Fredagskos!

Jeg prøver meg på mobilblogging for første gang. Jeg er på besøk hos en av mine nærmeste venninner og her diskes det opp med så mye godt! Vi klarte ikke bestemme oss helt for hva vi hadde lyst på til fredagskosen, så da ble det litt av alt!

I alle de søte små skålene er det daddler, epler, pære, nektarin , bringebær, cashewnøtter, tørkede epler, fiken, vanilje kesam, jordbær, kakao nibs,granola og sjokolade. Som sagt her skal det ikke stå på utvalget når jentene koser seg:)

Nå skal vi kose oss videre her:) Håper alle har en deilig og avslappende fredagskveld! Selv har jeg totalt treningsfri og fokuserer kun på å slappe av og nyte helgen:)

Smiiil Maren

En trøtt fredagsmorgen!

Jeg er i sengen – fremdeles, og jeg blir her – en god stund! Jeg er tom for energi, og trenger å lade ordentlig opp før jobb i dag. Ingen trening, masse næringsrik mat! Dagen i dag er fullpakket, og jeg har en milelang to-do list som skal være gjennomført før jeg tar helg! Puh. Godt det finnes kaffe sier jeg bare. Jeg lagde en fantastisk proteinkaffe med dette melkesjokoladeproteinet i dag.

Nespressokapsler, min nydelige lille kaffemaskin, proteinshake blandes inn i kaffen, kokendevann tilsettes. Sist men ikke minst neon dråper stevia vanilla creme og cinnamon. Rør om en par ganger, og nyt din deilige proteinrike kaffe, med magisk smak av melkesjokolade!

Nå må jeg komme i gang med dagen, enten jeg vil eller ei! Jeg ønsker dere en herlig fredag, og en super helg! Hva er deres helgeplaner??

Smiiil Maren

Muffinshygge!

I går spise jeg verdens beste muffins! De var faktisk så gode at jeg klarte å trykke i meg hele 11 muffins, og resultatet ble verdens største bollemage og så mett at jeg ikke klarte å bevege meg på flere timer. Det finnes bildebevis at dette, men det tørr jeg ikke legge ut! Haha. Nå er dere advart, disse er farlig gode, og det er umulig å spise kun en.

Oppskriften fra skjønne Mette min:

 • 3 egg
 • søtning (jeg brukte sukrin, hun brukte xylitol)
 • 1 ts vaniljepulver
 • 1 ts fiberhusk
 • 1dl skummet melk (spe på med vann slik at det blir en fin konsistens på røren)
 • 2 scoop proteinpulver
 • et lite dryss kardemomme
 • 2 beger 0,0% yoplait vanilje yogurt
 • fettredusert kokkosmel (slumpet litt her, men bare slik at du får en jevn fin røre)
 • 1ts bakepulver

Rør alt sammen til en jevn fin røre, fordel i miffinsformer. Inn i ovenen på 200grader i 15-20 min. Følg med, og ta dem ut når de ser gyldne og fine ut! La dem avkjøle på rist, og NYT! Jeg spiste mine uten noe topping, da det ikke føltes nødvendig fordi muffinsene smaker så nydelig av kokkos og vanilje. Hvis det er ønskelig kan du blande philadelphia light med sukrinmelis og vaniljepulver. Det gir en kremete og nydelig glasur. Kos dere med muffins, og gi meg gjerne en tilbakemelding på hvordan resultatet ble 🙂

Smiiil Maren

Pakke i posten!!

God morgen!

Her i huset er det en slapp og litt sliten morgen. Jeg har kun sovet i underkant av fire timer i natt, og det merkes godt på kroppen! Jeg fikk ikke sove i går, jeg vred meg frem og tilbake i sengen i flere timer. Håpløst! Trøtt og med tidenes hodeverk tvang jeg meg opp av sengen i dag. Når man har slike dager må man prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg lagde meg derfor en diger porsjon av favoritt frokosten min, satt på noe hyggelig på tv og tente lys! Jeg tittet innom mailen min, og det lå det en gladmelding! Det ventet en pakke fra Proteinfabrikken til meg på posten. Jeg pilte rett ned til posten som ligger like rundt hjørnet, og der stod en diger eske å ventet på meg. Den var så stor at jeg nesten ikke klarte å få den med meg hjem. *gøygøy*


Pakkens innhold skal jeg komme mer tilbake til i detalj senere, men jeg skal love dere at her er det mye spennende! Den inneholdt flere av mine favorittprodukter, og jeg gleder meg til å dele dem med dere! Pakken inneholdt også en del nyheter som jeg ikke har testet, disse skal testes og dere får selvfølgelig full rapport! På trøtte dager er det vanskelig å motivere seg til trening, jeg har derfor gjort en treningsavtale med min fine treningspartner! På den måten blir det ikke til at jeg sluntrer unna! Nå skal jeg sluke siste kaffedråen, og knerte en Crystal energidrikk for å prøve å få litt ekstra energi. Crystal er en ny type enrgidrikk for meg! Den er sukkerfri, koffeinrik og inneholder ingen kalorier. Jeg er spent på å smake den, og se om jeg føler jeg får noen effekt.


Det regner ute, jeg er trøtt, og det er lenge til helg – MEN i dag nekter jeg å la det bli en dårlig dag, så jeg popper en  Crystal, skrur på smilet og drar avgårde for en treningsdate på Sats!

Maren

Sponset produkt

Intervaller og Thaigryte!

I dag startet jeg dagen med intervalltrening. Denne gangen ble det en litt anderledes type intervaller. Jeg kjører som regel på, og spurter det jeg makter til jeg er helt tom. Nå går jeg inn i en ny periode i treningen min, hvor jeg vil endre litt på kondisjonstreningen, og kjøre en ny type intervaller. Jeg sliter med å motivere meg til de aller hardeste intervalløktene, og det blir derfortil at jeg rett og slett dropper dem noen ganger! Mine nye intervaller er som følger: 20 minutter moderat gange, 3 minutter jogg, 1 minutt spurt x 5 og 10 minutter moderat gange til slutt. Jeg går på 6,5 km/t, jogger på 8km/t og løper på 13 km/t, med andre ord ikke fryktelig hardt, men det er virkelig effektivt. Jeg svettet som en galning, og fikk en super kondisjonsøkt!! Test den ut og se hvordan du responderer på denne typen intervaller.

Etter trening var det tid for PTkunder, og nå er jeg bare hjemme en rask tur før jeg skal tilbake på sats å ha et par kunder til! Jeg koser meg så om dagen, jeg trives så godt på Sats og jeg føler jeg er heldig som har fått så mange fine kunder allerede!

Jeg dro innom butikken på vei hjem og handlet med meg alt jeg trenger til Johan sin Thaigryte, så nå skal jeg kokkelere og se om jeg kan klare å lage den like god. For å lage Thaigryten til to veldig sultne personer trenger du:

 • 1 1/2 boks Kokkosmelk
 • 3 Kylling filet
 • 3 ts Red curry paste
 • 1 boks minimais
 • 7 store champinjong
 • 4 ss raspet ingefær (ca en fersk ingefær rot)
 • 3 hele paprika (rød og grønn)
 • 1 pose boil in bag jasmin Ris (2 porsjoner i en pose)

Varm opp kokkosmelken i en kjele, tilsett curry paste og bland dette sammen. Så kutter du opp kyllingen i biter og steker dem litt i pannen med det krydder du foretrekker, jeg bruker curry powder og salt. Tilsett kyllingen i kokkosmelken og la det koke opp. Så kutter du opp alt av grønnsaker. Her bruker du det du ønsker, jeg bruker paprika (gjere i flere farger, det gir et delikat preg på retten) minimais, ingefær, og champinjong. Tilsett grønnsakene i gryten og la alt små puttre.

Dette er en super rett å servere gjester, da den kan stå å kose seg en god stund på konfyren. Husk å vente litt med tilsette grønnsakene, blir de liggende for lenge i gryten så mister de “sprøheten” og jeg personlig synes det er best når grønnsakene har litt mostand i seg. Lykke til med thaigryten, og gi meg gjerne en tilbakemleding på hvordan den smakte:)

Nå skal jeg komme meg tilbake på Sats og trene et par kunder til! I kveld skal jeg på hudscanning på ChillSpa. Jeg aner ikke hva jeg har sagt ja til, så dette får dere en oppdatering på senere!:)

Ha en strålende mandag!

Smiiil Maren

Søndagsupdate!!

Kvelden i går var helt fantastisk. Det er så deilig å komme på besøk til noen også merker man at de virkelig har gjort en innsats for å gjøre det hyggelig til du kommer. Når jeg kom til Johan i går var det tent lys over hele leiligehten, det luktet himmelsk av thaimat, rolig fin musikk stod på og bordet var så fint dekket. Jeg smiler fremdeles når jeg tenker åp hvor hyggelig det var. Johan disket opp med Thaimat, og det smakte bare så utrolig godt. Jeg fikk sikret meg oppskfiten, og nå skal jeg forsøke å lage den selv en gang og hvis det blir velykket så kommer både bilder og full oppskrift på bloggen!


I dag var egentlig planen å ha treningsfri, men når man har så mange treningsglade venner så er det ikke alltid like enkelt. Rundt klokken ti tikket det inn en melding fra Mette, og når Johan også sa at han ville trene fant jeg ut at jeg kunne jo ikke være dårligere! Dermed ble det trening på oss alle tre. Ingen av oss trente det samme, men det er likevel hyggelig å være der sammen. Vi passet på å komme med positive tilrop og motivere hverandre underveis. Mette kjørte rygg og armer, Johan kjørte bein, og jeg kjørste bryst og armer. Johan kastet seg med meg på armer i dag!


Etter trening dro Mette og meg hjem til meg, og nå sitter vi her å koser oss med mat og skravlings! Resten av søndagen blir rolig for min del. Jeg tenker typiske søndagsaktiviteter som filmkveld, ekstra god middag og slappe godt av! Jeg har en hektisk uke foran meg, og må derfor planlegge litt i dag for å få kabalen til å gå opp!

Nyt søndagskvelden, kos dere, og lad opp til en ny sporty uke:)

Smiiil M

En sporty lørdag!

Denne dagen har vært aktiv og fin! Jeg startet dagen med en skulderøkt på Sats Bislett. Det er så herlig å trene tidlig på lørdager, senteret er nesten folketomt og det er god plass! Blandt de få som var på Bislett i dag, så var det to herlige blogglesere, så koselig at dere kom bort å sa hei, slikt synes jeg er helt herlig!! Spreke og flotte jenter begge to. Min skulderøkt i dag så slik ut:

Etter trening gikk jeg ut i solen, fant meg en koselig benk og koste meg med etter-trening maten min, som i dag bestod av sjokomelk, to bananer, en nektarin og et eple. Videre gikk turen til Super-nature. Ååå som jeg koser meg på den butikken. Jeg kan ikke forstå hvordan de klarer å skape en så herlig atmosfære der inne, man føler seg alltid spesielt velkommen og superjentene er både søte, imøtekomne og enormt kunnskapsrike! Jeg lærer alltid noe hver gang jeg er innom. I dag plukket jeg med meg litt diverse godsaker. To bokser kålchips, en flaske rent kokkosvann, og rå kakaobiter. Kålchipsen spiste jeg opp nesten før jeg forlot butikken, jeg er så glad i kålchips at det er skremmende! Cocofina kokkosvannet smakte friskt og godt – perfekt etter trening! De små kakaobitene tenker jeg å bruke til å strø over favorittskålen min med cottage cheese og vaniljekesam. Mmmm:)

Det er jo tross alt lørdag i dag, og når jeg likevel var i gang med å knaske i meg supersnacks kjørte jeg på med et par sjokoladebarer også. Disse er fra merket Atkins, og bestilles på Iherb. De kan også kjøpes i diverse helsekostbutikker. Vet bla at Røtter på Frogner og St.hanshaugen har et relativt bra utvalg. Den med kokkos er virkelig min favoritt, den smaker akkurat likt som bountysjokolade, og det er en av mine store favoritter!

Etter besøket hos supernature dro jeg en tur innom skjønne Mette. Vi koste oss med lunsj og skravlings, så koselig! Jeg elsker å trene sammen med Mette, hun er ikke bare en av mine aller nærmeste veninner, men også en av de dyktigste personene jeg kjenner innenfor fitness. Jeg lærer så mye av henne hver eneste gang vi trener sammen. Nå har jeg endelig klart å overtale henne til å joine meg på Sats, og jeg ser frem til mange gode økter sammen fremover. Jeg fikk en pakke i posten i går, med et strikk som brukes til assistert pullups. Jeg hadde jo allerede trent i dag, men Mette ville trene og jeg sittret etter å få teste ut mitt nye strikk som lå ubrukt i baggen. Vel, da ble det Sats på denne jenta igjen da. Godt magen var stapfull av både superchips, sjokolade og digg lunsj. Strikket fungerte over all forventning!!! Jeg var redd jeg hadde fått feil tykkelse, og at det ikke ville funke, men heldigvis så var det helt perfekt og jeg klarte hele seks runder med 4-6 repetisjoner. Jeg fikk filmet en av de siste rundene, så nå kan dere se hvordan assistert pullups med strikk funker:

Nå skal jeg hoppe i dusjen og dra bort til Johan. Han disker opp med Thaimat i kveld, og jeg ser virkelig frem til en kosekveld med deilig mat, og herlig selskap! Thaimat er noe av det aller beste jeg vet, kanskje jeg er så heldig å få oppskriften av han, da skal jeg selvfølgelig dele den med dere!

Nyt lørdagskvelden hjerter!

Smiiiil Maren

Lørdag!!

Endelig er lørdagen her, min favoritt dag! Jeg elsker lørdager. Sove lenge, nyte en ekstra god frokost, dra ut å lunsje med gode venner, lave skuldre, og bare kos. Dagen har akkurat startet for min del, jeg sov helt til kl 10, og har nå kost meg med en stor deilig frokost med både brødskiver med roastbiff, skinke og egg, samt skyr med bær til dessert! En ordentlig lørdagsfrokst. Nå skal jeg kose meg med en kaffe-mocca og litt nyheter på nett før det blir en tur på trening med Mette. Jeg hadde skuldre på treningsplanen i går, men jeg kom meg rett og slett aldri på trening. Det skjer med oss alle det, at treningen noen ganger blir nedprioritert for noe som føles viktigere.

I går føltes det viktigere å bli hjemme å kose meg og samle litt krefter igjen etter en lang uke! Jeg tuslet opp på videosjappa for å leie en koselig film, der oppdaget jeg at de hadde super-salg på filmer, og jeg fikk plukket med meg hele ti filmer. Alle ti er ordentlige jentefilmer, og jeg gleder meg så til å se dem. Jeg dro også innom Kiwi og handlet med meg en skkkelig fredagspose. Den inneholdt både vanilje kesam, annanas, jordbær, bocca-sjokolade, dream is belgisk sjokolade, enda mer deilig frukt og salte cashew nøtter! Vel hjemme tente jeg masse lys, satte på en av de nye filmene og koste meg med masse snacks. For en fredagskveld! Det er også viktig å få med at det stri regnet, lynte og tordnet ute. Jeg fikk en behagelige og deilig høstfølelse i hele kroppen. Jeg elsker sommeren, men jeg koser meg veldig inne på slike ruskevær dager også.

Senere i dag planlegger jeg en tur innom super-nature jentene i Bogstadveien, jeg trenger påfyll av litt diverse. Oppdaterer dere på den handelen senere. Ellers har jeg fått to pakker i posten som jeg gleder meg til å åpne og dele med dere! Oppdatering på dagens skulderøkt med øveser skal dere også selvfølgelig få. Nå venter kaffekoppen, og mer morgenhygge på meg! Nyt lørdagen kjære dere, husk at det er kun lørdag en dag i uken, og kroppen din (og hodet) har så godt at å skjeie ut litt av og til! Så kos deg, med verdes beste samvitighet 😉

Smiiiil Maren

En solskinnsdag :)

Jeg smiler! Jeg smiler fordi jeg er så takknemlig for alle mine fine lesere, og alle deres herlige kommentarer på innlegget mitt i går! Takk for at dere er så gode, og legger igjen på mye positivitet her på bloggen, det betyr mye for meg! Kvelden i går ble tilbragt på sofaen til en god veninne, iført koseklær, masse skåler med nacks på bordet og privat praksis på tv. Jeg kunne ikke ønsket meg noe bedre enn en ordentlig jentekveld slik formen min var i går! Takk Vibeke<3 Det hjalp også godt på å komme hjem til leiligheten hvor min roomie hadde hatt gjester, og det var et lass av deilige rester fra festen. Jeg gikk å la meg med en struttende mage og et smil om munnen.

Dagen i dag har vært så mye bedre! Jeg våknet og var fremdeles metter etter gårsdagens nattmat. Jeg dro ut på en liten joggetur, og i motsetning til i går, så sluttet det å regne og solen tittet frem når jeg kom ut! Herlig:) Det ble en kort liten joggetur, men alt er bedre enn ingnting. Spesielt siden jeg lå på sengen i over en halvtime me dtreningsklær på før jeg vant over dørstokkmila og kom meg ut! 30 minutter er perfekt på morgenkvisten. Resten av dagen har jeg vært på kroppsanalyse-kurs med Sats. Spennende og lærerikt! Jeg koser meg virkelig sammen med alle disse Sats-solstrålene!


Dagens middag ble to porsjoner med tacosalat.  Her har dere første porsjon første  fy søren så godt! Nå ligger jeg i senga og lurer på hvordan i all verden jeg skal klare å gjennomføre den planlagte skulderøkten sammen med Mette. Jeg er for mett til å tenke på å i det hele tatt reise meg opp akkurat nå. I kveld blir det biffmiddag og fredagskos med Mette. Denne uken har flydd forbi og helgen kom plutselig over meg. Jeg skal bare kose meg denne helgen, med fokus på nok søvn, masse god mat og sosial hygge!

Hva er deres helgeplaner?

Smiil M

Blu baby, blu!

Oh yes, denne torsdagen er så BLÅ som den kan være å få blitt for min del! Alarmen stod på kl 06.30 fordi jeg hadde en haug av ting som måtte ordnes. Det gikk jo rett i vasken iom at jeg ikke hadde sjans å dra meg opp av sengen før kl 09.30. BRA start Maren! Sulten som en ulv pilte jeg direkte til kjøleskapet, bare for å finne ut at jeg manglet så og si alt for å lage en god frokost! ARG! Trøtt, sulten og sur dro jeg på butikken, hvor de var utsolgt for det jeg skulle ha, og jeg måtte tusle enda lenger for å få handlet. På vei tilbake til leiligheten begynte det selvfølgelig å pøs regne. Dette er små detaljer, men til sammen ble det rett og slett bare en dritt start for min del. Jeg krøp derfor tilbake i senga, lagde meg en stor kopp kaffe mocca og satt på en koselig jentefilm.

Heldigvis startet jeg sent på jobb i dag, og kunne kose meg hjemme noen timer med nyheter på nett, blogger og sjokolade! Yes du hørte riktig, i dag var Stratos det eneste som kunne redde dagen min. Den deilige stratosen gjorde det litt bedre, men jeg kjenner enda at jeg ikke helt klarer å finne frem mitt vanlige lystige humør og positive innstilling! Dette er bare en av de dagene hvor jeg rett og slett ikke gidder å prøve en gang, så her har dere det. En trøtt, sliten og litt sur Maren som synes fryktelig synd på seg selv – helt uten grunn! Er noen som kan kjenne seg igjen i slike dager?

Jeg er som regel alltid blid og positiv på bloggen, og det har jeg både fått ros og kritikk for! Så nå sitter jeg her da, og føler jeg har brukt alle triks i boken. Jeg har sett koselig feelgood-film, jeg har laget deilig kaffe-mocca, jeg har spist sjokolade, jeg har ringt den mest positive personen jeg kjenner og nå er jeg rett og slett tom for ideer om hvordan jeg skal gjøre denne dagen bedre. Så da spør jeg dere, mine fine trofaste lesere. HVA GJØR DU FOR Å SNU RUNDT PÅ EN TRIST DAG??

Håper på mange positive, fine forslag fra dere:)

Maren