Trening med strikk – hvorfor er det så bra?

Reklame | Strikkene er sponset av Abilica

Jeg har hatt lyst å snakke om strikk trening med dere lenge, og nå kom den perfekte mulighet. Jeg hadde en strikk-økt med gjengen vår på Kypros, og midt under den økten slo det meg hvor ENORMT mange ulike øvelser man kan gjøre med disse geniale strikkene. Så, hva er det jeg liker så godt med strikktrening, og hvorfor er det så bra?

❤️ Trening med strikk er skånsomt, og skadeforebyggende.

❤️ Du jobber i din egen bevegelsesbane, og med kroppens naturlige bevegelser. (VS når du setter den inn i et låst apparat som tvinger deg inn i en fastsatt bevegelsesbanen)

❤️ Strikk er ikke dyrt, og en god investering da de varer lenge (så sant du kjøper god kvalitet på strikkene dine)

❤️ De tar ingen plass, og veier minimalt

❤️ Enkelt å ta med seg på reise, ha hjemme, eller ha rundt livet eller håndleddet på tur, og enkelt ta frem for en liten økt.

❤️ Du kan få trent absolutt hele kroppen med strikkene, både med fokus på styrketrening og kondisjonstrening.

Jeg har som sagt så mange øvelser på lager her, at det nesten ble vanskelig å legge opp økten for jentene på treningsreise. Jeg hadde jo så mye jeg ville dele. Løsningen ble at jeg la opp til stasjoner, med flere ulike øvelser på hver stasjon, også fikk de 6 minutter til å jobbe med de gitte øvelsene. Først hadde vi en god gjennomgang på teknikk, og underveis i økten løp begge oss trenere rundt og hjelp hver og en med teknikken.

Post 1: Knebøy og utfall varianter (med stor og liten strikkStrakmark og vanlig markløft

Post 2: Sittende roing, stående roing, facepull 

Post 3: Skulderpress, opptrekk, fronthev 

Post 4: Triceps med liten strikk, triceps overhead, mageøvelser x 2 (sykling og fest strikk bak og trekk opp)

Post 5: Brystpress, pushups varianter

Post 6: Hofteløft, stående hipthrust, side-gange

Post 7: Hoppende knebøy, burpees med strikk, bungee løp ( løp på stedet med strikk festet bak deg, og rundt hoftene) 

   

Alle bildene i dette innlegget ble knipset mens jeg instruerte teknikk, så de er ikke tatt for å vise teknikken frem for kamera i hvert bilde. Dette er ment som inspirasjon, og for å illustrere hvor mange øvelser man kan gjøre. Hvis du vil ha video av strikk-øvelsene så er det nå delt på Instagram (for lite format for blogg) så gå inn på marenerdvik på Instagram så finner dere video av øvelser med stor strikk, og liten strikk.

Alle mine treningsprogrammer ligger forresten under emneknaggen #trenmedmaren på Instagram, så der finner dere masse masse ferdige programmer. Alle strikkene mine er fra Abilica, og dere finner dem HER. (sponsede strikk) Håper du fikk litt inpirasjon til å trene med strikk, og at du tar turen inn på Instagram for video av øvelsene.

Ha en nydelig helg videre mine venner❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Tenk at dette skjer!!!!

Reklame | Lapoint

Jeg har den gøyeste nyheten å dele med dere! Det kribler i hele kroppen og er så lykkelig over denne muligheten. JEG SKAL TIL BALI☀️🌴🌊🙈 Jeg skal reise med Lapoint, og drar allerede om 3 små uker!!!!! Lykkehyyyl☀️ Jeg har alltid hatt lyst å oppleve Bali og Indonesia, og nå kom plutselig muligheten. Jeg skal ha med meg en god venninne, og det blir virkelig tidenes beste jentetur.

Vi skal surfe masse, nye sol og varme, spise uendelig med smoothie bowls, gjøre yoga, oppleve fossefall og eksotisk natur. Jeg savnet surfingen så mye siden turen med Lapoint til Sri Lanka, og nå kommer en ny mulighet til å teste det igjen. Hurra🧡

Det som er enda gøyere er at jeg får lov å gi bort en tur til deg + en venn!!!! 

Har du lyst å lære deg å surfe, møte masse nye mennesker og nyte sol og strand i Bali? Da skald være veldig glad du valgte å klikke deg inn på akkurat dette blogginnlegget. Jeg gir bort en tur til deg og en venn hos Lapoint i Bali. Du kan reise når enn det passer for deg, i løpet av det neste året!! Konkurransen er enkel, du skal bare svare på et par spørsmål.

Klikk deg inn HER. For å finne svar på følgende spørsmål:

🌴 Det ligger mange kjente strender i nærheten av campen, nevn en av disse. Og til slutt,

🌴 Lapoint har ulike levels og pakker til gjestene sine. Hva er de ulike nivåene, og hvilket passer deg best?

 

That’s it🧡 Du finner svarene ved å klikke deg inn HER. Skriv svarene i kommentarfeltet, og du er med i trekningen. Så enkelt er det faktisk!! Vinneren trekkes 15 september, og du kan delta så mange ganger du vil!!

   

Nei dette er så gøy at jeg klarer nesten ikke tro at det faktisk skjer. 23 september reiser vi avgårde. Tenk at jeg skal til drømmedestinasjonen min, og tenk at jeg i tillegg kan gi en tur til deg og en venn🧡 Jeg gleder meg så til å ta masse fine bilder, og dele Bali med dere alle sammen🌴🌊☀️ Du kan lese mer om Bali og Lapoint surfecamp HER. 

LYKKE TIL mine venner!! Det blir så gøy å se hvem av dere som skal få en tur til Bali☀️

 

Smiiil, Maren

 

 

Jeg deler treningsøkter fra treningsreisen

Det går litt utover bloggen på denne treningsreisen kjenner jeg, og grunnen til det er faktisk skikkelig fin. Det er rett og slett fordi jentene på denne turen er så utrolig fine, morsomme, åpne og herlige. Så da har all fritid mellom øktene gått med til henge med dem❤️

Jeg har tilgode å gå oppdatert dere på et par svettefester, STERK Bootcamp, to timer med Soma Move, og en avskjeds økt i kveld. Her går det unna. La oss se på svettefestene jeg hadde med jentene:

Svettefest 1: 40/20 x 3 runder

 • En og en halv knebøy
 • V-ups
 • Utfall bakover, og løft kne opp
 • Situps + pushups
 • Hopp frem, løp tilbake
 • 1/2 burpee
 • Planken
 • Drop squat

 

Svettefest 2: 60sek / 30sek x 3 runder

 • Knebøy + utfall
 • Smale og brede pushups
 • Burpees begge veier
 • Utfall fremover og bakover
 • Situps hele veien opp
 • Omvendt bro – hofteløft inn og ut
 • Shoulder taps
 • 1/2 Burpees hoppe ut og inn
 • Planken opp og ned
 • Hoppende utfall

I dag startet vi med morgentur, etterfulgt av Soma Move, som er en slags yoga med høyere tempo (google it). I ettermiddag var det tid for avskjedøkt og det ble en stasjonsøkt med 8 ulike stasjoner, 2 øvelser p stasjon og 6 minutters arbeidsperiode pr post. Pia var sjefen på denne økten, og øvelsene var som følger:

AMRAP 6 min x 6, 2 min pause

Stasjon 1: 8 kb swing + 8 burpee over kettlebell

Stasjon 2: 8 Push ups med sideplanke + 8 syklesitups

Stasjon 3: 8 markløft + Statisk hockey

Stasjon 4: 8+8 Enarms ro og  8+8 x-Walk

Stasjon 5: 8 løp og touch med gul strikk + 8 gående leg curl

Stasjon 6: 8 opptrekk med gul strikk + 8 smale hoppende utfall/utfall

Jeg hadde også en ene økt med jentene for alt fokus var på strikk. Det skal dere få et eget innlegg på – med alle øvelser, og en skikkelig prat rundt trening med strikk.

Nå er klokken 23.30, og jeg skal begynne å pakke. Så blir det en time eller to med bilderedigering, før det er natta. I morgen rekker vi bare å spise en god frokost, også starter hjemreisen mot Norge. For enn ubeskrivelig uke dette har vært❤️ Jeg er så UENDELIG takknemlig for at dette er jobben min!

Vi snakkes mer i morgen fine venner, her må det pakkes!

 

Smiiil, Maren 

 

Bildedryss fra treningsreise

Heii dere🧡 I dag ble det nesten til at jeg ikke fikk oppdater dere. Senga roper på meg, men det er faktisk viktigere å få sagt hei til dere enn den ene timen ekstra søvn. Dagen i dag har vært så fin, og litt annerledes. Jentene har vært i gjennom en en utfordring de ikke ante hva var på forhånd, men de stilte likevel sporty opp. Dagens utfordring bestod av en 1,5 timer lang økt, hvor de måtte forflytte seg mellom ulike poster, og på hver post ble de møtt av ulike utfordringer.

Det var alt fra styrkeøvelser, quiz med teori vi har hatt i løpet av turen, kondisjonsøvelser, en utfordring i vannet og masse team-jobbing. Laget fikk også en utfordring med en gjenstand, som de måtte bære med seg – uansett hva de skulle gjennomføre. Den tingen fikk aldri være nær bakken. Jentene gav absolutt alt, og sjeldent har jeg opplevd emn sterkere lagfølelse og team-spirit. Her kommer et lite bildedryss fra dagen i dag:

     

Det var så kult å se gjengen in action, og jeg blir så stolt av måten de valgte å løse utfordringene på. Resten av dagen fikk jentene helt fri, og har bare kost seg med sol, bading, utforske Kypros og stedet vi er på. I kveld har vi spist middag sammen, delt masse historier og virkelig blitt bedre kjent. Jeg har ledd så det verker i magen av tinder-historier, og masse intern moro. Nei, livet på treningsreise er helt ubeskrivelig bra, og jeg må klype meg selv i armen for å forstå at dette faktisk er jobben min🧡

Nå må jeg sove. Tidlig i morgen tidlig skal jeg ha med meg en sprek gjeng på joggetur. Senere på dagen skal jeg ha en times styrketrening med strikk med jentene, etterfulgt av SomaMove med Pia. Gradestokken ligger å leker seg på 38+, og solen stråler fra skyfri himmel. Jeg høre rykter om at været er rimelig digg hjemme i Norge også, og det er så herlig å høre☀️ Håper uken din blir nydelig, og at du som leser dette har hatt / eller får en skikkelig fin dag!

 

Smiiil, Maren 

15 rågode rumpeøvelser

Her kommer som lovet, rumpeøkten jeg kjørte med jentene på treningsreise😄💪🏼 Treningsøkten bestod av 11 ulike øvelser med enten egen kroppsvekt, strikk eller vekter, hvor absolutt alle øvelsenes hensikt er å trene stumpen. Jeg har også nevnt 4 ekstra øvelser i slutten av innlegget, så her får du 15 øvelser totalt.

Jeg la opp økten som en sirkel av stasjoner, hvor vi jobbet 1 minutt på hver stasjon. Grunnen til dette er fordi det er en super måte å legge opp treningen når man er mange, og man har mye man ønsker at alle skal gjennom. 1 minutt er ganske lenge, men da får de også banet inn bevegelsen godt og virkelig kjent hvordan rumpen får jobbet.

Her kommer de 10 øvelsene:

1. Strakmark med KB

2. Knebøy med strikk (kjør gjerne med to strikk her for enda bedre effekt. Ett over knær som på bildet, og ett like under knærne)

3. Goblet squat med KB

4.Kamskjell med strikk (kalles også åpne/lukke, ja/nei øvelsen)

5. Hofteløft med stang (her vist med egen kroppsvekt. Kjør med stang, strikk eller annen vekt)

6. Kick-up

7. Bulgarsk utfall / Neie utfall 

8. Neie utfall

9. Step up (vist på benk her, ble gjennomført på en høyere boks)

10. Sidegange med strikk

11. Dekkvelt

Bildene er tatt på forrige camp. Jeg rakk ikke ta nye i går, men disse funker fint for å demonstrere. Eneste forskjellen varmt vi kjørte hofteløft, eller glute bridge med stang og tunge vekter – ikke kun kroppsvekt. Et par øvelser til som kan nevnes som er skikkelig gode, men sm jeg dessverre ikke har bilde av er selvfølgelig tunge knebøy med stang, Box jump, hipthrust, og hofteløft med strikk rett over knær, føttene helt samlet, og knærne presset ut. Au au au så effektiv den er!

Vi kjørte som sagt ett minutt jobb, og 30 sek pause, 2-4 runder, alt ut fra hva du selv ønsker, og har tid til. Lykke til med rumpetreningen💪🏼 Nå er det tilbake på stranda for denne frøkna🌴🌊☀️ Livet på treningsreise altså!!

 

Smiiil, Maren

 

Svettefest, sol og buffet

Overskriften sier i grunn alt – det gode livet påtreningsreise er i gang☀️ Vi ankom Kypros rundt lunsjtider i går, og dagen gikk med til å sjekke inn på hotellet, bli litt kjent med både hverandre og stedet, trene litt og kose oss med god mat. Rommene våre er så fine, og det gjør hele oppholdet litt ekstra digg.

I dag startet vi dagen med en 5km tur.Vi delte gruppen i to, en joggegruppe og en gågruppe. Fineste Pia som jeg arrangerer disse treningsreisene sammen med er gravid, så hun er gå-sjefen og jeg er jogge-sjefen. Etter en svett og digg tur, var det rett videre på intervaller og core/kjerne trening. Jentene tok en rask matbit før morgenturen, også koste vi oss med en stor deilig frokost etter endt økt.

Etter frokost dro Pia og meg for å trene litt selv, mens jentene dro på stranda. Vi joinet dem der etterhvert, og storkoste oss med 36 grader, strålende sol, og masse bading. For et liv☀️🌴💦 På ettermiddagen, kl 17 var det tid for foredrag i mental trening med Pia, etterfulgt av en solid rumpe-økt som jeg hadde ansvar for. Den økten deler jeg med dere her på bloggen i morgen, slik at dere kan ta den som en søndags-økt hvis du har lyst!!

  

Nå er jeg akkurat tilbake på rommet, etter en nydelig middag med jentene. Maten her er helt ubeskrivelig digg, og det finnes virkelig noe for alle. Nå sitter jeg i hotellsenga, og forbereder litt til morgendagen. Vi starter med morgentur, også skal jeg ha en svettefest i kjent Maren-stil etterpå. På ettermiddagen det en styrkeøkt, med hovedfokus på overkropp.

Det blir så bra! Jeg gleder meg så til en ny dag med denne gjengen. For et stjernelag vi har med oss på tur❤️

 

Smiiil, Maren

 

 

Hade, Norge

Reklame | Annonselenker

Gul cardigan HER // Jeans HER // Belte HER // Singlett HER

Det føles litt ekstra godt å reise mot varmere strøk, når Norge by på full høststorm og ruskevær. Jeg synes faktisk det er litt kos med sånn vær, og jeg elsker høst🍁🍂  Så det skal bli godt å komme hjem også, tulle meg inn i store skjerf, ullgensere og kose meg gjennom høsten. Denne gule jeg har på meg er fra Cubus, og jeg synes den var så fin! FOR en farge🧡 Jeg har den i grå også, men den gule er helt spesielt fin synes jeg. Jeansen er også fra Cubus, og den koster kun 149kr.

Nå er det sol, sommer og årets siste treningsreise som står på planen, og i skrivende stund er vi på Gardermoen og straks på vei til Kypros. Ca 40 jenter er med på tur, og det kommer til å bli en helt vidunderlig uke. Værmeldingen er jo helt vill, med sol fra skyfri himmel og rundt 30 varmegrader hver dag. Timeplanen er proppet med styrketrening, svettefester, bootcamp, strikktrening, soma move, foredrag, team-økter, intervaller, løpe og gåturer – for å nevne noe!

Når vi bare kommer oss ned og på plass, så skal jeg dele hele programmet, og selvfølgelig detaljene øktene underveis i uka. På den måten kan dere jo teste noen av øktene hjemme hvis dere har lyst!

Nå må macen legges bort her, på tide å komme seg til gaten. Jeg gleder meg til å oppdatere dere denne uken her – jeg håper jeg kan smitte dere med masse energi, og treningsglede☀️💪🏼

 

Smiiil, Maren

Dette var hysterisk morsomt

Reklame | Annonselenker

Jeg ler og ler! Herligfred så gøy det var å logge inn på bloggen i går kveld, og lese alle irritasjonsmomentene deres😅 Dere er en ubeskrivelig kul gjeng. Jeg ler og ler! Naboer er tydeligvis et problem for mange her, samt rot og styr i hjemmet. Hunder skaper trøbbel, og flere av dere har trøblete saker i hjemmet. Jeg ler og kjenner at jeg elsker å ha så sykt kule lesere. Takk for at delere deler elendigheten🧡

I dag drar jeg!! Hurra☀️ Endelig tid for treningsreise og hygge på Kypros. Jeg reiser til Oslo i kveld, og sover over i nærheten av Gardermoen. Flyet går umenneskelig tidlig, så det er bare å komme seg i seng så tidlig som mulig. Jeg gleder meg til en kveld med roomservice og Netflix i hotellsenga. Er jeg skikkelig heldig så er det badekar på hotellrommet også *fingers crossed*

 

Genser HER // Bukse HER (Kun 149kr!!!)

Jeg skal ha et møte med App-jentene mine før jeg reiser, og gi Leo en lang tur i skogen før jeg må reise fra han. Han skal være hos pappaen sin, så han har det helt topp mens jeg er på tur.

Jeg må komme meg i gang med dagen her, men vi snakkes fra Oslo mine venner! For all del – del i vei med flere irritasjonsmomenter hvis dere har noen. Det er godt å få det ut😅

 

Smiiil, Maren

Ting som virkelig irriterer meg

Har du noen dager du våkner opp, og føler deg litt tafatt? At alt bare føles som et ork, og du ender opp med å ikke ta tak i noe som helst? Sånn dag har jeg i dag. Jeg må le av meg selv, for i dag har jeg brukt så og si hele morgenen på å sutre og klage til meg selv. Jeg er en helt tullete blid person, uten å måtte gjøre noe som helst for at det skal være sånn. Det bare er sånn😊 Men noen ganger mine venner, noen ganger hoper ting seg opp, og det klikker helt!!!😅

Jeg må bare dele litt med dere.  Er dere klare for en versjon av meg dere aldri har møtt før? Lets go!! Her kommer dagens irritasjonsmomenter:

🧡 Tastaturet på macen er ødelagt, så jeg må trykke på mellomrom-knappen 4-5 ganger(!!) for hvert eneste lille mellomrom jeg skriver.

🧡 Jeg bor ved sjøen, noe som er fantastisk, MEN det er salt fra havet på rutene mine hele tiden. Det er ikke lenge siden de ble vasket, og nå er det totalt dekket av tykt salt og støv (det bygges et svært bygg rett ved siden) Så mye skit, salt og støv er det, at man faktisk ikke kan se klart ut av vinduene.

🧡 Jeg skulle bestille nytt trekk til sofaen min. Fikk gjort dette, og da var jeg overhode ikke nøye på min egen sofa. Her snakker vi skitten hund i sofaen, taco, sjokolade, kaffe og rødvinsflekker, i en salig miks. Så, noen dager senere får jeg beskjed at trekket jeg ønsket meg ikke finnes likevel, faktisk så går det ikke ann å kjøpe nytt trekk til sofaen min i det hele tatt. Nå er sofaen min vasket og renset – men flekkene går IKKE bort. Sofaen er så skitten og ekkel atte hjelp!

🧡 Det lusker små sølvdyr (tror ikke det er skjeggdyr? hva er forskjellen?) rundt i krinkler og kroker.

🧡 Naboen min i etasjen under røyer – mye! Spesielt på morgen og kveld. Hver gang han tar en røyk så smyger det seg opp og inn mitt soveroms-vindu. Det betyr at jeg både sovner og våkner i den deilig sigarett-damp.

🧡 Jeg har tannverk, sånn skikkelig tannverk! Har time hos tannlegen kl 11 i dag da, så la oss håpe dette punktet da kan strykes.

🧡 Leo mister mer og mer pels, og ingen kan fortelle meg hvorfor. Det er så vondt å se på at det er noe galt med den lille tassen, som betyr hele verden for meg, også kan ikke klare å finne ut av hva som er årsaken…..

🧡 Været!!!! Det er sol, så øsregner det, så er det sol igjen også hagler(!) det. Jepp, sånn er jo irriterende! hehe

🧡 Jeg elsker struktur og orden, men jeg FÅR DET BARE IKKE TIL. Jeg er skikkelig rotete om dagen, og klarer ikke ta tak i det og skjerpe meg. Jeg er så irritert på meg selv for manglende evne til å ta meg sammen.

🧡 Ting rundt meg faller sammen! Skuffene i frysen har knekt, den ene knappen på toalettet funker plutselig ikke, vaskemaskinen lukter plutselig litt fuktig og rart, og kjøleskapet lager en merkelig lyd. Det er så rart det der, hvordan ting alltid skal klikke på samme tid. Spesielt de dyre tingene.

🧡 Ledninger tar over livet mitt, og jeg får ikke til å gjemme dem, eller få et ledningfritt liv. Det ligger et hav av ledninger under tvén, og de irriterer meg hver eneste dag.

🧡 Det irriterer meg at jeg lever av sosiale medier, men likevel har så lite IT-kunnskap at jeg ikke kan installere et nytt program, eller legge inn et nytt presett i Lightroom. Jeg må ha hjelp til alle sånne ting, og det er jo skrekkelig irriterende. Jeg ser på YouTube filmer, og googler og styrer i vei. Får jeg det til? Nope!

🧡 Det aller aller aller mest irriterende om dagen er uten tvil magen. Jeg tror nesten ikke jeg kan skrive så mye mer uten å klikke helt. For den magen, og alt bry den drar med seg, tar livet av meg. Alle med sensitiv mage / IBS forstår. Man kan jo bli smågal av å ha så mye vondt, og forstå så minimalt av hva man gjør galt, for at det skal oppstå slike smerter.

🧡 Mobilen min er syk stakkars, og det er jo grusomt irriterende når man lever av å jobbe blant annet fra den. Den henger seg opp typ 20-30 ganger i døgnet. Fra den henger seg opp til den funker igjen tar det ca 2-3 minutter. Tenk etter hvor lenge det faktisk er, hvis du bare skal godkjenne noe, sende en kjapp sms, en vips eller ringe å gi en kjapp beskjed. Minimum 120 sekunder hvor du bare står helt stille og stirrer på skjermen, og håper den skal våkne til liv igjen.

Jeg smiler på bildene, og valgte å bruke akkurat disse bildene helt bevisst. For dette er jo i bunn bare vitti, men steike så irritert man kan bli på småting hverdagen altså.

La meg oppsummere at sofaen er drit skitten og blir ikke ren, vinduene konstant har et tykt lag av salt og byggeplass-skit. Og det løper små skjeggete dyr rundt her. I tillegg til at late, men likevel skumle veps har valgt min leilighet som favoritt sted de siste dagene. Jeg føler seriøst at jeg har verdens mest skitne leilighet 😭 selv om den vaskes og ryddes hele tiden!!!! Tanna verker og jeg må trykke 4-5 ganger på space-knappen for HVER ENESTE LILLE MELLOMROM i denne teksten. Dyre, store ting i livet mitt faller fra hverandre – på samme tid. Naboen forgifter meg, og ledningene tar over livet mitt. Jeg er totalt evneveik i alle IT-relaterte ting. Leo er pjusk og ingen vet hvorfor. Mobilen min er helt ute på tur, og magen min har aldri vært verre.

HJELPES for et blogginnlegg!! Jeg ler høyt her jeg sitter, for det blir jo bare for dumt. Alt dette er bitte-bitte-små ting, så jeg håper virkelig dere ser humoren i dette. Ingen ting av dette her er livstruende eller viktig i den store sammenheng. Dette er bare et litt artig innlegg, fra en som alltid skriver om fargerik mat, energifylte treningsøkter og smilefjes😅

Så, la oss bare få det ut folkens!!! Skriv 3 ting i kommentarfeltet som irriterer deg i hverdagen din!! Få det ut, tro meg – det hjelper skikkelig!

Ingen har lagt merke til det

Reklame | Good for me

Denne uken her føles som som jeg går rundt med en sky rundt hode, som hindrer meg i å tenke klart og være effektiv. Jeg gleder meg så til å reise på torsdag, men det er så mye som skal bli gjort før det, også klarer jeg bare ikke få stumpen i gir her. Jeg holder på å lage meg en liste her nå, sånn at jeg bare kan stryke ut etter hvert som jeg får ting gjort. Det hjelper alltid!!

Idag skal jeg henge sammen med skjønneste Andrea i et par timer. Det er så herlig å ha en venninne som driver med det samme, så vi kan hjelpe hverandre litt, diskutere ting og motivere hverandre🧡 Hun kommer hit om en times tid, og akkurat nå ser leiligheten helt bombet ut. Så nå må jeg rydde i super-speed. Jeg kjører all green på klesfronten i dag. Jeg har blitt så hekta på denne olivengrønne fargen, og har skaffet meg både tights, genser og sko i samme fargen. hehe!

Før jeg starter ryddingen her så må jeg dele noe med dere. Ingen har kommentert det, så kanskje ingen har merket det? Jeg har tatt ut extentions og har nå kun mitt naturlige hår. For en befrielse det var! Jeg elsket å ha tykt og langt hår, men det er virkelig deilig uten extentions🧡

Jeg har tatt Hair luxious fast i flere måneder, og det har uten tvil gjort at overgangen har blitt så bra. Jeg har jo masse hår naturlig jo! For en lykke😊 Hair luxious er markedets kraftigste hårvitamin, og ved å klikke deg inn HER får du 40% rabatt på din første bestilling!

Nå må jeg kaste meg rundt her, få luftet Leo og gjøre det litt hyggeligere her før besøket kommer!! Ha en nydelig dag mine fine, så snakkes vi igjen senere🧡

 

Smiiil, Maren