Sporty sommerfavoritter

Inneholder Aff.links

Singlett  //  Shorts // sportsbh // Flyknit sko // Sportsbh //  Shorts  // Vest 

Nå er det lenge siden jeg har delt mine treningsfavoritter på klesfronten med dere. Jeg er nesten daglig inne på ulike nettsider og surfer rundt, lager ønskelister og oppdaterer meg på nyheter. Jeg synes denne treningsvåren har vært helt fantastisk med mye farger, og prints. Spesielt har Reebok og Adidas skillt seg ut synes jeg. Nå som vi går inn i sommermånedene har jeg lyst å dele mine sporty sommerfavoritter med dere, og for meg er det ett merke som troner over alle, og det er NIKE. Fy søren så mye freshe klær det merket leverer altså. Min Nike-ønskeliste er milelang, men jeg har klart å plukke ut mine absolutte favoritter. Det går i fersken, gult og pasteller. 

Tights print  //  Singlett //  Shorts // Sportsbh // shorts print // Flyknit sko // Singlett 

Skoene i dette innlegget er av modellen Flyknit, og de er kanskje det som står høyest på min ønskeliste. Har dere sett noe så fresht? Jeg klarer ikke bestemme meg om jeg liker de rosa, grå/orange eller de gule best. Se for dere sommerbrune ben, en fargerik sporty shorts, og de skoene da. Jeg har nesten kun Nike i dette innlegget, men måtte legge ved pastell shortsen fra Adidas. Den var bare helt perfekt i fargene synes jeg. 

Rosa tights //  Gul singlett //   sko rosa  //  Sko grå-orange  //  Turkis shorts //  Singlett 

Nå er jeg spent på hva dere synes om plaggene og skoene jeg har valgt ut. Fant dere noen favoritter? 

 

Smiiiiil Maren


Solsiden Bootcamp

I dag har vi arangert Solsiden Bootcamp på herlige Odderøya. I utgangspunktet var det meldt vindt, kalde temperaturer og regn, men tror dere ikke solen gløttet frem likevel, og satte perfekte rammer for bootcampen. Thomas Falkum som driver solsiden tok styring og sammen med Sondre ( personlig trener ) og Toni ( muskelterapaut ) så ledet de oss gjennom en super økt. 

Sondre startet med en 30 minutters løpetur. Vi jogget rolig, med et par drag hvor vi økte farten, vi var innom en bratt bratt bakke og kjørte et par sekvenser med fartslek. En helt super oppvarming. Etterpå tok Thomas over og kjørte gjennom en intervall styrkeøkt med ulike egenvekstøvelser. Vi jobber i intervaller på 1 minutt, med 15 sekunder pause. Etterpå var det ulike par-øvelser som trillbår, bryting, statis knebøy med partner på rygg og flere andre morsomme øvelser. Vi kjørte også en leken stafett med sekkehopp, potetløp og bakke sprints. På det tindspunktet var jeg på en liten nedtur i formen, og måtte ta en pause. Jeg koste meg med en questbar i sola mens de andre løp. Hehe. Herlig! 

Vi avsluttet med tabata i sanden, og uti vannet. Jeg har nok sannsynligvis en halsbetennelse på gang, og droppet derfor å løpe ut i vannet. Jeg tok det også litt med ro underveis under hele dagen, og passet på å ha godt med klær på meg. 

Dette har vært en helt utrolig gøy dag, med et supert opplegg med en fantastisk gjeng. Jeg håper virkelig vi får til flere av disse! 

Så det ikke morsomt ut? 

 

Smiiiiil MarenOppskrift: Chia pudding

Jeg har hatt lyst å teste Chia grøt, eller Chia pudding i mange uker, men aldri fått somlet meg til å kjøpe disse super frøene. Her om dagen ramlet jeg over dem på en helsekost jeg var innom, og fikk endelig kjøpt dem med meg. Jeg har vært litt skeptisk, da jeg synes prisen er helt hinsides. I ettertid har jeg sett at chiafrøene kan bestilles på Iherb, eller kjøpes på de litt større matbutikkene, og at det da vil være litt billigere enn på helsekost. Jeg anbefaler nok helst å kjøpe dem på nettet ift prisen. Det som er litt kjedelig da er jo at man må vente til de kommer i posten, og hvis dere er som meg, så vil dere helst ha produktet her og nå, og teste med en gang dere oppdager en ny oppskrift. Hehe. 

Nå er det ikke sikkert Chia pudding er en ny oppskrift for dere. Denne lille godsaken har nemlig florert på sosiale medier den siste tiden. Jeg har sett en haug av ulike oppskrifter på den, og endte til slutt opp med å lage en variant ut fra det jeg husket fra eget hode etter å ha lest drøssevis med ulike varianter. Slik ble resultatet: 

 • 3 ss chiafrø 
 • 2 dl kokosmelk 
 • Et lite dryss sukrin
 • Mager vanilje kesam, rosiner, kanel & bær som topping

Hell frøene, kokosmelken og sukrin i et glass, og rør om. Sett i kjøleskapet. Gjerne over natten. Når puddingen har stivnet, tar du den ut og tilsetter det du ønsker av topping. Jeg brukte 2 gode ss med vanilje kesam, friske bringebær og blåbær. Like før servering drysset jeg over litt mer sukrin, litt kanel og en liten håndfull med rosiner. Det gav den perfekte sødme. Jeg serverte et slikt glass til mamma når hun var her på besøk i går, og hun elsket det. Vi er begge enige om at rosiene faktisk var en viktig ingrediens. Hvis du ikke liker rosiner, så prøv gjerne med goji bær, mulberrys, eller kanskje litt flytende honning. Eller annen søtning du foretrekker. 

Jeg vil også dele en oppskrift som Cecilie, redaksjonssjefen i ShapeUp delte med meg når jeg var så heldig å være roomie med henne i en uke i Portugal. Cecilie lærte meg mye på denne turen, spesielt om dette med å finne roen i seg selv, at yoga kan utøves når som helst og hvor som helst, også denne deilige puddingen da. Denne dama krøp rett inn under huden på meg allerede første dagen vi var sammen, og jeg er så glad for å ha blitt kjent med henne. Et hjertemenneske rett og slett. Her har dere hennes oppskrift: 

 • Chiafrø
 • kokosmelk eller mandelmelk 
 • kakaopulver
 • sukrin + vaniljeekstrakt

Rør ingrediensene sammen til en tynn grøt og sett i kjøleskap i minimum en time. Serveres med kesam lime, bananskiver eller friske bær. 

Jeg håper dere som ikke allerede har smakt chiafrø ble inspirert til å teste dem ut. Ikke bare smaker det godt, det er også utrolig sunt og næringsrikt. I tilegg så ser det så delikat og innbydende ut synes jeg. Del gjerne dine erfaringer rundt disse super frøene i kommentarfeltet. Ha en vidundelig fin lørdag dere. Make the best of it! 

 

Smiiiil Maren


Styrketrening for å bli en bedre løper

Jeg har laget et løpsinspirert styrkeprogram som jeg har lekt med litt med den siste tiden, og nå tenkte jeg å dele det med dere. Jeg har valgt å fokusere på øvelser for bena primært, som jeg tenker vil gjøre meg til en bedre løper. Jeg tenker da spesielt i forhold til bedret løpsøkonomi, og et bedre steg, spesielt frasparket. Jeg har også lagt inn en god del stabilitetstrenings både for ankler, hofte og mage/rygg. Jeg holder på å jobbe med et program med fokus på eksplosivitet og spenst også. Det vil jeg dele senere. 

Dette er ingen fasit, dette er bare slik jeg har valgt å gjøre det, og som jeg føler passer for meg i forhold til mine forutsetninger og mål. Jeg har lagt repetisjonsantallet på 15-20 reps, og 1-3 sett. 

 • Step ups på høy kasse
 • Lår curls
 • Leg extentions
 • Tåhev 
 • Knebøy på ustabilt underlag
 • Rygghev
 • Hengende benhev (mageøvelse)
 • Planke varasjoner (vanlig, på bosuball, sideplanke, stjernen osv) 

Som sagt så har jeg hovedfokus på underkropp, men som dere vet elsker jeg jo egenvektsøvelser og jeg er helt nødt å leke meg litt med både pullups og dips også. Om ikke det er på samme økten, så inneholder treningsuken min alltid pullups og dips også. Tidligere i uken, før denne dumme forkjølelsen koem å tok meg så kjørte jeg en super økt med hele 10kg ekstra på pullups, og 5 kg ekstra i dips. Jeg trener litt mindre styrke nå en tidligere, og da er det utrolig gøy å se at styrken min fremdeles er der. 

Jeg håper dette kunne være til inspirasjon, så må dere som alltid bare spør hvis det er noe dere lurer på. 

Her har helgeroen senket seg, og jeg koser meg i en skinnende ren leilighet. Det er noe spesielt godt med rene gulv, nytt sengetøy og friske bomster på en fredag. I kveld blir det The Voice og masse god snacks i hyggelig selskap. Formen min er enda litt bedre nå, og det er jeg så utrolig glad for. Jeg krysser fingrene for at jeg våkner helt fin i morgen, slik at jeg kan delta på Solsiden Bootcamp! 

Hva er deres planer for fredagskvelden? 

 

Smiiiiiil Maren


Friskmeldt! Hvertfall nesten….

God morgen. Her er formen stigende, men halsen kjennes fremdeles ut som sandpapir. Jeg momser halspastiller og drikker te til den store gullmedalje, og har stor tro på at det snart er over. Jeg har heldigvis sovet godt gjennom hele natten, og bare det gjør at formen føles bedre. Nå sitter jeg her å koser meg med en enkel frokost bestående av knekkebrød med ost og skinke, skyr og friske bær. Jeg skal strakas ut å gå meg en liten tur i frisk luft, før jeg får besøk. I dag skal mamma og meg ha en kosedag, for å feire at 2 året på sykepleien er fullført med glans. Det er viktig å feire de små gleder i livet. Jeg har også et møte midt på dagen som jeg tenker kan bli spennnende. 

I kveld har jeg min siste dag på sofaen før jeg erkærer meg selv 100% frisk. Hehe. Jeg har nemlig ikke tid til mer nå. I morgen er det Solsiden Bootcamp, og der må jeg delta. Det er faktisk ikke aktuelt å vudere å droppe det en gang, så en kveld til nå, så er denne skrotten frisk. Punktum. 

Jeg håper dere holder dere friske og fine. Har dere noen spennnende planer for helgen ? 

 

Smiiiil Maren


Lyst å bli med til Marbella?

Husker dere jeg fortalte dere om mitt spontane lille påfunn om å joine Nordic fitnesscamp i Marbella? Jeg reiser på dene turen fordi jeg har lyst på et sporty eventyr, det er ikke en sponset reise. Jeg drar som sagt alene, og er litt nervøs for det. Nå har gjengen bak denne treningscampen vært så generøse at de har gått med på å gi mine lesere 800 kr i rabatt på turen. På den måten kan det være jeg får en reisebuddy, og i tillegg får den eller de personene som joiner meg turen billigere. Vinn vinn tenker jeg. Tilbudet finner dere HER

Jeg har vært inne på nettsidene å lest om turen så latterlig mange ganger, og jeg gleder meg bare mer og mer. Dette er en skikkelig treningscamp med de beste og råeste fasiliteter. Dette er drømmen for en sportsidiot som meg. I tilegg er det spa, og muligheter for både manikyr, pedikyr osv like i nærheten. Akkurat det synes jeg var litt gøy. Området er også super flott, og det ligger så og si stranda. Det blir mye trening, men det vil også bli tid til å sole seg på stranda, shopping, kose seg, slappe av, knytte nye bekjentskaper. Jeg kjenner flere som var me di fjor, og de skryter begge så mye av turen. 

Inkludert i pakken: 

 • Boksing og styrketrening på Elviria Beach.
 • Yoga på stranden i soloppgangen.
 • Nordic Fitcamp-timer i sal
 • Spinning med instruktører.
 • Seminarer, motivasjon og trening med Antonio.
 • Fellestreninger på Alhamar Fitness Center med veiledning og fettmåling.

Oppholdet, flyreisen, transport til og fra flyplassen, alle frokoster, og alle middagene er også inkludert i prisen.

I tillegg så finnes det flere aktiviteter som også er booket for Campen, men bestilles utenom. For eksempel: Padling og styrketrening på strand med tidligere Elitesoldat Mike fra Mikes Gym. En røff opplevelse etterfulgt med en buffet på velkjente Beach House Marbella. Crossfit med Carl Wall. Tidligere Elitesoldat. Militær hinderløype på Mikes Gym. For de som var på Camp i fjord var dette et av høydepunktene. Her får man sprengt grenser. Alle kjører individuelt og etter eget tempo. Tøye grensene i Klatrepark Marbella.

Det er ikke lenge siden jeg kom hjem fra en treningscamp, og det var bare så amazing at jeg begynte å lete etter en ny mulighet like etter jeg kom hjem. Nå har jeg altså funnet denne campen i deilige marbella, og gleder meg så ubeskrivelig mye til avreise om kun en liten måned. Dette blir min første tur alene, men jeg krysser fingrene for at jeg får med en eller flere av dere lesere, eller kanskje en venninne eller kompis av meg. All info om turen finner dere HER, og spesialtilbudet finner dere HER. 

 

Smiiiiil Maren


Operasjon “Bli frisk”

Jeg har bestemt meg for å spise meg frisk, og dagens handlepose bærer preg av det. Masse frukt og sunn mat. Jeg har stor tro på at jeg blir fortere frisk med å putte i meg sunn, fargerik og næringsrik mat. Dagens handlepose er fyllt med epler, kiwi, vannmelon, piel del sapo melon, jordbær, blåbær, banan og appelsin. Jeg har også handlet inn litt yoghurt, skyr, knekkebrød og diverse pålegg. Havregryn, rosiner, og melk er supert når man ikke orker å lage mat, men vil ha i seg gode næringstoffer som metter. Jeg sliter med å drikke nok, og har derfor også handlet solo super, og fun light bringebær, da det er godt å ha en variasjon fra vanlig vann. Isbiter er lagt i frysen, og fargerike sugerør er funnet frem, alt for å gjøre det enklere for meg selv å få i meg væske. I skrivende stund koser meg med et lite fruktfat bestående av vannmelon, appelsin og jordbær, og en skål med blåbær, banan, eple, jordbær og skyr. Jeg har også vært å handlet et par questbarer, og en ferskpresset juice på herlige Will I Juice i sentrum. Jeg bestillte en juice med rødbetter, gulrot, ingefær, og sitron. I tillegg tok jeg en ren ingefærshot, så i grunn føler jeg at jeg har gjort absolutt alt jeg kan for å bli kvitt disse dumme bakteriene som har bestemt seg for å bosette seg i min kropp. 
Så her ligger altså jeg da, med dyna på sofaen, og snart i gang med andre sesong av Arrow. Jeg er redd den sesongen ryker ganske kjapt, men heldigvis har jeg en ny serie på lur. Neste serie blir Crossing lines, kanskje noen av dere har sett den? Jeg har hørt mye bra om den, og gleder meg til å sette i gang, men først har jeg en hel sessong med Arrow foran meg. Hurra! Sånn egentlig, så er ikke dette syk-på-sofaen livet så galt likevel. 

Har dere en fin torsdag? Hva fyller dere dagens deres med? 

 

Smiiiiil Maren


Sår hals & Proteinkaffe

Her om dagen var jeg på Nimue Hud og fikk nye freshe negler (sponset). Litt crazy, men jeg liker dem. Formen er dessverre ikke så mye bedre i dag, på tross av en hel ettermiddag og kveld i senga i går. Jeg følte jeg måtte unne meg en ekstra god kaffe nå som formen ikke er helt på topp. Jeg lagde derfor et stort glass proteinkaffe med sjokoladesmak sammen med frokosten i dag. Kaffen er laget på dobbel espresso, en sjokoladeproteishake og litt melk. Mmmm. Så den ikke god ut? Jeg hadde planer om å starte dagen med trening, for så å dra på lunsj til en venninne, og nyte sola i hagen hennes. I skrivende stund sitter jeg her og er ikke helt i form, og regnet pøser ned utenfor. Så det er ingen tvil om at planene må endres litt. Jeg tenker at vi kan jo kose oss med lunsj inne, og gjøre det beste ut av det. Treningen må nok avlyses dessverre, og det liker jeg veldig veldig dårlig. Jeg kjenner jeg er fristet til å dra å prøve meg litt frem å se hvordan kroppen responderer, men egentlig så vet jeg jo med meg selv at det ikke er så smart. Hehe. 2 dager inne og jeg er allerede rastløs! 

Hvis noen av dere sitter på noen geniale bli-frisk-super-fort tips så vær så snill å del dem i kommentarfeltet. Jeg er fryktelig dårlig til å være syk, og har så lyst å bli frisk igjen i en fei!! Jeg handlet inn ingefær, sitron og honning i går, og tenker å mikse dette sammen i en stor kopp med te. Det må da gjøre underverker, tror dere ikke? 

 

Smiiiiil Maren


Han har gjort det igjen!

I skrivende stund ligger jeg i senga, og er litt små pjusk i formen. Halsen føles som sandpapir, og bihulene er helt tette. Hodet verker, og febermåleren har snikt seg en halv grad over normalen. Jeg ber til høyere makter om at den ikke øker noe mer. Er ikke dette typisk når man endelig har ferie? Arg! Jeg har derfor valgt å lytte til kroppen, og puttet meg selv i seng. Jeg nekter at denne forkjølelsen skal få lov å bosette seg i min kropp. 

Tilbake til overskriften. Min gode venn, kollega og treningsbuddy Alejandro Fuentes slapp i går sin nye låt Encore, og en ting som er sikkert – han har klart det igjen. Jeg forelsket meg i RÅ, og trodde faktisk ikke det var mulig å toppe den. Jeg var så heldig å få høre Encore noen dager før den ble sluppet, akkurat slik som før forrige låtslipp, inne på konoret på Solsiden, hvor vi begge jobber. Jeg er så glad for at Ali ville dele den med meg, og jeg er så uendelig stolt av denne fyren her. Ikke bare er han en super fin fyr, en dyktig trener og fagperson, han er også en helt ubeskrivelig dyktig artist. Han skaper magi, og den nye låta hans er rett og slett magisk. Skru opp lyden, len deg tilbake, lukk øynene og bare NYT!  

Så snart formen er bedre så skal denne låta være med meg ut på løpetur! Encore er så deilig rytmisk, så feel-good og en skikkelig gla´låt spør du meg. Jeg er virkelig ingen musikkannmelder, jeg bare vet at jeg elsker det jeg hører, og ingenting er vel bedre enn det ? Dette blir tidenes sommerlåt, ingen tvil!!

 Hva synes dere? Er det flere som får lyst å danse, løpe og bevege seg når dere hører den? Jeg gleder meg hvertfall til å putte den inn på treningslista mi!

 

 

Smiiiiil Maren


Hold av 11-13 september!

I samarbeid med Akademiet for Personlig Trening

Don´t mind the tired face, jeg har nemlig noe utrolig kult å dele med dere! Finn frem kalenderen og noter deg datoen 11-13 september. Er du, som meg, interresert i fysisk aktivitet, helse, ernæring, treningslære, fettforbrenning, muskelbygging, kosthold, kosttilskudd osv, så vil du ikke gå glipp av dennne helgen. Akademiet for personlig trening samler noen av verdens mest annerkjente og dyktigste mennesker på disse fagfeltene til en felles Convention som finner sted i Oslo. Jeg får litt frysninger av å tenke på det. Jeg elsker faglig påfyll, og ny inspirsjon, og dette er en helt fantastisk mulighet for begge deler. 

Husker dere i fjor, når jeg var på Beitostølen på AFPT convention. Det var så ufattelig lærerikt, men desverre fikk jeg kun med meg 1 av totalt 3 dager fordi jeg måtte reise hjem i et bryllup. Denne gangen skal jeg få med meg hvert eneste minutt, og jeg håper å få muligheten til å oppleve denne helgen sammen med noen av mine lesere også. I år er AFPT convention lagt til Oslo, og Quality Hotel Gardermoen slik at så mange som mulig skal få muligheten til å delta. Helgen blir fyllt med forelesninger og workshops med noen av de menneskene jeg ser aller mest opp til i bransjen. For å nevnte noen av de internasjonale, og svært annerkjente navnene, så kommer: Nick Tuminello, Bret Contreras (The glute guy), Menno Henselmans, Jacob og Stephanie Wilson. I tilegg er det noen av Norges aller dyktigste på tema helse, trening og ernæring som skal forelese: Børge Fagerli, Einar Svindland, Ian Houghton, Espen Arntzen, og Jon Yuen for å nevne noen. Fy søren, jeg gleder meg!! 

Jeg har forresten rabattkode på utdannelsene hos AFPT, så det kan jo være greit å vite om dersom du snuser litt på tanken om en intensiv PTutdannelse i sommer, PT utdannelse på nett, eller kanskje en tur til Dubai for å utdanne deg til personlig trener? Send meg en mail på [email protected], så fikser jeg en bedre pris til deg. 

Du kan lese alt om hvem som kommer på convention, program for helgen, og alt du trenger av informasjon på AFPT sine nettsider. Jeg er allerede påmeldt og gleder meg stort. Jeg håper jeg ser noen av dere der. 

 

Smiiiil Maren