Søndagsupdate!!

Kvelden i går var helt fantastisk. Det er så deilig å komme på besøk til noen også merker man at de virkelig har gjort en innsats for å gjøre det hyggelig til du kommer. Når jeg kom til Johan i går var det tent lys over hele leiligehten, det luktet himmelsk av thaimat, rolig fin musikk stod på og bordet var så fint dekket. Jeg smiler fremdeles når jeg tenker åp hvor hyggelig det var. Johan disket opp med Thaimat, og det smakte bare så utrolig godt. Jeg fikk sikret meg oppskfiten, og nå skal jeg forsøke å lage den selv en gang og hvis det blir velykket så kommer både bilder og full oppskrift på bloggen!


I dag var egentlig planen å ha treningsfri, men når man har så mange treningsglade venner så er det ikke alltid like enkelt. Rundt klokken ti tikket det inn en melding fra Mette, og når Johan også sa at han ville trene fant jeg ut at jeg kunne jo ikke være dårligere! Dermed ble det trening på oss alle tre. Ingen av oss trente det samme, men det er likevel hyggelig å være der sammen. Vi passet på å komme med positive tilrop og motivere hverandre underveis. Mette kjørte rygg og armer, Johan kjørte bein, og jeg kjørste bryst og armer. Johan kastet seg med meg på armer i dag!


Etter trening dro Mette og meg hjem til meg, og nå sitter vi her å koser oss med mat og skravlings! Resten av søndagen blir rolig for min del. Jeg tenker typiske søndagsaktiviteter som filmkveld, ekstra god middag og slappe godt av! Jeg har en hektisk uke foran meg, og må derfor planlegge litt i dag for å få kabalen til å gå opp!

Nyt søndagskvelden, kos dere, og lad opp til en ny sporty uke:)

Smiiil M

11 kommentarer

Siste innlegg