Svettefest, sol og buffet

Overskriften sier i grunn alt – det gode livet påtreningsreise er i gang☀️ Vi ankom Kypros rundt lunsjtider i går, og dagen gikk med til å sjekke inn på hotellet, bli litt kjent med både hverandre og stedet, trene litt og kose oss med god mat. Rommene våre er så fine, og det gjør hele oppholdet litt ekstra digg.

I dag startet vi dagen med en 5km tur.Vi delte gruppen i to, en joggegruppe og en gågruppe. Fineste Pia som jeg arrangerer disse treningsreisene sammen med er gravid, så hun er gå-sjefen og jeg er jogge-sjefen. Etter en svett og digg tur, var det rett videre på intervaller og core/kjerne trening. Jentene tok en rask matbit før morgenturen, også koste vi oss med en stor deilig frokost etter endt økt.

Etter frokost dro Pia og meg for å trene litt selv, mens jentene dro på stranda. Vi joinet dem der etterhvert, og storkoste oss med 36 grader, strålende sol, og masse bading. For et liv☀️🌴💦 På ettermiddagen, kl 17 var det tid for foredrag i mental trening med Pia, etterfulgt av en solid rumpe-økt som jeg hadde ansvar for. Den økten deler jeg med dere her på bloggen i morgen, slik at dere kan ta den som en søndags-økt hvis du har lyst!!

  

Nå er jeg akkurat tilbake på rommet, etter en nydelig middag med jentene. Maten her er helt ubeskrivelig digg, og det finnes virkelig noe for alle. Nå sitter jeg i hotellsenga, og forbereder litt til morgendagen. Vi starter med morgentur, også skal jeg ha en svettefest i kjent Maren-stil etterpå. På ettermiddagen det en styrkeøkt, med hovedfokus på overkropp.

Det blir så bra! Jeg gleder meg så til en ny dag med denne gjengen. For et stjernelag vi har med oss på tur❤️

 

Smiiil, Maren

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg