene litt, men samtidig sørge for at jeg kommer meg opp og ut. Gå en tur, ta en rolig treningsøkt, treffe en venninne på en cafe.

Jobb litt med eget hode, og grav litt i eget liv etter ting som du vet er bra, ting du setter pris på og som du er takknemlig for. Det skal som regel ikke mye graving til før det popper opp flere ting som løfter humøret ditt et par hakk. Skriv dem gjerne ned, enten på en lapp eller bare på notater på mobilen din. Ha ”dette gjør meg glad” eller ”dette er jeg takknemlig for” lista di klar, så du kan ta den frem når det trengs.

Jeg har troa på at næringsrik mat og bevegelse gjør mye på en kjip dag, men jeg er også veldig åpen for at noen dager trenger man dyne i sofaen, film, en god venn og uendelige menger sjokolade. Hehe. Test litt hva som funker for deg, det kommer jo så ann på situasjonen du står i. Noen ganger trenger vi litt tough love, et spart bak og bare komme oss opp og ut. Andre ganger trengs omsorg, gode klemmer, venner og sofakos. Begge deler er helt greit, og jeg tror det er akkurat det det handler om.

Vær litt sjef i eget liv, og kjenn etter på hva du trenger. Spør deg selv hva er årsaken til at jeg har det så kjipt i dag, og hva trenger jeg i dag for at dagen min skal bli bedre. Som oftest sitter vi på svarene selv. Det er ikke alltid du klarer å ta deg selv i nakken, men jeg tror du likevel VET når det er det som må til. Det er ikke sjeldent jeg har fått en melding av en venninne med klar beskjed om at i dag trenger hun at jeg tar henne med ut av huset, at i dag må jeg få henne med på trening eller bare ”kan du lufte meg litt i dag”. Da vet hun at det er det hun trenger, hun bare orker ikke gjøre det selv.

Så våg å bruk menneskene rundt deg, våg å kjenn etter hva du trenger, snakk om det, ta grep og gi deg selv det du trenger for at dagen din skal bli bedre. Jeg tror man kommer veldig langt med kaffe, frokost, en god dusj, venner eller kolleger, litt bevegelse / fysisk aktivitet, dagslys, takknemlighetslister og gode mennesker rundt seg.

 

 

Smiiiil, Maren 

 

 

 

Sukkerfrie og proteinrike cookies

Reklame | Barebells

Jeg prøvde meg på en ny oppskrift tidligere denne uken, helt uten noen plan slang jeg sammen litt ulike ting, med en proteinbar som base. FY SØREN så godt det ble! Jeg måtte kaste meg rundt og skrible ned oppskriften, og når den var skrevet ned så jeg på arket og tenkte “hvordan i all verden kan dette ha blitt så vilt godt“. Oppskriften er super enkel, men smaken er magisk❤️

Du trenger:

 • 1 Barebells proteinbar (jeg brukte Apple Pie Core denne gangen – men alle kan brukes)
 • 4 ss Sukrin Gold
 • 2 ss speltmel 
 • 1/2 ts bakepulver 
 • Et lite skvis flytende honning 

Smelt en proteinbar i en kjele, hell den over i en bakebolle, rør inn mel, bakepulver og Sukrin gold. Mos sammen, eller bruk en stavmikser hvis nødvendig. Legg små klatter på et bakepapir, inn i ovnen på 180-200 grader i 10 minutter ca.

Jeg slang sammen disse ingrediensene uten å måle opp noe, jeg sjekket ikke hva jeg satt ovnen på, og jeg tok ikke tiden på stekingen. Jeg ante ikke at disse skulle bli så gode, så jeg tenkte ikke på å  skrive ned oppskriften en gang.

I tillegg ser de litt brent ut, men det er de ikke. De er perfekt stekt, litt sprø i kantene og myke og litt seige i midten. Mmmmm❤️ Disse skal jeg teste ut å lage med alle variantene av Barebells sine proteinbarer.

Jeg tenker også at jeg vil justere litt på oppskriften og få de enda bedre. Nå kunne jeg selvfølgelig ventet til oppskriften er perfekt før jeg deler den, men jeg kunne rett og slett ikke vente. Dette må dere prøve!  Jeg tenker å lage opp disse, og ha dem ved siden av alle andre deilige julekakene i jula. Jeg tror denne blir super god hvis det lages på den baren med Toffee-smak. Det skal testes i løpet av helgen😍

Ha en nydelig helg mine venner, håper du fyller den med noe skikkelig koselig!

 

Smiiil, Maren 

 

 

Julebord og helgeplaner

Reklame | Annonselenker

Heiii og god fredag❤️ Jeg kom akkurat inn døren fra en skikkelig gøy treningsøkt sammen med en god venninne. Aldri i verden om jeg hadde dratt på Cardio strength dagen etter julebord, men jeg hadde min faste fredagsavtale med Edle, og den brytes ikke kun på grunn av litt vin og et par timer for lite søvn. Den gruppetimen er så gøy, med litt aerobic først, og styrke etterpå. 30 minutter av hver, helt super start på helgen! Vi kjører med strikker og helt lette vekter, og det føles så godt. Det må ikke alltid være tunge vekter og maksløft.

På vei hjem kjøpte jeg med meg en stor smoothie bowl og en dobbel latte på havremelk, og nå sitter jeg her å koser meg, med Leo sovende inntil meg, og God morgen Norge på tv. Så fin start på helgen❤️

I går hadde vi julebord med den opprinnelige Bootcamp gjengen, og det var så koselig. Fantastisk mat, god drikke, magisk dessert og skikkelig god stemning. Det er så gøy med den gjengen, vi er en så herlig miks av like generasjoner. Mamma er der også, og det er så koselig.

Jeg hadde på meg en glitter jumpsuit, og den finner dere HER. Den er helt utrolig god å ha på seg, og strammer ingen steder✨ Perfekt til spise-god-mat sesongen. Hehe😅

Nå er det endelig helg, og jeg hadde egentlig litt reiseplaner denne helgen. Av ulike grunner ble ikke den turen noe av, så nå blir det skikkelig kosehelg i Kristiansand. I kveld skal jeg lage middag med venner, og i morgen blir det lunsj i byen, litt juleshopping og sosialt med en herlig gjeng på kvelden. Søndag er familiedag😍 Inni der blir det nok litt trening også, men lav intesitet og kun trening med overskudd. Det har vært en super treningsuke, og da er det viktig å bruke helgen til å lade litt opp.

Hva skal dere i helgen fine venner? 

 

Smiiil, Maren 

 

Fremtidsplaner og nye mål

Reklame | Annonselenker

Jeg ser helt tullete blid ut på disse bildene, men det er virkelig ekte glede så da får det gå. Jeg føler så mye har falt på plass de siste dagene. Ny jobb og kontrakt signert, påmeldt flere kurs for å lære enda mer og bli en dyktigere trener. Sist men ikke minst er jeg, sammen med min regnskapsfører i gang med å sette opp mitt eget AS, og dermed tar hele jobben min til et nytt nivå. Det føles godt, voksen og riktig. Jeg fikk et spørsmål om jeg skulle slutte å blogge nå som jeg har ny jobb, og det skal jeg overhode ikke, snarere tvert i mot. Jeg kjører på for fullt med blogg og sosiale medier inn i 2020.

Jeg skal være så ærlig å si at 2019 ikke har vært mitt favoritt år, det har vært mye bra, men samtidig en god del jeg er glad for å kunne legge bak meg. Oppturer og nedturer, sånn er det for oss alle. Det føles fint å kjenne at slutten av 2019 brukes på å tilrettelegge for at 2020 blir det sterkt år, med utvikling på mange plan. Jeg er skikkelig klar💪🏼❤️

Jeg er i grunn ikke en nyttårsforsett type person, men akkurat i år har jeg faktisk begynt å noter meg ned noen små mål. Egentlig ikke fordi det er et nytt år, men mest fordi jeg kribler etter å komme meg videre, og utvikle meg. Da føles det alltid bra å skrive det ned, det blir liksom mer virkelig da.

Hvordan er det med deg, setter du deg mål du bevisst jobber mot? Enten om det er nyttårsforsett eller bare generelle mål i hverdagen. Enten på jobb, på privaten eller kanskje på trening? Del gjerne hva du tenker om det i kommentarfeltet❤️

Sko HER / jeans HER / Genser HER / Skjerf HER / Lue HER 

Jeg har oppgradert vintergarderoben min litt, med ny lue, to nye pannebånd, en ny jeans og sko. Jeg har lagt ved linker til dere, for alt dette er fra butikker som Gina Tricot, Bikbok og Nelly. Det er superfine priser, og det synes jeg er så fint. Det er helt unødvendig å bruke enormt mye penger, selv om man vil være varm på hodet!

Nå skal jeg løpe avgårde, jeg har en time hos jentene på Huset i Markens. I ettermiddag er det trening med gjengen på den nye jobben ( tusen takk for alle nydelige meldinger ang ny jobb, dere er søren meg så rause, gode og fine ) også er det julebord i kveld. Julebordet er ekstra koselig, for det er med den opprinnelige Bootcamp gjengen min. De som har trent med meg helt fra starten av. Det er verdens fineste gjeng, i flere generasjoner. Det er få jeg koser meg så mye med som de jentene der, så dette julebordet gleder jeg meg skikkelig til❤️

 

Smiiiil, Maren 

Jeg har fått ny jobb!

I dag har jeg en gøy nyhet å dele, og egentlig ble dette avgjort for en stund siden men jeg har ikke offisielt gått ut å sagt det enda. I dag skrev jeg under kontrakt på min nye jobb, og plutselig ble alt så virkelig.

Jeg gikk ut etter signeringen, med verdens beste følelse, en følelse av å være en del av et team, en del av en stor gjeng med kolleger og følelsen av å høre til et sted. Det var helt ubeskrivelig godt❤️

  Foto: Tom Høgstøl

Jeg er nå ansatt på Spicheren Treningssenter, og skal gjøre SÅ mye gøy der fra og med januar 2020. Jeg gleder meg til å holde masse spennende timer, ta nye kurs og kjøre på med masse spennende treningseventer. Det er stor stas å få lov å bli en del av store, dyktige, innholdsrike, fremoverlente, nytenkende og fantastiske Spicheren. Jeg føler meg så heldig❤️

Dette er bare begynnelsen, og jeg kunne ikke vært mer lykkelig!! Hei ny jobb og ny hverdag – jeg har aldri vært mer klar for en ny start✨💪🏼

 

Stor onsdagsklem til alle dere, fra en takknemlig og veldig glad Maren