Fredagskos!

Jeg prøver meg på mobilblogging for første gang. Jeg er på besøk hos en av mine nærmeste venninner og her diskes det opp med så mye godt! Vi klarte ikke bestemme oss helt for hva vi hadde lyst på til fredagskosen, så da ble det litt av alt!

I alle de søte små skålene er det daddler, epler, pære, nektarin , bringebær, cashewnøtter, tørkede epler, fiken, vanilje kesam, jordbær, kakao nibs,granola og sjokolade. Som sagt her skal det ikke stå på utvalget når jentene koser seg:)

Nå skal vi kose oss videre her:) Håper alle har en deilig og avslappende fredagskveld! Selv har jeg totalt treningsfri og fokuserer kun på å slappe av og nyte helgen:)

Smiiil Maren

13 kommentarer
  1. For et hærlig fredagsbord. Frukt og nøtter er det este som fins. Og nutrilett, nam! (er det det eg ser) .. flk kan sei kva dei vil, men eg syns det smakar digg 🙂

  2. Sykt liten nøtteskål. Mitt bord har sikkert 20 ganger så mye nøtter av forskjellige!:) Uansett, er tilhenger av alt som var på det bordet 🙂 Nam!

  3. Yummy, der var det mye godt! 🙂
   Lurte på om det er mulig å gå ned i fettprosent samtidig som man øker muskelmassen, eller må dette gjøres hver for seg? Hva er dine beste tips for å redusere fettprosenten uten å miste muskelmasse (evt øke muskelmassen også). Vil gjerne gjøre begge deler 🙂
   Tror det blir fruktsalat på meg til lørdagskos! Det fristet etter disse bildene! Lurte også på om du har noen tips til sjokolade/proteinbar uten så mye sukker?

  4. Connie: Hehe, ja! Vanligvis ville nøtteskålen vært mye større, men vi var i det søte hjørnet, og salt fristet ikke like mye som søtt! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg