Dette treningsprogrammet må du teste

Som mange av dere vet så trener jeg en helt konge gjeng hver mandag og torsdag hjemme i Kristiansand. Gjengen vokser stadig, og Bootcamp timene mine blir mer og mer populære. Nå er jo jeg på treningreise i Kroatia, og derfor måtte jeg lage en finfin økt som gjengen min kunne trene mens jeg var borte. Økten 4er en skikkelig killer, og jeg tenkte det kunne være gøy å dele den med dere her på bloggen også. Så da fikk jeg tatt bilder av øvelsene her i Kroatia, sånn at jeg kan dele den med dere. Er dere klare? 

Finn frem treningskompisen din, og kjør på. Fordel repetisjonene mellom dere, og fullfør sammen. Mens den ene jobber, så heier den andre. Du tar for eksempel 10 airsquat, så tar vennen din 10, også du 10 og sånn jobber dere til dere er på 100. Dere må bli ferdig med en og en øvelse før dere kan gå videre på neste. Dette er en supergøy økt å gjøre med en venn, eller kanskje du er så rå at du prøver deg på hele alene? 

TEAM ØKT: 

 • 100 airsquat (knebøy uten vekt) 
 • 90 amerikanske situps 
 • 80 jumping jacks
 • 70 gående utfall 
 • 60 burpees
 • 50 pushups 
 • 40 step ups / box jump 
 • 30 knebøy med hopp
 • 20 løp ( i en trapp, ca 100meter, eller shuttle runs mellom to gjenstander) 
 • 10 gående planke 

Som en bonus la jeg til at gjengen skulle løpe 2 runder rundt det området vi vanligvis trener ute, og det tilsvarer ca 500m løping x 2. 

AIRSQUAT 

AMERIKANSKE SITUPS 

JUMPING JACKS 

GÅENDE UTFALL 

BURPEES 

PUSHUPS 

BOX JUMP (eventuelt step-ups)

KNEBØY MED HOPP

LØP

GÅENDE PLANKE 

Jeg håper noen av dere har lyst å teste økten, og bor du i Kristiansand så må du så gjerne komme på noen av mine Bootcamper. Jeg har som sagt timer hver mandag og hver torsdag. 

Nå har vi akkurat kommet tilbake fra en deilig morgentur her i Kroatia. En stor frokostbuffet står på planen, før vi skal ut i sola og nyte den siste fulle dagen her i Kroatia.  I morgen er det hjemover til Norge, og årets siste treningscamp er over❤️ men før den tid skal vi ha en hel dag i sola, enda litt mer trening og en koselig avskjedsmiddag med de fine jentene våre. 

 

Smiiil, Maren 

 

La oss snakke litt om kosthold på treningsreise

Hver gang jeg er på treningsreise kommer alltid spørsmålene om maten på slike turer. Så nå har jeg gjort det til en fast greie at jeg alltid knipser en god del bilder for å vise litt utvalgt av den maten vi spiser. Det går i buffet og all inclusive så det er nesten umulig å ikke finne noe man liker. Vi har frokost rundt klokken 09 hver dag, lunsj rundt 13 også blir det godt med snacks og mellommåltider, før middag igjen sånn 19/20 tiden. 

På denne turen her har jeg blitt helt vilt hektet på fiken. Både tørket og ferske. Det er så søtt og godt. Noen som har smakt det? I Norge er de visst de ferske fikenene fryktelig dyre, så vi hamstrer til hvert eneste måltid i bufferen. hehe. Frukten her i Kroatia er også helt nydelig, så mye mer smakfull enn hjemme. Det samme gjelder grønnsakene. 

Jeg elsker buffet, og kjenner at det kan litt stusselig å komme hjem til det noe ,er begrensede utvalget i mitt eget kjøleskap. Jeg skal forsøke å opprettholde den gode vanen med alle grønnsakene når jeg kommer hjem også. Her nede blir det brokkoli, blomkål, gulrot og salat til hvert eneste måltid, og jeg kjenner at kroppen fryder seg over påfyll av sunn og god mat. 

I dag startet vi dagen med en frisk morgenjogg, ca 6 km, etterfulgt av en stor og god frokost. Nå skal vi avgårde på stranda, og nyte noen gode timer der frem til lunsj. I ettermiddag blir det en treningsøkt med fokus på rumpe, etterfulgt av en god stretching sekvens. 

Håper alt er bra hjemme❤️ 

 

Smiiiil, Maren 

 

La meg få vise deg noe vakkert

Heii dere. En liten oppdatering fra Kroatia. I går knipset jeg litt bilder fra stedet vi er, bare for å gi dere et lite innblikk i hvor vakkert det er her. De majestetiske fjellene i horisonten, det asurblå havet, marmor flisene i gatene, de små sjarmerende bodene og butikkene, kirken, de fine husene i nydelige farger, havnen, og bare hele stemningen her i Brac. Jeg koser meg altså så! 

I dag startet vi dagen klokken 08 med en TEAM WOD for gjengen. Den økten bestod av flere utfordringer og gjengen måtte jobbe skikkelig på lag. Ta gjerne en titt innom Instagram for å se filmklipp fra den økten. Dere finner meg på MARENERDVIK. 

Nå har gjengen fått resten av dagen fri til å nyte og kose seg. Noen skal på utflukt, noen skal ta seg en tur til Spilt, og andre skal bare nyte livet på solsenga. Jeg skal definitivt gjøre sistnevte. Lese bok, bade, sole og bare nyte. Det mest aktive som skjer i dag er kanskje en liten tur på SUP (stand up paddeling) eller sånn trøkkbåt. hehe. 

Jeg har blitt litt flinkere til å knipse bilder her nå, så jeg gleder meg til å dele enda mer av treningsreisne med dere veldig snart. Flere har etterspurt litt mer av innholdet på øktene, og enda mer om opplegget. Det skal dere selvfølgelig få! 

Vi blogges mer senere❤️ Ha en herlig dag mine fine, og takk for at dere titter innom. 

 

Smiiil, Maren 

 

Litt nytt i leiligheten

✖️ VELKOMMEN HJEM TIL MEG ✖️ 

Dette innlegget har jeg gledet meg til å dele med dere. Like før jeg dro avgårde til Kroatia så fikk jeg hengt opp og satt opp litt nye bilder i leiligheten, og jeg synes det ble så fint. Jeg fikk hengt ting opp, også dro jeg rett avgårde på treningsreise. Så jeg har på en måte ikke fått sett ordentlig på det enda, før jeg nå sitter å ser på disse bildene. Jeg liker det, men jeg er er jo alltid spent på å høre hva dere mener? 

Jeg har et nytt bilde på kjøkkenbenken, ved den lille kaffe-stasjonen min. Tre nye i stua på benken, og to store nye bilder på veggen inne på treningsrommet. Alle posterne og rammene er fra Desenio, og nå får dere 25% rabatt ved å bruke koden FITLIVING (gjelder ikke rammer, eller handpicked/colloboration posters) Koden gjelder kun 28-30 august, så her må man få fingeren ut om man ønsker å bruke koden. 

Bildene over er altså fra kjøkkenet og benken i stua. Jeg elsker kombinasjonen av det grønne og det sorte, og synes i grunn det matchet bra med plantene og interiøret som er der fra før. Kjøkkenbenken med kaffestasjonen min ble litt hyggeligere med et lite bilde ved siden av seg. Spesielt med den teksten. Hehe. 

Posterene under her er inne på treningsrommet mitt, og de var jeg veldig spent på hvordan kom til å se ut når jeg bestilte dem. Jeg var i grunn aldri i tvil om at bildene var fine, men om de kom til å passe inn akkurat der var jeg litt usikker på. 

Jeg fant enkelt ut hvilke postere og rammer jeg ville ha sammen, ved å bygge min helt egne bildevegg inne på desenio.no. Det er så enkelt, og så genialt. Du får en helt annen følelse på hvordan det kommer til å se ut, når du få muligheten til å fysisk sette dem sammen. Prøv det da vel, og lek deg litt med ulike kombinasjoner. Du finner det HER. 

Husk at rabattkoden FITLIVING, som gir deg 25% rabatt kun varer fra 28-30 august. (ikke rammer og handpicked)

Nå er jeg spent på å høre hva dere synes om min lille oppgradering av bilder i leiligheten. Legg gjerne igjen en liten kommentar i kommentarfeltet❤️

 

Smiiiil, Maren 

Morgentur, strikktrening og livet på treningsreise

Livet på treningreise er så fint, og alt jeg vil er jo å dele mest mulig med dere der hjemme. Samtidig så har jeg lyst å være mest mulig tilstede for deltagerene, og bruke mest mulig tid sammen med dem. Så da blir oppdateringene litt sene her inne – men de kommer alltid❤️ 

Dagen i dag startet med morgentur med gjengen. 30 herlige minutter med enten powerwalk eller jogg, før vi avsluttet med 30 minutter kjernetrening ved vannet. En idyllisk og fin start på dagen. Så var det buffet-frokost, solings, bading, og buffet-lunsj. Nå sitter jeg nydusjet i hotellsengen og har akkurat tatt gjengen gjennom en times styrketrening med strikk, og Pia har holdt et foredrag om Mental trening. 

Nå er det avslapping på rommet litt før middag med jentene venter. Livet på treningsreise altså, fy søren som vi koser oss! Været er også helt nydelig. Før avreise var det nemlig en periode det var meldt solid nedbør, vind og uvær store deler av oppholdet. Det er heldigvis endret seg helt nå, og vi nyter 30 grader og strålende sol fra skyfri himmel. I morgen venter morgentur, Soma Move og en styrke workshop for jentene våre. Det gledes! 

Nå skriker magen etter mat her, på tide å komme seg avgårde til middag❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Første dag på treningsreise

Heii fra Supetar, Brac. Vi ankom sent i går kveld og etter en noe amputert natt, kickstartet vi i dag treningsreisen vår med en solid treningsøkt med gjengen. Grunnen til den amputerte natten var rett og slett fordi verken Pia eller meg skjønte at det var glugger på utsiden av vinduene som vi kunne ta for, slik at det ble ordentlig mørkt.  I tillegg delte vi verdens minste laken. hehe. Nå har vi lært oss hvordan vi får det mørkt, og skaffet oss et ekstra laken, så i natt skal vi sove som prinsesser. Alt om den litt søvnløse natten ble glemt da vi møtte frokostbuffeten. Fy søren altså – jeg hadde nesten glemt hvor digg det er! 

Første deg på treningscamp startet vi med et velkomstmøte, etterfulgt av en sirkeltrening med egen kroppsvekt. Gjengen imponerte, og gav virkelig alt. Da blir det ekstra gøy å være trener! Nå har vi akkurat kos oss med en god lunsj, og etter litt hvile nå, skal vi kjøre i gang en miks-økt, med litt innputt fra alt det jentene skal få teste gjennom uken. I kveld blir det en velkomstmiddag og en iten feiring av at uken vår endelig er i gang! 

Det gledes til de kommende dagene, og jeg håper dere har lyst å være med litt fra sidelinjen også? Spør gjerne dersom dere har noen spørsmål relatert til treningsreiser, så skal jeg svare så godt jeg bare kan❤️

 

Smiiil,Maren 

 

En ukes treningseventyr venter

Hei fra Kjevik flyplass. Her sitter jeg med solbriller på meg inne, og ser ut som den største divaen. Jeg har selvfølgelig reagert på vippene jeg satt på – IGJEN! At jeg aldri lærer. Haha. Det er så befriende å slippe alt av sminke, så jeg kjørte på med ny runde med vippeextensions i god tro om at denne gangen skulle det gå. Jeg har reagert kraftig de siste gangene jeg har prøvd, men jeg gir meg ikke, og tenkte at denne gangen blir det sikkert annerledes. Men neida, så nå gleder jeg meg til å hilse på 50 deltagere til treningsturen, med de mest hovne, røde og betente øynene du kan tenke deg. Jeg må jo bare le, dette er så selvforskyldt som det kan få blitt! Jeg føler meg helt latterlig som sitter med solbriller inne, så i skrivende stund går de av, også får jeg bare stå i det med mine overbetente øyne. Dette er jo utelukkende min egen skyld, fordi jeg skulle prøve å gjøre det fryktelig lettvint for meg selv. Vel – det endte jo totalt motsatt. 

Uansett, la oss bare la allergiske reaksjoner være, og flytte fokuset over på det som skal skje denne uken. For nå dere, nå går ENDELIG startskuddet for en helt vidunderlig uke i solfylte Kroatia. Det er tid for treningsreise, og alt det deilige det fører med seg. En hel uke med masse trening, spennende foredrag, masse nye bekjentskaper, sol, sommer, nydelig mat og bøttevis med inspirasjon og motivasjon. Jeg er SÅ klar❤️ Bildene i dette innlegget er fra forrige treningsreise til samme sted. Er det ikke vakkert? 

Tenk at vi er nesten 50 jenter på tur, jeg gleder meg noe vilt til å bli kjent med hver og en av dem. Turen går som sagt til Kroatia, nærmere bestemt Supetar, Brac. Så nå skal jeg fly fra Kristiansand til Oslo, hvor jeg møter opp med gjengen, og drar videre til Spilt, og med båt videre til Brac. Vi er fremme i kveld, så campen starter offisielt  i morgen tidlig. Da er det velkomstmøte og campens første treningsøkt. 

Akkurat i morgen er det faktisk meldt litt kjedelig vær, med regn og litt vind. Resten av uken viser heldigvis strålende sol fra skyfri himmel, og grader opp opp 26-27 grader☀️

Nå er det på tide å go to gate her, men følg gjerne med på snap og Instagram – det blir uten tvil hyppige oppdateringer gjennom uken. Dere finner meg på marenerdvik. Ha en fin lørdag mine venner, så snakkes vi snart❤️

 

Smiiil, Maren

 

 

Oppskrift: Pestopasta med kylling

I dag kjente jeg at jeg måtte ha en ekstra god lunsj. Siste lunsjen hjemme på over én uke, da må man kose seg litt ekstra. Nå blir det en hel uke med buffet-liv, og det er virkelig ikke feil det heller. hehe. Denne retten er nok mer en typisk middag enn lunsj, men i dag kjente jeg at jeg hadde lyst på noe skikkelig godt til lunsj også. I kveld blir det taco, sushi eller hjemmelaget pizza, snacks og filmkveld. Siste kvelden hjemme før reise er alltid viktig å gjøre litt ekstra hyggelig❤️

Er dere klare for oppskriften må denne herligheten? 

Du trenger:

 • Grønnsakspasta 
 • Pesto 
 • Kylling
 • Parmesan (eller annen type ost) 

Kok pastaen, og når den er ferdig kokt, heller du av vannet og tilsetter ønsket mengde pesto. Jeg hadde ca 2 ss. Jeg brukte ferdig stekt kylling. og den skal kun varmes, før den tilsettes pastaen. Du kan også ha naturell kyllingfilet, kutt den i strimler, og stek den med ønsket krydder. Topp retten med ost ( jeg brukte parmesan ). Vips har du en nydelig rett på en, to, tre.

Nå må jeg gå å pakke, for i morgen tidlig flyr jeg avgårde til Brac, Kroatia! 7 dager med masse trening, spennende foredrag, femti fantastiske jenter, og bøttevis med inspirasjon, motivasjon og positivitet venter. #piaogmarenstreningsreise står for tur! Det gledes noe så enormt❤️❤️

 

Smiiiil, Maren

 

Din mening er mer verdifull enn du tror

I dag har jeg et smart lite tips å dele med dere, som jeg tror mange av dere vil sette pris på. Har du hørt om meningstorget.no

På Meningstorget kan du delta  i ulike undersøkelser, gi din mening, og tjene penger på det. Hvor kult er ikke det?  Det er helt gratis å registrere seg, så dette er en vinn-vinn for begge parter. Du får betalt, og den aktuelle aktøren får ærlige tilbakemeldinger på sitt produkt. Du tjener opp poeng som du casher ut i kontanter via Paypal, eller du kan løse inn poengene i gavekort, hos for eksempel Zalando, Dressmann, Peppes pizza, iTunes, H&M +++ Du får altså betalt for jobben du gjør med å svare på spørreundersøkelser om ulike produkter.

Spørsmålene i undersøkelsene er underholdende og enkle. Det kan være så enkelt som at du svarer på hva du liker å spise på julaften for eksempel. Eller at du hjelper en bedrift i valget mellom to logoer, eller hvilken farge du synes de burde bruke på nettsiden sin. Mange av undersøkelsene er kun avkryssing, så da trenger du ikke skrive noe. Mens på andre ønsker bedriften dine tips og meninger, og der får du da muligheten til å skrive litt mer. Din mening kan være med på å forbedre et produkt, eller kanskje til og med endre det helt. Det er ganske spennende! 

Er det bare meg som synes det er gøy å dele min mening om ulike ting? Jeg tenker sånn at hvis likevel sitter så mye på macen å skroller, så er det jo helt supert å ha muligheten til å tjene litt ekstra penger i samme slengen. 

Din mening er viktig, og på Meningstorget.no er det en hel haug av bedrifter som ønsker å betale for akkurat DIN mening. Tenk så genialt for dem med slike direkte tilbakemeldinger på sine produkter, og samtidig så supert for deg å kunne tjene litt ekstra, kun på å dele din mening Vinn-vinn sprø du meg! 

Som en ekstra liten gulerot deler Meningstorget.no ut en ekstrapremie på kr 35.000 hvert kvartal!

Meningstorget er en veldig enkel og fin tjeneste! Så hvis du har lyst å unne deg litt nytt i treningsgarderoben denne høsten, spandere en god middag på noen du setter pris på, eller kanskje litt ekstra lommepenger til neste ferie – er dette absolutt noe du burde sjekke ut. Du må være 18 år eller eldre for å registrere deg og kunne tjene penger/poeng/gavekort.

Klikk HER for å registrere deg, det er selvfølgelig helt gratis! 

I dag er siste dagen hjemme før avreise på treningskamp til Kroatia. Jeg har masse ting på planen, og startet derfor dagen rett før klokken 06. Jeg gleder meg så enormt til å møte alle jentene i morgen. Tenk at vi er 50 stykker som skal kose sammen i en hel uke på tur. Jeg gleder meg til å ta dere med via bloggen❤️

 

Smiiil, Maren 

 

Viktigheten av hviledager

Hei dere<3 Hvordan har denne torsdagen startet for deg? Jeg løper litt rundt meg selv her, med alt for mye å gjøre, og samtidig føler jeg at jeg ikke får gjort noe som helst. Hehe. Jeg reiser i over i morgen, og har tusen ting som må i boks før den tid. Samtidig så kjenner jeg litt på at jeg sliter litt med både energi, overskudd og motivasjon om dagen. Flere som kjenner seg igjen? 

Man skal jo liksom være overfylt av energi nå etter en lang og deilig sommer, men jeg føler meg rett og slett litt som en ballong som lufta har gått helt ut av likevel. Frustrerende saker! Jeg fokuserer på å få i meg næringsrik og god mat, sove nok og ta det litt med ro på trening, men samtidig få litt bevegelse hver dag. Jeg tror og håper det er løsningen på litt mer overskudd fremover. Jeg skal jo booste trening og bøttevis med motivasjon til over 50 damer i én uke på treningsreise fra og med lørdag – så den energien bør komme rimelig brennkvikt! hehe. 

Jeg har tatt meg treningsfri i dag, og skal kun trene Bootcamp gjengen min. Jeg hadde nemlig en treningsøkt med storebror her om dagen, og den økta der sitter så sykt i kroppen. Det føles godt å ta en hviledag i dag, jeg kjenner at hele meg trenger det.

Hvordan er det med dere, er du flink til å legge inn hviledager, eller er du mer der at utfordringen er å få inn treningsdager, ikke hviledager. Det er litt spennende å høre?

Nå skal jeg bruke timene frem til jeg skal holde gruppetime kl 17, til å kokkelere litt på kjøkkenet, vaske klær, rydde, vakse leilighet, og gjøre ting klart til jeg reiser. De få gangene jeg klarer å ta husvasken før jeg reiser bort, blir jeg så fantastisk lykkelig når seg kommer hjem. Regnet pøser ned utenfor, og da er det i grunn litt koselig å rydde og stelle her hjemme. Leo er så fin i formen igjen, og ligger her ved siden av meg❤️ Tusen takk for alle som har spurt hvordan det går med han. Dere er en omsorgsfull og fin gjeng. 

Vet dere noe gøy – jeg har ENDELIG surret meg til å spille inn noen nye treningsfilmer til dere. 3 stykker faktisk. Så nå skal jeg bare få litt hjelp til å klippe dem sammen ( klarer bare ikke lære meg det der selv. Det er så håpløst ) så deles de så fort som mulig! Hvis noen av mine lesere er gode på dette så send meg gjerne en melding. Jeg trenger virkelig hjelp! Skriv gjerne til meg på Instagram hvis du har tid og lyst til å hjelpe med en liten film eller to (marenerdvik)

Ha en nydelig torsdag, så snakkes vi straks igjen! 

 

Smiiil, Maren