Black Thursday

Reklame | BliVakker

Som typisk treningsjente er jeg kanskje ikke er kjent for å dele så mye sminketips, men jeg synes det er utrolig gøy med sminke, og jeg er opptatt av å ha gode produkter.

Jeg har fått velge ut noen favoritter fra NYX Prof. Jeg hadde noen av dem fra før, og noen er nye for meg. Jeg har fått testet dem over et par uker, og i går hadde jeg en god venninne på besøk, som elsker makeup, og hun gav meg skryt for valg av farger. Jeg har på meg sminke fra NYX på alle bildene i dette innlegget, og jeg synes produktene er så gode!

Nå er det Black Thursday hos BliVakker og du får opptil 50% på NYX Professional Makeup. 

 ✨ KLIKK HER FOR Å SE SALGET ✨

Mine favoritter er følgende: (trykk på navnene på det aktuelle produktet på listen under, også kommer du direkte til produktet)

Spesielt roughen (glowy summer breeze) er så fin på fargen, og jeg har funnet ut at den passer perfekt som øyenskygge også. Lipglossen er også en stor favoritt, den er med meg overalt. Fargen er nydelig, og konsistensen er så god. Leppestiften er også veldig fin, matt på fargen og blir ikke tørr.

Den store Love Disco paletten er helt perfekt, med de vakreste fargene. De glir så fint sammen, og jeg kan bruke så og si alle sammen – det er virkelig ikke alltid man kan. Den litt mindre paletten fra Love Disco er litt mer party, og skyggene inneholder litt mer glitter. Jeg bruker ikke den i hverdagen, men tenker den blir flittig brukt inn i julebordsesongen.

Brynspennen er helt super, jeg har jo mye bryn, men de er litt tynne i front, så der er det perfekt for meg å fylle litt ekstra inn. Eyelineren er syltynn, og gjør det enkelt å legge en tynn og delikat strek. Jeg bruker kun liner på kanten der vippene går ut fra, og har aldri liner ut på sidene, med mindre jeg skal ut på noe spesielt. Da er denne helt super, den legger seg helt nedatil kanten og markerer øyet helt supert. Mineralpudderet er fint rett på huden, eller over makeup for å på en måte “sette sminken”. Lett og fint, som smelter fint inn.

Jeg håper du likte å se mine favoritter, kanskje har u testet noe av dette før, eller fikk lyst å teste? Da må du slå til innen de neste timene. Nå er det som nevnt Black Thursday hos BliVakker, og du får opptil 50% på NYX Prof.

Sjekk ut alle produktene, og hele det fantastiske salget hos BliVakker HER. Tilbudet gjelder frem til midnatt❤️

 

Smiiiil, Maren

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg