La oss snakke litt om kosthold på treningsreise

Hver gang jeg er på treningsreise kommer alltid spørsmålene om maten på slike turer. Så nå har jeg gjort det til en fast greie at jeg alltid knipser en god del bilder for å vise litt utvalgt av den maten vi spiser. Det går i buffet og all inclusive så det er nesten umulig å ikke finne noe man liker. Vi har frokost rundt klokken 09 hver dag, lunsj rundt 13 også blir det godt med snacks og mellommåltider, før middag igjen sånn 19/20 tiden. 

På denne turen her har jeg blitt helt vilt hektet på fiken. Både tørket og ferske. Det er så søtt og godt. Noen som har smakt det? I Norge er de visst de ferske fikenene fryktelig dyre, så vi hamstrer til hvert eneste måltid i bufferen. hehe. Frukten her i Kroatia er også helt nydelig, så mye mer smakfull enn hjemme. Det samme gjelder grønnsakene. 

Jeg elsker buffet, og kjenner at det kan litt stusselig å komme hjem til det noe ,er begrensede utvalget i mitt eget kjøleskap. Jeg skal forsøke å opprettholde den gode vanen med alle grønnsakene når jeg kommer hjem også. Her nede blir det brokkoli, blomkål, gulrot og salat til hvert eneste måltid, og jeg kjenner at kroppen fryder seg over påfyll av sunn og god mat. 

I dag startet vi dagen med en frisk morgenjogg, ca 6 km, etterfulgt av en stor og god frokost. Nå skal vi avgårde på stranda, og nyte noen gode timer der frem til lunsj. I ettermiddag blir det en treningsøkt med fokus på rumpe, etterfulgt av en god stretching sekvens. 

Håper alt er bra hjemme❤️ 

 

Smiiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg