Candy Colors

Sponsede produkter

Det går mot kaldere tider, og det betyr at materialet på treningsklærne må endres. Det betyr derimot ikke at fargene må bli mørke og kjedelige selv om vi går mot en mørkere og kaldere årstid. Tidligere i uken ankom en deilig høstpakke fra Runwild. Pakken inneholdt Adidas ClimaHeat thigts som er en foret tights, perfekt for kaldere tider. Tightsen sitter super godt på, og er høy på livet. Pakken inneholdt også en knall rosa fresh genser i samme ClimaHeat serien fra Adias. Jeg valgte denne genseren i str M, fordi jeg synes det er deilig å ha den litt løs, og ha muligheten til å ha noe under. Fargen er så frisk og fin, denne vet jeg at jeg kommer til å bruke mye. Den finnes også i en gråfarge, for dem som ikke er så fan av rosa. Pakken inneholdt også super søte hårbånd i deilige candy corlors. Jeg varierer litt bruken av dem, jeg bruker enten ett eller to på hodet, eller ett rundt håndleddet og ett på hodet. Det er jo så gøy å freshe opp hele treningsantrekket litt. 

Nå er vi på full vei inn mot vinter, og jeg har klart å venne meg litt til denne mørkere årstiden. Det ble en litt humpete overgang fra sommer til høst meg i år, men nå er ting så mye bedre. Jeg gleder meg til den kalde, friske vinter årstiden, hvertfall på treningfronten. Så lenge man har kledd seg riktig finnes det ikke noe bedre enn utendørstrening i kald, frisk luft. 

En liten treat til mine lesere: Ved å bruke koden FITLIVING, får du 20% på alt fra Adidas. Sjekk ut Runwild.no for å se hele utvalget. 

Hva synes dere om antrekket? 

 

Smiiiil Maren

 

Late night Workout

Jeg er faktisk litt glad for at jeg skrev at jeg skulle dele dagens økt med dere på bloggen, for etter jeg hadde lest og jobbet i mange timer hadde jeg absolutt null og niks treningslyst. Så kom jeg på at jeg hadde lovet å dele økten, og det gav en liten motivsjon til å gjennomføre. Jeg lagde en avtale med meg selv, hvis jeg kom meg på trening så skulle jeg unne meg selv friske roser, og litt ekstra godsaker på butikken. Jeg kom meg på trening, og nå ligger jeg på sofaen med friske roser på bordet, og et fullt kjøleskap. Noen ganger må man lure seg selv litt for å komme seg på trening når dørstokkmila føles litt for lang. 

Dagens økt bestod av styrketrening, og litt egenvektstrening ( les: leking ) til slutt. Overkropp stod på planen i dag, og jeg kjørte følgende øvelser: 

 • Pullups med strikk 
 • Nedtrekk 
 • Roing
 • Brystpress 
 • Militærpress
 • Sidehev 
 • Biceps/triceps 

 

Jeg kjørte 6-8 repetisjoner, 3 sett pr øvelse. Jeg kjørte ryggøvelsene, og biceps/triceps som supersett. Det vil si at jeg kjører begge øvelsene etter hverandre uten pause mellom. Det er både effektivt og tidsbesparende. Jeg liker ikke så godt å trene på kvelden, og ønsket derfor å få få en god økt, på minst mulig tid. Da er supersett genialt.

Er det flere av dere som har trent i dag? Del gjerne økten din i kommentarfeltet. La oss inspirere hverandre med å dele øktene. Dette innlegget postes litt sent, så hvis du leser det i morgen så post gjerne gårdagens økt, den økten du planlegger den dagen eller din favoritt treningsøkt.

Jeg gleder meg til å se treningsøktene deres.  

 

Smiiiil Maren

 


Make the best of it

Jeg har for alvor innsett at eksamen nærmer seg, og jeg har inget annet valg enn å brette opp ermene og virkelig begynne å lese. Sykepleiepensum er helt hinsdes stort, og akkurat nå kan jeg faktisk ikke forstå hvordan jeg skal komme meg gjennom dette. Heldigvis er det hjelp å få, og jeg er så heldig å ha fagkyndig helsepersonell i familien. Vi har derfor gjort lesingen til en hyggelig greie. Både i går og i dag har vi møttes på cafe for å gjennomgå noe av det jeg synes er mest komplisert. Dere vet hva mitt motto er: “Make the best of it”, og det føler jeg er akkurat det jeg gjør ved å kombinere lesing, familiekvalitetstid og cafehygge.  Jeg elsker anatomi, og koste meg så med det faget i fjor, fysiologien var også helt super. I år er det sykdomslære som står i fokus, og jeg merker at jeg sliter mer med dette da det er helt nytt for meg. Anatomien og fysiologien hadde jeg hatt mye av tidligere i min utdannelse, og selv om den kunnskapen kommer godt med, så kan jeg ikke lene meg på tidligere kunnskap lenger. Så nå er det ingen kjære mor, nå må det pugges.

Vi sitter på herlige Tilstede Mat og Mer. “Alt som serveres er nøye gjennomtenkt og følger en filosofi som er bærekraftig både for miljø og for mennesket i sin helhet”, som det så fint heter på nettsidene. Jeg elsker slike unike steder, og koser meg veldig her. Atmosfæren er rolig og behagelig, maten er frisk, spennende og anderledes. Jeg kjenner litt på den kjente høst-forkjølelsen med sår hals og litt kroppsverk. Jeg bestillte derfor en ingefær-shot og jeg skal love deg at den rev godt i halsen. Fy søren! Det stod i menyen at denne shoten skulle holde doktoren borte, og det har jeg ingen vanskeligheter med å tro på. Jeg bestillte også en nydelig te, som ble servert som kokende vann, med en blomst, en sitronbåt og litt honning. Når man tilsatte blomsten ble teen blå, og når man dryppet sitron og honning i, så vips, ble den knall lilla. Utrolig stilig. 

Uten mat fungerer ikke hodet, så vi bestillte oss litt mat også. Disse rullene heter Noriruller, og de inneholder avokado, gulerøtter, sommerkål, chilli, agurk , og pepperrot med cashew-nøttekrem & garlic krem. Man får også tamari og søt chillisaus til. Helt nydelig på smak, og så dekorativt da. 

Nå må jeg komme meg tilbake til bøkene her. Et par gode timer til, så skal jeg løpe bort på solsiden for en etterlengtet styrkeøkt. Gjett om jeg gleder meg. I dag blir det fokus på overkropp, og jeg deler gjerne programmet med dere i kveld eller i morgen tidlig. 

Hva er deres planer for dagen? 

 

Smiiiiil Maren


Inhale – exhale

Jeg er så klar for Yoga i dag, etter denne helgen med så mye hopp og sprett, høyt tempo og enormt mange inntrykk skal det bli helt magisk å bare senke skuldrene, puste inn, puste ut og bare være. Denne yogaen altså, den har forandret en god del ting hos meg. Jeg er rett og slett en mindre stresset person etter jeg startet med det. Jeg forstår at folk ler av meg, jeg ler nok høyest selv. Det er faktisk komisk at jeg, som i alle år har sett med et rimelig skrått blikk på disse yogamenneskene, og tenkt at de er verdens særeste mennesker, nå har blitt så fan av det selv.

Jeg tror det har mye å si hvilken type Yoga man velger, og hvilken instruktør man har. Nina som er vår instruktør på Balanse Yoga & Pilates er helt fantastisk. Hun er helt tilstede i timen, og jeg føler nesten hun tar oss med på en reise hvor vi forlater den hektiske hverdagen, og blir med henne i en egen liten verden hvor man bare er, hvor du ikke må prestere noe som helst, ingen høye forventninger, ingen press og ingen masing. Vi glir over i de ulike posisjonene, utfører flere solshilsner, og tøyer, strekker og puster. Det er bare så godt. 

Mange mener at definisjonen på en god treningshverdag er variasjon, og hvis det er tilfelle så tror jeg min treninghverdag er rimelig innafor. Min trening består av å jogge ute i skogen, løfte tunge vekter på gymmet, drive med egenvektstrening, løpe intervaller og utøve yoga. Så mye ulikt, og så variert. Jeg elsker det! 

Er du flink til å variere treningen din? 

 

Smiiiil Maren


Smoothies vol.2

Jeg delte et inspirasjonsinnlegg med smoothies og juice forrige uke, og det slo veldig godt ann. Så da fortsetter jeg å dele herlige, friske bilder som inspirerer meg til å lage fargerik, sunn og frisk mat i hverdagen. Juice og smoothie er mer populært en noen gang før. Jeg drikker dette mye selv, men synes det er litt synd at det er så fryktelig dyrt å kjøpe ferske juice på diverse juice&smoothie barer, så da tenkte jeg at det kunne passe fint å dele litt bilder av hjemmelagde varianter, slik at man ser at de kan lages hjemme også. Jeg har kjøpt noen super kule juiceglass og fargerike sugerør som gjør det hele mye mer delikat og dekorativt. Glassene har jeg kjøpt på Hansen & Co, Gave og Interiør huset og Clas Ohlson her i Kristiansand. Sugerørene er fra Søstrene Grene og Up stairs. Dette er butikker i Kristiansandsområdet, men det finnes helt klart på slike små hobby butikker der du bor, ellers finnes jo Clas ohlson over hele landet, og jeg vet at Hansen & Co har nettbutikk. 

Jeg håper disse bildene gjorde at dere fikk litt inspirasjon og lyst til å lage egne smoothies og juicer hjemme. Prøv deg litt frem med ulike ingredienser, og vips har du funnet din helt egne favoritt, som du selv har laget oppskriften til. Hvor herlig er ikke det? 

 

Smiiiiil Maren


Power Girls

Nå har jeg endelig sunket ned i sofaen etter en lang dag med møter, etterfulgt av litt shopping, før et par timer jobbing på Gardermoen før jeg endelig kom meg hjem til Kristiansand. Nå er jeg rett og slett helt utslitt, og vurderer faktisk å gå å legge meg snart. Denne helgen har vært hektisk, innholdsrik, energisk og spennende. Jeg har hatt to utrolig spennende møter som vil snu helt opp ned på det meste her på bloggen med tiden. Endringene er uten tvil til det bedre, så ingen grunn til skepsis. Calisthenics & Street Workout kurset i regi av AFPT var så utrolig gøy. Både fordi jeg fikk utfordret meg selv på masse nye spenstige øvelser, lærte masse nytt og fikk ny inspirasjon, men også fordi jeg møtte en denne herlige jenta. Det er så fint når man møter noen som har den samme gutsen, og treningsgleden. Jeg ble så inspirert og fasinert av nydelige Jørgine. En dag skal jeg bli like sterk, rå og powerful som denne dama her. 

Nå skal jeg momse i meg et gigantisk fruktfat, før jeg kryper inn til senga mi. Jeg kan nesten føle at den roper på meg allerede. I morgen er det full sving igjen med forelesninger, trening, jobb og yoga. Sistnevnte skal bli magisk etter denne helgen. 

Har dere hatt en fin ukestart? 

 

Smiiiiil Maren


En Royal frokost

Sponset opphold

Når mandagen starter med denne frokosten så må det jo bare bli en fin uke, eller hva? Jeg sov over i Oslo en ekstra natt for å ha et morgenmøte med SWIX. Heldigvis var ikke møtet tidligere enn at jeg rakk en god frokost på hotellet først. Som sagt er Clarion Hotel Royal Christiania  kjent for frokosten sin, og det kan jeg godt forstå. Jeg storkoste meg hvertfall med tidenes hotellfrokost. Jeg klarte ikke bestemme meg for hva jeg ville ha, så da ble det, som dere ser, litt av alt. Både yoghurt med diverse musli, eggerøre, skinke, grønnsaker og frokostbrix. Jeg måtte jo smake litt på allden fristende varmmaten også, og avsluttet derfor med speilegg, bacon, og pølser. Ikke akkurat hverdags kost for denne frøkna, men det er akkurat derfor det smaker litt ekstra godt når man først spiser det. 

Jeg har kost meg veldig her i helgen. Det har vært utrolig deilig for meg som liker å ha muligheten til å være sunn også på reise, å da bo på et hotell som har fokus på sunn, og økologisk mat, og som i tilegg har et fresh treningsrom og spaområde tilgjengelig for sine gjester. Clarion Royal Christiania har innfridd på alle områder, og jeg takker for meg med et stort smil om munnen.  

Nå skal jeg straks sette nesa mot flyplassen og hjem til deilige sørlandsbyen. Jeg koser meg som sagt veldig på tur, men nå kjenner jeg at det skal bli godt å komme hjem. 

 

Smiiiil Maren


Siste kursdag

I dag startet jeg dagen med 20 minutter powerwalk, etterfulgt av 20 minutter streching i treningsrommet på Clarion Royal Christiania. Kroppen er helt latterlig stiv og støl etter alle de nye spenstige øvelsene i går, så det ble ingen løpetur på denne frøkna. Det føltes veldig godt å gå litt på mølla etterfulgt av litt tøy og bøy, det fikk i gang blodsirkulasjonen og kroppen føltes generelt bedre. 

Nå er vi godt over halveis i siste kursdag. Jeg kjenner at jeg er så utrolig glad for at jeg ikke skal hjem i dag, men kun skal tilbake på hotellet og kose meg etter kurset. Det er jo helt vilt hvor mye det tar på med et så aktivt kurs, med så mye nye øvelser. Da er det deilg å kunne trekke seg tilbake på hotellets spaavdeling, eller kjøpe med seg noe digg og bare krype opp i en king size hotellseng med en god film. Jeg hadde en liten tur ned i avslappningsområdet på hotellet i går også, for et deilig sted. 

Nå må dataen legges bort, og jeg må få med meg siste innspurt av denn kurshelgen. Jeg håper alle har hatt en fin helg, og nyter denne søndagen fullt ut. Jeg har sett ferdig white collar, modern family, drop dead diva, og suits. Jeg trenger derfor en ny serie. Jeg har spurt dere om serie-tips før, og jeg fikk så mange fine tips, men det er lenge siden og jeg finner rett og slett ikke igjen innlegget. Så da spør jeg igjen:

Har dere en god serie å tipse meg om? Gjerne tilgjengelig på netflix. 

 

Smiiiiiil Maren


Upper-body workout

Både i dag og i morgen har vi obligatoriske forelesninger kl 08.15 på morgenen, samtidig som jeg har fulle ettermiddager og kvelder. Det betyr at skal jeg få unna treningen må det skje 
tidlig. I dag var jeg på plass på gymmet kl 06.30, og det skjer virkelig ikke hver dag. Tross en rimelig trøtt kropp, fikk jeg dratt meg gjennom en ganske så god styrkeøkt, med fokus på overkropp. Dagens økt så slik ut: 
 • Pullups med strikk + ringer
 • Nedtrekk
 • Brystpress / pushups 
 • Skulderpress / sidehev 
 • Triceps / biceps 

 

Det er utrolig deilig å trene tidlig, bakdelen er bare at når man ikke er vant til det så blir man ganske så trøtt utover dagen. Jeg sitter her med nesa ned i kaffekopp nr fem for dagen, og prøver å komme meg gjennom litt sykepleiepensum. Jeg har satt meg på jobb for å lese, og det er så hyggelig for da har jeg direkte tilgang på spreke, energiske, og blide mennesker bare jeg åpner kontordøren. Perfekt med slik positiv energi i lesepausene. 

I kveld blir det en rolig Yoga time. Timen går ganske sent, og det er så godt å ha en slik avslutning på dagen. Man føler seg så rolig og harmonisk i kroppen. Jeg må le litt av meg selv som skryter så av denne yogaen, jeg som alltid har sett litt skrått på disse sære yoga folka og trekt litt på smilebåndet, og nå er jeg plutselig blitt hekt hekta selv. Det viser jo bare at man skal ikke dømme noe før man har testet selv. 

Hva er deres planer for dagen? 

 

Smiiiil Maren


Velvære dag

Annonse

Jeg har fått så mange koselige mail fra dere etter jeg fortalte at jeg i år, for første gang, har blitt litt påvirket av dette høstmørket som kommer snikende. Jeg delte jo selv en fin liten liste med ting som kan hjelpe, og den listen er nå kraftig forlenget etter masse fine henvendelser fra dere lesere. Flere av dere har anbefalt meg å ta en dag på spa og bare skjemme meg selv bort litt. Vel det hørtes nydelig ut, men på studentbudjsett er det ikke helt innafor med en hel dag på spa. Jeg laget derfor laget mitt eget lille hjemme-spa tidligere i uken.

Jeg startet med å dempe belysningen litt å badet , og satte på rolig behagelig musikk. Allerede da var spa-stemningen på plass. Jeg er så heldig at jeg som blogger mottar en del produkter, og denne uken fikk jeg den nye Hydro Silk barberhøvelen i posten. Det kunne jo ikke passet bedre. Kan dere tenke dere noe bedre enn silkemyke legger, det gir hvertfall velvære følelse for meg.  

Hvorfor er Hydro Silk så bra: 

 • 5 blader som er ovalt formet etter kvinnens naturlige kurver 
 • “Skin-protector” som sørger for at du ikke kutter deg 
 • Fuktighetsgivende serum med shea butter, som gjenoppretter hundens fuktighet.

 

Jeg dusjer hver eneste dag, gjerne to ganger til dagen, grunnet mye trening. Det sier seg selv at huden min kan bli tørr, og det å barbere på en tørr og sensitiv hud er ikke noe særlig godt. Derfor er Hydro Silk med alle sine fordeler for sensitiv og tørr hud helt perfekt for meg. Jeg har fått barberhøvlene sponset, men jeg hadde aldri nevnt dem her på bloggen hvis jeg ikke hadde brukt dem selv. Hydro silk henger i dusjen min, og jeg bruker den jevnlig. Jeg liker veldig godt å få barberhøvelen og blader tilsendt i posten istede for å måtte kjøpe det på butikken. Lettvindt og greit. 

Har du lyst å teste? Akkurat nå er prøvepakken som inneholder høvelen og to ekstra blader helt gratis, du betaler kun for frakten! Du kan bestille prøvepakken HER. Husk at du blir abonnoment, så dersom du mot formodning ikke er fornøyd med produktet må du gå inn å avbestille innen 14 dager slik at du ikke mottar neste pakke. Test den ut, er du fornøyd så er det jo ingenting som er bedre enn det, hvis ikke, så har du hvertfall testet. Klikk HER for bestilling. 

 

Smiiiil Maren