Min favoritt salat og hemmelig prosjekt

Har dere sett en så digg salat? Her er det salat, spinat, edamamebønner, kylling, feta, granateple, spirer og verden beste dressing med eple og honning🧡 Fy søren så god!! Dette var mandagens lunsj, når jeg hadde cafekontor på Panda Panda.

Dette var virkelig noe annet enn både gårsdagens og dagens lunsj. I går ble det fiskekaker fra varmdisken på butikken, spist i bilen, rett fra posen. hehe. I dag ble det en banan trykket inn i et rundstykke, spist på farten. Sånn er det noen ganger, og det er virkelig ikke hver dag lunsjen er spesielt fotovennlig. Jeg delte bilder av det på storyen min på Instagram da jeg satt i bilen og momsen fiskekaker. Det er fint å vise den typen måltider også synes jeg. Denne salaten her inspirerte meg, og på butikken nå i sted handlet jeg inn både granateple, kylling, spinat og feta.

I dag har jeg jobbet med et litt hemmelig prosjekt, men så er det så gøy at jeg må bare dele det. Sånn er jeg da, jeg klarer jo ikke holde på ting jeg synes er gøy!!

I dag har jeg og en person til spilt inn 24 videoer til dere. Hver video er en super god treningsøkt, og dette skal bli en sporty julekalender, hvor dere får en ny økt hver eneste dag fra første desember og helt frem til jul💪🏼💦😅 Hørtes ikke det gøy ut?? Jeg gleder meg skikkelig til å dele den med dere🧡 Det er så utrolig mye gode og annerledes økter der, jeg fikk fullstendig overtenning mens vi spilte inn øktene i dag. Det er SÅ mye bra der😄💪🏼✨ Nå kan ikke 1 desember komme fort nok!!!

 

Smiiil, Maren

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg