Hold av 11-13 september!

I samarbeid med Akademiet for Personlig Trening

Don´t mind the tired face, jeg har nemlig noe utrolig kult å dele med dere! Finn frem kalenderen og noter deg datoen 11-13 september. Er du, som meg, interresert i fysisk aktivitet, helse, ernæring, treningslære, fettforbrenning, muskelbygging, kosthold, kosttilskudd osv, så vil du ikke gå glipp av dennne helgen. Akademiet for personlig trening samler noen av verdens mest annerkjente og dyktigste mennesker på disse fagfeltene til en felles Convention som finner sted i Oslo. Jeg får litt frysninger av å tenke på det. Jeg elsker faglig påfyll, og ny inspirsjon, og dette er en helt fantastisk mulighet for begge deler. 

Husker dere i fjor, når jeg var på Beitostølen på AFPT convention. Det var så ufattelig lærerikt, men desverre fikk jeg kun med meg 1 av totalt 3 dager fordi jeg måtte reise hjem i et bryllup. Denne gangen skal jeg få med meg hvert eneste minutt, og jeg håper å få muligheten til å oppleve denne helgen sammen med noen av mine lesere også. I år er AFPT convention lagt til Oslo, og Quality Hotel Gardermoen slik at så mange som mulig skal få muligheten til å delta. Helgen blir fyllt med forelesninger og workshops med noen av de menneskene jeg ser aller mest opp til i bransjen. For å nevnte noen av de internasjonale, og svært annerkjente navnene, så kommer: Nick Tuminello, Bret Contreras (The glute guy), Menno Henselmans, Jacob og Stephanie Wilson. I tilegg er det noen av Norges aller dyktigste på tema helse, trening og ernæring som skal forelese: Børge Fagerli, Einar Svindland, Ian Houghton, Espen Arntzen, og Jon Yuen for å nevne noen. Fy søren, jeg gleder meg!! 

Jeg har forresten rabattkode på utdannelsene hos AFPT, så det kan jo være greit å vite om dersom du snuser litt på tanken om en intensiv PTutdannelse i sommer, PT utdannelse på nett, eller kanskje en tur til Dubai for å utdanne deg til personlig trener? Send meg en mail på [email protected], så fikser jeg en bedre pris til deg. 

Du kan lese alt om hvem som kommer på convention, program for helgen, og alt du trenger av informasjon på AFPT sine nettsider. Jeg er allerede påmeldt og gleder meg stort. Jeg håper jeg ser noen av dere der. 

 

Smiiiil Maren 


2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg